Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:30
- Nahlásit

Benda
davidkova renata
isdpch
Biluška

Lidi, to je taková krása, bude domácí intronéééét, už vůbec nebudu chodit ven, jak sme řikaly s mamkou v neděli, budem chodit už jen na virtuální procházky! Když mi nedáte prachy, nchcete přijít aspoň na brigádu - bourání jádra, odvoz suti, strhávání lina, rovnání podlahy atd? Stejnak vim, že z vás ty prachy nedostanu, tak mi aspoň slibte, že když mi teď začíná období hladu, budete mě živit - posílat domů kastrůlky s lososem a kaviárem, a tak, abych neumřela hlady )) Teď už mi zbývá jen zasadit strom, první dovolená v jugoslávii, nové auto, druhá dovolená v jugosláviji...

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:31
- Nahlásit

Benda
na co zamykáš bránu když nemáš plot
No plot nemám, ale bránu mám . Bytelnou, velikánskou, postavenou poté, co Akélu tu první zbořila, aby mohla zabít toho haranta od sousedů. Tam co není plot bude Arman. Pro jistotu vypustím i pumu

davidkova renata
hele ,neměli bysme se něgde hromadně shromáždit?? Jakože f houfu bysme se lépe uchránili
Skováme se u nás ve sklepě. My tam máme kryt ještě z války . A je tam studna, taky nejspíš z války, takže nás nemůže vyžíznit. Vyhladovět nás může, zvlášť jestli tam bude i Benda a Isdpch........ no když bude nejhůř tak budem jíst kompoty co je nejí ani Mášenek

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:32
- Nahlásit

jablunka
A tulamórku nepijem,jen čtyři růže!
tulamórka je ale dobrá....teda já jí taky nepiju, je to moc viski.

isdpch
Jo a to nevíš, co sem v pátek objevila - mojito z morgana spice! Je to fakt dobrý, dala sem si hned jedno na tvou počest!

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:33
- Nahlásit

Gerda
Dobré ráno lidé sobří, zdravím vás z pozice velkorealitní pani majitelové, sem vám chtěla říct, že už to není žádná sranda, že už ten milion fakt potřebuju!

Tož gratuluju děfčico a až ten milijón budeš mít,tak mi napiš gde si ho vzala a já tam taky pudu!

želva
Podle mýho psího kalendáře má dneska Dasty svátek,tagže hepy svátek tů jů!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:36
- Nahlásit

Gerda
Teď už mi zbývá jen zasadit strom, první dovolená v jugoslávii, nové auto, druhá dovolená v jugosláviji...
samá pozytýva a socijální jistoty
Biluška
Skováme se u nás ve sklepě
na to sem právě myslela,my sklep možná taky máme,ale nevim gde a navíc bude tuty tmavej a daleko vod schodů,ale zato půůdička,ta se nám,pane,povedla
no když bude nejhůř tak budem jíst kompoty co je nejí ani Mášenek
No těbůch,ááále co,aspon shodim nějaký to kilo

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:37
- Nahlásit

jablunka
jo,tak to dostana dneska najíst
jinak peníze vám na nějakej učet nepošlu,to abyste po mě nechtěli nějaké penízky

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:40
- Nahlásit

davidkova renata
na to sem právě myslela,my sklep možná taky máme,ale nevim gde a navíc bude tuty tmavej a daleko vod schodů,ale zato půůdička,ta se nám,pane,povedla
My máme vobojí paní heč . A taky máme seník, chlívek a dvě stodoly. Ale ty stodoly už nemají střechy . Bydlí v nich akorát Wanda a systematicky je likviduje čím dál víc . Někdy jí tam chodí pomáhat i Lilátko, poněvadž se tam drží hodně šneků a Lilátko je žere, fuj bek. Holt pes labužník .Wanda je nežere, ale pozoruje Lilátko a tváří se, že bude blinkat . Takže tam se teda skovávat nebudeme, půjdem do toho sklepa. Možná se nám tam podaří natáhnout i intronét a budem tajně sledovat situaci

no když bude nejhůř tak budem jíst kompoty co je nejí ani Mášenek
No těbůch,ááále co,aspon shodim nějaký to kilo

Válka je holt válka, musíme přinášet oběti

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:43
- Nahlásit

Gerda
a ještě spodit nějaké to dítě,to víš malejch kynologu je málo

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:50
- Nahlásit

Skováme se u nás ve sklepě
a budeme se učit plavat zatímco Gerda bude sedět v rohu své haciendy, pojídat kaviár na plátku lososa a pozorovat mravenečky jak bourají jádro

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:53
- Nahlásit

Biluška
poněvadž se tam drží hodně šneků a Lilátko je žere, fuj bek

A co dělá s těma jejich domkama????
Možná se nám tam podaří natáhnout i intronét a budem tajně sledovat situaci
Pani,intronééét tam mít mušíme !!! Jak bysme se vorijentovali f situaci?? A navíc ...více co závažnejch témat by nám uteklo na czetu??
Teda řeknu vámta válka není žádná zábava,se lidem nedivím,že dycky slavěj její konec.

Du venčit,ale neřikejte Gerdě kam!!!!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:55
- Nahlásit

isdpch
Advocate má za krkem Bucka-teda neumím to moc posoudit, blechy nemá, začervená nebyla, a nic nového zatím nechytla jinak ještě Promeris Duo je podle mě lepší a levnější.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:02
- Nahlásit

Mucholabka
Promeris Duo
jo vo tom loni mluvila můdr,ale to nejni na červícíí ne?Jen na vnější cizopasníky ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
Du venčit,ale neřikejte Gerdě kam!!!!!!!
Příští týden budu mít v práci od středy volno, budu chodit venčit s tebou, dnes si to ještě užij, teda až do středy si to užij, pak máš smolíka a budeš trávit odpoledne se mnou. Vemu ti ňákou svačinu, aby ses trošku spravila.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:13
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani a nazdarek vsem,vcera jse tu nebyla,spadl i intronet,tak jsem si to zase zapla na ten stary,co mam,tady je humus pocasi,leje a vsude je mokro a ja tahnu do roboty,no me z toho omeje fakt,to jdu tri dny po sobe!

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:20
- Nahlásit

Biluška
máš ode mne na šetlijích a kolijích prosbu.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:45 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

koukněte se jak jsou krásní
http://www.renydestiny.com/gallery-14.jpg
http://www.renydestiny.com/gallery-16.jpg
a to bydleníčko
http://www.renydestiny.com/gallery-38.jpg
http://www.renydestiny.com/gallery-42.jpg
a ještě něco
http://www.renydestiny.com/gallery-15.jpg
http://www.renydestiny.com/gallery-8.jpg
já tyhle morčátka prostě žeru,ale 1500 za jedno morče nedám,ale kdybych na to měla,/ není prostor a blbej domácí (tak jdu do nich

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:47
- Nahlásit

želva
Fuj, želvičko, ty sou hnusnýýýýýýýýýýýýýýýý

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:51
- Nahlásit

želva
To vypadá skoro jak Lilátko . Asi se urazí, že má někde morčecího dvojníka

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:52
- Nahlásit

Gerda
jaký fuj,já je už hladila,ne tyhle ¨,ale jiní a ty jsou jak dětská prdelinka,mají dvě věci které je potřeba na ně dbát a to: žerou 2x tolik co normální morčátka a potřebují teplo,takže se jim dává pelíšky jako jsou psí,akorád malinký

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:55
- Nahlásit

želva
No to sou,skoro jako moje nahatá potkanice!

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:57 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

jablunka
jééééééééééééé a já mám takového klučíka asi už 2letého a že jsou krásní na dotek
jo a to je dumbo nebo není??

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:07
- Nahlásit

želva
já mám takového klučíka asi už 2letého
Tohle je holčička a f květnu jí bude rok!Má PP a jmenuje se Nimloth von Pako.A je to nunu potkan!

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:08
- Nahlásit

jablunka
no můj kluk PP asi má,ale jelikož jsem ho dostala vod jedný hiolky co rušila chov,ale ve velkém,měla jich kolem 100 a vgarzonce,tak PP nemám,ale navadí to

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:10
- Nahlásit

decka tak neco takovyho shanim pro hajana,on by to rad zahrival,on ma vesery zvirectvo desne rad,furt by neco tahal domu,minule to byl maly zajic,kikina je mu asi malo

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:13
- Nahlásit

želva
mě byl taky nějakej PP ukradenej,ale já jí čenžla za kotě,perský,který mi zbylo.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:16
- Nahlásit

jablunka
ty taky umíš prodávat

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:17
- Nahlásit

želva
ty taky umíš prodávat
Zatím sem vždycky prodělala!

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:37
- Nahlásit

želva
a ten úžasnej panelák
to mi připomenulo Menšíka v tom filmu jak řekl, že v činžáku na záchod nepude protože by měl pocit že mu někdo se..e na hlavu

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:44
- Nahlásit

Benda
tebe to zas chytá vid??

mac1
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:46
- Nahlásit

Benda
slyším dobře slovo prachy ano, slyšíš dobře, vybírám , sem s nimi

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání