Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 20:57
- Nahlásit

jablunka
Neblázněte pani,gdybyste jen trochu mohla,určo to uděláte taky,dyk vás už trochu znám!
heled já vím že se vopakuji,ale smekám před tebou ,páč tohle a nejenom tenhle chrtík tě milujou a jak tak koukám na forum,tak si i zabrečím,když čtu ty příběhy,jak se maj ted,co dělaj a tak a hlavně ty fotky a ty VOČI

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 20:58
- Nahlásit

Petra
u vás se mají jako prasata v žitě
Lípjec!
co na vás sousedi, teda jestli nebydlíte na samotě u lesa
Tam bych bydlet chtěla,ale bohužel nebylo nic volnýho!
Jedna sousedka je f pohodě,ale má hafo koček,tagže až probjehne ňáká selekce,tak uvidíme !:lolruhej soused je kretén,páč pes má bejt na vesnici jen jeden a to u boudy na řetězu a co nejde sežrat,to je k ničemu!Tak ho prudíme!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 20:58
- Nahlásit

rosnička
Ste ji uš i naporcovala, ne?!
to nechám Tedíkoj,sem jí jenom krapet jako zmáčkla,aby se tam vlezla...
jablunka
gdybyste jen trochu mohla,určo to uděláte taky
samo ,pani,dyby něco sem tu pro vás

jinak zamykám foru,tagže za to co tu nasmolíte nenesu žádnou odpovědnost!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 20:59
- Nahlásit

želva
heled já vím že se vopakuji,ale smekám před tebou
Jen se klidně vopakuj!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 21:00
- Nahlásit

jablunka
heled já vím že se vopakuji,ale smekám před tebou
Jen se klidně vopakuj

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
samo ,pani,dyby něco sem tu pro vás

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
neboj já to pohlídám

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:21
- Nahlásit

tak zamykáme mládeži pro dnešek,otevíráme až 20,2,2008

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:25
- Nahlásit

zadne take

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:29
- Nahlásit

argosek
nazdar,jsem si myslela že ted dorazíš )
tak si tu napiš co se ti zlíbí,ale žádné sprostásté věci,anebo zanechej vzkaz a až se tu ráno někdo oběví,možná i zodpoví
a ted už jdu spát,psi vyvenčení,landa vypnutej,eliška už taky spinká

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:48
- Nahlásit

želva

a budu sprostej :-P

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 05:39
- Nahlásit

Tak fstávejte lenošííííííí,dneska bude zase úplněk ,ruší se negativní období,od zítřka bude trochu líp.Kdo chce začít hubnout,tak se do toho může pustit a vůbec........

želva
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 07:35
- Nahlásit

odemykám toto forum a můžete libovolně klábosit jak chcete,večer se to tady zas zavře
Neessi
dneska bude zase úplněk
no to bude zas den

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:11
- Nahlásit

Dobré ráno a nashledanou, jdu se zase evakuovat do sklepa, aby po mě náhodou někdo nechtěl prachy. Nikomu nic nedám, už mě ráno ožebračili děcka

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:14
- Nahlásit

Dobýýýýýý rááááááááánko fšem od lady Appletree her Majesty fon Új...........

Biluška
Nikomu nic nedám, už mě ráno ožebračili děcka
Tebe taky???

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:18
- Nahlásit

jablunka
Nikomu nic nedám, už mě ráno ožebračili děcka
Tebe taky???

Jo, mě taky . To by se normálně měla zakázat tohlencto. Proč není nějaký zákon, kterej by omezoval haranty v odírání rodičů?
Ten samej zákon by mohl taky nařídit Gerdě, že dá milijoun každýmu na cz-psovi a svůj bejvák si zaplatí sama . Třeba budu kámoš a z toho milijounu jí pár tisíc daruju..... když to udělá každej tak vlastně Gerdě ten milion dáme.... tý jo, já jsem genijální

želva
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:19
- Nahlásit

Biluška
jablunka
no mě vožebračí vždycky psi,jdeme okolo chovatelských potřeb a hned ˇmaminko musíš nám něco koupit,páč sme hladový ˇ

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:24
- Nahlásit

želva
no mě vožebračí vždycky psi,jdeme okolo chovatelských potřeb a hned ˇmaminko musíš nám něco koupit,páč sme hladový ˇ
Tak to moji mají smůlu, jak psi tak děti. Maminka je tvrďák a nekoupí nic. A oni to dobře vědí . Ale teď mě krutě ožebračuje Šagyna, která žere jak bezedná. Třikrát denně kilo žrádla a pořád nemá dost . Mám doma otesánka, až se jednou nedostavím tak jsem sežraná .

Včera jsem uvařila obvyklou porci pro smečku - tři kila masa, dva litry kolínek, nalila jsem to do misek a zjistila jsem, že kočkám musím otevřít konzervu, bo mi pro ně už nezbylo .

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:29
- Nahlásit

isdpch
budem tam. Zatím pořád trvá plán, že v Praze budem kolem třetí. Možná o něco později, protože se chci stavit v Psárech u Kladna za tím týraným šelťákem, co si ho nesmím vzít. Tak mu alespoň přivezeme nějaké věci a tak . A pak mě bude muset Mášenek násilím odtáhnout, abych ho přece jenom neodvezla, protože jestli ho odvezu tak toho budu hořce litovat .

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:31
- Nahlásit

Biluška
To by se normálně měla zakázat tohlencto. Proč není nějaký zákon, kterej by omezoval haranty v odírání rodičů
Hlavně že f parlametu řeší chujoviny,ale aby tam daly návrch na takovejdle zákon,to né!!!

Třikrát denně kilo žrádla a pořád nemá dost . Mám doma otesánka, až se jednou nedostavím tak jsem sežraná
Tedík se taky zažírá a je to docela síla.!

želva
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:32
- Nahlásit

Biluška
a proč bys toho litovala?

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:36
- Nahlásit

Biluška
se chci stavit v Psárech u Kladna za tím týraným šelťákem, co si ho nesmím vzít.
A gdo ho tejrá???A proč si ho nesmíš vzít???

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:42
- Nahlásit

želva
jablunka
Teď už ho nikdo netýrá, teď už je v azylu pro problémové psy u nějaké paní. Jenže nejspíš prodělal nervovou psinku (přesně se to neví) a má zdr. problémy.
1. při sebemenším stresu začne hrozně slinit a škube mu obličej
2. má špatné trávení - ta paní říká, že za dvacet let u psů nezažila, aby psovi tak šíleně smrdělo lejno. Prý je to úplně nepředstavitelné. Takže mu asi nebudou fungovat některé orgány tak jak mají.
3. psa dostala nějaká slečna jako nevhodný dárek a nezacházela s ním asi zrovna v rukavičkách
4. nemá zrovna vstřícný vztah k lidem a hlavně ne k dětem. nemá vstřícný vztah ani k ostatním psům
5. nehodí se ani do chovu (chybí mu spousta zubů + ty zdr. problémy), ani na agility (povaha + zdr. problémy), ani na mazlení (protože se mazlit prostě nechce). Čili není komu ho nabídnout k adopci .
Sumasumárum - přivézt si ho domů znamená šílené fin. výdaje na veterinu, šílené problémy se slintajícím psem, protože u nás bude ve stresu permanentně a děsně smrdící lejna po bytě, jelikož na hygienu pochopitelně naučený není . Tomáš poprvé v životě řekl rezolutní "NE" .

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:44
- Nahlásit

Biluška
Tak to i docela chápu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:44
- Nahlásit

Biluška
zjistila jsem, že kočkám musím otevřít konzervu, bo mi pro ně už nezbylo .
Hodte kočky psům a ušetříte hned dvakrát
jinak čus fšicííí vožebračení

želva
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:48
- Nahlásit

Biluška
takže potřebuje co?jako raději do bytu,nebo venku se zahrádkou? já že bych ti ho přeposlala po známejch

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:49
- Nahlásit

Biluška
pani,nemyslim to zle,ale nebylo by lepší takovýho psa uspat??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:50
- Nahlásit

isdpch
ty voe, dyť to su já, zejména podle bodů 4. a 5.
A co bod jedna ??Na ten si zapomněl

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:54
- Nahlásit

dobré ráno včera típaři dneska bodaři

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:56
- Nahlásit

želva
takže potřebuje co?jako raději do bytu,nebo venku se zahrádkou? já že bych ti ho přeposlala po známejch
To nevím, řeknu ti v sobotu až ho uvidím.

isdpch
ty voe, dyť to su já, zejména podle bodů 4. a 5.
No jo, celej ty . Akorát nevím jestli tě někdy vlastnila nějaká slečna jako nevhodný dárek

davidkova renata
pani,nemyslim to zle,ale nebylo by lepší takovýho psa uspat??
Podle toho jak to ta paní popisuje skoro i bylo . Podám bližší info v sobotu až ho uvidím.

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání