| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
makrel
já stahuju, ale jsem tu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
Venta
já taky a přemýšlím, jestli mi to půjde vypálit? nikdy jsem video nevypalovala, jen Cd zvukové a datové
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:18
- Nahlásit
makrel
No já zrovna nedávno něco staženýho vypálila, ale pak v tv to šlo bez zvuku a pouštět si k tomu zvuk z pc je taky blbý... Ale spíš je to tim, že to neumim. Uvidíme, jestli se mi povede ta hudba vypálit. Asi před 3 lety jsem si dělala několik mp3 do auta, různě jsem si to řadila a tak... ale už nevim, v jakým prgramu to bylo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:19
- Nahlásit
Venta
hudbu umím, nevím to video. a na flashku to asi nevleze, nebo jo? na nějakou velikou.a program mám Nero
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:25
- Nahlásit
Hlásím návrat z cesty země-vzduch-země, teda Mělník - K.Vary a z5. Jsem nějaká vyřízená, jako vyřízená vyřízená, ale vlastně i vyřízená. Jak od řízení, tak celkově, jako vyřízená. Asik jdu rovnou upadnout..
Jo a pitnej režim je blbooosttt!!! obchcala jsem snat všechny patníky cestou, páč jsem si nakoupila mýnerálku Bílé hrozny, tu já tůze rát, tak jsem jednu vykrkla než jsem jela, k objedu pojedla mnoho polífčičky a druhou mýnerálku vzala na cestu.. to jsem neměla dělat. Když nic nepyju, tak netrpím jak Hus nedostatkem čůracích zastávek. Teď jsem měla pocit, že jsem trochu vypila a moře vychcala a stavěla všude. Ke konci i na krajnici a vystrkovala prdel na prjíždějící, páč už mě to bylo všechno jedno, hlavně že čůrám
Tak jsem vychcaná jak díra do sněhu abyste to jako vědíly a valim spinkat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:34
- Nahlásit
Crysa
Nedostatkem čůracích přestávek trpěl prý spíš Tycho Brahe. Hus trpěl, myslím, spíš přemírou horka.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:35
- Nahlásit
makrel
Jestli máš gigovou flaskhku, tak by se to mělo vejít. Většinou maj filmy kolem 800 mega.
Crysa
obchcala jsem snat všechny patníky cestou
Hm, to znám. Minule jsme jeli na závody, vezla jsem ještě nějaký lidi a koupila jsem si na cestu rájec a celej vypila. Museli jsme každou chvíli stavět... pitnej režim je fakt na prd
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Tycho Brahe.
proč?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:37
- Nahlásit
Venta
myslím, že mám 2 giga a chci tam jen jeden díl seriálu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:43
- Nahlásit
makrelTycho Brahe.
proč?
protože praskl, aby nepřišel vo drby
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:44
- Nahlásit
Crysa
jsem nějak mimo, vysvětlete mi to prosím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:45
- Nahlásit
makreljsem nějak mimo
jen dnes?
vysvětlete mi to prosím
umžel na prasklej měchejř bo co, zjistili vědcové.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:47
- Nahlásit
Crysa
nebuďte drzá pani, jsem celý den dřela.
umžel na prasklej měchejř bo co, zjistili vědcové.
aha, tak to mi nějak uniklo. ještě že furt chodím na záchod a jsem jak průtokový ohřívař
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:50
- Nahlásit
makrel
No, protože se říkalo, že byl na audienci u císaře. A audience se tááák vlekla a Tychovi se chtělo čůrat, až mu z přeplnění prasknul močák a on zemřel na otravu krve. Ale není to pravda. Mimochodem - Tycho měl kovový nos, to je naopak fakt faktoucí. Protože se soubojoval kvůli nějaké renesanční krasavici a soupeř mu ho usekl.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:54
- Nahlásit
Vlčáčková
ste nějaká chytrá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:55
- Nahlásit
makrel
ste nějaká chytrá
Šiš, to sis všimla až teď??? Například Psíček už to ví dávno a Ty si to uvědomíš až teď! Máš důtku s výstrahou.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:56
- Nahlásit
Vlčáčková
To sem nevěděla o tom nosu. S močákem je známej, ale kovovej nos mi teda unikl. To musel vypadat jak terminátor.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:56
- Nahlásit
Vlčáčková
tycha de Brahe zabyl někdo, ten druhej vědec, sem zapomněla jak se jmenuje, byl o tom pořad v tv, močák mu nepraskl, prej je to fyzicky nemožný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
taky bych řekla, že povolí svěrač
Vlčáčková
Například Psíček už to ví dávno a Ty si to uvědomíš až teď! Máš důtku s výstrahou.
no jo, sem se soustředila na krásu Lilátka, pardón
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 21:59
- Nahlásit
Vlčáčková
jo, Kepler to byl
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
No dyť. Ten druhej to nebyl, čili prý Kepler, tomu nevěřím.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:03
- Nahlásit
Vlčáčkováměl kovový nos, to je naopak fakt faktoucí.
jo tak proto porát čuměl na sever jak střelka kompasu
Snad už se mě odešle mail, už mu to trvá asi hodinu abych konečně mohla hajíbucííí..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:04
- Nahlásit
Crysa
O čůracích zastávkách vím svý. Hlavně o nich ví svý Mášenek, páč většinou řídí Před Holomócem je dokonce jedno magický místo gde se mi chce pokaždý Dycky tak dva kiláky předem se mě Mášenek ptá essi budu chtít zastavit. Já dycky říkám, že ne, že sem šla doma a nechce se mi. Tak sto metrů před tím se mi začne fest chtít a padesát metrů před tím hystericky ječím "zastav, okamžitě zastav, nebo se počůrám"
Jednou jsem mu fakt málem počůrala Mazdu To sme spolu chodili asi tak týden . Jeli jsme z Práglu ze školení a v Hradci Králové mu říkám ať mi něgde zastaví, ale něgde bokem od cesty, abysem mohla pustit aj psy. No a gdyž tam byla odbočka na polňačku tak tam nebylo křoví a opačně...gdyž tam náhodou bylo obojí tak nestihl zastavit páč jel jak hovado V Mohelnici sem už byla dost nervní a dožadovala sem se ať zastaví třá uprostřed náměstí, hlavně ať je to hned
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:04
- Nahlásit
Vlčáčková
Proč ne? Já bych tomu věřila klíďo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
Co by Kepler získal? Kámošil s Galileem, ten by mu svá pozorování dal. A Tycho určitě taky. Nemusel kvůli tomu vraždit.
Mimochodem. Letos má Tycho 410 výročí úmrtí, Gagarin zase 50. výročí prvního letu a taky má nějaké výročí raketoplán, ale to nevím, jaké přesně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:09
- Nahlásit
Biluška
Jednou jsem chtěla na kamarádovi čůrací přestávku a ten debil mi s hrozným řehotem zastavil u "drátů". Na dohled hlásky se samopalníkama, který se samozřejmě okamžitě aktivovali, že?! No, zabít málo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Co by Kepler získal? Kámošil s Galileem, ten by mu svá pozorování dal. A Tycho určitě taky. Nemusel kvůli tomu vraždit.
Je to chlap, nehledej v tom logiku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Prej mu zavidel, ze byl chytrejsi a urozenej, Kepler nebyl šlechtic a byl oblibenějšíu Rudolfa, nevim, řikali to v tom pořadu, pak se u něj našly naky zapisky Tychovo...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
no ale myslím že nepřekonáte mou kámošku, páč jí se chtělo v zimě všude kol hluboký závěje takže přisedla mezi votevřený dveře u auta a jak pospíchala tak si blbě vyhrnula sukni a když se zvedla tak si celej obsah močáku vychrstla na nohy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 22:26
- Nahlásit
tak ještě nespím a psala jsem Ajťákům.. vot centruma, tak se pobafte dřív, než to někde vylepěj na vtípky.cz
hodinu odesílám přílohu, jednu zapařenou fotku čokla. Tak jsem jim psala, kopíruji:
"Už píšu znova, zas stejný problém, minule nevyřešen, po výsměchu že jedu přes IE jsem změnila prohlížeč, mám tam tu trapáckou lišku a zas prdku krtku.. 5Megová fotka problém.. opět.. "soubor se načítá" možnost "zruš nahrávání" někdy stačí 4x po sobě přerušit nahrávání po 10 minutách co to prostě nic nedělá, jen se tam točí ten blbinec nahoře, jako že to předstírá práci, pak na popátý je soubor odeslán za půl minuty. Nebo vyteču a pošlu přes úschovnu (poslední dobou nejčastější řešení) .
Budete s tím něco dělat? Stačí mi, že tam bude vyskakovací okno pro případ odesílání přílohy větší jak 200kilo, kde bude "strč si to mezi půlky a zatleskej" a já se podle toho zařídím. Bo jsem už nasratá jak nikdy. Nebo si zřídím účet jinde, není problém, pokud to řešit nechcete. Jen mi to napište, ať vím co mám dělat. "
Broooou děckááá ale nevím esli usnu, páč mám na čele žílu že bych na ní utahla vola a adrenalyn v neuvěřitelnejch hodnotách, v žíle půl krabky cigár..
|