Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7047 . 7048 . 7049 . 7050 . 7051 . 7052 . 7053 . 7054 . 7055 . 7056 . 7057 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:14
- Nahlásit

danajasa
to bude malý oběd, tak pro malou rodinu
no nic jdu dodělat poblívku a pak jsem zas tu

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:23
- Nahlásit

Baico
No v neděli vás čekáme ve Zlovsi, ne?
Jo a teď mě k tomu jen napadá - má nám přijít sčítací pani, nevim, jeslti se na to mám vyprdnout a nebejt doa, že si pak formuláře vyzvednu na poště, nebo jestli je nějaká nutnost na ní čekat, jestli třeba moje formuláře může převzít moje máma....

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:25
- Nahlásit

tak jsme spali ted zas a pak jedli,hlad naučil Dalibora housti a Nyxinu jíst masíčko se zeleninou,heh a zas spíme a nenávidíme to venku,nechcem se tam venčit...uplně to vodmítáme

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

Pozor teď čoklik leží a se zájmem pozoruje Kalouska na tiskový konferenci ke změnám o dani z příjmu...je to pes ekonom intelektuál!

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

Gerda
jestli třeba moje formuláře může převzít moje máma....
Může, u nás to tak proběhlo minulou sobotu.
Marush
nenávidíme to venku
V tomhle počasí jí i chápu.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:46
- Nahlásit

Čus, tak jsem se dogestila akorát zrovna na fotky malonandičky, je nejvíc rostomilá!!! Du si dát Marush do přátel na fujbuku ))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:50
- Nahlásit

davidkova renata
u lylátka by se spíše vrátil do batolecího vjeku a posral by se.-)
Jsem Ti zrovna chtěla napsat, že až přijde Biluše, dostaneš do držky, a hele, vona huš je tu.

Biluška
Proč si, kurvafix, píše Lilátko mě? Sem nic neřekla. Přeci.

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:50
- Nahlásit

Vlčáčková
Proč si, kurvafix, píše Lilátko mě
Lilátko je zřejmě velmi vztahovačné

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:58
- Nahlásit

makrel
Lilátko je zřejmě velmi vztahovačné
Ano. A nedůtklivé a urážlivé. Kromě toho bylo velmi, ale VELMI, nerozumné ho naučit psát!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:02
- Nahlásit

Marush
před chvílí jsem venčila malodogy, nejdřív se jim nechtělo ven do toho hnusu, ale fakt vůbec, když jsem je všechny konečně nakopala na dvůr (pro kolemjdoucí - kanadou pochopitelně ) a oni se vyvenčily, tak zas ty malý bestie nechtěly domů vono jí to přejde, ještě jí budeš tahat domů
Pozor teď čoklik leží a se zájmem pozoruje Kalouska na tiskový konferenci ke změnám o dani z příjmu...je to pes ekonom intelektuál!
To je ovšem těžká úchylka a měla bys jí za to ztraverzovat, kdo to kdy viděl, aby někdo koukal na Kalouska se zájmem

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:05
- Nahlásit

Eldoguero
To je ovšem těžká úchylka a měla bys jí za to ztraverzovat, kdo to kdy viděl, aby někdo koukal na Kalouska se zájmem

taky mě to hodně zaskočilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:07
- Nahlásit

Eldoguero
pro kolemjdoucí - kanadou pochopitelně
aby nevznikaly nějaký nepřesnosti!
jinak dnes jsem viděla težce týraného rýžbejka..čubyčka..,chtěli po ní aby vyšla ze dveří baráku a vychcala se..nevim jak to dopadlo,nemohla sem se na to koukat,byla chudák úpa v hrozným stavu

děcka du dřít,tak nepyšte

jooo a eště vám povim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nevim jak,ale zhubla sem 2 kyla coš mne tak naladilo,že jsem se právě přežrala tak,že mám tuty 5 nahoře..
crysa
co teda zejtra????????????????????????????????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Ano. A nedůtklivé a urážlivé. Kromě toho bylo velmi, ale VELMI, nerozumné ho naučit psát!!!
Lilátko je velmi chytré, naučilo se to prakticky samo . Teď je navíc ještě zpruzené, neboť je to hnusné bahno takže je dosti popudlivé

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:08
- Nahlásit

Vlčáčková
Kromě toho bylo velmi, ale VELMI, nerozumné ho naučit psát!!!
Joooo pani, to říká muš taky, že jsem neměla učit Velkého pana Dozáka psát a číst a telefonovat do Argentiny, prej, kdo má číst furt ty sms s hrubkama a platit telefonní účty

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:08
- Nahlásit

Marush
Eldoguero
někdo koukal na Kalouska se zájmem

taky mě to hodně zaskočilo

co děláte??taxnat maruš barfuje,patrně malonyksa přemejšlela esi se jim vleze do mrožáku a jak dlouho jim vydrží.-)))

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:09
- Nahlásit

Biluška
Teď je navíc ještě zpruzené,tay jsem zpruzená, protože musím makat. Pomůže mi, když začnu plivat po lidech?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
pro kolemjdoucí - kanadou pochopitelně
aby nevznikaly nějaký nepřesnosti!

No právě pak vznikají ty nedorozumění a musí se citovat různý časopisy a výroky jiných...

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:10
- Nahlásit

Víte vůbec jak milýho a krásnýho a chytrýho pejska já mám?Je úpa boží péssssssssss

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:11
- Nahlásit

davidkova renata
nevim jak,ale zhubla sem 2 kyla
hajzle! teď ti zas závidim! Ach joooooooooo!

Koupim si k narozeninám liposukci.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:11
- Nahlásit

davidkova renata
co děláte??taxnat maruš barfuje,patrně malonyksa přemejšlela esi se jim vleze do mrožáku a jak dlouho jim vydrží.-)))
tak v tom případě by měla okamžitě přejít nagranule, event. nějakej šrot, páč to je mnohem bezpečnější, rozhodně by jí měla nějak vyhnat z hlavy ty divný pachutě

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

Marush
A mohla bys toho psa laskavě vyfotit nějakym pořádnym foťákem? Třá jako hezky vyfotit a ne jen furt tim mobilem? Samá tmavá fotka, nevychytáš veselou situaci, když máš hezkej obličejovej detail, tak je to moc tmavý...símťa! Už ale! ))) Jinak použiju velké psí kouzlo a Nyksááá se ti bdue pochcávat doma do tří let.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:15
- Nahlásit

Nikdy neberte drogy. Ani když vám je někdo dává zadarmo. Můžete totiž dopadnout, jako tenhle nešťastník. Apeluji, je to jen pro silné povahy, kdo má slabý žaludek, nekoukat!

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:16
- Nahlásit

Gerda
A mohla bys toho psa laskavě vyfotit nějakym pořádnym foťákem? Třá jako hezky vyfotit a ne jen furt tim mobilem? Samá tmavá fotka, nevychytáš veselou situaci, když máš hezkej obličejovej detail, tak je to moc tmavý...símťa! Už ale! ))) Jinak použiju velké psí kouzlo a Nyksááá se ti bdue pochcávat doma do tří let.
jo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:21
- Nahlásit

makrel
Pomůže mi, když začnu plivat po lidech?
Možná Ti pomůže, když budeš plivat po Lilátku.

Biluška
Lilí nemá rádo bahno? Není divné?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:22
- Nahlásit

Gerda
Marush
A mohla bys toho psa laskavě vyfotit nějakym pořádnym foťákem?

Asi se učila fotit od Bilušky. Mrkni dozadu, jak je to tu s Lilátkem.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
co teda zejtra????????????????????????????????????????????
vim jááá???? Pokud pojede Gerda, přidružím se do mnohobalíku pro Monty a vezmu Asíčkovou a kousací potřebové, pokud pojede Gerda, pak tě má aj kdo vyzvednout.
Pokud Gerda nebé, tak nemusím býti já, páč nebé vlastně nikdo skoro a abych tam jela půjčovat věci a 4 hodiny čučela jak jiní kóšó, tak to můžu jet s našima na vobět a aspoň budu napapané a nevymrzlé.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:24
- Nahlásit

Eldoguero
Joooo pani, to říká muš taky, že jsem neměla učit Velkého pana Dozáka psát a číst a telefonovat do Argentiny, prej, kdo má číst furt ty sms s hrubkama a platit telefonní účty
Co naučit Dozáka portugalsky. Pak hrubky pánešek nepozná. Nebo jo?

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:25
- Nahlásit

http://ona.idnes.cz/vse-o-vagine-aneb-staci-ji-jen -ctyrcentimetrovy-penis-pdj-/zdravi.aspx?c=A110316 _235632_zdravi_pet

No "jí" možná, mně teda ne...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:27
- Nahlásit

Crysa
vim jááá????
tak to zisti neš přídu dom!!!! musíš přece Pomáhat a chránit!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:30
- Nahlásit

Vlčáčková
Asi se učila fotit od Bilušky. Mrkni dozadu, jak je to tu s Lilátkem.
No dovol Moje fotky jsou krásné a ostré Nemůžu za to, že Bíbu odchytává antivirák

Lilí nemá rádo bahno? Není divné?
Je to dobrý pes

<< 1 ... 7047 . 7048 . 7049 . 7050 . 7051 . 7052 . 7053 . 7054 . 7055 . 7056 . 7057 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání