Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:29
- Nahlásit

Du spát,tak brou noč fšem..............

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:30
- Nahlásit

jablunka
A to se dá???

No jistě takový uřknutíčko je účinnější,než nějakej soud
Ale já bych jim pak musela zařídit pohřep! Nebylo by třeba,sami si hrop vykopu a dobrovolně tam skočí a ještě rádi

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:31
- Nahlásit

mac1
KDE TO JSME ?!
F Česku.......

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:33
- Nahlásit

a to nemluvím o tom, že po té co jsme seděli ( během 2 hodin, co jsme čekala na policii než na mě přijde řada , přišlo dalších 5 oznamovatelů krádeží , jsme byli náhle vyzváni, abychom opustili prostory recepce neb tam byl "špatný" člověk a bylo nutné prostory komplet vydesinfikovat , naběhli tam žlutooděnci s něčímna zádech a stříkali a stříkali a mě pak pálilo v krku a oči .....jdu spát, doufám, že se ráno probudím , řeknu fuj! to byl hnusný sen a pojedu do banky pro peníze

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:34
- Nahlásit

Neessi
jaký rituál, okažitě dej návod

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:34
- Nahlásit

mac1
KDE TO JSME ?!

no v Čechách,ale na Jamajce,v Kolumbii a v Riu je to prej ještě horší,tam tě rovnou odkráglujou.Jen nechápu,proč zloději neokrádají ty superpracháče?

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:36
- Nahlásit

Neessi
proč zloději neokrádají ty superpracháče?
na to nemaj hajzlíci..ty jo a návod sem
mac1
že se ráno probudím , řeknu fuj! to byl hnusný sen a pojedu do banky pro peníze
to bych ti fakt přála...

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:36
- Nahlásit

mac1
jaký rituál, okažitě dej návod
ty asi nejsi zasvěcená,co?Tak aspoň udej místo a čas,kde se to stalo,já to zmáknu za tebe.

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:39
- Nahlásit

Neessi
Praha, Václavské náměstí , cca 14:30

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:46
- Nahlásit

mac1

hm........byly to dvě ženský........nesmím napsat,co se jim stane,ale stane se.Ty jen napiš na malý papírek :Přeji si,ať se to stane. Ten papírek spal v popelníku a popel vyhoď z okna ven. Tvoje peníze si neužijou,ale jedna z nich už nikdy nic nevezme.

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 23:51
- Nahlásit

Neessi
mi běhá mráz po zádech

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 07:37
- Nahlásit

Neessi
Paní a mohla byste, prosím, udělat rituál i na tu paní, co za ni platím čtvr melounu? Ale já bych prosila takový, aby mi zaplatila alespoň polovinu těch peněz zpátky. A aby mi je nesplácela po desetikorunových měsíčních splátkách, nýbrž tak, abych z nich i něco měla. A když už budete v tom čarování tak ji můžete krapet ztrestat i za to, že malý Adrian vůbec neví, že někde v Čechách má tatínka,macechu a dvě nevlastní ségry

mac1
Paní, je mi tě upřímně líto. Zažila jsem něco podobného (i když v podstatně menším fin. měřítku) a od té doby bez pumy nedělám ani krok.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:07
- Nahlásit

mac1
hustý to je tedy
jinak ahoj všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:52
- Nahlásit

čus fšicííí dúvjeřiví,okradení a vyznavači kultu vůdů
mac1
Ty woe,tak to je hustý Fakt s tebou cejtim bo při mý lakotě by mě tuty prdly fšecky céfky co jich gde mám
No,můžem na tebe na foru uspořádat třá sbírku,ale nemáme moc času bo za chvíli se dogestí Gerda a začně nás zas vydírat s tím milijonem,páč jí fčera uznali za hodnou vlastnit ten vysněnej kvartýr.Tagže já asi mizim bo dneska to tu bude nejen vo život (prdlý céfky ),ale i vo prachy

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:57
- Nahlásit

Dobré ráno
slyším dobře slovo prachy ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:01
- Nahlásit

Sem vám chtěla všem říct, zejména Gerdě, že tady teď asi tak týden nebudu. Možná dýl. Podle toho jak rychle Gerda sežene ty prachy D

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:02
- Nahlásit

isdpch
jo to je. Já už mám zase hlad a to není gut

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:05
- Nahlásit

Biluška
přesně musíme si od toho virtuálního světa trochu odfrknout. Raději snad nepojedu ani do rígráku za sestřenicí ................ náhoda je blbec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:07
- Nahlásit

isdpch
ty voe tady nebudu ani minutu
No šak,cák sme nějaká záložna ??!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:07
- Nahlásit

Benda
Raději snad nepojedu ani do rígráku za sestřenicí ................ náhoda je blbec.
Nejezděte pane, nejezděte. Nejlíp se zabarikádovat doma, vypnout zvonek, telefon a hlavně intronét. A nechodit k oknu .
Jdu pustit Armana z řetězu a zamčít bránu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:09
- Nahlásit

Benda
Biluška
hele ,neměli bysme se něgde hromadně shromáždit?? Jakože f houfu bysme se lépe uchránili

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:11
- Nahlásit

mac1
ježiš,to je hrůza!!! já nikdy žádný prachy neměla,jen jednou mně ukradli cca tisíc korun i s peněženkou těsně před zaplacením vytoužených kozaček...to byl pocit. a to nejni nic proti tobě.chjo, to mě fakt mrzí.dyžtak na tebe uděláme sbírku,jo? teda,co na tebe, na Péťu s Robčou. Např já mám doma eště spoustu hrubomletýho hovězího, dávám do placu! Drž se...

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:11
- Nahlásit

Biluška
Jdu pustit Armana z řetězu a zamčít bránu
na co zamykáš bránu když nemáš plot

davidkova renata
uděláme protiatomový cvičení a sejdeme se v bunkru, masky si ale nasadíme až uvnitř aby se tam Gerda nepropašovala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:16
- Nahlásit

isdpch
já Gerdu vypnu než přijde ne, co si o tom myslíte
Já myslim,že to bude nejlepčí

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:20
- Nahlásit

Dobré ráno lidé sobří, zdravím vás z pozice velkorealitní pani majitelové, sem vám chtěla říct, že už to není žádná sranda, že už ten milion fakt potřebuju!

Vy ste mě vypli???????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:22
- Nahlásit

isdpch
ty voe,tys to nestich

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
třeba čekal na potvrzení že už ten milion fakt potřebuju!

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:28
- Nahlásit

isdpch
hele vykrm toho ira a vezmem ho na coursing ať si zavzpomíná na starý časy a já si s ním pak dám u stánku tulamórku, teda jestli nebudu zase vylosován jako řidič

haha já četla "teda jestli nebudE zase vylosován jako řidič"

asi bch měla s alkoholem ve večery před pracovním dnem trochu ubrat tjo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:28
- Nahlásit

Benda
třeba čekal na potvrzení že už ten milion fakt potřebuju!
to se mi nezdá,je vopatrnej skoro jako já,tagže stáhne gatě i dyš brot je eště daleko
masky si ale nasadíme až uvnitř
Za co pudeš ty ?

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 09:29
- Nahlásit

Zdarec fšicíííííííí..........

davidkova renata
Tagže já asi mizim bo dneska to tu bude nejen vo život (prdlý céfky ),ale i vo prachy
Paní,to ste dlouho nepobyla!
isdpch
hele vykrm toho ira a vezmem ho na coursing ať si zavzpomíná na starý časy a já si s ním pak dám u stánku tulamórku
Pokud vím tak na coursing je potřeba mít u psa přivolání,tgže to u nás ještě,pokud něgdy vůbec,nepřipadá f úvahu!A potom ještě máme ve smlouvě,že tihle pejsci jsou dostihoví vysloužilci a nesmí běhat žádné závody,tagže by připadal f úvahu jen trénink.
A tulamórku nepijem,jen čtyři růže!

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání