| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:14
- Nahlásit
Gerda
Ženy u nás je těch přepadení prej víc, jsou to prej dva čmoudi, v každym přípatku nemluvěj česky, vzkazovala mi ta holčina, co je v kontaktu s ženou napojenou na současnou majitelku vepřadorky, že mě často vidí z balkonu chodit pozdě večer se psem, že už to nemám dělat
bojim!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 12:46
- Nahlásit
Musím se vám pochlubit velevážené dámy. Náš koník Barbořík je velmi šikovný, už zvládá i polohování . Bude to kanystrový koník
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 12:59
- Nahlásit
Zdarec
Vycházka byla luxusní....Brůs si nejdřív hrál na prase,pak na Miče Bjůkenena a nakonec na indiána.Když nám asi 5x proběhla před hubou srna,taxem přišla na to,že mám psy co umí zhodnotit situaci a podle toho se zařídit.....na srny kašlou,páč ty jim utečou,ale traktor vypouštějící močůfku lze dostihnout.
A finálově sme si nacpali břuchy luxusním buřtgulášem s domácíma rohlíčkama....sežrali sme je ještě horký z plechu.
A tady je pro Marush jeden vopičák.
Tady je zbytek,kdyby se někdo chtěl kouknout. URL
A ještě se pochlubím.
Ale nedělala sem je tentokrát já,ale Terezka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:01
- Nahlásit
Biluškaty joooo!on si to vylozene uziva!!!
all
tak uz jsem vykoupala hajana,teda hodina drhnuti a pak hodina suseni!!!uz nechci nikdy vice takovou kredenc!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:03
- Nahlásit
Biluška
Je ten kůňa živej????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:10
- Nahlásit
jablunka
je, ale v první chvíli jsem se taky lekla
Pučmeloud je neobyčejně ošklivej, je ještě horší než ty opice . Asi o něj budu mít zájem do lýnijí, budeme s ním krýt Lilátko. Gdyž už teda Oťas nemůže
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:23
- Nahlásit
Biluška
Pučmeloud je neobyčejně ošklivej, je ještě horší než ty opice . Asi o něj budu mít zájem do lýnijí, budeme s ním krýt Lilátko. Gdyž už teda Oťas nemůže
No on už taky nemůůůůůůůůže. Páč sme byli celkem dost nešťastný z jeho obchcávání naprosto všeho,fur a neustále a z jeho hysterickýho štěkání,že sme to riskli a ono to vyšlo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:25
- Nahlásit
jablunka
to neva, aspoň budou mít klidný štěňata . Drajvový Lilátka by beztak nigdo nezvlád
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:32
- Nahlásit
Biluška
to neva, aspoň budou mít klidný štěňata . Drajvový Lilátka by beztak nigdo nezvlád
Já si nejsem jistá,jestli se Puči na něco zmůže......on je totiž přeborník v sebeuspokojování(a to není sranda ).
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:58
- Nahlásit
Jééé Biluše má hustokoněěě! Děcka, pište velký písmena, barvim si vlasy, nemám brejle a nic nevidim. Odhaduju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:59
- Nahlásit
jablunka
Pani, já bych ty kretény bahenní zabila, fakt! )))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:01
- Nahlásit
Zdáár byli sme bráni leč pakůn se zamyloval do fešné boseronky,tak mu první kolo trvalo než se přepnul z velentýnského modu do vraždícího apgrejdu .Dále sem včera uvařila poléfku a ona skysla v ledničce nevím zda ze strachu,že je tam samojediná opuštěná,páč krom ní byla v ledničce akorát zima
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:05
- Nahlásit
danajasa
Pani, to musíte mít tu polívku ve dvou kastrolech, pak tam má kamaráda, nebojí se a zůstane dobrá. Proto kupuju vždy alespoň dva jogurty.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:11
- Nahlásit
ZDAR, DOPOLEDNE SEM VELMI DŘELA, TEŤ UŠ SE MI NESCE. SEDIM NA BALGONĚ A ČTU VÁS, CÍTÍM SE BÝTI GERDOU. ASI VYRAZÍM S PANEM BRUNHILDOU NA VÝLETEK, PODÍVAT SE NA KOLEGYNĚ, KERÝ BUDOU ZÍTRA VOTEVÍRAT NOVOU PRODEJNU A CELEJ VÍKENT TAM DŘOU. ALE MOŽNÁ JE TÍM MOCNĚ NASERU, TAK NEVIM, NEVIM.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:14
- Nahlásit
kinta
ste moc laskavej člověk. Za kolegyněma jeďte, určitě je velice nasejříte, tož neváhejte a jeďte.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:14
- Nahlásit
Gerda
Dobrá tedy vařím novou tak ji rozleju do dvou hrnečků aby se nebála.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:17
- Nahlásit
danajasa
a víte, co eště můžete? Až vystydne, dát si jí do krabičky a do mrazáku, potom vám vůbec nebude kysat, i když bude sama.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:17
- Nahlásit
Gerda
ste moc laskavej člověk
DĚKUJU, PANI.
NO NEVIM, TO ZVÍŘE TADY LEŽÍ A TVÁŘÍ SE, ŽE JE MRTVÝ. HO MUSIM PŘEKRAČOVAT, DYŠ CHCU NA BALGON A Z BALGONU.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:20
- Nahlásit
kinta
Pan Brunhilda? A mrtvý? Nee, to neee, to von vás jen testuje, jesi prokouknete jeho lest - když nepojedete na výlet, tak vám zaručeně umře! )))
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:24 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Gerda
VZHLEDEM K TOMU, ŽE VIM, JAK STE MOUDRÁ ŽENA, MÁTE JISTOJISTĚ PRAVDU. VONO MĚ TROCHU DĚSÍ, ŽE JE TO ASI ŠTYRY KILOMETRY CESTY A NESTIHLA SEM SI KOUPIT ŠALINKARTU. LAKOTA MI SAMOZŘEJMĚ NEDOVOLUJE KOUPIT LÍSTKY, TAK SE NESVEZEM.
EDIT: ŠTYRY KILOMETRY TAM A ŠTYRY SPÁTKY
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:30
- Nahlásit
kinta
ŠTYRY KILOMETRY TAM A ŠTYRY SPÁTKY
A co vás na tom děsí, když to máte ujitý za chvílu? Jen neváhejte a směle vyražte. Dá se to jít jinudy než po slunku?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:43
- Nahlásit
Gerda
Dá se to jít jinudy než po slunku?
SNAT JO, BUDEM SE POHYBOVAT F POCTATĚ JEN V MĚSCKÉ AGLOMERACI, PROCHÁSKA KOLEM ŘBITOVA JE TO.
TAK SEM UMYLA NÁDOBÍ A DEM!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 15:03
- Nahlásit
kinta
Pani tak utikejte, už vás vidim, vlasy dobareveny, s nimi půl člověka, kus ksichtu a taky asi krk zezádu, ale to je fuk, tam si nevidim. My dem s Mařkem taky ven.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 15:04
- Nahlásit
Gerda
ahoj paní vy se s Aleksou neveletrhujete?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 15:10
- Nahlásit
Nemám psy,mám prasata
Přijeli se k nám mrknot lidi s bulinou co ji budem od 15.dubna hlídat,byla jak čistě padlej sníh,opečovávaný panelákový zvířátko a ty naše prasata si ji hned upravily po svým.
Sice jela domů jako hovádko,ale spokojená a utahaná. URL
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 15:20
- Nahlásit
Atusch
kdepak, tady jé téma, že to nestojí za nic, stovka za parking, stovka za vstup a stánky žádný, tak na to prdim, Aleksa možná jela, má vstupenku za půlku. Co děláš? Zvažuju prochajdu, ale nechci k nám do lesa, Hancaw nemůže, má igelity, se nudim. Kdybys vzala Atika, mohli sme na pole k vám. Nebo třeba by to Bůšek eště prodejchal...nevim, to nevim, jestli už funguje na hárafky. Mařena by mu dala, kdyby chtěl, to je jistá věc, vůbec by jí nemusel přemlouvat.
jablunka
šmarjá další bílej pes! Pes prasopes. Z vás bude mít eldorádo a její raslícííí radost.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 15:32
- Nahlásit
čus bus
to je dneska náááááádherně Bára pořád kulhá ale velmi venku lítala jak magor pročež má zejtra klid na lůžku a nikam nende
Atusch
nééé po info lidí co tam byli ani omylem a navíc je na to mocinky krásně vydržím na výstavu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 15:43
- Nahlásit
Alexa
Přesně, na výstavu vytáhnem pudlata a Máňu a Fenu Močitele a Balunku a pojedeme tam jako Hujerovi meteleskublesku )
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 15:51
- Nahlásit
Gerda
aha tak to jo, no já teď vezu na hřbitov dědu tak by to bylo až později. Ale je u nás objížďka MHD a tam vzadu jak byl ten zákaz tak tama se prohání autobusy a auta a to je dost blbé, muselo by se někudyma jinudyma tam asi dojít a nebo dávat moc moc bacha.
Jinak budu brát to masíko od vetamixu, ty chceš jen 2kg těch tracheaí? (kua nevím jak to skloňovat ) a 4kg pytel froliců? Filátko nebo koho jsi to tehdy říkala nic?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:01
- Nahlásit
Atusch
ajajaj, večer musim na nákup, potáhnu balíky sodovek Tak neva, příští vejkend už bude pohoda, mařena už bude odhánět, tak dáme příští vejkendek. Jinak u těch trachejí - no mařka dostává jednu denně, když máma někam jde, aby si žvejkala, tak toho zas nechci mít mraky, aby se to nezkazilo nebo to nějak nežluklo...ono to i docela smrdí a musíme to mítv bytě či na balgoně, tak dvě kilča budou stačit. 4kg froliků jsou i pro Filátko a Sisinu, holčina od Sisiny maso teď nechce a Filátko maso nejí )) A já si vezmu to maso od Adidasky, když si ho nebrala Davítková. Anebo víš co? Vem mi prosím ještě 5 kg hrubomletýho po kilovkách, nebo hovězí směsi po kilovkách, je to jedno, co tu bude, když to bude hovězí a po kilovkách A přijela bych si zas po práci, nějakej den v tejdnu, ideálně ten, co ti to přivezou, protože už je vedro a zkazilo by se to, jo?
|