Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7047 . 7048 . 7049 . 7050 . 7051 . 7052 . 7053 . 7054 . 7055 . 7056 . 7057 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:42
- Nahlásit

pawLINka
Nedá se na to vůbec dívat.
No a schválně sem to koupila,páč vyply tady vysílač a už mi šly akorát2prog.a ečtě hnusný.Včíl sem hledala na netu ropuchy a prej odstínit kábl od antény prej to může rušit i počítač bůch ví odkud,tak stínitkem z lampy asik,nebo budu jak magor z scifi a vomotám barák alobalem.Fakt mě to nas..Zas mě pobavil hmyzopes páč pakůn ležel a hmyzák lítal okolo jak tryskomyš a pakůn si zívl a hmyzák mu napálil hlavou přímo do hřtánu,pakůn byl v šoku málem měl dávivý reflex

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:42
- Nahlásit

Baico
Ale je moc krásná. A přiznej, co ti už sežrala a nedělej, že ti způsobně kouše jen ten uzel

chtěla zničit nějaký mý věci do práce..ale to neva,řeknu konečně..pes mi sežral domácí úkol

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:44
- Nahlásit

Jinak asik vobrany zejtra nedáme až příště,je moc hnusno nechce bejt venku řve furt ,pojedeme odpo na venkov a tam asi budem dovču...s velkogusem

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:46
- Nahlásit

Jbat
tak mi dej mejlus..něco pošlu

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:46
- Nahlásit

Marush
Jáááááá vidím a fšude,tady i na FB!!!
Brej den apsolutně FŠEM!!!!
Je tu hnusobně,chvíli pršá,chvíli sněžá a já zase topím!

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:47
- Nahlásit

Marush
tak mi dej mejlus..něco pošlu

jůůůůů, batouskova@seznam.cz

díííííík

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:48
- Nahlásit

Marush
pes mi sežral domácí úkol
Hele znáteho?-Ségra má tejden zaracha-"Proč?"měla zakázaný vodit domů návštěvy!A jak se to provalilo?Práskl ji náš pes vyblil slipy

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

danajasa
Práskl ji náš pes vyblil slipy

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

Marush
dík moc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:53
- Nahlásit

Dobré rno brundibárcííííí

MaloNyxááá je velice velmi krásné štěňátko, jak má to tlustý bříško a příííšernej výraz a vobrofský nohy! Zničí ti všechno a nakonec tě zabije, bude strašlivě zlopověstná.

Děcka, jesi bude zejtra nějak takhle, nejedu na bránění ani omylem. Budeme s Mařenkou sázet nové kytičky na zaskleném balgoně. A asi taky pojedu do ikeji, myslim, že máma má nějaký prachy, kterých bych jí mohla zbavit, páč svejch už sem se zbavila.

Jak se máte? Já mám zas masakr.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:53
- Nahlásit

danajasa
Práskl ji náš pes vyblil slipy
Bože můj
Marush
nechce bejt venku řve furt
No tak to je fakt Nány příbuzná. Ta v hnusným počasí chce bej taky jen v posteli
Faru včera našel tátovu aktovku s nářadím, která byla kdysi ve favouškovi. Asi potřeboval něco opravit, ale stačil jen to nářadí všechno pěkně vyskládat u pelechu. Naštěstí jsem byla doma dřív jak táta a stačila to uklidit

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:54
- Nahlásit

Gerda
nejedu na bránění ani omylem.
Si nakonec říkám, že jsem to divadlo nenaplánovala zase až tak špatně. Ta louka bude zítra naprosto strašná!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:55
- Nahlásit

Gerda
myslim, že máma má nějaký prachy, kterých bych jí mohla zbavit, páč svejch už sem se zbavila.

)))))))))))))))))))))))

Baico
stačil jen to nářadí všechno pěkně vyskládat u pelechu

je to bořek stavitel.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:58
- Nahlásit

Gerda
Děcka, jesi bude zejtra nějak takhle, nejedu na bránění ani omylem
tak dej vědít dost včas, bo abych ráno nejela pro ringo zbytečně (sem ho zapomněla v práci, že?) a abych nevozila ty věci když tam nebudeš. Páč bych tam teď jela převážně odvíct ty věci sbírkový. Ale levněji mě vyjde jedno poštovný přímý jak cesta Prágl a z5. Jo a aby si Zlatovlásek stihl s sebou nabrat kousací vjeci, abych mu stihla napsat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:59
- Nahlásit

Gerda
máš emila

já v tomdle rozhodně nikam nejedu. Pošli mi símtě adresu na monty já jí to pošlu v ať se to nezdržuje ju. Dík

Baico
Faru včera našel tátovu aktovku s nářadím, která byla kdysi ve favouškovi. Asi potřeboval něco opravit, ale stačil jen to nářadí všechno pěkně vyskládat u pelechu. Naštěstí jsem byla doma dřív jak táta a stačila to uklidit
no můj otec se konečně naučil, co nechám u psů je jejich, ale až po té co mu vožrali několik rukojetí u různýho nářadí třá elektrický nůžky na plot se jim micinky povedly

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:01
- Nahlásit

Gerda
Nyx právě neni zlopověstná,ale zlopomocná protože pomáhá zlu jinak ale převelice ňuchá a přesouváme se do Mníšku pod Prdy,kde strávíme dovolenku,tam to snad dám,že se nepotento doma

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:04
- Nahlásit

Marush
Malonyxa je nejvíííc)))))

Marush
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:05
- Nahlásit

Ale jako proč sněží proboha,to je eklhaftní!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:05
- Nahlásit

Alexa
žiješ jo????? sem myslela že kdyžs ráno vylezla před barák tak tě kleplo
no vono se to naštěstí nějak nedrží,ale sračka je megasračka teda,příští tejden má bejt tlaková víše a jasno aš polojasno a 10 -15 st.)))
Crysa
hele teda f tomdle nevim zejtra..esi nepojede gerdice,tak mhd nejedu teda rozhodně,páč nevim kdo by mne nabral,fanda ještě neví bo Tedík kulhal,tak v úterý volal,že uvidí jaxe to vyvine.. zejta by teda mělo bejt lépe podstatně..jo tak edit..ted sem koulka a změnili to z poloslunka na to co je ted.-((((..dušan a nožní maliny jede?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:06
- Nahlásit

jbat
je to bořek stavitel
Kretén je to, kdo to má furt uklízet a hlavně poslouchat ty řeči. Ale dobrý je, že už nebudu mít v létě na zalévání tolik truhlíků. Máti rozhodla, že na plotě na psím dvoře nebude nic, protože by to Fanda stejně zlikvidoval

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:06
- Nahlásit

Marush
twe tak ta je bohofská.-))))))) i děcko zjihlo dyš jí uzřelo na fotkách.-))))) ale von má psy rát,tak by zjich asi u fšeho))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
ale von má psy rát,tak by zjich asi u fšeho
I u Lilátka?

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:11
- Nahlásit

Alexa
Baico
no můj otec se konečně naučil, co nechám u psů je jejich, ale až po té co mu vožrali několik rukojetí u různýho nářadí třá elektrický nůžky na plot se jim micinky povedly

jj, taky jsme měli spoustu věcí zavražděných psema. Třá prodlužovák nasekaný po 10cm, ale to si čuba bejvalýho vyčíhala ten moment, kdy to bylo bez proudu, cca 10 minut rozcupovaný deky a hardy co jsem někde nechala a nebo zapomněla zavřít v kotci (třá Asíčková přišla o deku, Falco o nový pelíšek, hadry na podlahu nepočítám..), tátovi oškubal Ferda i stěrače z Favorita, pěkně mu je rozžvejkal na majijinký koušíčky, Dixík zas rozmotal hadr v zimě, kterým byl zamotaný konec vodovodu co jde z domu ven a roztočil tím kohoutek a za půl hodiny dokázal vyplavit dvůr, teklo to zahradou až dolů ke kompostu a naplnil septik, do kterýho je sveden odpad z domu i kotců.. v autě, ještě v Maluchovi mi překousali dobrodějové pásy, že jsem jezdila jen s kusek kšandy co jde přes hrudník a za přezkou byl uzel, ten kus co jde přes podbříšek k tomu spodnímu držáku zmizel. Několik kusů oblečení dopadlo s vykousanými zuby ziku nebo dírami, i knihy četli, letáky se naučili číst a brali si je rovou od pošťačky do huby a pokryli celou zahradu. Včera ráno jsme našla před odjezdem do práce jednu zabitou houbu na auto,která asi vichrem přelítla od našich..
Marushkde strávíme dovolenku,tam to snad dám,že se nepotento doma
to ti daj dovolenou do roka a půl věku Nyxy?

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:12
- Nahlásit

davidkova renata
no vono se to naštěstí nějak nedrží
no tak u nás cca 10 cenťáků

fčera sem si koupila macešky že je dám v ne do truhlíků na vokna a nevim essi je v tom zasranym sněhu vyhrabu (nechala sem je venku)

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:14
- Nahlásit

Crysa
jj, taky jsme měli spoustu věcí zavražděných psema.
to si možná měla Marush napsat před tím než si dovezla malonandu

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:15
- Nahlásit

Crysa
Hele tak to teda ale radši vážně pošli přímo, nemá cenu, aby tys do toho sypala do benzínu a já pak do velkýho těžkýho balíku...
Jinak mě úplně neva bejt venku, když je megahnusně, mě vadí, že můj pes tam nemá co dělat, leží, a ležet v tom hnusu teda jako nemusí, když je hezky, je to o něčem jiném a hlavně tomu předchází velkoprochajda, která pak i následuje.

Vidim to tak, že jak ráno uvidim zatažíno s prchnutim obložnim, seru na věc. Jak bude nepršavo a aspoň náznak nějakýho polojasna, pak jo. Vezmeš Asíčka?

Marush
to bys tam musela bejt pár měsícůch, aby se ti doma vůbec epotento )) Stejnak ti eště trošku bytu podělá, neboj - nyksinka zlopomocná )))))

Alexa
Adresu ti pošlu, jistá věc.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:16
- Nahlásit

Alexa

no tak u nás cca 10 cenťáků
nestraš, to se mám teda na co těšit až přijedu dom

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:16
- Nahlásit

davidkova renata
dušan a nožní maliny jede?
nejedou, páč maj zítra i pozítří zkoušky, jeden den ÍPO a druhý NZŘ.. maj plac taky jedno velký bahniště, tak jsou z toho taky na vjetvi..

Hele tak to můžem rovnou vodpískat? Alexa nejede, ty nemáš jak, Gerda nejede, Atušová jsem nepostřehla, Marush nejede, mě se nechce a jela bych spíš kvůli sbírkování, Fanda neví, Baico jede dívadlit, tedy ne bránit,..
Bych třá zítra stihla teda vobět s našima, páč maj dneska uš 34 let co jsou svoji... jako nevim jak to dokázali a jak to spolu vydrželi, ale zítra chtěli, že by jsme vyjeli na vobět. Tak jsme jim to rozmluvila na večeři. Ale třá bych mohla ještě z toho udělat šlechetné gesto, že JÁ se vzdám tréninku, abych s nima teda jela

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:19
- Nahlásit

Gerda
Jak bude nepršavo a aspoň náznak nějakýho polojasna, pak jo. Vezmeš Asíčka?
no mohla bych jí vzít, pokud by se jelo.
Jdu kouknout na Medard.online.cz jak to na zítra vypadá..

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:23
- Nahlásit

Tak Medard onlájn hlásí zítra bez srážek i mrakůch odpoledne, radar.bourky.cz to taky všechno odsouvá nad Moravu, ale ten je aktuální, nikoliv výhledovej model.
Takže by počásko měla nějak vyjít.. bahno ale bude. Ale zas už začíní růst tráva, že to nebé tak tragycký třá a je tam dost prostoru aby jsme tam nestáli v jedný bahnitý louži.

<< 1 ... 7047 . 7048 . 7049 . 7050 . 7051 . 7052 . 7053 . 7054 . 7055 . 7056 . 7057 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání