| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
se zeptáme Gerdy esli pojede. Páč pokud nepojede, pak nebudeš ani ty. Pokud nebudeš ty, pak nemusím do práce pro ringo, nemusím víst kousací věci, pokud nebé Gerda, pak nebudu brát s sebou věci Montí ani Asíčkovou paní a můžu bejt doma.
Gerdooooooooooooooo?????????????
Jak to s tebou teda je a bude, sce to vědět paní Davítkovic, začíná býti asik fsteklá
musíš přece Pomáhat a chránit!!! ráno jsem jako skončila, teď by někdo mohl pomáhat třá mě..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:37
- Nahlásit
Crysa
crysa ty si polda????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:38
- Nahlásit
Crysa
davidkova renata
Děfčata v tomto počásku na to z vysoka sejřím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:39
- Nahlásit
makrel
f utajení a protožes to teď zjistila, tak musíš spáchat sebezáchovný úkon a vyříznout si jazyk aby se to nikdo další nedověděl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:40
- Nahlásit
Crysa
ok, du na to. akorát nechápu, jak můžeš bejt TO utajený, dyž si taková malá a hubená
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Co naučit Dozáka portugalsky. Pak hrubky pánešek nepozná. Nebo jo?
nepozná, ale von se ten hajlz bílej odmítá učit cizí řeči
jbat
mě teda taky ne, viděla jsem jednou na vlastní uslzené voko, uslzené bylo jak jsem se snažila nesmát - ehm, marně - tak co, tak nic, tak slez
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
tak to zisti neš přídu dom!!!!
tak pani, už to vím zcela přesně, tak na to (cituji) v tomto počásku na to z vysoka sejřím říkala tisková mlufka Gerda, dovozce Nandí, zdravotník obranářský, kantýnská prokopácká.
Takže já si du umotat svojí krabičku pro Monťákovou a hnet jí to vodešlu, páč si jdu na poštu pro voblečky z Klimatexůůů, co mě přišly a tak to vemu při jednom
A pak koupim našim flašku čůča a budu se vydávat za děsně vzornou céru co se pro ně vobjetuje a odveze je zítra na žranic výroční polední
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:45
- Nahlásit
makrel
dyž si taková malá a hubená
tak tys mě i viděla tak to aj voči vyďoubnout abys mě nemohla příště ydentifikovat!! ale je to dobře že jsou i lidi s očníma vadama, co mě maj za hubenou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:46
- Nahlásit
Crysa
ale je to dobře že jsou i lidi s očníma vadama,
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:46
- Nahlásit
Gerda
A mohla bys toho psa laskavě vyfotit nějakym pořádnym foťákem? Třá jako hezky vyfotit a ne jen furt tim mobilem? Samá tmavá fotka, nevychytáš veselou situaci, když máš hezkej obličejovej detail, tak je to moc tmavý...símťa! Už ale
to je furt požadavkůch,nemám tu fo´táka teďko a jedem na venkov,ten malý pejsek je největší kousavej destrukt na světě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:48
- Nahlásit
Hlásím, že u nás právě přestalo sněžit, padla hnusomlha a ty sračky začínají zvesela tát
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:53
- Nahlásit
Eldoguero
a ty sračky začínají zvesela tát
a cos jako myslela???, že to vostane ležet????? to nepadá jako pro radost, to padá pro nasrání, aby bylo zase hnusný bahno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:53
- Nahlásit
Eldoguero
nepozná, ale von se ten hajlz bílej odmítá učit cizí řeči
No počkej! To on jako neumí česky?
Jsi mě úplně zmátla.
Crysa
Šmankote, my tu máme škodnou?! Asi požádám ipsidicha, aby smázl všechny mé pobuřující příspěvky.
Gerda
Děfčata v tomto počásku na to z vysoka sejřím
Nebuď zchoulostivělá a val na cvičák. Já jsem jednou navrhla lovecké cvičitelce, když se blížila bouřka a vichr rval ze psa chlupy, že to zrušíme. A ona na to, že loveckému psovi nesmí déšť vadit. Pak mě honila v bouřce po poli za Lacrumkou.
Psala jsem Ti míry. Doufám, že jsi je dostala.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:55
- Nahlásit
Biluška
Lilátko odchytává antivirák? Spíš antidémoňák, ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:55
- Nahlásit
Alexa
to nepadá jako pro radost, to padá pro nasrání,
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Nebuď zchoulostivělá a val na cvičák.
to neni cvičák, je to louka, kde probíhá bránění, můj pes nebrání, tak tam leží, což teď, v tomhle bordelu fakt nemusí, půjde na procházku pěkně po betóně, aby se moc neubahnila. Pojedem v neděli
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:01
- Nahlásit
Gerda
můj pes nebrání, tak tam leží
Chudák Máňa. Ani bránit jí nenecháš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:04
- Nahlásit
Eldoguero
mě teda taky ne, viděla jsem jednou na vlastní uslzené voko, uslzené bylo jak jsem se snažila nesmát - ehm, marně - tak co, tak nic, tak slez
já jednou sbalila (bože, kdybych si tak vzpomněla na co...) takovýho megašampona, tělo samej sval, vlasy samej gel, z huby mu lezly samý 3,14 čoviny... no a když se svlík, tak jsem se zeptala :to je všecko? a začla jsem se tak chlámat, že se oblík a odešel. ti chlapi fakt nic nevydrží...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:05
- Nahlásit
jbatEldoguero
vy ste teda zlé
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:06
- Nahlásit
jbat
no a když se svlík, tak jsem se zeptala :to je všecko? a začla jsem se tak chlámat, že se oblík a odešel
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Maryje tam má i dům,normálně s postelí luxusně vybavenej,pse bráněj,vona leží a vše pozoruje a komentuje
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:09
- Nahlásit
jbat
z huby mu lezly samý 3,14 čoviny... no a když se svlík, tak jsem se zeptala :to je všecko? a začla jsem se tak chlámat, že se oblík a odešel. ti chlapi fakt nic nevydrží...
No to je vtipný moc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:14
- Nahlásit
Alexa
a cos jako myslela???, že to vostane ležet?????
jo jsem si myslela, že to napadne a pak to jako někam záhadně zmizí - bez hnusobahna
Vlčáčková
No počkej! To on jako neumí česky?
Jsi mě úplně zmátla.
umí, ale byla to dřína, ještě občas, když na něj volám Argodoprdeleneserměaokamžitěpocem!!! tak stojí a asi mi vůbec nerozumí nebo co
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale ona nechce, možnost má, smí si kousnout, i jí k tomu vybízím, ale nechce. Ona to jen pozoruje ))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:15
- Nahlásit
Marush
pse bráněj,vona leží a vše pozoruje a komentuje
Jo ták, vona je reportérka. Ještě že u nás není zakázaná psí práce stejně jako dětská.
jbat
Jedna kolegyně z práce jednou potkala exhibicionistu. Rozhalil před ní kabát a ona, páč byla krátkozraká, nepochopila vážnost situace, předklonila se, aby viděla, co jí to ukazuje, pak jí to došlo a začala se strašně smát svojí hlouposti a krátkozrakosti. Chlap se rychle zahalil s zdrhnul s nadáváním...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:17
- Nahlásit
Eldoguero
ještě občas, když na něj volám Argodoprdeleneserměaokamžitěpocem!!! tak stojí a asi mi vůbec nerozumí nebo co
Tak to kecá. Protože tomuhle rozumím i já.
Gerda
Máňa nechce kousat jako všichni ostatní? Není to náhodou nějaká divná individualistka?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
Alexa
Právě mi psal Zlatovláska, že jítra jako jo. Asi bychom mu měli dát vědět, že my teda zítra nee.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:22
- Nahlásit
Baico
já už mu psala a vymluvila sem se na rodičové právě proto asi píše tobě (vám, nevím esli nepsal více lidem).
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:22
- Nahlásit
Baico
Právě mi psal Zlatovláska, že jítra jako jo. Asi bychom mu měli dát vědět, že my teda zítra nee
Nééé, nechte ho v tom. )))))))))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:37
- Nahlásit
HOLKY, MOC VÁM VŠEM ŠÍLENĚ DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marush
malá je úžasná
holky, kámošku asi vyrazí z práce, má vysoké účty za tel. (volá jak blbá, to je sice pravda) ale mám takový dojem, že už jí tady nechcou a že si najdou cokoliv za co by ji mohli vyhodit
|