| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:14
- Nahlásit
danajasa
to bude malý oběd, tak pro malou rodinu
no nic jdu dodělat poblívku a pak jsem zas tu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:23
- Nahlásit
Baico
No v neděli vás čekáme ve Zlovsi, ne?
Jo a teď mě k tomu jen napadá - má nám přijít sčítací pani, nevim, jeslti se na to mám vyprdnout a nebejt doa, že si pak formuláře vyzvednu na poště, nebo jestli je nějaká nutnost na ní čekat, jestli třeba moje formuláře může převzít moje máma....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:25
- Nahlásit
tak jsme spali ted zas a pak jedli,hlad naučil Dalibora housti a Nyxinu jíst masíčko se zeleninou,heh a zas spíme a nenávidíme to venku,nechcem se tam venčit...uplně to vodmítáme
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Pozor teď čoklik leží a se zájmem pozoruje Kalouska na tiskový konferenci ke změnám o dani z příjmu...je to pes ekonom intelektuál!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Gerda
jestli třeba moje formuláře může převzít moje máma....
Může, u nás to tak proběhlo minulou sobotu.
Marush
nenávidíme to venku
V tomhle počasí jí i chápu.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:46
- Nahlásit
Čus, tak jsem se dogestila akorát zrovna na fotky malonandičky, je nejvíc rostomilá!!! Du si dát Marush do přátel na fujbuku ))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
u lylátka by se spíše vrátil do batolecího vjeku a posral by se.-)
Jsem Ti zrovna chtěla napsat, že až přijde Biluše, dostaneš do držky, a hele, vona huš je tu.
Biluška
Proč si, kurvafix, píše Lilátko mě? Sem nic neřekla. Přeci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Proč si, kurvafix, píše Lilátko mě
Lilátko je zřejmě velmi vztahovačné
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:58
- Nahlásit
makrel
Lilátko je zřejmě velmi vztahovačné
Ano. A nedůtklivé a urážlivé. Kromě toho bylo velmi, ale VELMI, nerozumné ho naučit psát!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:02
- Nahlásit
Marush
před chvílí jsem venčila malodogy, nejdřív se jim nechtělo ven do toho hnusu, ale fakt vůbec, když jsem je všechny konečně nakopala na dvůr (pro kolemjdoucí - kanadou pochopitelně ) a oni se vyvenčily, tak zas ty malý bestie nechtěly domů vono jí to přejde, ještě jí budeš tahat domů
Pozor teď čoklik leží a se zájmem pozoruje Kalouska na tiskový konferenci ke změnám o dani z příjmu...je to pes ekonom intelektuál!
To je ovšem těžká úchylka a měla bys jí za to ztraverzovat, kdo to kdy viděl, aby někdo koukal na Kalouska se zájmem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:05
- Nahlásit
Eldoguero
To je ovšem těžká úchylka a měla bys jí za to ztraverzovat, kdo to kdy viděl, aby někdo koukal na Kalouska se zájmem
taky mě to hodně zaskočilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:07
- Nahlásit
Eldoguero
pro kolemjdoucí - kanadou pochopitelně
aby nevznikaly nějaký nepřesnosti!
jinak dnes jsem viděla težce týraného rýžbejka ..čubyčka.. ,chtěli po ní aby vyšla ze dveří baráku a vychcala se..nevim jak to dopadlo,nemohla sem se na to koukat,byla chudák úpa v hrozným stavu
děcka du dřít,tak nepyšte
jooo a eště vám povim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nevim jak,ale zhubla sem 2 kyla coš mne tak naladilo,že jsem se právě přežrala tak,že mám tuty 5 nahoře..
crysa
co teda zejtra????????????????????????????????????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Ano. A nedůtklivé a urážlivé. Kromě toho bylo velmi, ale VELMI, nerozumné ho naučit psát!!!
Lilátko je velmi chytré, naučilo se to prakticky samo . Teď je navíc ještě zpruzené, neboť je to hnusné bahno takže je dosti popudlivé
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Kromě toho bylo velmi, ale VELMI, nerozumné ho naučit psát!!!
Joooo pani, to říká muš taky, že jsem neměla učit Velkého pana Dozáka psát a číst a telefonovat do Argentiny, prej, kdo má číst furt ty sms s hrubkama a platit telefonní účty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:08
- Nahlásit
Marush
Eldoguero
někdo koukal na Kalouska se zájmem
taky mě to hodně zaskočilo
co děláte??taxnat maruš barfuje,patrně malonyksa přemejšlela esi se jim vleze do mrožáku a jak dlouho jim vydrží.-)))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
Biluška
Teď je navíc ještě zpruzené,tay jsem zpruzená, protože musím makat. Pomůže mi, když začnu plivat po lidech?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
pro kolemjdoucí - kanadou pochopitelně
aby nevznikaly nějaký nepřesnosti!
No právě pak vznikají ty nedorozumění a musí se citovat různý časopisy a výroky jiných...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
Víte vůbec jak milýho a krásnýho a chytrýho pejska já mám?Je úpa boží péssssssssss
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
nevim jak,ale zhubla sem 2 kyla
hajzle! teď ti zas závidim! Ach joooooooooo!
Koupim si k narozeninám liposukci.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
co děláte??taxnat maruš barfuje,patrně malonyksa přemejšlela esi se jim vleze do mrožáku a jak dlouho jim vydrží.-)))
tak v tom případě by měla okamžitě přejít nagranule, event. nějakej šrot, páč to je mnohem bezpečnější, rozhodně by jí měla nějak vyhnat z hlavy ty divný pachutě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:13
- Nahlásit
Marush
A mohla bys toho psa laskavě vyfotit nějakym pořádnym foťákem? Třá jako hezky vyfotit a ne jen furt tim mobilem? Samá tmavá fotka, nevychytáš veselou situaci, když máš hezkej obličejovej detail, tak je to moc tmavý...símťa! Už ale! ))) Jinak použiju velké psí kouzlo a Nyksááá se ti bdue pochcávat doma do tří let.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:15
- Nahlásit
Nikdy neberte drogy. Ani když vám je někdo dává zadarmo. Můžete totiž dopadnout, jako tenhle nešťastník. Apeluji, je to jen pro silné povahy, kdo má slabý žaludek, nekoukat!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:16
- Nahlásit
Gerda
A mohla bys toho psa laskavě vyfotit nějakym pořádnym foťákem? Třá jako hezky vyfotit a ne jen furt tim mobilem? Samá tmavá fotka, nevychytáš veselou situaci, když máš hezkej obličejovej detail, tak je to moc tmavý...símťa! Už ale! ))) Jinak použiju velké psí kouzlo a Nyksááá se ti bdue pochcávat doma do tří let.
jo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:21
- Nahlásit
makrel
Pomůže mi, když začnu plivat po lidech?
Možná Ti pomůže, když budeš plivat po Lilátku.
Biluška
Lilí nemá rádo bahno? Není divné?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:22
- Nahlásit
Gerda
Marush
A mohla bys toho psa laskavě vyfotit nějakym pořádnym foťákem?
Asi se učila fotit od Bilušky. Mrkni dozadu, jak je to tu s Lilátkem.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
co teda zejtra????????????????????????????????????????????
vim jááá???? Pokud pojede Gerda, přidružím se do mnohobalíku pro Monty a vezmu Asíčkovou a kousací potřebové, pokud pojede Gerda, pak tě má aj kdo vyzvednout.
Pokud Gerda nebé, tak nemusím býti já, páč nebé vlastně nikdo skoro a abych tam jela půjčovat věci a 4 hodiny čučela jak jiní kóšó, tak to můžu jet s našima na vobět a aspoň budu napapané a nevymrzlé.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
Eldoguero
Joooo pani, to říká muš taky, že jsem neměla učit Velkého pana Dozáka psát a číst a telefonovat do Argentiny, prej, kdo má číst furt ty sms s hrubkama a platit telefonní účty
Co naučit Dozáka portugalsky. Pak hrubky pánešek nepozná. Nebo jo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:25
- Nahlásit
http://ona.idnes.cz/vse-o-vagine-aneb-staci-ji-jen -ctyrcentimetrovy-penis-pdj-/zdravi.aspx?c=A110316 _235632_zdravi_pet
No "jí" možná, mně teda ne...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:27
- Nahlásit
Crysa
vim jááá????
tak to zisti neš přídu dom!!!! musíš přece Pomáhat a chránit!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 13:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Asi se učila fotit od Bilušky. Mrkni dozadu, jak je to tu s Lilátkem.
No dovol Moje fotky jsou krásné a ostré Nemůžu za to, že Bíbu odchytává antivirák
Lilí nemá rádo bahno? Není divné?
Je to dobrý pes
|