Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6660 . 6661 . 6662 . 6663 . 6664 . 6665 . 6666 . 6667 . 6668 . 6669 . 6670 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:22
- Nahlásit

makrel
Děkuji Ti, drahá. Konečně někdo, kdo to chápe. Ano, bylo to napsané tak, že to navozuje představu, že ta koza se školou nemá nic společného. To se asi pan ředitel asi naučil u našich politiků. Já o tom záměru taky nevím nic jistého, ovšem zaráží mě, že uměl velmi rychle podat oznámení Policajtům za pomluvu. Jak o tom nic nevěděl, tak se nějak hbitě zorientoval, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:25
- Nahlásit

impact3
A on je jako ředitelem jenom těch vyučujících? Nebo i všeho obslužného personálu?
Vidím, že jsi na tom dost dobře, když bereš jenom fakta bez toho, že by ses zamýšlela nad tím, jestli nemají přesah ještě někam jinam.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:26
- Nahlásit

Vlčáčková
odpovím, že se mi rozbily hodiny
Ale neřekla jsi u toho, že si koupím v Albertu tvrdou koblihu. Takže mlžíš, a jsi pro mě nedůvěryhodná osoba.

Hele, nech si svoji zkušenost ze svých předsudků a vložených informací, já si nechám svoji osobní zkušenost se školou. Jedna druhou stejně nepřesvědčíme.

makrel
Ředitel školy jako vzdělávacího ústavu opravdu nemá pojetí o tom, jaký charakter má baba ve chlévě, co ve čtyři ráno dojí krávy. A nebo o pár kilometrů dál baba v prasečáku krmí v šest prasata. A přesto se ty zvířata i ty baby naprosto stejně účastní chodu školy jako ona ošetřovatelka.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:29
- Nahlásit

impact
šak já netvrdím, že má ponětí, já jsem jen vyjádřila, jak na mě ta věta co Vlčáčková řešila zapůsobila. Naopak si myslím, že je fajn, že už je baba na nucené dovolené a snad už se do té práce nevrátí. Což jí ovšem nezabrání jezdit někde jinde, že.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:30
- Nahlásit

makrel
Což jí ovšem nezabrání jezdit někde jinde, že.
Mýlíš se. Tohle je mezi koňaři tak rozmáznutá aféra, že ta už si právě nesedne nikde.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:33 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

zdar,huráááááááááááá jedu na libušín 2011,vemu holky,krosnu,cigára a chlast a budu si užívat 3 dny bez chlapa a jenom já a plno šermířů a dělobuchů....
dasty bude tady s páníkem sám a já budu v sedmém nebi

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:34
- Nahlásit

impact
Mýlíš se. Tohle je mezi koňaři tak rozmáznutá aféra, že ta už si právě nesedne nikde.
Fakt? tak to je v tom případě super. Jsem se bála, že se časem zamete jako milión dalších kauz.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:36
- Nahlásit

takže já půjdu na závody až na podzim ,pokud bude zdravej dastuška

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:38
- Nahlásit

impact

Ale neřekla jsi u toho, že si koupím v Albertu tvrdou koblihu. Takže mlžíš, a jsi pro mě nedůvěryhodná osoba
Ne, mlžím proto, že jsem neřekla, že mám hodiny na NB. Jiné věci do toho netahej. Nemáš trošku potíže s logikou? Pak bych chápala Tvé chápání. Neber to ve zlým, fakt je to jen otázka, protože já se tady prostě divím, že Ty nemůžeš pochopit, co Ti tu dávám už i na příkladu.

nech si svoji zkušenost ze svých předsudků a vložených informací, já si nechám svoji osobní zkušenost se školou.
Já přece nemluvím o škole, mluvím o nesrovnalosti v řeči pana ředitele, kurva. A ten tam nebyl ani za Tebe, takže zkušenosti se školou z kdysi dávna je Ti úplně na prd.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:39
- Nahlásit

plno šermířů
brezen2008Paní pošlete mi nákýho co umí topit símsím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:40
- Nahlásit

impact
Což jí ovšem nezabrání jezdit někde jinde, že.

Na tohle já osobně absolutně nespoléhám.
Nehledě na to, že se po roce a půl teprve koňaři probudili?

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

, že ta už si právě nesedne nikde
No já vám nevím tady dyž sedí konáci u piva tak se dochlechnu věci co se vobčas děje no jeje.Tak hlavně že se nepokoušela toho kůně pokousat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:46
- Nahlásit

danajasa
pošlu,bude jich tam přes 500 a asi 60 psů a samí děti a guláše a bramboráky....
fakt se těším,nejradši bych už se balila

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:48
- Nahlásit

makrel
Tak oni jsou pejskaři trochu jiná komunita, než koňaři. Protože s koněm nenajdeš kámošku na venčení z vedlejšího vchodu v paneláku. Ne jako, jede to fakt solidně. A pokud by vyrazili, jakože si myslím, že úplně ne, toho trenéra, tak ten bude mít taky velkej problém se uchytit. I když ne takovej, jak ta čůza.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:49 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Vlčáčková
takže zkušenosti se školou z kdysi dávna je Ti úplně na prd.
To si myslíš ty, protože máš s tímto zkušenost naprosto nulovou a soudíš jen podle toho, cos viděla ve zprávách a četla v prohlášeních.

PS: Moje největší zkušenost je moje osobní zkušenost s podáním TO pro pomluvu na moji osobu z vedení školy za prohlášení, že tam týrají koně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:56
- Nahlásit

impact
Řešíme-li nepřesné (možná účelově) tvrzení nového pana ředitele, pak je ti znalost čehokoliv jiného, než pana ředitele, na prd.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:58
- Nahlásit

Vlčáčková
Já řeším tvoji neinformovanost a zaujatost a z toho plynoucí překlad jeho vět k obrazu tvému.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 18:00
- Nahlásit

tak mi volal strýc informovala jsem ho o pánovi, co si chodí stěžovat a ten konstatoval, že je ho bývalý spolužák-což je pán je normálně na léčení

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 18:15
- Nahlásit

impact
K obrazu mému a evidentně i obrazu makrel. Takže v tom nejsem sama - v té zaujatosti, co? Já řeším výhradně dva výroky ředitele, které nejsou v souladu. Ty to stále posouváš někam jinam, někam až za roh.
Už mě to nebaví, řekla jsem si své, vysvětlila, uvedla příklad, ale Ty to prostě nechápeš, tak s tím už nic nenadělám.
Takže končím diskuzi na toto téma.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 18:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Argumentuj sama za sebe a ne za druhé.
Nebo začnu argumentovat koňařama z celé republiky.
A koňařema, kteří do toho, na rozdíl od tebe, opravdu vidí a nejsou zatemněni spasitelstvím.

A diskuzi jsem skončila už o stránku zpátky.

Hele, nech si svoji zkušenost ze svých předsudků a vložených informací, já si nechám svoji osobní zkušenost se školou. Jedna druhou stejně nepřesvědčíme.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

impact
Víš Ty co? Bude z mojí strany lepší na Tebe vůbec nereagovat.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 18:42
- Nahlásit

Čusky!!
Jsem doma z bránění. Dneska budou fotky trvat dýl, protože si musím udělat místo na disku.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 18:46
- Nahlásit

Cus damy, je neco novyho??? pri prolitnuti jsem videla jsem morske orly a capy, my uz na louce dva mame (capy) a taky uz kvetou fialky.
Ale bohuzel se zase nekde ucpal odpad vody a vsechno vytejka myckou na nadobi do kuchyne. Docela smrad, fialky to nezachranej.
Zenska uz si nezajezdi? To je dobre! Doufam, ze ma Impact pravdu.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:03 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Vlčáčková, psochranářky, nevíte o nějakým mladším maltézákovi k darování? Ideálně z nouze, chce ho maminka mého muže. Nedávno jí pes umřel, takže nechce nic starýho. Ale já zase chci, aby už tomu byly minimálně 3roky, aby ho nezkazili. Takže by měl bejt snášenlivej se všema domácíma zvířatama (psi, kočky, fretka, slepice,...), čistotnej (bude mít k dispozici zahradu) a ideálně mazlivej. Nabízíme mu doživotní mazlící servis.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
a taky kdyby ti psi štěkali neustále nepřetržitě, tak by si stěžovali hlavně přímí sousedi ne? a ti nejen že si nestěžují, ale ani moje psy neslyší, jsem obešla celou ulici a ptala se lidí a všichni řekli,že neslyší skoro žádný štěkot z mé zahrady a jedni ze sousedů, kteří jsou blízko mají 2 malé děti a pán mi řekl, že kdyby opravdu štěkali tam neúnosně, že by si šel stěžovat okamžitě, protože mají 2 malé děti, ale nic takového se neděje, prostě notorický stěžovatel je notorický stěžovatel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:08
- Nahlásit

prosimvás gdo dělá vejcuc???????????????????????????????????????
sem se ted rozmrazila,byla sem jak sobolí hovno zmrzlá,ale zajímaví obrany byly,měli sme náfštěvu s mondírinkovejma malinama,moc heský to bylo))) fíci,zejména zlatovláska,vypadali velmi směšně f těch voblečkách, padnul návrch hodit nějakýho na zem bo bylo úpa jasný,že se sám nezvedne ze země ani za prase a bude pouze bezmocně máchat ručičkama a nožičkama jako chrobáčik)))))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

Maky a Trix
V Pavlovicích byl tuším nějaký křížený pekiňák.

davidkova renata
Výcuc: Vlčáčková a Impakt se perou o koně a tu čůzu. Impakt viděla orly co nejsou orli, ale sou čápy. Lejendě čůrá myčka a smrdí tak, že to nepřebijou ani fijalky. Jinak se po dobu mé služby nic zvláštního nestalo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

Nazdar pipiny, už sme debahnění, dojela sem ještě na nákup, mám tak zasviněné auto, že do něj máma nechtěla. Měli sme mockaj krásnej den - nejdříf sme se sešli s Atuší u továrny a šli na prochajdu se třemi černými psy - přijel Atík, jeho karamátka, ruská carevna Karmenka, Máňa byla taky dost černá, takže sme chodili dvě hodiny, pak sme šli na bránění, naplnili první kartu, maryje to dnes měla moc těžký, bo druhej fík bičoval jak sviňa svištícím bičíkem, pak se oba se zlatovláskou navlíkli do kostýmů teletabís a strašili maliny dřevěnejma klacíčkama a jak všichni dobře viděli, pouštěčka je něco, co se dá nacvičit až tak, že pes třeba klidně pustí na povel pusť. Karmínka taky kousala, i když ještě nikdy nekousala. No a skončili sme až v půl na pět, my domu dojeli po pátý, okoupala sem psa, vhodila ho k mámě, nasedla do auta zasviněnýho a jela na nákup. A teď už sem doma a chce se mi děsně spát. Bajko ucpala rajče, bo potřebovala dnes dvě paměťový karty, jak sme řádili s foťákem. Jak se máte, kreténcííí? Kde je maky? Potřebujem se dohodnout na zítra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:16
- Nahlásit

A to sem se chtěl zeptat...co je to tu fšude za ptáky??

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:19
- Nahlásit

Gerda
Bajko ucpala rajče
Ještě ne, už hodinu si dělám místo na disku, abych vůbec mohla ten dnešek stáhnout do poče.

<< 1 ... 6660 . 6661 . 6662 . 6663 . 6664 . 6665 . 6666 . 6667 . 6668 . 6669 . 6670 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání