Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7056 . 7057 . 7058 . 7059 . 7060 . 7061 . 7062 . 7063 . 7064 . 7065 . 7066 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:53
- Nahlásit

leyenda
To já právě tak úplně dobře nevím, ale podle mě z toho průšvih nemáš, páč to bylo na tvým pozemku a ta cizí ovce tam neměla co dělat.
Není žádná povinnost mít oplocenej pozemek, ale musíš si zajistit, aby tvý zvířata neunikaly a nezpůsobovaly někomu jinýmu škodu. K čemuž v tomhle případě dochází a opakovaně.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:56
- Nahlásit

leyenda
prelezla tu branu (3m vysokou se spicema) a asi 40 cm od brany ji v sachu drzel pes, v ty dobe asi petimesicni , kdyz jsem ji vysvobodila, tak furt opakovala "ale von by me nekous, ze ne?"
chudák sousedka, to musel bejt dobrej šok
no, on k nam taky kazdej prisel jen jednou
tak tomu se taky vůbec nedivím

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:03
- Nahlásit

Eldoguero
podle mě z toho průšvih nemáš,
no, ja bych prave taky rekla... I kdyz fakt je, ze zakony leckdy moc logicky nejsou. Otazka je, jestli by se tvi psi zastavili, kdyby se ovci podarilo dobehnout za hranici tvyho pozemku, aby ji jako neroztrhali uz za tvou zahradou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:04
- Nahlásit

Tak lidi jsem se zase pjekně rozčílila až mě z toho bolí lebka, takže půjdu spát.
dobrou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:07
- Nahlásit

Eldoguero
Zdar.
Já ještě budu účtovat, takže se taky omlčím.
Dobrou všem.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:09
- Nahlásit

leyenda
tak, že by ovce stihla utéct je skoro blbost, takže řekněme, že jí sežerou u nás na pozemku, no myslím, že by to pro mě mělo být v pohodě, ale jak jsem tak o tom přemýšlela, tak bych ještě pro jistotu hned řvala, že to psům způsobilo psychickej otřes a kdoví co ještě
a po pravdě, na takhle krátkou vzdálenost bych třá argetniny horko těžko uřvávala, když už by po ní šly
kanárek je v pohodě, stafordka taky, ale argentiny příliš rozlišují jestli je to naše zvíře (s těma jsme nikdy problém neměli) a cizí, striktně vyhání i kočky, ale máš pravdu, že jen na hranici pozemku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:12
- Nahlásit

tak jo a te´d už fakt mažu do pelechu - dobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:39
- Nahlásit

Nazdar ženy, tak filátko se dnes, před návštěvou lékaře, začalo chovat jako úplně normální velmi veselé štěňátko. Pan doktor ho velice prohlédl, zakroutil mu hlavou, nohama, svítil mu do očí, dělal nožní testy pohybové, reflexy všechny, byli sme tam půl hodiny, odešli jsme s tím, že filátko vypadá úplně v pořádku. Pan doktor se mu smál, že je ošklivý )))) Mám velikou radost, pro tuhle chvíli to vypadá, že byl opravdu velmi přetažený. Štěňátka totiž vyrůstala v domku, jako uvnitř, narodila se do těch mrazů, takže skoro nechodila ven, čůrala doma na hadr. No a my ho vytáhli ven řádit se štěncema, tak ho to asi vzalo. Nebyl vůbec zvyklej na procházky. Musíme tedy pomalu zatěžovat, pozorovat, kdyby se to opakovalo, lépe natočit, nebo ihned přijet. Zatím vypadá jako úplně zdravé štěndo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:41
- Nahlásit

Nazdar ženy, tak filátko se dnes, před návštěvou lékaře, začalo chovat jako úplně normální velmi veselé štěňátko. Pan doktor ho velice prohlédl, zakroutil mu hlavou, nohama, svítil mu do očí, dělal nožní testy pohybové, reflexy všechny, byli sme tam půl hodiny, odešli jsme s tím, že filátko vypadá úplně v pořádku. Pan doktor se mu smál, že je ošklivý )))) Mám velikou radost, pro tuhle chvíli to vypadá, že byl opravdu velmi přetažený. Štěňátka totiž vyrůstala v domku, jako uvnitř, narodila se do těch mrazů, takže skoro nechodila ven, čůrala doma na hadr. No a my ho vytáhli ven řádit se štěncema, tak ho to asi vzalo. Nebyl vůbec zvyklej na procházky. Musíme tedy pomalu zatěžovat, pozorovat, kdyby se to opakovalo, lépe natočit, nebo ihned přijet. Zatím vypadá jako úplně zdravé štěndo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 23:00
- Nahlásit

Gerda
To je fajn, že je štěnítko zdravé.
Ale nestačilo to jen jednou?

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 23:01
- Nahlásit

nevím kdo to sháněl, ale tady máte box do auta http://cm.aukro.cz/prepravni-klec-i1507871598.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 23:10
- Nahlásit

Vlčáčková
nemám nápojku, a jak jí lovim, přepnula se mi na jinou wifinu a odeslalo to dvakrát to samé. Dyť stojim zas na balgoně ))) Fungovalo to, jen když tu byla makyjová, to sme byly napojený z bytu přímo. Od tý doby už se mi to nikdy znova nepovedlo ))

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 23:13
- Nahlásit

Gerda
Fungovalo to, jen když tu byla makyjová, to sme byly napojený z bytu přímo
Tak to zkus ošálit, že si pořídíš do bytu nějakou aspoň figurinu, aby si ta wifina myslela, že jste tam dva lidijové. Nebo přifoukni Maryji aby byla lepší vodič signálu

Jdu prdět do peřin, zas tu sedím, až mě z brutální únavy zas najela nová síla a frčela bych zas do rána a pak spala tři dny..
Brou noc

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 23:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Gerda
Že by Makyová byla anténou? Mám s ní jít do lesa, zkusím tam vzít NB, třeba mi tam taky poběží. Ale to se holka namaká, páč NB má blbou baterku, takže bude muset dodat šťávu internetu, ale i tomu NB.
Jdu spát, dobrou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 06:50
- Nahlásit

zdar vsichni!!!
kdo pustil ten zasranej snih???vsechny vas zdravim!co je noveho?krom toho ze biluse mela toho kretena flaknout,taky jsem desne hakliva,nic si z toho nedelej a eldoradu se bezne pohybujou po zahrade cizi sousedi a jeste zvirata k tomu,no co psala leyenda tak me jako dost nadzvedlo ze zidle,radim panu uciteli nez bude neco kvakat,at si zjisti info a chytreho muze delat pak.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 07:10
- Nahlásit

dobré ráno, co to venku je???? kdo zapl ten sníh????

jsem v prdééééli, volala jsem té paní, ohledně toho bytu a měla včera celý den vyplý mobil, potřebuju si to tam vyměřit, ať vím kolik té plovoučky potřebuju. Jsem na dnešek domluvená s tím bráchou a on mě sabije asi

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 07:25
- Nahlásit

fstávat a makat lemurky, máme moc práce takže vyhlašuju pracovní víkend

Vlčáčková
Budeš se divit, ale mě ta kráva vůbec ani nenaštvala. Ani to jeho chování mě nenaštvalo. Spíš mě tak nějak mrzí co z těch parchantů roste. Holt "Drsný kraj, drsní lidé" , ale tohle už je trochu moc

leyenda
Když vleze cizí zvíře na něčí pozemek a tamní domácí zvíře ho zabije tak se neděje v podstatě nic. Jsi v právu. Ale když na cizí pozemek vleze člověk a tvůj pes mu způsobí byť jen psychické trauma tím, že na něho cení žuby žahnutý nahóru tak si v pěkným průseru U nás jsou totiž zloději chránění zákonem a máš vůči nim spoustu povinností. Nedávno je tu vypisovala Gerdička. Nesmíš je obtěžovat tím, aby se zouvali, musíš ihned odvést a zavřít svého psa, aby je neobtěžoval, nabídnout jim fyzickou pomoc při přemisťování svého majetku do jejich dodávky a tak.

Už jsem řešila např i stížnost pošťačky, která k nám odmítla chodit, protože "má strach, že ten náš vlčák uteče a zabije ji, neboť neustále skáče na bránu". No skáče, ale brána je jak od King-Konga a je na ní řetěz co byl původně na vyprošťování uvízlých kamionů Schránka je pochopitelně zvenku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 07:43
- Nahlásit

Biluškahm,tak to je lepsi toho drzyho zlodeje rovnou zabit a nekam zahrabat???uz vidim nase psi,jak sedi a cumi jak nam nekdo v klidu prohledava byt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 07:50
- Nahlásit

nemethova5
uz vidim nase psi,jak sedi a cumi jak nam nekdo v klidu prohledava byt.
Ale to nesmí!!!! To by ho stresovali tím čuměním. Psi musíš odvíst k sousedům, nebo zavřít do koupelny. Radši k těm sousedům,páč kdyby si zloděj chtěl vzít i tvůj župan tak by těma psama byl opět omezený

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 07:54
- Nahlásit

Biluškacha,cha,ono staci co bych udelala ja!!!a ten dotycnej by mel asi ze me trauma na celej zivot,to vis,ze jo???jak rikam,zabit ,naporcovat,nebo zahrabat!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:01
- Nahlásit

nemethova5
cha,cha,ono staci co bych udelala ja!!!
Zloděj pak dostane za krádež dva měsíce podmínku a ty rok natvrdo za nepřiměřenou obranu . Ale možná když budeš mít dobrého právníka tak tě z toho vyseká s argumentem, že je to tvůj vlastní xicht, máš ho celý život a nenasadila sis ho schválně kvůli zastrašení zlodějů

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:06
- Nahlásit

Biluškamuheee!taky dobry!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:12 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Biluška
když na cizí pozemek vleze člověk a tvůj pes mu způsobí byť jen psychické trauma tím, že na něho cení žuby žahnutý nahóru tak si v pěkným průseru U nás jsou totiž zloději chránění zákonem
To je tak vsude, tady taky. Pokuta 35 tis eu a navic podle zavaznosti zraneni az 10 let vezeni. Navic, pokud je pes kategorie I nebo II, coz je ten jejich seznam obzvlaste nebezpecnych psu - a napisu vam je sem, abyste videly, co je to za pakarnu : I - vsichni psi typu bul nebo pit a jejich krizenci nebo psi se jim morfologicky podobajici, mastif, tosa, II - ti sami plus rotweiler a jeho krizenci a jemu podobni psi, musite mit povoleni k jeho drzeni, chodit na psychologicky testy a periodicke zkousky ovladatelnosti psa, pes nesmi do verejne dopravy, na skoro zadna verejna mista, pokud uz nekam smi, tak okosikovany, musi byt uzavrena pojistka na ruceni za skody zpusobene zviretem, taky cip je povinny a nahlaseni na urade. Za poruseni kazde jedne veci 3750 eu pokuta + 3 mesice vezeni.
Jsem takhle chytra, protoze jsem si to vcera nasla kuli tomu debilovi.
edit ve Spanelsku naopak dobrman byl nejaka specialni kategorie
hlidaci pes a pokud byl nahlaseny, mel zkousky povahy a ovladatelnosti a na uzavrenem a vystraznymi cedulkami oznacenem pozemku nekomu neopravnene vniknuvsimu natrhl prdel, byla dobra sance se z toho vysekat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:19
- Nahlásit

leyendajezismarja co to tam u vas je????to je ale dykriminace jak prase!!!!jen nechapu toho rotvika,kdyz je to sluzebni plemeno??????nakonec tam daji i ovcouna,ne??

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:21
- Nahlásit

leyenda
Sem klidná páč nemáte f seznamech pumičku . Němci ji tam mají . Vzhledem k tomu, že váží deset kilo mi to přijde dost humorné . Jako je to hodně razantní pes, hodně drajvový, nemá žádné zábrany kousnout do čehokoliv, ale že by to byl nebezpečný pes to mi vzhledem k její velikosti přijde fakt dost úsměvné

Jinak jsou ty zákony opravdu postavené na hlavu. To jakým způsobem nadržují zlodějům, kteří v podstatě kdykoliv volně mohou vlézt kamkoliv a majitel těch věcí se nesmí žádným způsobem bránit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:26
- Nahlásit

Biluškapuma jo???a v nemecku???no jako mam fakt dost!nakonec zakazou vsechny psi ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:29
- Nahlásit

nemethova5
nakonec zakazou vsechny psi ne?
Všechny ne, jenom ty co mají zuby . Budete mi fšichni závidět Lilátko páč jako jediná z vás budu mít psa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:33
- Nahlásit

Biluškazuby jo???tak nakonec jim je upilujou,drapy taky,co jeste proboha prijde za kokotinu,podle me ty zakony vymysleji lidi,co nemaji opsech ani paru!!

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:35
- Nahlásit

tak kámoška mi dala na paní asi špatné číslo, jsem se tam dneska dovolala a byl to omyl, mě asi jebne

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 08:47
- Nahlásit

tak mi teď kámoška dala číslo, za chvíli si to tam půjdu vyměřit. Ptala jsem se na jak dlouho budu mít smlouvu a říkala, že na rok a jestli se mnou nebudou mít žádné problémy, tak mi jí prodlouží
Už jsem klidnější, brácha mě kvůli toho nezabije, zabije mě už kvůli plovoučky až si nebudu schopna nějakou vybrat

<< 1 ... 7056 . 7057 . 7058 . 7059 . 7060 . 7061 . 7062 . 7063 . 7064 . 7065 . 7066 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání