| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:39
- Nahlásit
nechrápejte všichni!
Kokánek papá ze spaní, děsně mlaská
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
já nespim
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
jo to máme stejně, teď už u nich nespím, ale měla jsem je dost ráda, akorát koukat po ránu na ten ksicht do zrcadla to bylo o šok Také jsem je měla vylepené na stěně, a nechtěla jsem je sundat, akorát ex u toho nechtěl spát, že ho to rozčilovalo, nakonec jsme dali postel jinam. A osobně na ty dušáky moc nevěřím a ještě jsem nic takového nepotkala tak nevím
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:44
- Nahlásit
Atusch
A osobně na ty dušáky moc nevěřím a ještě jsem nic takového nepotkala tak nevím
já taky ne, ale bojim se stejně jinak zrcadla máme po celym baráku i jako dekoraci a všude sklo, tam se člověk taky vidí...nevim, jestli i skla maj bejt brány pro démony nebo jen zrcadla
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:45
- Nahlásit
Já jednou ducha viděla nebo co to bylo.Tmavá postava v bejvalým baráku šla jsem se napít a on tám stál byl celý černý a já nebyla schopná se pohnou ani vydat ze sebe hlásku fakt divnej pocit.
Brrr.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:47
- Nahlásit
laguna
a co pak, zmizel?? a nemohl to bejt jen nějakej stín nebo něco? znáš to, strach má velké oči...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
jestli oni se ty lidi neděsí sami sebe, to se mi totiž taky stává, ale nesvádím to na duchy
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ruku do ohně za to nedám nevím co to bylo.Ale ten pocit že jsem se nemohla pohnout promluvit nic byl fakt děsnej.Pak zmizel byl to jen okamžik.Já pak vzbudila manžela ať mě drží a nepouští.
A to na duchy nevěřím
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:53
- Nahlásit
Atusch
jestli oni se ty lidi neděsí sami sebe, to se mi totiž taky stává, ale nesvádím to na duchy
to je taky možný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:55
- Nahlásit
Atusch
zuzanarosakova
tak to jste nebyli se mnou dvakrát v lese, když psi čuměli do prostoru nešli dál a lehali si přede mě když jsem tam chtěla jít fakt jsem si to nevsugerovala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:55
- Nahlásit
laguna
A to na duchy nevěřím
podle mě většina těhle věcí je dílem lidský psychiky. A toho já se právě bojim nejvíc, temných zákoutí nevědomí....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:58
- Nahlásit
kejtlin
fakt jsem si to nevsugerovala
to jo, tam mohlo něco bejt, třá had, co někomu utekl, co normálně v přírodě nepotkáš. Náký divný pachy, co psi cejtěj a tak..já mám problém na duchy věřit, jsem strašně racionální člověk, max na nějaký energie - negtivní/pozitivní, ale spíš se fakt bojim vlastní fantazie...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 21:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
hada znaj z domova ho viděli i puštěnýho a nic
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:00
- Nahlásit
kejtlin
no a nemohla tam být zvěř? Dost to přípomíná to chování těch fil jak chránili tu paničku před divočákem, četla jsem to na Psím hrdinovi.
zuzanarosakova
psychika dělá děsně moc.
Já jedu dobu když jsem byla menší a naši se odstěhovali na druhý konec baráku měla pocit, že jak spím kousek od domovních dvěří, které nebývají zamčené, že když nějaký šupák přijde budu první na ráně, pak mě děsilo každý šustnutí a štěknutí psa venku a to byli nervy, ale u mě to bylo vždy pár minut kdy jsem na to myslela
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:01
- Nahlásit
kejtlin
hada znaj z domova ho viděli i puštěnýho a nic
jasný, tak něco jinýho třá....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
věcí je dílem lidský psychiky.
určitě.
Já se třeba nemůžu koukat na žádnej horor ani když je stupidní a většina lidí se u toho směje.Mám strach se dobrovolně děsit.
A když jsem doma sama večer tak koukám pouze na MASH
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:07
- Nahlásit
Atusch
jsou u nás jen srny a zajíci a ještě málo, divočáci tam nejsou ani nikdy snad nebyli
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:09
- Nahlásit
laguna
Já se třeba nemůžu koukat na žádnej horor ani když je stupidní a většina lidí se u toho směje.Mám strach se dobrovolně děsit
já teda na horory koukáma a většinou se nebojim, ale někdy moje psychika jde vyloženě proti mě a začne přemejšlet o strašidelnejch věcech a schválně mě děsit. Já se snař´žim na to nemyslet, ale ono samo mi to přichází na mysl.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:12
- Nahlásit
přemejšlet o strašidelnejch věcech a schválně mě děsit
To znám ale nejsou to nadpřirozený bytosti ale lidi.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:13
- Nahlásit
Tak já venčívám psy u hřbitova ve Strmilově. Je tam hezky, krásná alej, mám tam příbuzné, je tam poměrně velké kamínkové parkoviště a kolem pole. Hřbitov je malinkatý. No a jednou jsem tam dorazila v noci, lépe řečeno potmě, a psiska se z auta nehrnula a měla jsem takový divný pocit, tak jsem jela radši pryč. Jenže to byl nejspíš jenom strach.
Nicméně v jednom místě se mi občas plaší psi. Je to v budově, o které se říká, že tam je duch. Holky například dostaly úplný hysterický záchvat, nešly skrz dveře, jedna pak prošla ale hned se vrátila, druhá jen třeštila oči do protějšího kouta chodby, ježila se a řvala. Tak jsem ty dveře zabouchla a byla jsem ráda, že jsem v tom koutě nic neviděla. Do toho kouta pak ta samá fena řvala ještě mockrát. Jednou dokonce jsem viděla, jak do toho kouta ležela zadkem, najednou vystřelila tak, že přednínohy běžely, zadek jel po zemi a hned se otočila za svá záda a řvala a řvala. Pak jsem v té chodbě viděla cosi, asi 30 nebo 40 kusů, slyšela jsem mužský hlas, jak se zesiluje, až řekl naprosto zřetelné hlasité slovo. "Slyšela" jsem šum. Ale hýbat jsem se mohla ... zacouvala jsem zpátky a počkala, až to zmizí. A měla jsem tam i jiné zážitky.
Ale stejně pořád se mi na duchy věřit nechce.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
nechtěla by tvoje ségra odrostlé štěně Černého ruského teriéra s PP za velmi nízkou cenu, je moc čikovný pejsek a i docela poslušný! Teď mi přišlo echo, že ho mají dlouho a nemůžou ho udat.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:18
- Nahlásit
Atusch
nechtěla by tvoje ségra odrostlé štěně Černého ruského teriéra s PP
když vona chce toho rexe, už se ne nej těší
Vlčáčková
jaký zřetelný slovo ten mužskej hlas řekl?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
počkej až bude mít blbouna jako je Bůch
Dobrý, tak třeba kdyby jste někdo o někom věděl tak se prosím pozeptejte
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
ja na horory nekoukam nemzu to pak dostat z hlavy a ani me to moc neba.
Ale treba ani nekoukam na takovy ty videa s tyranim zvirat, proste kdyz mi to mailem prijde tak to hned mazu, ani nechapu co tim kdo sleduje. Ten kdo ty zvirata tyra se tim akorat pobavi a k cemu je dobry nervy drasat lidem, ktery to trapi. k nicemu nic se tim nezmeni. Ja se muzu snazit pomahat tak jak umim, ale tim, ze si budu cuchat nervy koukanim na horici kocky nicemu nepomuzu. Jen by se ze me stal takovy ten zapskli "ochranar" co nenavidi lidi a to fakt nechci. fakt nechapu lidi co tim spamujou fb a maily. Vecne nejake zvirata stazene z kuze... nechapu to a jen me to pak pronasleduje. I dnes s tim konem jsem nemela silu si to poustet cele. Prijde mi to podobne jak horory (ale tam aspon clovek vi, ze je to fixe) , proste si bicovat emoce do extremu, ale tomu zvireti to nepomuze. Fuj jsem se rozcilila
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:21
- Nahlásit
Super téma na noc.
Jdu spát a doufám že se mi nebude nic zdát.
Dobrou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
nevybrala by si neco tadyk
http://ovcaci-v-nouzi.ic.cz/search.php?rstext=all- phpRS-all&rstema=5
Je to delany desne neprehledne, ale treba by se ji tam neco zalibilo. tu propagandu TT neminim komentovat, je to desne smutny, kdyz clovek vi k cemu to vede.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:25
- Nahlásit
Atusch
Ooooo miminečko rusácký bude BUDE BUDE BUDE musí bejt tvoje tvoje tvoje tvoje, bude to Atikůf kamarááád a já ho zejtra uvidim, chci jít dřííív na vycházku a vidět hoooooooooo moc bysem ho chtěla, moc, ale nejde to, nevezmem si ho do spoluvlastnictví? Bude bydlet u tebe, ty ho vychováš a jvycvičíš a já s nim pak vyhraju nějakej závot...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:26
- Nahlásit
já na horory koukám ráda, hlavně na ty co se může stát
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
mě to taky vadí ty videa s týráním a nepouštim si to nikdy! ten odkaz ségře přepošlu..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:27
- Nahlásit
Atusch
a vobčas ti ho Gerda učeše.
|