Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7056 . 7057 . 7058 . 7059 . 7060 . 7061 . 7062 . 7063 . 7064 . 7065 . 7066 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

Biluška
ne v civilizacích mají sluchátka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

Crysa
a všímla sis toho kdy?
nooo tak nějak po chvíli..dyš sem se dostala asi k druhýmu bloku baráků...lidi nějak debilně čuměli,ale to dělaj furt taxem se nevzrušovala
Atusch
jasnééé..uvidíme jak v neděli já na vychajdu zejtra nevim..no uvidíme ,ale spíš poo jedině
Biluška
Je to v civilizaci běžné
f cyvylyzaci ne ,ale u těch co vo nich mluvíš jo

Baysha
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:13 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
podotýkám, že kolega to má puštěné, aji když mluví se zákazníkama... eště navíc vyznává nějaký nepochopitelný styl hudby, který většinu doby zní, jako že se ti tři tóny zasekly ve smyčce

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:22 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Fčera si jeden pouštěl v autobuse nějaký rep či co to bylo. Měla jsem tu smůlu, že jsem s ním jela tam i odpo zpátky

Dneska v Krnově čeká daf lidí na autobus. Cca patnáct-dvacet. Vesměs důchodci. Docela hustě sněží. Zastávka je krytá, ale ten kousek mezi zastávkou a dveřma autobusu ne. Přijede bus, lidi se pohnou a mezi nimi harant, tak sedmnáct-osmnáct. Se stejně starou holkou. Tlačí ji před sebou a říká "dělej, cpi se tam". Dost dobře jsem nechápala kam, linka v Krnově začíná a bus je zcela prázdný. Holka na rozdíl od něho měla jakés takés chování a odbyla ho tím, že přece neskočí té paní na záda. Klukovi to přišlo děsně vtipné a schválně do ní žduchal tak, aby spadla na tu bábrdli co stála na schůdkách. Holka mu řekla něco ve stylu, že je blbej ať toho nechá. On na to "tak tady sněží, tak co mám dělat". To už jsem teda neustála a poradila jsem mu, že může třeba roztát když je z cukru (jeho vzhled tomu teda odpovídal, na vlasech měl víc gelu než spotřebuje celá naše rodina za rok). Daf to ocenil souhlasným mručením. Chlapeček pravil "drž hubu krávo" a šťastně se vecpal do autobusu. Tam vytasil mobil a celou třičtvrtě hodinu co jsme jeli přehrával své slečně jakési techno. V Linhartovech jsem to teda už nevydržela a polohlasně (tak, aby to ten degen slyšel) jsem se zeptala Mášenka essi budu lidma vnímána jako nesnášenlivá kráva když mu ten mobil vezmu a vyhodím z okýnka. Dost mě šoklo když Mášenek říkal, že jo a že je přece normální gdyž si pouští tu hudbu, však to nemá nijak nahlas. A že je to stejné jako když se ty ženské před náma baví . Asi už jsem poznamenaná životem na samotě, ale mě to prostě stejné nepřijde Ty ženské jsem teda slyšela taky, ale jejich hovor o tom, že Sylva nezvládá matiku a Liborek má novou košili jsem pouštěla druhým uchem ven a nijak mě neobtěžoval. Na rozdíl od toho techna. Nejspíš ze mě bude za chvíli nesnášenlivá babizna co bude po pézetkách z okna řvát ať nehlučí a jdou si hrát ke svému baráku

Edit: Jo a nebyl to ten co myslí Davídková, byl to blonďák

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:25
- Nahlásit

Biluška
Je to v civilizaci běžné?
Nevim jak v busech, uz jsem dlouho zadnym nejela, ale predpokladam, ze jo. Ve vlaku teda jo, dokonce v TGV vlaku, kde jsou poveseny cedulky, ze telefony musi byt vypnute.
Jsem dost podrazdena z toho vetru a nevylepsil to Aninky kantor na obcanskou nauku, ktery ji (pry) polovinu hodiny vyslychal jak to mame s tim psem a jestli ho prihlasila na radnici, kdyz je to nebezpecne plemeno a jestli vi, ze MUSI byt kastrovany, a jestli vi, ze kdyz se projde prochazet se svym pezetkem na nasi zahradu a pes ho pokouse, tak ze pujdeme do vezeni a ze je pro ne (deti) ten pes strasne nebezpecnej a jeste asi sto podobne debilnich a hlavne nepatricnych otazek a poznamek. Takze jsem mu zasla za cerstva vysvetlit, co si myslim o jeho prochazkach po nasi zahrade a hlavne jsem mu doporucila si prostudovat nejakou literaturu nez bude zase placat takovyhle nesmysly. A ze ponekud prekracuje sve kompetence. Holka z toho byla cela rozhozena, uz je to po nekolikaty, co ji takhle pred tridou vyslycha (co delame za praci, proc se porad stehujeme, jak to, ze nema francouzskou statni prislusnost atd). Se dost tesim, jak si nabehne, az bude mit pristi rok Katynku, ta mu to vysvetli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:47
- Nahlásit

leyenda
Paní vy v té škole máte pořád něco Řekněte zetúčkovy ať se stará o občanku a ne o vašeho psa

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:55
- Nahlásit

Biluška
Ano, to jsem mu tak nejak rekla. Dost nelaskave myslim.
A ano, je tam porad neco, nastesti Aninka uz konci, se mi dost ulevi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:58
- Nahlásit

leyenda
nastesti Aninka uz konci, se mi dost ulevi.
No jo, ale další dvě teprve začnou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:01
- Nahlásit

Biluška
Nejspíš ze mě bude za chvíli nesnášenlivá babizna co bude po pézetkách z okna řvát ať nehlučí a jdou si hrát ke svému baráku
tak s tím pomalu začínám já už teď a ještě blbě čumim po lidech, co tu nechávaj na volno lítat svoje čokle po ulici

leyenda
Holka z toho byla cela rozhozena, uz je to po nekolikaty, co ji takhle pred tridou vyslycha
a to se nedá jít k nějakýmu řiditeli, že tvý holce způsobuje nepříjemnosti a ponížení? Jako kdyby se snad měla jako stydět že se stěhujete? To je snad normální že se lidi stěhují a nemělo by to být terčem ponižování, ze strany učitele už vůbec.

Ano, to jsem mu tak nejak rekla. Dost nelaskave myslim.
jedině dobře..

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:03
- Nahlásit

Biluška
ale další dvě teprve začnou.
nene, jen mala jeste dva roky, ale ta si umi tyhle veci vyridit sama, je slusna ale velmi asertivni

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:09
- Nahlásit

Crysa
to se nedá jít k nějakýmu řiditeli,
da, ale riditel je hodne muj kamarad, to bych volila az jako posledni prostredek, ja vetsinou reknu holce, at si toho nevsima.
Ale dneska jsem uz byla nastartovana z financniho uradu, mam PMS a jeste k tomu ten mistral... Ono je to v ty skole tak, ze s polovinou lidi vychazime moc dobre, s polovinou naopak moc spatne. Potiz je ta, ze zrovna ta prostredni je takova citlivka, nedokaze se uciteli postavit, mohla mu rict rovnou, ze pes je mamy, at se zepta me, jestli chce. Ta mala by to rekla, ta velka by mozna i rekla, ze mu do toho nic neni.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:11 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

leyenda
mam PMS
tak tady máš něco na PMS
edit: ten link co jsem chtěla vložit a nevložila..
URL

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:12
- Nahlásit

Biluška
pani mě toto nepřijde vůbec normální, ale jsem si skoro jistá, že můj muš by na vaší (mojí) otázku reagoval, jako ten váš
leyenda
A ví ten učitel, že procházet se po cizí zahradě není úplně normální
Jinak zdravím pocestný, co novýho?
My jeli odpol. do Frýdlantu a koukám pod sousedama ovce, říkám si, asi jim utekla, však oni si jí brzy zavřou.
No nic,jedeme domů a co myslíte, ovce stojí u nás na zahradě a vesele si žere mladou jablňků co ten její zásah zřejmě nepřežije
Muš jí vyhnal, já nadávala jak špaček a hodně nahlas, doufám,že mě ta kráva od vedle slyšela
Největší prdel je, že kdyby jsme nebyli pryč a šli normálně venčit- tedy vypustili psy, tak mě by ani ve snu nenapadlo, že na zahradě stojí ňáká ovce, která mimochodem vůbec nebyla ve tmě vidět. A vůbec bych neřešila, že psi běží na zahradu trochu rychleji, lítaj jak magoři každou chvíli, tohle by mi nepřišlo nenormální. Ovšem, kdyby ovce nepřežila dogy (což by teda nepřežila), tak by ta blbka od vedle řvala jak protržená, ale to já bych řvala ještě víc a k tomu bych si zavolala starostu a policajty.
Už jí mám fakt plný zuby tohle je každou chvíli
Velmi nutně potřebuju dvoumetrový neprůhledný plot kol celý zahrady

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:17
- Nahlásit

Eldoguero
Gdyž jsme se nastěhovali tak spodní Semetrika nechávala slepice volně chodit po uličce. Jsem zasadila před barákem narcisy a slepice mi je vyhrabaly Nasadila jsem nové narcisy a slepice je opět vyhrabaly Pak jsem se jednou vracela domů, psy na volno, no a dvě slepice před barákem...nepřežily. Bába zkusila ječet, že jsem jako neměla psy na vodítku a tak. Jsem jí řekla, že ona taky neměla slepice na vodítku tak jsme si kvit . Od té doby to nezkouší a slepice má v ohradě

leyenda
Pošli ho ať se jde na zahradu procházet k nám, Pumička mylákuje náfštěvy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:18
- Nahlásit

Biluška
Velmi mě udivuje tolerance Mášenka, že mu za tu krávu nefláknul takovou po hubě, až chlapec vyvoral rypákem výkop. To za prvé.
Za druhé ten mobil jsi vyhodit měla.
Za třetí jsem stejně nesnášenlivá jako Ty. Už se mi podařilo zlikvidovat od mého baráku dva hošánky s motorkama.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:22
- Nahlásit

Eldoguero
Proč jí neúčtuješ škody?
Ale co kecám, já zase nenašla potvrzení od veterináře, takže za pokousání od tý sousedovic kurvy peníze taky ještě nemám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:23
- Nahlásit

Du se svalyt, je čas udělat hají buci, opakuji je čas udělat hají buci.

Vlčáčková
Velmi mě udivuje tolerance Mášenka, že mu za tu krávu nefláknul takovou po hubě, až chlapec vyvoral rypákem výkop. To za prvé.
Si bubá, on poreje rypákem výkop uprostřed autobusového nádraží a my budem platit opravu zbořené zastávky a nový asfaltový koberec,ne?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:29
- Nahlásit

Biluška
u nás byly na zahradě krom dnes ovce, dvakrát berani, kteří obšem odmítali odejít a dokonce se pokoušeli na mě útočit - a já odmítla s metrákovejma beranama provozovat berany berany duc , menší stádečko ovcí (cca 4, možná 5 kousků) ožrali mi všechny rybízy a angrešt
dále mnohokrát slepice, kachny a perličky
mimo jiné soused, který po 3 hodinách zjistil, že jim chybí jediné dvě krávy (krom jeho manželky), které má, v tu chvíli už stál na zahradě i můj přítel, soused se ho normálně lekl (jako chápu, kdo by hledal na cizí zahradě její majitele, že ) nepozdravil, nic nevysvětlil a mastil za krávama
no a každý jaro jehňata co podlejzaj pod ohradníkem
Ale sousedka má furt blbý kecy na naše psy, jako kolik jich vlastně máme, kolik jich máme přihlášenejch (všechny naše), že se od nich nenechá pokousat (nevím proč by jí měli kousat, v životě se s ní do kontaktu nedostali ) - jo na to jsem jí řekla ať je v klidu, že voni hovězí nežerou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:29
- Nahlásit

Biluška
No, tak to byla jen dobře míněná rada. Já bych se neznala na jeho místě. Na Tvým teda taky. Jednou jsem měla nějaký malý konfliktík s asi dvacetiletým cápkem, okna se otevírala až ve 4. patře, lidi se zastavovali a zírala z mnoha desítek metrů. Místo facky jsem mu sdělila, že má kliku, že ty dveře nejdou otevřít, jinak by jí chytil. No a po pěti hodinách, když jsem se vracela k autu, se na mě smáli naprosto cizí chlapi a zdravili mě až z druhého chodníku. Pak jsem tam několik měsíců nejezdila parkovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:31
- Nahlásit

Eldoguero
že se od nich nenechá pokousat
Až bude příště mlít o pokousání, řekni jí, že jí nepokoušou, neb jsou dost chytří na to, aby věděli, že by od takový jedubaby chytli nějakou otravu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:32
- Nahlásit

Vlčáčková
hele já nevim jak bych jí měla vyúčtovat několik keřů rybízu a angreštu, tuším, že dva mladé stromky jabloně a rozdupanou zahradu jo a nějaký to zrní pro slepice co užrala jejich drůbež tý naší
ale máš pravdu asi bych měla začít, fakt mě už začíná srát

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:33 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eldoguero
Je to jediný způsob, jak jí to začne bolet a začne si je hlídat.
Jo a vyfoť si to pokaždé, když se to stane. Budeš mít doklady pro případný spor přes obec.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:35
- Nahlásit

zdar
walda má krásnou fotečku v psích kusech 4/20011

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:37 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Vlčáčková
Až bude příště mlít o pokousání, řekni jí, že jí nepokoušou, neb jsou dost chytří na to, aby věděli, že by od takový jedubaby chytli nějakou otravu.
jooo nebo tak
fakt nevím proč prudí, páč v životě se k našim psům (oni k ní) nedostala blíž jak na 3-4 metry, když jsme se náhodou potkali na silnici (tuším, že dvakrát)
Vím, že ona se psů bojí, však taky proto má své dvě rotvice už 4 roky zavřené ve "výběhu", pravda ani předtím se moc ven nedostali, ale lepší jednou za měsíc než už nikdy v životě ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:39
- Nahlásit

Eldoguero
to je sila, pani. Ja mam teda dobre uzavrenej pozemek, takze se sem celkem nic a nikdo nedostane, jen v prvnich mesicich po nastehovani mel muj mus neutuchajici potrebu se druzit s domorodcema, kazdymu daval klic od brany, kdyby neco potreboval, tak at si dojde. Vetsinou to skoncilo uz u ty brany, pac psi to meli dobre osefovany. Kdyz me to prestalo bavit chodit furt zachranovat naky zoufalce, vymenila jsem zamek a po ftakach.
Vlčáčková
jsem se taky divila, ze to zmetkovi s tou kravou tak proslo, asi nemeli s sebou Pumicku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:42
- Nahlásit

Vlčáčková
to jo s tím focením máš pravdu, ale jak jí dokážu, že to byly její ovce, když bude tvrdit, že to není pravda (tvrdila už víc pí...in, tak bych se ani nedivila, že by tohle popřela), ale tímhle se zatím nebudu vůbec zaobírat, příště ihned volám starostu ať to vidí na vlastní oči a hotovo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:46
- Nahlásit

Eldoguero
Jasně. Víc lidí a ty její zvířata si tam nafoť taky.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:46
- Nahlásit

leyenda
my právě zahradu oplocenou nemáme, ale očividně je to už víc než nutnost, takže letos k tomu zřejmě dojde to zas bude keců, až neuvidí k nám
po nastehovani mel muj mus neutuchajici potrebu se druzit s domorodcema, kazdymu daval klic od brany, kdyby neco potreboval, tak at si dojde.
šmarjá tohle je ale skoro nebezpečný družení

Ona třá tvrdila, že jí dogy napadly : tak jsem se jí zeptala jestli jí dochází, že kdyby jí dogy napadly, tak by tady teď nestála a blbě nekrafala neřekla nic.

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:47
- Nahlásit

Eldoguero
A jak je to z pravniho hlediska postavene v Cechach? Kdyz prijde ofce na tvuj pozemek a tvuj pes ji sezere. Mas z toho prusvih?

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:52
- Nahlásit

Eldoguero
šmarjá tohle je ale skoro nebezpečný družení
no, on k nam taky kazdej prisel jen jednou
A korunu tomu nasadila sousedka, co v dobe jiz po vymene zamku,
prelezla tu branu (3m vysokou se spicema) a asi 40 cm od brany ji v sachu drzel pes, v ty dobe asi petimesicni , kdyz jsem ji vysvobodila, tak furt opakovala "ale von by me nekous, ze ne?"

<< 1 ... 7056 . 7057 . 7058 . 7059 . 7060 . 7061 . 7062 . 7063 . 7064 . 7065 . 7066 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání