Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7191 . 7192 . 7193 . 7194 . 7195 . 7196 . 7197 . 7198 . 7199 . 7200 . 7201 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:22
- Nahlásit

Crysa
Kam jedeš?

Gerda
Možná hezký, ale tuctově nudný

jbat
protože tebe si musí pamatovat každej
Gdepak, myslím, že mě nikdo ani neviděl . Každej si pamatuje akorát toho mimozemšťana co jsem měla na vodítku

Vlčáčková
Zdravím Lilátko - zbraň hromadného ničení. Při fotce z Kadlova mostu mi došlo, proč se ta vládní limuzína s majáčkem bála vjet na přechod a dala Lilátku přednost.
Pche. Jedinej hodnej čék je tady Kinta, páč té se Lolitka líbí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:24
- Nahlásit

Biluška
Však mě se Lilátko taky moc líbí. Akorát z Tebe né a né vymáčknout nějaké ostré fotky mojí (a Kintiny) favoritky. Což ovšem neznamená, že není Lilátko obecním ohrožením vždy, když opustí uzavřený dvůr Tvé nemovitosti.

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:34
- Nahlásit

Jedinej hodnej čék je tady Kinta

O to ani tak nejde, ale prostě jsem se narodila s vytříbeným fkusem a smyslem pro krásno. A takových je nás málo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:38
- Nahlásit

O Lilátku lze říct totéž, co kdysi říkal Neprakta o černoších: "Pozná ho i ten, který ho v životě neviděl."

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:45
- Nahlásit

já za chvíli pojedu na buřty na cvičák, uklidila jsem celý barák, několik hodin jsem uklízela, doufám, že až přijedu tak to děda a psi nerozbordelí do původního stavu

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 14:01
- Nahlásit

Biluška
Jedinej hodnej čék je tady Kinta, páč té se Lolitka líbí
kecas, mne se taky libi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 14:01
- Nahlásit

My snad odněkud evakuujeme, bo co? Taky přistává jedno letadlo za druhým, všechny se mi navíc zdají jako od jedné společnosti a všechny to točí ze stejného směru.
Nezačala někde válka?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 14:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Nezačala někde válka?
Neevakují tu Lybiji, nebo kde to zase válčili?

"Pozná ho i ten, který ho v životě neviděl."
Jistě, je tak krásné, charismatické a nezapomenutelné, že máš v podstatě pravdu

leyenda
kecas, mne se taky libi
Fčera ste to neříkala paní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 14:26
- Nahlásit

Biluška
Jestli evakuují Lybii, tak už tu máme aspoň třetinu Lybijců.
A jdu makat, zatím zdar.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 14:40
- Nahlásit

Vlčáčková
tady máš ty baráky

http://www.mmreality.cz/cs/nabidka/178458/

http://www.mmreality.cz/cs/nabidka/179696/

http://www.mmreality.cz/cs/nabidka/176469/

http://www.mmreality.cz/cs/nabidka/170209/

Nejvíc se jich tu prodává přes M a M reality a přes Sting.
Ofšem pronajmout je dokážeš tak leda myším . Jestli máš prachy tak kup radši pár bytů v Brně, nebo v Olomouci, pronajímej je a na stáří všechny prodej a kup si ten domek.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 16:13
- Nahlásit

Kecáte fšeci, Lilátko se nejvíc líbí MĚ a taky jsem mu to řekla!!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 16:36
- Nahlásit

http://www.stream.cz/video/573569-pejsek-s-regulac i-hlasitosti-stekani

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 16:42
- Nahlásit

pripominam se s prosbou o hlasy
http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nesoutezn i-kategorie-pes-z-utulku-i/mali.html

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 17:17
- Nahlásit

SLeduju vás, co tu děláte?

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 17:37 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Nyxa byla zase ukázkově nudná/hodná nebo spíš teda úpa mrtvá v prokopáku..a nikdo mi nevěří že je to zlopes!

impact
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 18:03
- Nahlásit

Biluška
No, tady jsou s MM reality docela průsery..

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 18:13
- Nahlásit

nazdař lolitky

Marush
Nyxa byla zase ukázkově nudná/hodná nebo spíš teda úpa mrtvá v prokopáku..a nikdo mi nevěří že je to zlopes!
můžu potvrdit, na vlastní oči jsem viděla jak je malonandanyxa sladký lostomiloučký těňátko, vůbec nekouše, Marush jí prostě pomlouvá chudinku majinkatou

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 18:34
- Nahlásit

Alexa
Marush jí prostě pomlouvá chudinku majinkatou

mi bylo jasný,že vy dobračiska všechny mě tu hnedle nabonzíte,bo ten domácí násilník byl velmi hodný

Ale musim říct je hodná i doma teď jak je unavená...

impact
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 18:42
- Nahlásit

Marush
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 18:46
- Nahlásit

Lidji vod kdy mám Nyxlu přihlásit na cvičáček?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 19:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kliknuto

Cigi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 19:34
- Nahlásit

All:
nevíte kdo dělá howavarty v nouzi? V Jimlíně je ca osmiměsíční pes tetovaný

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 19:41
- Nahlásit

zdaréc lemurýýý!

Byla sem s přítulou vyvenčit Bajšu a angínu. Bajša byla přítomnou komisí ve složení zlaťák a tervík uznána za nehárafku. Dost se mi ulevilo, máme to za sebou
Procháska skončila ve velmi příjemné restauraci Letem světem. Ceny nejsou zcela lidové, leč přesto doporučuji!

Marush
Většinou berou do štěněcí školičky po dokončeném očkování. Kam se chystáš chodit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 19:55
- Nahlásit

Čau pipiny, měli sme naprosto luxusní den, Maruna děsně kecá, že má zlopsa, ale musim vám říct, že Nyxa se dá krádsně nasrat tím, že se jí fouká do ksichtu. Tak sme jí foukali do ksichtu a ona se opravdicky zlobila, rozdováděla se, až kousala na rukáv, pak ale zjistila, že je lepší být nožní malinou a urvala Jiříkovi celou spodní část nohavice. Má veletrch. Mezitim se samozřejmě vyspala, páč byla celá utahaná, pak chtěla chytat Sisinu, páč je to nejlepčejší malopudle, chtěla si s nim hrát, ale Sisina vůbec nechtěla a ukryla se u Aleksy v klíně. Jelikož neměl Jiřík vodiče, kousala s Dagmarou Davítková. Na Jiříka přišlo jaro a kdyby mu malonyxa neurvala nohavic, ani bychom neviděli, že se mu zapalujou lejtka. Maryje chtěla ojíždět Akyháky, ale pak zjistila, že tu eště pořádně nezná, že jí radši kousne. Pak už jí nechtěla kousnout, páč musela jít na procházku i s Dagmarou. Tak sme se mrcasili, až sme došli do zahradní hospody, kde sme si dali kofolu a kafe a kapučíno a pívo. Pak sme jeli domki, vezli Akyhákovou na smíchov, pak sme bloudili po smíchově a jeli úplně nějak extrémně špatně a možná i tam, kde se vůbec nesmí, no prostě kakastrofa, ale nakonec sme se do tunelů dostali. No a teťkanc už sme doma a musíme za chvíli zas ven s filátkem. Co ste dělali jelimani? Jo a mám super fotky malonyxy, jak kouše ale budou až v pindělí, páč tu nemám káblíček.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 19:56
- Nahlásit

Gerda
heský den,
já jsem dřela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 20:00
- Nahlásit

makrel
buď chlastáš, nebo dřeš. Ty umíš žít skoro stejně bezvadně jako já ty blázne starý ))

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 20:02
- Nahlásit

Gerda
no tento víkend bohužel jen dřu a to i zítra. chlastání se nekoná, jelikož s jistou osobou je domluva na prt.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 20:07
- Nahlásit

makrel
děfče děfče, zrovna takovej krásnej víkend, aspoň na chvíli jdi skotačit do polí, ne?

Jo a davítková je odpojená, nějak se jí podělalo upc, takže nemá telku ni intronét a je smutná.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 20:08
- Nahlásit

Gerda
jéé, ukaž fotky s Malonyxem!

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 20:09
- Nahlásit

Gerda
tady moc hezky nebylo, jsme dopoledne zmokly s kníračovou v lese.

<< 1 ... 7191 . 7192 . 7193 . 7194 . 7195 . 7196 . 7197 . 7198 . 7199 . 7200 . 7201 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání