| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:13
- Nahlásit
Atusch
Gerda
zdar ženy, dyš vás tu tak vidím stran vetamiksu, mohla bych se velmi nesměle vetřít k objednáfce? hodilo by se mi pár hovězích hnátů, jež v řeznictvích sehnati nelze...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:19
- Nahlásit
Baysha
určitě to není problém, napiš mi co bys ráda a přivezou to v úterý ale jak píše Gerda, nutně bych potřebovala abyste si to v úterý odebrali neb jestli bude vedro tak nevím kolik toho narvu do mrazáku. Bylo by blbé kdyby to rozmrzlo.
Tak mrkni na stránky a písni mi to ideálně do mailu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:21 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
eště 5 kg hrubomletýho po kilovkách, nebo hovězí směsi po kilovkách
směs se myslím dělá jen jako 2kg nebo 5kg, tak ti vezmu 5ks hrubomletého
edit: když budeš chtít, ty sušený smrady můžu mít u nás v garáži aby ti to nesmrdělo v bytě, ale asi je jedno jestli ti smrdí doma jeden nebo dva balíky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:42
- Nahlásit
Atusch
já bych potřebovala jenom ty hnáty, tak 3 balení - http://vetamix.cz/eshop/node/15440
děkuju moc
Gerda
pani šlo by to prosím nějak vymyslet, že bych tě v to úterý cestou od Atusch někde odchytila a převzala si hnáty?děkuji velmi moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:59
- Nahlásit
bré den,co je to tu za hnusné špinavé boksery asi a proč se biluše ůń válí pl zemi a spí??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:26
- Nahlásit
Bré večír poléfka(pokus č.2) je v mražáku.Hmyzopes se porval s jokšírkou byl to velmi pěkný wrestling váhová kategorie2-3kg soupeřky byli vyrovnaně agresivní traverzou netrefitelné páč vznikla velmi malá koulička velice hutné konzistence nemaje ocásků k otažení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:38
- Nahlásit
Atusch
Super, skvělý, vyzvednu v outerku večír, hlavně ať je to masénko po kilovkách, pak je mi krom kuřecího jedno, co to bude, moc díky. Trachejičky poskladuji v kumbále, zapomněla sem, že máme eště kumbály ))
Baysha
děfče zlatý, tak to nevim, jak to vymyslíme, páč Atuše bydlí ouplně v řiťákově, což ty taky, ale na druhym konci prahééé. Můžu ti ty hajzly vzít do práce, že bys přišlas Bajšenou zabít Korinku a rovnou si vzala hnát, eslivá se ti to tak hodí, co myslíš?
Děcka, teď se mi stala nevídaná věc - dem si s Máněm po tom horku, pěkně pomalu, abysme se náhodou nezapotily a nezadejchaly, kolem školy začala ject dodáfka, po chodniku, tak si dám čokla k noze a uhnem se. Dodáfka se otočila a zase k nám, tak si dám čokla zas k noze, dorovnáme pozici, chlap u nás zastavil a řiká - já se jedu znova podivat, jak ten pejsek pěkně poslouchá, takhle vycvičenej pes se u dneska málo vidí, já to vidim rád, mám dva, jedno je štěňátko. Tak sem tak koukala a řikám - no, vona šla k noze, abyste mi jí nezajel tim velkym autem. A chtěla sem už odejít, ale pán začal povidat krs to okýnko u auta a mocí mermo nás zdržoval. Pak řiká - já vám to štěňátko ukážu, počkejte chvíli. Tak si tam zapárčil, vypustil z auta pětiměsíční rotvici a Mařena jí nutila, aby jí ojížděla. A furt mi řikal, že je to super, že dneska eště někdo cvičí psa, že jak to vidí ty běhavý neposlouchací čokly, že by to kopal do řiti. A vyprávěl o nějakejch psovodech a Mařena už vypouštěla duši na tom slunku, tak sem mu dala pytlík na hovna, pak sem ho poznala, bo to je chlap, co má eště psa, ten má super odvolání od hárafky, řekla sem mu, že se známe, že už sme se potkali minulý hárání a že to příští se určo taky uvidíme a šla sem pryč. Vtipný, že? ))) Máňa je vycvičenej pes ))))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:44
- Nahlásit
Gerda
Šak má Mařenka ty vocenění fšecky, né?
Za tebou do práce bych se stavila kdy - ve středu? Já to nechcu nijak komplikovat, esi by to byla velice velká akce kulový blesk nebo komplikace nějaká, tak na to prdím, jen mi to tak napadlo, dyš vás tu vidím se domlouvat...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:49
- Nahlásit
Baysha
no zcela upřímně musím říct, že domu ti to nepovezu, jednak bych nedojela, dvanak bych zabloudila a už nikdy nemohla domů, jako minule, když sem od tebe jela hodinu a octla se na želivárně. Takže v každym přípatku ti to můžu vzít a vkydnout ke mě do práce, to neni absolutně žádnej problémos.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:12
- Nahlásit
Zdar dámy.
Asi to začnu aplikovat tak, že o víkendu budu chodit do práce a ve všední dny zůstanu doma. Tak budu mít klid všude. Včera jsem makala a v práci volno, ticho, krásně. Dneska jsem doma a ... zjišťuji definitivně, že vesnice rozhodně není klidné místo pro život. Od rána tu řvou nevychovaní čokli, na které pánečkové evidentně nestačí. Z lesa se ozývá řev čtyřkolek (ač je to chráněná oblast) a před půl hoďkou začali sousedovic malí spravci jezdit na mrňavých uječených prskoletech tam a zpátky. Mají dva prskolety - jeden uječený a druhý upištěný. Oba velmi hlasité, takže nepomáhá ani na plný koule puštěná věž s orchestrem, který hraje fortefortissimo včetně tympánů.
Nutně, ale VELMI NUTNĚ, potřebuji nějakou samotu!!! Myšleno barák o samotě.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Pani zkuste na Otíka teda jako né oholit hlavu,ale ty traktorový sluchátka Tady eště sviští cirkulárky páč čas maj lidi řezat enem o vékendu a pod okny mi neteče vodička a nobž milion řvoucích motorek,páč kousek ve zlíne maj sraz(momentálně se mi třepou tabulky v oknech čekám kdy se vysypou)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:23
- Nahlásit
Vlčáčková
danajasa
a nám, protože sme se málo bránili, udělali před barákem hřiště s umělou trávou, nějakou bezva podlahou, takže jak skáče balon, jsou to rány jak kladivem do hlavy, slejzá se tam půlka sídliště, mezi panelákama se to prímově nese, takže bordel jako blázen, večer tam ječí mrouskající slečny a ožratí chlapci. Posléze nás tu přepadávají čmoudíci. Takže máme všechny velmi podobné zážitky a je putna, jestli seš z paneláku nebo z vesnice
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:32
- Nahlásit
danajasa
Cirkulárka je proti tomu hadr! Nejhorší jsou ti psi. A to jistě chápete, že pejsky mám ráda, leccos jim odpustím, ale co je moc, to je prostě moc. Čokle se vyhrnou k plotu směrem k mýmu baráku (čili zadkem k pánečkovým barákům) a řvou a řvou a řvou. Teda až na jednu. Ta řve v kotci, ale to je ovčačka a hlas má jak Caruso. Ta je za plotem hodná a řve jen na kolemjdoucí, což je fajn. Hlídá velmi inteligentně, ale v kotci se chová jako debil, a protože v kotci je skoro furt, tak podle toho to vypadá. Nejvíc jsem nasraná, když začne před sedmou ráno!
No, pomstila jsem se vesničanům hlasitou hudbou. Už se byla jedna bába odvedle podívat u plotu, co to je. Jsem to ještě zesílila. Tyhle navíc mám supernerada, protože to jsou ti, kteří koupili barák, kde zůstala kočka. O tu se nestarali a ta málem chcípla. Dneska má vymlácenou půlku huby, protože jí vet. musel vytrhat kvůli zánětu zuby a je v Č. Budějovicích v depozitu. Ale kdyby jí neodchytla hodná sousedka a já jí nedostala do toho depozita, tak bylo po kočce. Po KRÁSNÝ MLADÝ PŘÍTULNÝ A HODNÝ kočce. Takže takovýhle lidi já prostě nesnáším, takže mě sere i ten jejich vořech, co si honí ego a řve i na ty, kteří se vzdalují, nikoliv přibližují.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:33
- Nahlásit
Čus bus, jaxe mate? U nas byla na návštěvě Zlonyxina a ségra jí chtěla vyměnit za jednoho šampona to jsem odmítla, neb je to zplozenec pekla! Skočila do jezírka a strašlivě mě pokousala!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:40
- Nahlásit
...jsme v sobotu museli nechat uspat mlaďošku, co jsem ji v zimě obsedla.
Zakulila se v boxe a zlomila si nohu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:42
- Nahlásit
jbat
To je děs teda to kůň už se nemůže uzdravit´ když si zlomí nohu??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:44
- Nahlásit
Vlčáčková
pani, co je to fortefortissimo?
zuzanarosakova
je to zplozenec pekla! Skočila do jezírka a strašlivě mě pokousala!
a foukala si jí do toho ksichtu? ))) A chtěla ségra kterýho? Kokýnka? Dívala ses fčéra na Ramba? Já jo a vzpomněla sem si na tvýho Rambíka ))
jbat
A když si kůň zlomí nohu, nejde s tim vůbec nic? Jemu už noha nesroste? Koně maj na svý těžký těla dost hubený a tenký nohy mi přijde. Je to teda megasmutná zpráva, to je jasný.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:45
- Nahlásit
Gerda
nééé, já rozhodně nechcu, abys mi něco vozila dom! buď bych tě odchytla něgde cestou od Atusch (kudyma zhruba pojedeš?), nebo bych si zajela k tobě do práce
ale jak říkám, esi by to byla komplikace a neměla bys to gde uskladnit nebo tak něco, tak na to dlabu
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:47
- Nahlásit
Zdar, tak sme s5 z výletíku. Bylo to velmi komfortní. Cesta tam skoro celá po slunku, ale s kopce, cesta s5 uš bes slunka do kopce. Pan Brunhilda vypil v mezičase asi sedumnáct litrů vody.
Byl tam můj šéf supervelkokynolok.
Zeptal se mě: "To je co křížený s čím?"
Sem otpovjeděla: "Vole, to je papírovej boksér!"
A von: "Boksér? Bílej?"
Pak řekl: "To neni boksér ani omylem!"
Tak sem se zeptala, co to je, abych jako vjeděla.
Prej buldok. Tak su ráda, že to konečně vim.
Pak mi eště řekl, že je pan Brunhilda vychrtlej.
Sem se celou dobu snažila vnutit panu Brunhildovi myšlenku kousnutí do prdele, ale nemaje tachyjónů, nepovedlo se.
zuzanarosakova
neb je to zplozenec pekla!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
neb je to zplozenec pekla! Skočila do jezírka a strašlivě mě pokousala!
kecáš!! stejně jako maruna! je to úpe hodné milé štěnátko co furt jen spí anebo pozoruje motýlky!
Gerda
hele nevim jakej fstach máš k bulváru poté co zde byl tak propírán ,ale myslim,že tydle inspirace za to tu vostudu že ho sleduješ stojej ))))
si přectaf Lybunu jako byzóna an bježí na hlatký na zlatovlásku )))
http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-nejpes-psi-svet /151093/nebozi-pudlici-americane-z-nich-delaji-ume lecka-dila.html
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
nejde, navíc si dorvala i šlachy, noha jí visela na kůži...
i kdyby si ji zlomila nějak...líp? tak je to drahý ta léčba, to si Věrka, majitelka, nemůže dovolit.
no je to psycho.
jdu pa
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nejde s tim vůbec nic
Ted ste mě paní donutila k zamyšlení esli se dá dát kůn do sádry,páč nemůže chodit o třech.jbat
Pani smutný je to.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Baysha
Ale prd, bude to pozdě večer a to nemá smysl se někde cárat sama po městě. Pokud ti to k nám do práce neni velká zajížďka, vezmu ti to tam. Jinak k Atuši to mám přes baranďák a rovně, to je pro tebe úplně pasé, leda snad na Kačerov, jenže to je kravina, to zas musíš busem...co je pro tebe nejlepčejší varianta? Práce nebo Kačerov?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:50
- Nahlásit
Gerda
chtěla ségra kterýho? Kokýnka
To je jedno, hlavně nechtěla Nyxinu foukat do ksichtu jsem ji nemusela, pokousala mě sama z vlastní inicialtivy tak pak za trest mi musela10minut na klině kanystrovat!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
kecáš!! stejně jako maruna
Mam vyfocenou svou naprosto dorvanou ruku, je to démon!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
hele nevim jakej fstach máš k bulváru poté co zde byl tak propírán
tomu vůbec nerozumim - jakej bulvár?
ale myslim,že tydle inspirace za to tu vostudu že ho sleduješ stojej))))
já ti nerozumim....
si přectaf Lybunu jako byzóna an bježí na hlatký na zlatovlásku
no ale von takovej pudl, aby se nezacuchal, bude muset mít kombinézu, asi saténovou, aby mi ho Zlatovláska neumazal, páč tá to nebudu furt koupat. Líbila by se mi Lybuna jako hráč maerickýho fotbalu.
Jo a malonyxááá neni zplozenec, je to velmi milé a hodné štěňátko, dyť porád jen spí, nebo rozvážně chodí....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:55
- Nahlásit
jbat
toje na pikaču,pani.-(((((,tak to nějak zvládněte
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
forte je nahlas,
fortissimo je hodně nahlas,
fortefortissimo (značka fff) je tak nahlas, že spadne strop koncertního sálu a lidem popraskají bubínky v uších - to je jako když Biluška zařve na saň
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
hlavně nechtěla Nyxinu
no tak jí musí vzít zase v sobotu do prokopáku, páč tam byla jenom ležící, spící a chvilku chodící. Já jí do ksichtu fukala a jedině tak se rozčílila, až mě hryzala, ale jinak ne. Taky mám modřiny, ale to je jasný, dyš je to bohyně temnoty, to tam bejt musí. Ovažte si nohy a ruce obinadlama, rtakovejma těma boksérskejma.
kinta
Pani, chudák váš buldok vychrtlej, to snad neni ani možný! A už zase dělá, že umřel?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:57
- Nahlásit
brý podvečer, dneska bylo krásně, ovšem v běláku byla hlava na hlavě, jsem opět KO, ale i Sophyje
|