| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 07:35
- Nahlásit
Čau prdííí, měli ste taky tak nádhernej úžasnej víkend? Tywole prostě léto úžasný bylo, že to teplo čokle zaskočilo a oni byli líný!! Neuvěřitelný. Sme procházkovali jak úplně normální lidi, žádný jojování, prostě po - ho - da!!!
Mi nezvládli zkazit náladu ani bojkotem agilitění (di s tim do hajzlu, je vedro, my spíme), ani magorčiným "prozřením" při něčem, co si troufám nazývat stopou. Jí "konečně došlo" že nemá cenu se zabejvat nějakym čmucháním a žraním po jedný granuly, když nakonci čeká hromada granulý... takže to vezmeme nadzvukovou rychlostí, proletíme nejbližší okolí a frňák použijem jenom abysme našly grancle že Ale já se nerozčiluju, jí zmlátim, vrátí se zase do čtverce a bude. A když jí rovnou sežeřu do čtverce, pude jí to ještě líp!
Lasičce přeju všecko co jí panička nedopřeje! Hlavně ať jí ty modrý čočky nezloběj, když už panička neví jaxe zviditelnit a cpe jí do kukadel čočky páč je má neuvěřitelně modrý...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 07:42
- Nahlásit
makrel
dům ani auta ani diamanty nemám, tak tady má mojí kost
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:39
- Nahlásit
gde jste všichni?????
se strašně nudím
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:41
- Nahlásit
Monty
Všici dřou jak barevný... teda aspoň doufam
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:43
- Nahlásit
bonc
no jo taky bych měla, ale když já tady nemám co dělat
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:44
- Nahlásit
Monty
gde jste všichni?????
tadyyyy
Jinak dobré ráno fšem!!!
Dneska to vůbec nevypadá tak krásně jak včera. A asi budu muset do kanclu, což se mi nechceee.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:46
- Nahlásit
Monty
nesnáším lidi, kteří se nudí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:50
- Nahlásit
makrel
já za to nemůžu , ale už jsem si našla práci, dělám poštu a zpracovávám evidenční lístky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:52
- Nahlásit
Čauky!!
Taky makám, testuju nové nastavení systému na kontroly. A za chvilku jdu na školení.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:54
- Nahlásit
Nazdárek, já si přivstala, abych zjistila, co všechno Tryks zapomněl z dogfrisbee. Zjistila jsem, že jako každý jaro jsme zase na začátku no, neva, prostě budeme věční začátečníci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:55
- Nahlásit
proč furt pýšete ,vy schudlý mužatky?!
todle neni uš možný
a proč je pindělí a je třeba se prtínat?!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:57
- Nahlásit
davidkova renata
vy schudlý mužatky?!
to jako bylo na mě?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:58 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:59
- Nahlásit
makrel
to jako bylo na mě?
no na koho asi jiného???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:03
- Nahlásit
davidkova renata
proč furt pýšete ,vy schudlý mužatky?!
velice pjekný voslovení
Čus fšem!
Biluška
Všechno nej tý lasici, vidim jí prvně je dost fešná!
Heeeeeeeej, nebyla tu fčera ségra? Má totiž na ruce dost průkaznej důkaz vo tom že ten maločokel je zlýýýýýýýý!!! Včera jsem jí s ní a s Ihmedem nechala asi 10minut o samotě a byl cirkus nenormalny, hryzla jí, vrčela atd...jen pro info
Dnes od 6ti jsme cvičili přivolání na salám...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:03
- Nahlásit
Dobré ráno ženy,
dneska jsem zde v práci zcela zbytečně. Pominu-li kocovinu, nemám tu šéfku, nefunguje mi outlook... počasí přesně dle mé nálady...
Aspoň mám před sebou krátký týden, v pátek mám dovču, měli jsme jet s mlaďoškou na soustředění... tak půjdu za zbytkem.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:03 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:07
- Nahlásit
makrel
to jako bylo na mě?
si to přeberte jak chcete )))),něco sem tu zahlídla ,tak slušně pozdtravim dyš přídu na foru.-)))
Marush
nebyla tu fčera ségra?
něco tu pindala vo zplozencích pekla ,ale uřvala sem jí )))) bo nyksina je nejvíc mazel
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:07
- Nahlásit
jbat
Souhlas,dnes je den hoven opět...
Můj novej nájemník je hrozně votravnej blb a furt něco chce,teď například klíče vod sklepa..,který jsem samozřejmě ztratila před 20ti lety na středozápadě...takže musim volat zámečníka aby mi uďál novej zámek a dal klíče...kdo to kdy slyšel chtít lézt do sklepa?!...každej mi leda nasírá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
něco tu pindala vo zplozencích pekla
jo,jo...jsme zas u rodičůch...budem tak te´d do čtvrtka a pak ty 3dny doma,aby ten zlotvor nebyl sám tak dlouho když arbajtuju...rodiče jsou nejvíc dole,bo Nyxa na jejich kotníčky nezapomněla a teď k tomu začla štěkat a pak utíkat a schovávat se...takže to vypadá takto...člověk stoupne na zem, malovlčák se rozběhne zahryzne se do nohy...dotyčná osoba mu vypáčí nohu z huby zařve bolestí pes zavrčí a zaštěká a odběhne se ukrýt...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:11
- Nahlásit
Marush
Souhlas,dnes je den hoven opět...
a den kreténůch.
příští pindělí se půjdem venčiti teda?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:12
- Nahlásit
Monty
kdybys to náhodou předtím přehlídla
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:12
- Nahlásit
jbat
příští pindělí se půjdem venčiti teda?
jo!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:15
- Nahlásit
Marush
jo!
supr.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:19
- Nahlásit
makrel
jsi milá, moc paní milá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:21
- Nahlásit
Monty
sem věděla, že tě to potěší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:24
- Nahlásit
čau paka, já nedřu já se ted´ vzbudila, jediný co dnes budu dělat je že vyčešu čokly a naházím prádlo do pračky a i to si možná rozmyslím, protože to vypadá na déšt´.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:29
- Nahlásit
Já tu nechci bejt,zavolejte někdo k nám do firmy Sante s.r.o., že je tu bomba!!!Díky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:32
- Nahlásit
todle vám vzkazujou všicky vaši čokli dnes:
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:36
- Nahlásit
Marush
todle vám vzkazujou všicky vaši čokli dnes:
to jako vůbec, než jsem odcházela do práce, tak jsem si ještě na chvíli lehla a Sophyje ke mě přišla, lehla si ke mě, úplně se na mě tlačila - a pozor, ona je mazlinka, ale co se týče spaní, tak leží v posteli vždycky někde sto metrů ode mě
|