| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:58
- Nahlásit
makrel
jééééééééééé von má facebook? a už jsi v jeho přátelích?
si piš ,ale asi tam moc nechodí....nevim,má tam milion lidí v přátelích co tam furt postujou psy na převýchovu a množitele a tak no...ale ten stav mě zaujal
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
makrel
drž hubu, jsem tam byla dřív eště než jsem přišla do této žumpy...jsem neměla informace jak moc je astrální...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:00
- Nahlásit
Marush
aha, a teď když to víš, tak bys chtěla být ta volná, co?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:02
- Nahlásit
makrel
aha, a teď když to víš, tak bys chtěla být ta volná, co?
no promiň, volnej vztah?Pche,to vůbec
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
Marush
co, rači svatební pochot na vlčárech,jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:05
- Nahlásit
Marush
ak ale aspoň tam vidim hodně moc toho vlka hned na první pohled,
Zajímavé kritérium na výběr psa. Mimochodem proč zrovna vlka? Proč ne třá tu opici? Ta je zase vidět v tom mopsovi na první pohled
Oukej,oukej nemusej bejt nemocný,ale vypadaj divně,to mi aspoň uznej!
Co znamená divně? Jako že tam není vidět vlk, ale opice, nebo prase?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:06
- Nahlásit
makrel
co, rači svatební pochot na vlčárech,jo?
ty ses neuvěřitelný jelito,teď jsem se tu rozchechtala,protože moje fantazie mi umožnila si to představit a vzbudil se malopes
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:07
- Nahlásit
Marush
a každej host dostane na přivítanou banána
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:08
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem proč zrovna vlka? Proč ne třá tu opici? Ta je zase vidět v tom mopsovi na první pohled
tak já myslela,že psi pocházej z vlků,ale jestliže i z vopic a prasat..tak huš držim hubu bo mops je hodně vopičí a co teprva vopičí pinč?!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:09
- Nahlásit
makrel
a každej host dostane na přivítanou banána
banána?Kam?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:10
- Nahlásit
Marush
banána?Kam?
no původně jsem myslela, že do ruky, ale jak nad tím tak přemýšlím...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:11
- Nahlásit
makrel
no původně jsem myslela, že do ruky, ale jak nad tím tak přemýšlím...
du se zabít
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:13
- Nahlásit
tu si někdo bude brát opici?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:13
- Nahlásit
Marush
tak já myslela,že psi pocházej z vlků
Ono těch teorií je víc. Někteří tvrdí, že ze psů, jiní že ze šakalů, já osobně se přikláním k teorii, že pes domácí vznikl domestikací psa divokého.
Ale stejně mi přijde divné vybírat si plemeno podle toho "aby tam byl na první pohled vidět vlk". Lidi taky vznikli z opice (nebo přinejmenším z neandrtálce) a miss se nevybírá podle podoby s opicí . Essi jo tak Adidaska bude asi dost nasraná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:21
- Nahlásit
zdar kreténííí,uš su připojené ,rozhodně vás nemíním dočítat ale
pouze se vyjádřim k údajnému zlopsu ,maruna lže jak dyš tiskne bo to je úpa nynyštěnátko! ,důkas místo slibůch
du k rybníčku ,jelýtka tak nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
Čau kreténci, už st upálily hvězdáře? A Ticho, jde Brahe! Už peru, právě sem se vzbudila, je děsný vedro, dnes nebdueme dělat nic, fčéra sme byli děsně dlouho s Filátkama a Sisinama a Kesinama a Rozárkama a Brinuškama, který sme si vyžádali, neb je to Mařeny manželka a mařena jí neustále strká zadnicu krs plaňky plotu. Pak sme potkali mopsátko, strašně chrochtalo a kamarádilo se s Filátkem, neboť také nemá obličej. Poznali se )) Večír sem vůbec neměla nápojku, koukala sem se chvíli na Ramba - těšim se na trojku!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:26
- Nahlásit
Gerda
těšim se na trojku!
paní nebuďte ympertynentní!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
toš vás vítám doma paní
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:34
- Nahlásit
Biluška
A neni to škoda,že tu miss nevybíráme podle podobnosti třá s Gorilou,mě by to bavilo . A mimochodem,mě se líbí muži co právě vypadaj blíž k těm pralidem,nadvočnicovej voblouk,drsný rysy...takže já mám k tomu pravěku dost vztah
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:36 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
davidkova renata
maruna lže jak dyš tiskne bo to je úpa nynyštěnátko
du volat na jůpísí,ať tě zas vodšmiknou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:38
- Nahlásit
Marush
takže já mám k tomu pravěku dost vztah
tak to můžeš chodit se mnou třá..
du volat na jůpísí,ať tě zas vodšminou
nebud drzá nebo to řeknu nyksině a vona tě kousne
a du
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:40
- Nahlásit
MarushA neni to škoda,že tu miss nevybíráme podle podobnosti třá s Gorilou,mě by to bavilo
no už se vybírá podle toho, jak která ze sebe dokáže nechat udělat krávu. Takže asi podobnost k jinému zvířeti. Když jsem viděla ty upoutávky, že tam musely hrát jezevčíky a gorily a takový potupný píč..ny, tak vopravdu vyhrává a do užšího výběru se asi dostávaj jen ty, který k sobě nemaj úctu a nechaj se jak krávy nahnat kam je třeba. Já bych je po zadání takovýho úkolu poslala někam a prostě odešla.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
nebud drzá nebo to řeknu nyksině a vona tě kousne
dneska mě ještě vůbec nekousla a mám video jak vraždí Mufa supermufa,ale nemám kabel tu,bude brzy k vidění ,teď má škytavku po jídle a čumí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:45
- Nahlásit
Crysa
tam musely hrát jezevčíky a gorily
jo,jo,to byl trapas...to mi bylo stydno za ně,takový to jak na to čék ani nemůže koukat..je to hodně zlý,těm holkám je vesměs 18vědi prd,ale nablbý huš na začátku bejt musej to jo,to je předpoklad k přihlášení....ale tys nepochopila základní smysl tý soutěžě a to,že je to generátor milenek bohatejch podnikatelůch..proto se to celý dělá!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
makrel
těšim se na trojku!
paní nebuďte ympertynentní!
))) vy ste blbáááááá ))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:04
- Nahlásit
Lidijové, prosím pěkně, eště mám další blbej dotaz stran hárání - je normální, že Bajša eště fčil (nejmíň dva dny po skončení hárání) má nateklý cecky? Nebo je to už začátek falešky? Nebo to moc řeším?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:05
- Nahlásit
Ženy u nás je těch přepadení prej víc, jsou to prej dva čmoudi, v každym přípatku nemluvěj česky, vzkazovala mi ta holčina, co je v kontaktu s ženou napojenou na současnou majitelku vepřadorky, že mě často vidí z balkonu chodit pozdě večer se psem, že už to nemám dělat, že ve věžáku přepadli u výtahu dvě holky a v dolní zatáčce u bazénu pani s malym pejskem, zlomili jí ruku a vyrazili přední zuby. Předevčírem tu byla rojnice 400 policajtů, co hledali dvě ztracený malý holčičky, nakonec našli. Začíná to tu bejt jako hustobronx.
Jo a další neověřenou zprávou je, že by si MOŽNÁ vepřadorku mohla vzít holčina, co má postiženýho syna a bydlí tady na sídlu. Řekli sme jí, že pokud by se pro to rozhodla, má veškerou naší výpomoc k dispozici, že kámoška si čubu bude brát ven v týdnu, kdykoli bude potřebovat, a já na víkendy na výlety. Pokud by to celé vyšlo a klaplo a vepřadorka se ukázala jako velmi trpělivý a laskavý pes, což je, pokusili bychom se pro ní získat terapeutickou licenci, a to z toho důvodu, že ona by pro kluka a jeho kámoše byla opravu užitečná krs trénink jemné motoriky a komunikace.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:06
- Nahlásit
Baysha
bych řekla, že je c) je správně. Ale neboj, dělám to samé. U každého zakašlání apod.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:10
- Nahlásit
makrel
víš jak, je to pro mě všecko nové a tydlencty detaily se nikde nedočteš
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:11
- Nahlásit
Dobré no skoroužneráno,
jak se máte? Kdo už byl na tom ForPets? Má cenu vyrážet přes celé město kvůli pár stánkům?
|