| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:05
- Nahlásit
a nebyl to ftip, s těma čápama?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:06
- Nahlásit
kinta
Promiň, ale už jsi tady viděla čápy v první polovině února?
Zabilas to.
Ale něco už se slítává. Fotka je focená před 4mi dny. A dneska jsem viděla další. Třá už bude fakt jaro.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:09
- Nahlásit
impact
To je syndrom květinových záchranářek. Pro tu spasitelskou zaslepenost nejsi schopná vidět realitu.
Neser mě. Tohle platí obecně. Je to ověřené cca 30 letými zkušenostmi. Jak něco není jasné a průhledné hned od začátku, z 99 % se časem ukáže, že to stojí za hovno.
impact plus kinta
Čápi, to jsem se pobavila.
To jsem ráda.
Mám pozvání do tajné záchranné stanice dravců v Brně. Páč jsem minulý rok dovalila s nalezeným puštíkem. Někdy tam teda zajdu a pokusím se tam dovzdělat. Třeba o těch dravých čápech mořských v únoru.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
impact
Ale něco už se slítává
No, vidíš, vrabci už se taky stěhují. Bude jaro. Moji psi navíc línají jak vzteklí, takže fakt bude jaróóó!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:12
- Nahlásit
Vlčáčková
Možná kdyby sis nevnášela do života tolik negace, tak to bude dopadat jinak..
Jak něco není jasné a průhledné hned od začátku, z 99 % se časem ukáže, že to stojí za hovno.
Mě to třeba jasné je.
Vlčáčková
Někdy tam teda zajdu a pokusím se tam dovzdělat.
Běž. Třeba přijdeš na to, že to nejsou čápi.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Mmch, to co jsi po mně chtěla na FB - žádná reakce druhé strany.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:13
- Nahlásit
nebyl to ftip, s těma čápama
Ste děsní to klidně mohli ze zoo ůlítnout supi.Jako vorli mořští tu sou,páč před loni naši"MISLIFCI"jednoho zastřelili vo dědinu vedle bylo to i ve správách.Taky sem čuměla jak idiot(to eště žil ten fták)co to tam sedí za vobludu na větfi,já myslele,že je to náký káně z černobilu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:15
- Nahlásit
danajasaty jsi roura kane z cernobylu,ty voleeeeeeee,muheee,ted jsem se malem zadusila susenkou!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:18
- Nahlásit
danajasa
U nás jsou taky. Kromě té fotky teda. Viděla jsem pár u nás na rybníku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:18
- Nahlásit
impact
Možná kdyby sis nevnášela do života tolik negace, tak to bude dopadat jinak..
To bylo k čemu? To je nakonec fuk. Stejně se na to dá říct jen jedno: víš, co jsou to ZKUŠENOSTI?
Mě to třeba jasné je.
No mě taky. Mlží od začátku. No, jestli myslí, že ho to zdůvěryhodní...
Běž. Třeba přijdeš na to, že to nejsou čápi.
Že by???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:19
- Nahlásit
kinta
Dík. Tak tam asi už nechodí. Myslím, že mám 13 000 v háji. No, nějak to rozchodím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:22 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
víš, co jsou to ZKUŠENOSTI?
Nevím, žádný nemám a neznám.
A hlavně ne se školou v LA. Na rozdíl od některých.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:25
- Nahlásit
impact
se školou v LA.
Jsem se na fteřinu zamyslela, essi si študovala v Los Angeles ...
Pak mi to došlo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:27
- Nahlásit
impact
A hlavně ne se školou v LA
Já přece nemluvím o škole. Mluvím o člověku, který neříkal celou pravdu. Je fuk, jestli je z LA nebo NY.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:31
- Nahlásit
Vlčáčková
To je ten rozdíl. Tvoje zaujatost vs. schopnost vidět celou aféru komplexně.
kinta
To je tak Los Devils tam.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:34
- Nahlásit
impact
Ty seš fakt jak z jara. Tak někdo natočí video. Druhý o aktérce na videu mlží. Mě se to mlžení nelíbí, a proto jsem zaujatá. Fajn.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:37
- Nahlásit
impact
sem taky dneska viděla orla Sou asi nějaký přemnožený
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:38
- Nahlásit
opět zde byl notoricky stěžovatel a stěžoval si, že štěkaj psi, bodejt´ by neštěkali,když stojí za vratama že jo a bude psát další stížnost na obecní úřad, přikazoval mi, že se mám odstěhovat, za to jsem se mu v ysmála do obličeje
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:39 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
A v čem mlžil?
Biluška
Beztak to byl čáp.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:39
- Nahlásit
Za chvilku dojede Skubycek, uz se na nej i tesim.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:45 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
Záměrně jsem si našla to tvoje mlžení, o kterým pořád meleš.
Od začátku tvrdil, že dotyčná dáma není ani vyučující, ani žákem školy a k incidentu nedošlo během výuky. A to je pravda. Baba je ošetřovatelkou ve stájí (to fakt není vyučující ) a k incidentu došlo během zájmového kroužku Jezdeckého klubu. Možná by sis mohla z těch více zdrojů zjistit i to, že ten zájmový kroužek navštěvují děti mimo vyučování, o prázdninách a o víkendech a do výuky to nespadá. Po shlédnutí videa byla poslána na řízenou dovolenou (v tomto se ředitel prostě musí řídit zákoníkem práce). Zajímalo by mne těch více zdrojů, které tvrdí, že byla sesazena jen jako vyučující a pokračuje jako ošetřovatelka. Protože to je neskutečná blbost.
Ono to mlžení možná bude jen tvoje zatmění. Jak jsem řekla na začátku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:50
- Nahlásit
porad´te mi, co mám dělat s tím debilem, co si furt stěžuje, že psi štěkaj-myslím tím třeba před chvílí, když stál za vratama a i jindy, že štěkaj ale ne v době nočního klidu, to ho nezajímá, on nemůže ted´ spát
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:52
- Nahlásit
Biluška
sem taky dneska viděla orla Sou asi nějaký přemnožený
Asi tu maj někde hnízdo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:54
- Nahlásit
kejtlin
porad´te mi, co mám dělat s tím debilem, co si furt stěžuje,
Nejlepší obrana je ůtok,podejte oznámení,že vám záměrně rozštěkává psi bušením na vrata čímž vás nesmírně obtěžuje.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 16:59
- Nahlásit
kejtlin
a nejde to psum nejak zakazat? Uprimne me by to taky stvalo kdyby tolik psu stekalo. ( Me docela vadi i kdyz blafe pes v panelaku. Pres den spi treba mimina nebo lidi po nocni a ty to rusi. Neuveritelne me sere, kdyz steka Skuby, on je nastesti hodsnej, ale kdyz nekdo zazvoni na zvonek blafe jak pako, ale dycky ho okamzite utisim). Ale pokud stekaj fakt jen, kdyz tam leze opruzovat, tak bych udelala co pise danajasa, nejlip si to nahraj i na video nebo nafot a stezuj si
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:03
- Nahlásit
danajasa
lucYnka XIII
jeho žena dělá na obecním úřadě, nemám kameru, jasně, že třeba přes den štěkaj, ale ne bez ustání, ale hned jak štěknou tak já vyletím a okřiknu je a přestanou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:09
- Nahlásit
impact
Z vyjádření ředitele:
"... jezdec není žákem školy, není ani vyučujícím jezdectví ..."
No, to je svatá pravda. Ale tak nějak by z toho člověk usoudil, že tedy do té školy snad ani nepatří. Jenže patří - je to ošetřovatelka koní. To jistě bylo vhodné napsat. Nenapsalo se a mě se to zdá jako účelové mlžení.
Zde v 9:47 http://voyo.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-11 -2-2011.html už o tom mluví, že je to ošetřovatelka. Když už to v podstatě všichni věděli.
Ale nevylučuji, že jsem příliš podezíravá a tohle je náááprosto v pořádku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Bylo by vhodné napsat? To je ale tvůj problém. On nemlžil, uvedl fakta, které jeho, jako ředitele a člověka zodpovědného za výuku zajímají především. Ty sis to zamlžila sama, páč člověk by přece usoudil.
Protože ona do té školy de facto ani nepatří. Ano je zaměstnancem dané organizace, ale se školou jako se vzdělávacím ústavem nemá společného nic. A to je to, co ty prostě nejsi schopna vidět, protože na to máš nedostatek zkušeností. S tím, jak škola v rámci velkého statku funguje.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:18 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale tak nějak by z toho člověk usoudil, že tedy do té školy snad ani nepatří. taky mi ta věta připadala, že nemá se školou vůbec nicspolečného, že se tam jaksi jen vyskytl.Ale jestli to bylo schválně, to si netroufám tipovat.
edit: aha, tak ympakt už to vysvětlila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 17:18 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
impact
Tak ještě jednou.
Od začátku tvrdil, že dotyčná dáma není ani vyučující, ani žákem školy a k incidentu nedošlo během výuky. A to je pravda. Baba je ošetřovatelkou ve stájí (to fakt není vyučující
No, však. To je pravda, ale né celá. Necelá pravda se u mě téměř vždy rovná mlžení, lži. Stačí? Nebo se o tom budeme bavit pořád dokola.
Když Ti teď na dotaz, kolik je hodin, odpovím, že se mi rozbily hodiny, tak to bude taky pravda. Ty usoudíš logicky, že to teda nevím. Jenže já mám přesný čas na tom notebooku, do kterýho furt čumím. Takže co? Lhala jsem Ti nebo ne?
|