| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:48
- Nahlásit
nemethova5
podle me ty zakony vymysleji lidi,co nemaji opsech ani paru!!
No to nepochybně. Ale o míň o nich vědí, o to víc se jich bojí
Někdy nad lidskou blbostí úplně žasnu. Třá nedávno jsem měla asi tři přednášky ve školce. Byla jsem tam celé dopoledne. Když jsem odcházela tak ke mě tak opatrně přišla jedna učitelka a ptá se essi si může Nýnu pohladit. Nýna je šeltie, váží pět kilo a má v kohoutku 33 centimetrů Říkám jí, že samozřejmě. Ona se znova ujistila "nekousne mě, že ne?" Celkem nasraně jí říkám, že teď tu byl ten pes celé dopo ve školce mezi děckama a taky žádné nekousl. Ona na to "no jo, já vím, že na děcka je cvičenej, ale na dospělý cvičenej není tak se radši ptám". Mě normálně omývali
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:53
- Nahlásit
Biluška
Jinak jsou ty zákony opravdu postavené na hlavu. To jakým způsobem nadržují zlodějům, kteří v podstatě kdykoliv volně mohou vlézt kamkoliv a majitel těch věcí se nesmí žádným způsobem bránit
No a jak psali o té záležitosti v Anglii, kdy si zloděj při přelézání plotu při vnikání na cizí pozemek s úmyslem krást natrhnul prdel o ostnáč, co byl nad plotem? ? Majitelé museli na příkaz soudu ostnáč odstranit, protože takto tedy nelze zabezpečovat majetek, zloději se nesmí nic stát a zaplatili veškeré léčebné výlohy toho krypla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:58
- Nahlásit
Cigi
No a jak psali o té záležitosti v Anglii, kdy si zloděj při přelézání plotu při vnikání na cizí pozemek s úmyslem krást natrhnul prdel o ostnáč, co byl nad plotem? ? Majitelé museli na příkaz soudu ostnáč odstranit, protože takto tedy nelze zabezpečovat majetek, zloději se nesmí nic stát a zaplatili veškeré léčebné výlohy toho krypla
No dyť jistě. Jak k tomu chudák přijde Máme přece sociální rovnost, fšechno je fšech. Co mají co ti lidi mít lepší sekačku na trávu než má ten chudák a ještě si dovolí natáhnout si tam ostnatý drát To by teda fakt nešlo Měli mu slušně odemčít branku a vyvézt mu tu sekačku ven. Návdavkem, za to že jsou takoví lakomci bych jim ještě nařídila, aby mu přidali plazmovku a noutbuk
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:59
- Nahlásit
Biluškano o lidech valne mineni teda nemam!!!no a zrovna ucitelky,o tech si myslim svoje,staci ta jedna pakarna u nas na cvicaku!
Cigitim tuplem bych tam navarila nabrousene padesaticentimetrove ostny!!!jeste platit takove zlodejske kur.y!!!jak rikam zabit,zakopat,jedine reseni!
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:13
- Nahlásit
Biluška
nemethova5
No dyť jistě. Jak k tomu chudák přijde Máme přece sociální rovnost, fšechno je fšech
No jasně! My máme areál 10 tis.m2. Ze začátku jsme poctivě opravovali díry v plotě a už ze zadního areálu není co kovového ukrást, tak už ani díry v plotě nezaděláváme, protože když chodí chlapci zlodějský, který u nás ještě nebyli šmejdit, tak ať to mají bez námahy, ne? A ještě by mohli mít trauma, že se namáhali dělat díru v plotě a ono tady nebylo co ukrást
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:14
- Nahlásit
Dobré ráno,někdo nám nasypal okolo taky bílí mrdky Teda máte zas tém,mimochodem víte,že daleko přísněj je posuzováno u nás bodnutí nožem(což je tzv.chladná zbran a musíte jít blízko)než střelení zbraní,páč tam se dá tvrdit,že to vystřelilo vomylem dyž ste se prali ,vtipné na tom je,opravdu není jak se bránit jedině něco co nejde přišít jako ůmysl-třá náhodou nám upadlo světlo a ze zdi trčel drát pod proudem,náhodou sem nechala ležet v cestě vidle a uplně omylem se mi vysypali hřebíky páč sem zrovna měla desku položenou přes chodbu ve který byli zatlučený hrotama nahoru(ano stavím králíkárnu že jo)velice dobrou vychytáfku sme měli v oběktu-pískasí hračky a petky pod deskou jak na nu šláp dobrej rachot a parták lepil průhledné izolačky přes dveře kontrola měla dycky nalepený na ksichtu pásky,nikdy ho nechytli spáti moc chytrý čék
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:18
- Nahlásit
Cigi
A ještě by mohli mít trauma, že se namáhali dělat díru v plotě a ono tady nebylo co ukrást
No jistě, to by nasralo každého
Teď mě tak napadá, proč nechávám za drahé prachy opravovat Míňu? Proč si, já kráva, prostě nedojdu jinam vzít novou?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:32
- Nahlásit
Dóbr den,
vot 17.3 mi šel jen SKYPE a ICQ pomalu to tu dočítám
Gratulace k malonandě
Atusch
malinko, asi kolem 60 s bejvalym na společný nick
pláču, nejni mi ešče 60 i gdyš se něgdy tak cejtim. Bejvalej nejni bejvalej mam ho furt uš 31,5 roku. Nik má svůj
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:33
- Nahlásit
Hélé-ted mi došlo chondro krzevá to děravý koleno Proflex-a náhodou mám doma pikslu vod psího Alavisu-to složení je stejné,ale do puntíku,takže sem klidně mohla užírat psům a ušetřila bych nemalý peníz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:01
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/228113-zlodej-zoufal e-volal-na-pomoc-policii-majitelka-domu-ho-nacapal a-ve-sprse.html
No jako lidi chápete tu drzost? Ona nejenomže mu nepodala mýdlo a ručník, ona ho snad ještě nahatýho očumovala Chudáček malinkej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:06
- Nahlásit
Dobré jitro lidé, kakastrofálně sme zaspali, teprve vstáváme, myslim, že máňa hárá, zřejmě zejména kvůli tomu, že jsem jí včera objednala na prohlídku bouličku na čtvrtek - můžu jít na prohlídku s hárafkou? Asi jo, že jo?
Biluš
Pani, ale vždyť je to dobře, že se nejdřív zetpají, než jdou hladit tvého psa přece )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:10
- Nahlásit
Gerda
Asi jo, že jo?
Coby ne. I háravky mají právo být nemocné. Byť by s tím asi spousta majitelů nevychovaný psů-psů nesouhlasila
Pani, ale vždyť je to dobře, že se nejdřív zetpají, než jdou hladit tvého psa přece
No to samozřejmě. Mě šokla tím, že s ní klidně nechala celé dopoledne pohromadě děcka a až pak se stará essi náhodou nekouše. Takové bych chtěla svěřit svoje děcka
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:18
- Nahlásit
Biluška
Bysme vlastne nejlip mohli odtahnout ze svych pribytku a nechat je bezdomofcum chudakum.
V Holandsku maji "krakers", oficialne maj pravo se nastehovat do jakyhokoliv baraku, co stoji rok nepouzivany. je to nejaky pozustatek z sedesatych hippie let. Normalne se jich jako majitel nemas sanci zbavit. Vsadim se, ze v Cechach budete mit taky neco podobnyho.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:27
- Nahlásit
holky, to bude - je tam tapeta, bude se tam muset nahodit omítka.
Pat a Mat - hadra
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:31
- Nahlásit
Brýtro dámy.
leyenda
Tak já bych je hnala z baráku se zbraní v ruce. Ať si kecá kdo chce, co chce. Žádná pakáž mi nebude kurvit barák. To si ho radši budu kurvit sama.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:34
- Nahlásit
Monty
Normálně tapetu strhej a vymaluj na panel. Jsme to tak kdysi měli a vůbec nebylo poznat, že tam není omítka. Fakt.
leyenda
Vsadim se, ze v Cechach budete mit taky neco podobnyho.
Asi jo. Nakonec i ten barák těch Vítkovských co vypálili ti kluci patřil nějakým Němcům, nebo komu. Ti romulusi tam bydleli bůhvíkolik let načerno. Daně z nemovitosti po nich nejspíš taky nikdo nikdy nechtěl....splatnost je do konce května a když nezaplatím tak v půlce června už mám upomínku Ale někdo holt platit nemusí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:35
- Nahlásit
Biluška
Bilu, doopravdy? já se v takových věcech vůbec nevyznám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:54
- Nahlásit
Monty
jj. Když jsme se tam nastěhovali tak tam už barva na panelu byla. My jsme akorát nově vymalovali, v podstatě na tu barvu. Dlouho jsem vůbec nevěděla, že tam není omítka, to fakt nebylo vůbec poznat. Až jednou byla bouřka a ex nechal otevřené okno. Jak tam tekla ta voda tak smyla barvu a zjistili jsme, že pod ní je holý panel.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
Biluška
Nakonec i ten barák těch Vítkovských co vypálili ti kluci patřil nějakým Němcům, nebo komu. Ti romulusi tam bydleli bůhvíkolik let načerno. Daně z nemovitosti po nich nejspíš taky nikdo nikdy nechtěl...
To se zase neboj, dluhy na dani si pěkně zaplatí ti Němci i s penálem, to si stát ohlídá. Snad bys to nechtěla na těch chudinkách diskriminovanejch
Jinak tedy nechci provokovat, ale u nás na západě už svítí blunce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:03
- Nahlásit
Cigiu nas uz nesnezi,ale je tu mokro a snehu tri prdele!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:13
- Nahlásit
Cigi
To se zase neboj, dluhy na dani si pěkně zaplatí ti Němci i s penálem, to si stát ohlídá.
Asi máš pravdu, kam bysme přišli kdyby nám jacísi Němčouři klidně neplatili
Snad bys to nechtěla na těch chudinkách diskriminovanejch
No to v žádném případě, ti přece nemají žádné příjmy. Berou akorát dvacet litrů na dětských přídavkách a chudák otecko musí chodit krást, aby vůbec uživil rodinu
Mimochodem, po Vítkově se vykládá, že ten barák shořel tak rychle protože byl plný kanystrů s naftou nakradenou na statku. Ofšem essi je to pravda to fakt nevím (aby mě zase Psíček nenařknul ), sem u Kudriků doma nikdy nebyla
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:31 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
Biluška
Berou akorát dvacet litrů na dětských přídavkách
Dovoluji si opravit, diskriminovaní sousedi o počtu sedm dětí berou dvacetosm Povídala mi to majitelka zapomněnky, kym chodí ti chudáci nakupovat na dluh. Už jí nechtěla dát, protože už futro bylo popsaný, tak cikorka vytasila socsloženku na dvacetosm táců a poudala: "Dyk koukéjte, já du zitra pro penyze na postu, až pryjede starej z Nemecka z prace, tak mě tam odvéze, prece nepudu pesky, tak dyk vam to zaplatym ne?"...a majitelce zapomněnky rupla cévka
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:37
- Nahlásit
Biluška
že ten barák shořel tak rychle protože byl plný kanystrů s naftou
No tos mi ještě připomněla: pronajímám plac spedici, mají tady zaparkované kamiony. Jednou si na vycucávače počíhali a chytli je i s kanystrama už naplněnejma, došlo k tahanici o kanystry. Zavolali pomáhače alias chrániče a dopadlo to tak, že ti šoféři museli ty kanystry těm kryplům vrátit a šlo to k přestupkovému řízení, neboť nenakradli dostatečně hodně Jak říkal Kryl: "V tomhle státě je hanba vystřízlivět."
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:39
- Nahlásit
Cigikur.a!!!a pak mi nekdo muze tady narknout,ze jsem rasista!!!!bodejt bych nebyla!brat dvacet osm litru a valet se doma a jestebyt vysmata!!!me cevka uz rupla!!!ja tady dru jak krava a mam velky hovno!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:43
- Nahlásit
zdar kreténci,uš máte svýho zloděje f koupelně, ))))))
Cigi
hele víš něco o majdě, je to v poho?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
zdar kreténci,uš máte svýho zloděje f koupelně, ))))))
Hele,gdyž mi nevyplácá fšechnu teplou vodu a koupelnu po sobě uklidí,tak mu eště umeju záda,ofšem musel by vypadat jako Willis,jinak bych na něj poslala děti,to by volal ty poliše i z vokna.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:51
- Nahlásit
Tak lumpíci, už sme z venku, krááásně sme se oprochajdili v našem lučním blátě, Máňa řikala, že odpoledne se dosviní s Džínou v lese. Peru již druhou pračku a jsem toho času bez zloděje, opakuji. Poprvé jsem nechala pračku samotnou doma zapnutou )) Ale aspoň vim, že sme byli venku hodinu a půl ) Začal mi kvést stromeček, jsem mičurin. Co děláte?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
Cigi
chytli je i s kanystrama už naplněnejma, došlo k tahanici o kanystry. Zavolali pomáhače alias chrániče a dopadlo to tak, že ti šoféři museli ty kanystry těm kryplům vrátit
to snad ani neni mozny , i kdyz, co se divim...
V tomhle státě je hanba vystřízlivět."
Krasne receno, nebyt toho, ze jsem absolutni abstinent, bylo by to moje oblibeny zivotni motto
Vsechno me to porad utvrzuje v tom, ze mam pravdu, kdyz chci vyhrat hodne milijounu a koupit si za ne pusty ostrov
Byla tu Kejtlin???
Vite o ni nekdo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:58
- Nahlásit
Gerda
Co děláte?
Z psí boudy jsem udělala zase auto
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 12:01 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
davidkova renata
hele víš něco o majdě, je to v poho
Jj, byla tam už kontrola z azylku, naprostá spokojenost a nová panička už psala mailík a o víkendu budou fotky
http://www.nadeje-pro-ctyri-packy.estranky.cz/clan ky/novy-domov---majdalenka.html
Moc se mi ulevilo
|