| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:59
- Nahlásit
Du topit nechápu to venku je vo7c víc jak tady asik mám doma paní zimu tipuju,že ju sem šoupli do árestu jináč si to neumím vysvětlit,páč ofiko má bejt na opačné polokouli tak esli šetří za přepravu a pobyt v krízi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mam vyfocenou svou naprosto dorvanou ruku, je to démon!
to bé fotomontáš!!! je hodná tě řikám!!! furt spinká!
Gerda
já ti nerozumim....
atak to nejsi sama ))))
sim ta bulvár se tu propírá na asi 20 stranách velmi yntenzívně.-)))) jakože kdo ho čte,je úpa ,ale úpa odsouzeníhodnej nebo tak..a todle co sem ti linkla je právě z toho bulváru..uš chápeš? ale mě by se byzón líbil,příde mi stýlovej jaxe řítí na krystýně na ovále kol jezera lochnes(asi) na fíka,země duní pot kopytama,chatky se votřásaj,lidi uskakuhjou a Lybuna sráží fíka jednou ranou na zem,gde potupně zůstává ležet pokud Lybunu nevoderveš )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:00
- Nahlásit
Gerda
no tak jí musí vzít zase v sobotu do prokopáku
Jojo, řikala, že zas pude, ja se tam na vas někdy chci jit taky kouknout, když zrovna nebudem mít v sobotu cvičák..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:04
- Nahlásit
danajasa
Už jsem taky zatopila.
Celý den se "bavím" tím, že umejvám knížky a cpu do knihovny. Za celý den už mám asi tak čtvrtinu umytou, odmyšenou, usušenou a uloženou. V jedné škatuli jsem našla 3 chcíplý myši a úplně rozežranou knížku. Naštěstí to byla nějaká péče o dítě asi tak 60 let stará a navíc nejspíš nebyla moje, ale nějaký pozůstatek po bývalé tchýni. Doufám, že tam takových hnízd nebude víc. Ale bohužel asi bude.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:04
- Nahlásit
Gerda
A už zase dělá, že umřel?
Eště uplně ne, loupe vočima f očekávání večeře.
to snad neni ani možný!
Von má kanárky v prosranym kotci (teda sem to neviděla, mám to jen z vyprávění), ven se dostanou jednou za týden a čivavu, kerou mají jeho pézetka jako hračku. Prej uš letěla i ze schodů.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:05
- Nahlásit
danajasa
Du topit nechápu to venku je vo7c víc jak tady asik mám doma paní zimu tipuju,že ju sem šoupli do árestu jináč si to neumím vysvětlit,páč ofiko má bejt na opačné polokouli tak esli šetří za přepravu a pobyt v krízi
A když si pořádně otevřeš okna, aby ti tam nafoukalo teplo? Zase máš v létě výhodu, že se máš kam ukrejt i s pakoněm a neni ti vedro.
davidkova renata
sim ta bulvár se tu propírá na asi 20 stranách velmi yntenzívně.-)))) jakože kdo ho čte,je úpa ,ale úpa odsouzeníhodnej nebo tak
jo táááák, no jo, tak to já čtu bulvár furt.
zůstává ležet pokud Lybunu nevoderveš)))
tebe eště nikdy nenapadlo, že Lybuna bude mít pouštěčky? Ale jako bizon běžet může, jen jí teda místo vodítka budu sundavat ohláfku, no.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:06
- Nahlásit
Gerda
kačerov je perfektní varianta! jak moc pozdě je pozdě? esi by to bylo po půl deváté, tak by to moh převzít muš cestou z práce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:28
- Nahlásit
Lidi já se na vyseru, fakt Ty akity mám prostě za trest Herýs už zase třetí den nežere Jinak mu nic není (teda krom toho, že má hotspot na noze, netuším gde k tomu přišel gdyž se štítí vody ). Nechce ani granule, ani rybu, ani vnitřnosti...Laskavje sežral asi deset deka šunky víc ji doma nemám. Do Kaufu mu pro ni nepojedu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:28
- Nahlásit
Baysha
Bylo by to určitě po půl deváté, spíš kolem deváté
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:32
- Nahlásit
Gerda
tak jestli bychom se mohli takto domluvit, bylo by to naprosto optimální děkuji velice moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:37
- Nahlásit
kinta
Von má kanárky v prosranym kotci (teda sem to neviděla, mám to jen z vyprávění), ven se dostanou jednou za týden a čivavu, kerou mají jeho pézetka jako hračku. Prej uš letěla i ze schodů.
Kanárky jako kanárky jako eldorádo? A děti trápěj čívu? No to je bezva šéf velkokinekolog, vopravdu.
Baysha
Můžem 100%, bez problémů děfče - můžem to teda udělat tak, že až se budu chystat k Atušový, že ti zavolám a potom ti zavolám, až budu od Atušový vyjíždět?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:37
- Nahlásit
JO, A JEDNA MYŠ Z TÉ KNÍŽKY MĚLA SEŽRANOU HLAVU!!!! FUJ!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:40
- Nahlásit
Gerda
kanárky jako eldorádo?
Jj, možná ho eldorádo bude znát, má ofiko CHS. Jo a ještě teď má stafbulinu štěnisko, ta prej je v kleci doma.
Ale jak říkám, nic z toho jsem neviděla, jen o tom slyšela.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:53
- Nahlásit
kinta
no jo, když to je těžký, napovidá se toho hodně, třá u nás se tady řiká, že jedný pani starý berlatý ukradli 12letou čivavu. Jenže pani už je velmi stará a zapomnělitvá a možná už i...no prostě stará, a jak byla venku, začalo se jí chtít na záchod, spěchala domu a zapomněla psa venku, jenže ten už se nenašel.
Děckááá teď byl v reportáži o strážních psech pán s Tasmánskym čertíkem, jak dělá vyštěkání v maketě A potom mocinky krásnej šedovlk, teda ale mocinky krásnej pes. Bylo to o tom, jak strážní služba bude muset mít zkoušky ovladatelnosti psa...nějakej zbroják na psa nebo co.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:12
- Nahlásit
Čus bus cambus!!
Konečně jsem se od pátku dostala k poči. Dočítat vás rozhodně nebudu.
Dnešní den si v kalendáři vyznačte zlatým písmem, protože pan Faraon dnes již vůbec nebyl uvázaný u brány, ale regulerně si odkousal 2 kola
Jo a taky mám novej sporák a televizu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:18
- Nahlásit
Nazdáár, huž konečně jsem taky doma, byl to nějako plodný výkent, až jsem nějaká úpa hotofsn..
jbat lity lity, moc líto
BaicoFaraon dnes již vůbec nebyl uvázaný u brány, ale regulerně si odkousal 2 kola Jo a taky mám novej sporák a televiz
samá pozitiva a socyjální jistoty
Jdu se vospršit a čučet na Tančím, abych žil bo jaxe to menuje, bo je to krásně pozityvní fylm
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:18
- Nahlásit
Nazdar trupky,
měli jsme velmi výživnej víkend, včéra coursing, kde nám velmi pochválili, že se Tryksovi zlepšila fyzička, dost výrazně, a dneska igelity. Jsem mrtva. Ještě jsme instalovali koberec, co jsme dostali od našich, je krásně zelenej. A zabere nám třičtvrtě bytu... Tryks je na koberec nasranej, protože na kobercích žere maso, ale může jen na jednom starý a to se mu nechce, snaží se propašovat skelet na ten krásnej novej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:26
- Nahlásit
Baico
regulerně si odkousal 2 kola
kecáš. Anebo je ten čokl už zblblej po tobě, ty taky běháš a kolikrát už se u toho směješ...ouchyle....
Crysa
Furt někde lítáš! Tě řikám, do desíti a pak deš spát! A neodmlouvej, sem neoblomná.
Maky a Trix
Takže pan Tryks má pocit, že je na louce, že? Je to pejsek šikula! Nechceš si se mnou vzít Phytovet Digestívum velkobalení?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:27
- Nahlásit
GerdaFurt někde lítáš! Tě řikám, do desíti a pak deš spát! A neodmlouvej, sem neoblomná.
ano mamí a můžu se přecpaním koukat na telkůů?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:29
- Nahlásit
Maky a Trix
Zelenej koberec? Tak pokud bude Trix jako Bekynka, bude Ti na něho čůrat jako na travičku. Ta tedy výhradně na zelený nebo hnědý.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:30
- Nahlásit
Gerda
nevim jakej má pocit, ale rozhodl se, že dneska žrát nebude buď na koberci, nebo vůbec.
Phytovet nechci, mám tu ještě skoro plnej vitamineral, dávám to strašně zřídkavě...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:30
- Nahlásit
Gerda
kecáš.
Nekecám, budou i fotky.
Anebo je ten čokl už zblblej po tobě
Asi jo, dneska jsem už udělala i slovy jeden klik,ale omlouvá mě to, že to bylo naprosto nevědomky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:31
- Nahlásit
Baico
napadá mě jen jedna činnost, při které se dá udělat nevjedomky klik.Bylo to při TOM?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:33
- Nahlásit
Vlčáčková
to nee, my už zelenej měli a zatím nic. Tak doufám, že u toho zůstane
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:33
- Nahlásit
Gerda
A když si pořádně otevřeš okna, aby ti tam nafoukalo teplo
Byli votevřený celý den a normálně teplo do metru u okna a dál se to neprdralo normálně ta zima to teplo vytlačila ven Vlčáčková
Mause doma už nemáme táhly do polí akorát ti netopejři se nějak nehodlaj vystěhovat a tvořej mi na půdě hromady bobků. Dále mám nějakou jarní depku jako venku krásně a za dveřma doma furt zima jak dybych prošla futrama vo dva měs.zpátky je to nekonečně ubíjející
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:35
- Nahlásit
Crysa
můžu se přecpaním koukat na telkůů?
jesi máš hotový úkoly, tak jo. Ale přecpáním čék nekouká, přecpáním prdí. Tak nevim, jak to chceš dělat s telkou! To tě zas naučili ti hulváti, co se s nima trajdáš! Chuligáni ste!
Maky a Trix
rozhodl se, že dneska žrát nebude buď na koberci, nebo vůbec
Tak to má blbý, že bude vo hladu....
Baico
dneska jsem už udělala i slovy jeden klik,ale omlouvá mě to, že to bylo naprosto nevědomky
jistě, ten bjěch taky začínal nevědomki. A teď??????!!!!
makrel
Bylo to při TOM?
Buď chlastáš, pracuješ, nebo myslíš na TO! Si muš?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:35
- Nahlásit
makrel
Bylo to při TOM?
Ne, jen jsem se při obranách zvedala ze země
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:38
- Nahlásit
Gerda
Buď chlastáš, pracuješ, nebo myslíš na TO! Si muš?
no a ještě si nepletu levou a pravou stranu, baví mě auta, nesnáším kytky, nevidím detaily, soustředím se jen na jednu věc.
Jsem muš?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:39
- Nahlásit
Baico
jen jsem se při obranách zvedala ze země
Pani bacha na to tak to vždycky začíná nejdřív se eště zvedáte,pak už to nestihnete a oráte
pole šíré lány na vše strany
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:41
- Nahlásit
Gerda
ten bjěch taky začínal nevědomki.
Mám obavu, že mi někdo hrábnul do čaker., už se to prostě nedá zastavit.
|