Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7191 . 7192 . 7193 . 7194 . 7195 . 7196 . 7197 . 7198 . 7199 . 7200 . 7201 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:16
- Nahlásit

Marush
Máte někdo mopse?Kromě toho že vypadá jak žába a nemá nos a má krk tlustej jak tělo...dobře to je vzhled toho vemene...každýho vkus...ale tendle mops co tu včéra byl na návštěvě,to je normální magooooooor,nejenže nonstop chrochce,ale neuklidnil se ani po 2hodiách usilovného pobíhání
Mám ho doma a je to něco obdobnýho co popisuješ.
Brej den
Posnídáme a odjíždíme vyvýletit psy a děti,vrátíme se nějako těsně po o a pak dorazí kdosi, dohodnutý s mým mužem ,na hlídání buliny.Ale prej je to rozmazlenej sprateček.

kinta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:25
- Nahlásit

Zdarec, lidé psí! Jsem Vás kousek dočetla a mám pro Vás také jednu srací historku.
Jsem jednou byla v lesíku s psíkem a přišlo to na mě. Místo abych přidřepla za keřík, bo široko daleko nebylo živáčka, tak jsem se rozhodla, že to vydržím domů. Je to přece jenom cca patnáct minut ostré chůze. No a za barákem jsem se regulérně posrala.
Tak a teď mlufte! Kdo vyhrává?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:33
- Nahlásit

Nazdarte lemuří, tady ke mlha jako prase, psovi je blbje a já jdu makat. Fakt super neděle.

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:36
- Nahlásit

Makrel tak už mi z toho centruma z mailu odepsali, to co mi psali už několikrát..:
"Dobry den,
zadne komplikace s odesilanim priloh hlaseny nemame, trstoval jsem popisovane komplikace a na problem jsem nenarazil, doporucuji tedy pokusit se z prohlizece promazat osubory cookies, vypnout a zapnout prohlizec a melo by to byt v poradku.
S pozdravem
Helpdesk portalu Centrum.cz
Email ID: 166873
Dotaz ke službě:Email"

Takže problém neexistuje, tak jsem prostě debil, a je normální hodinu a půl odesílat fotku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:36
- Nahlásit

makrelnic si z toho nedelej ja taky makam!uz od sesti,tady je taky mlha,ale uz se rozpada.
jinak vsem krasny den,posranym i neposranym!!!
kintavsadte naky cisla pani,ale ne sportku ta je tutove v konkurzu!

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:40
- Nahlásit

Crysa
Takže problém neexistuje, tak jsem prostě debil, a je normální hodinu a půl odesílat fotku.
no vidíš, tak co votravuješ chudáka helpdeska?
nemethova5
tady se nerozpadá, naopak se od půl šesté, co jsem byla venku poprvé pěkně zvětšila.

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:51
- Nahlásit

makrelno vidíš, tak co votravuješ chudáka helpdeska?
jj, jdu radši uklízet psí hovna, tomu snad aspoň trochu rozumím

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:56
- Nahlásit

Crysa
tomu snad aspoň trochu rozumím
no minimálně se tě si nebude nikdo snažit přesvědčit o opaku, aby to nemusel dělat za tebe.

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:01
- Nahlásit

jablunka
jako ale to je nenormální vemeno ten mopsl...to je snad křížený se žábou ne? Bo jak by z vlka toto vzešlo řekni mi jak?

V baráku je bába má 2nudlopse a furt mě poučuje..nechte HO(neustále Nyxu tituluje v mužskym rodě ačkoli jsem jí jasně řekla,že je to feneška) jít za nima von pude za nima....Řikám "von" má hale pani jít za mnou ne za cizíma čoklama...což bohužel von jaksik nejde a za čoklem mi dycky zdrhá...

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:04
- Nahlásit

zdaréc trupkýýýý!

ach jo, sem si myslela, že se moribundus už odstěhoval, a von sviňa jenom sbíral síly Bajša se venku vyválela v hovně, to nám ten den pěkně začíná

Crysa
pravděpodobně to bude na centrumu, bo to sou lamy nejvěčí, ale pro jistotu doporučuju zkontrolovat, esi nemáš zabreberkovanej komp - když nebudeš na netu nic dělat (vypnutý icq, skype, všechno), klikneš na připojení pravým čudlítkem a dáš "stav", tak by ty čísla dole měly téměř stát. pokud budou v kuse naskakovat vyšší a vyšší čísla, tak se ti v kompu děje něco nekalého

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:07
- Nahlásit

Marush
sem viděla vobrázek šlechtice s mopesem z ňákýho 18. století a tehdá to byl normální pes - mělo to krk, čumák (kratší, ale mělo), vocas... to až poslední dobou se z něj vyrobila takovádle zrůda, kerá potřebuje 3-4 chirurgické zásahy, aby mohla vůbec existovat... týrání chovem

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:07
- Nahlásit

Crysa
Já to mám na centrumu úplně stejně,tagže to nebude v tobě.
Marush
jako ale to je nenormální vemeno ten mopsl...to je snad křížený se žábou ne? Bo jak by z vlka toto vzešlo řekni mi jak
Já mám spíš podezření na křížení s nějakou vopicí,dyk se jim podívej do gezychtu,to je jasný.
kinta
No a za barákem jsem se regulérně posrala.
Tak a teď mlufte! Kdo vyhrává?

Teď sem se z tebe málem posrala já!!!! seš vítěz!

Pápá plaváčci,venku je přenádherně a my vyjíždíme.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:10
- Nahlásit

Baysha
potřebuje 3-4 chirurgické zásahy, aby mohla vůbec existovat..
a jaký???Já abych věděla na co to naše kardinální atomový hovado vobjednat.

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:11
- Nahlásit

Baysha
to až poslední dobou se z něj vyrobila takovádle zrůda, kerá potřebuje 3-4 chirurgické zásahy, aby mohla vůbec existovat... týrání chovem

Jo, von vypadal jinak dřív? On chudák tady včera tak sípal,mi přišlo že ho klepne hned...přišel mi fakt divnej i chovánim,jinak je to bobík mazlík je hrozně přítulnej...

Ale moc mi připomíná disneyovskýho Quasimoda

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:11
- Nahlásit

Bayshapro jistotu doporučuju zkontrolovat, esi nemáš zabreberkovanej komp
to nemám zabreberkovanej, mám ho minulou neděli vodhmyzenej hloubkově, jsem si sem dovlekla odpo ze cvičáku fíka/ajťáka a ten tu 4 hodiny dobře likvidoval všechny zbytečnosti, vypínal aplikace který nabíhaly po spuštění, projížděl tu prostě všechno, pak dělal nějaký ty defragmentace a bůhvícoještězasporosťárny. A pravidelně o projíždím tím Spy and boot bo jaxe to menuje, antivirák mám taky aktualizovanej, záplaty postahovaný..

A tehle problém mám už víc jak rok, jenže mě právě teď vytočilo že i po hloubkovym úklidu kompu, kterej vylučuju na hodně procent závadu u mě a navíc přes Firefox, o kterym se posledně centrumáci křižovali, že pod ním to šlapéééé..

No nic, budu všechno posílat přes úschovnu a bude to rychlejší

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:14
- Nahlásit

jablunka
to byla tak trochu hodně nadsázka ale hodně mopsů, co znám, má operovaný měkký patro, občas tuším i oči nebo plotýnky...

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:15
- Nahlásit

jablunka
Baysha

Tak asik každej nejni nutně nemocnej(ikdyž to dejchání mi přijde že maj šicky podivný)....ale normální pes to prostě neni,když by mu mohly vypadnout voči kdyby se škrtil na vodítku...to mi nikdo nevymluví.

jablunka

Vim že máš samý rozpláclo pse a trpíš na ně ...ale ten boxer mi přijde jako normální pes s normálnim tělem..jen trochu vrazil do zdi,ale pohoda....hale ten mops je regulérní mimozemšťan

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:16
- Nahlásit

Crysa
si dej seznam nebo post, tam se odesílá vpoho, pokud to není extra velké. jinak úschovna je taky dobrá

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:18
- Nahlásit

Baysha
o byla tak trochu hodně nadsázka ale hodně mopsů, co znám, má operovaný měkký patro, občas tuším i oči nebo plotýnky...
f klidu,já to neberu zle,ale třá u buldoků a šarpejů vydím tohle týrání chovem velice.
Ono u těch mopsů je to taky hodně vo tom,že maj prostě šílený sklony k tloustnutí a sou to popelnice(tagže zmenšený labradůry ) a hodně lidí to prostě nechá zajít tak daleko,že ty malinký slabounký nožičky sova utáhnou to vobrovský válcovitý tělo.

Tak a už vopravdu du.

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:18
- Nahlásit

Crysa
tak to jo hele tenhle přístup znám osobně (a přiznávám, že jsem ho občas i použila, když sem si nevěděla rady) - když člověk neví, v čem je problém, tak to prostě svede na prohlížeč/počítač/cookies/... (nehodící se škrtněte)... po třech kolech tohodle to většinou zákazníka přestane bavit

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:19
- Nahlásit

Psíček
Se nediv, chybí mi keks.

Spíš koks,ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:21
- Nahlásit

jablunka
Ono u těch mopsů je to taky hodně vo tom,že maj prostě šílený sklony k tloustnutí a sou to popelnice(tagže zmenšený labradůry ) a hodně lidí to prostě nechá zajít tak daleko,že ty malinký slabounký nožičky sova utáhnou to vobrovský válcovitý tělo

to je fakt..tendlec tady mi taky přišel nějakej klustej,ale kámoška řikala,že je prej svalnatej nevim teda

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:23 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

jablunka
šak jasně, ta váha hraje určitě roli velice, ale přijde mi, že mopes má ty zdravotní problémy už tak trochu ve standardu
placatej čumák = dozadu posunuté měkké patro (problémy s dýcháním), mělké očnice (vyboulené zranitelné oči), kožní řasy na gezichtě (záněty)...
ocas zakroucený do vývrtky = problémy s celou páteří (težko páteři vysvětlíš, že se má kroutit jen na vocase a jinde má bejt rovná)...

a největší průser je, když se začne chovat výhradně na to, aby byl mopes co nejplacatější s co nejvývrtkovatějším ocasem bez ohledu na cokoliv jinýho ale to je podobný víceméně u všech plemen, to zas jako jo

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:32
- Nahlásit

Baysha
jo,jo..je to diuný vemeno,stejnak jako šarpjej,buldog....to už je dost mimozemská civilizace tyhle vemena...a buldog se dožívá 6ti let,to mluví za vše...vůbec nechápu,jak se to všechno mohlo vyvinout fakt z vlka...jak to křížili lidi,že mohla vzniknout taková psycho vemena...si představuju kdyby někdo křížil takhle lidi,jako že furt malý třá s malym nosem a vypolenejma vočima a po 100letech by měl lidskýho mopse...fuj

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:36
- Nahlásit

Marush
třá s malym nosem a vypolenejma vočima a po 100letech by měl lidskýho mopse...fuj

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:41
- Nahlásit

Marush
jo tak buldoga nekomentuju vůbec, to je vemeno, který sem naprosto nepochopila... a taky to byl eště před 100 lety krásnej zdravej pes
mopes je aspoň roztomilej s milou povahou...

si představuju kdyby někdo křížil takhle lidi
hele prej fšecky tydle vemena psů a koček s placatým čumákem mají jeden účel - aby ty gezichty vypadaly víc lidsky či co. teda jako nechápu, proč by měl pes vypadat jako člověk

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:42
- Nahlásit

Marush
..a buldog se dožívá 6ti let
To je průměrný věk uváděný i u molossů, vlkodavů, německých dog.... holt daň za vzhled
Mimochodem, němečtí ovčáci s průměrným věkem devět let na tom nejsou o moc líp.

Naše šarpátko Lilátko v životě nebylo nemocné. Úrazy teda nepočítám, beru nemoci jako nemoci . Akorát jednou měla nějakou plíseň či co to bylo (se na to nepřišlo, páč to zdárně odolávalo všem testům a pak to najednou zmizlo ).

Buldočka Orobulka nezná veta jinak než z očkování. Akorát teď má teda ten nádor na ml.žláze, ale to si fakt nemyslím, že by bylo plemennou příslušností. V létě normálně funguje. Nejsem pako, abych s ní šla jezdit na kole, nebo lyžovat, na to mám jiné psy. Procházky v tempu zbytku smečky zvládne klidně i v létě

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:51
- Nahlásit

Biluška
Mimochodem, němečtí ovčáci s průměrným věkem devět let na tom nejsou o moc líp.

tak ale aspoň tam vidim hodně moc toho vlka hned na první pohled,to že jsou všechny dlouhotrvající vemena už zparchantělý...o tom nemluvim,ale zrovna ty buldoci jsou extra divný...a Lilátko se nepočítá vůbec

Oukej,oukej nemusej bejt nemocný,ale vypadaj divně,to mi aspoň uznej!

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:54 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

makrel
víš že Rododendron má na FB ve stavu napsáno ve volnym vztahu?!Ale s kym tam už nemá...nevim jak si to mám vysvětlit

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:55 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Marush
jééééééééééé von má facebook? a už jsi v jeho přátelích?
edit: no fakt že jsi, já se du picnout!!!

<< 1 ... 7191 . 7192 . 7193 . 7194 . 7195 . 7196 . 7197 . 7198 . 7199 . 7200 . 7201 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání