Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6660 . 6661 . 6662 . 6663 . 6664 . 6665 . 6666 . 6667 . 6668 . 6669 . 6670 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:29
- Nahlásit

Děcka a u nás se schyluje ke grifonkovi, kámoška už to studuje, má všechno připravený, teď bude šetřit na štěně, bude se jmenovat František Verdel Novák a budu potřebovat doporučit a pomoct vybrat pro ní chovku.

Došly mi morkový kosti, opakuji, kakastrofa, došly kosti.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:30
- Nahlásit

Gerda
hele budu objednávat vetamix, napiš mi esli něco chceš!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:31
- Nahlásit

lucYnka XIII
Vidím, že jsi dostala stejný mail jako já. Tak já je neodsuzuju, protože většina lidí o tom vůbec neví a nějak se to dozvědět musí.

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

Gerda
Nééé miminečko nebude, vezmu tu čubinu, zkusím sehnat náhubek ale to není tak lehký ale vořvu to, dyť je to rusák. Jedu pro ní na 10 ta tam možná budu dřív, ale uvidím, dám cígo a počkám

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:37
- Nahlásit

Gerda
jsi tu stále? Jak v neděli? Mám ti zítra zavolat a domluvíme se? Nebo už máš nějakej návrh?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
ještě maso mám, ale pokud můžu i malou čučku, prosila bych si pět kilo hrubomletýho po kilovkách, ne dvoukilovkách, šlo by i takhle málo?

Atusch
tak se sejdem už v půl? Mařeně koš na začátek dám, aby se do ní nevysírala, nabiju ještě fotobaterky Vem si toho pejsečka malýho...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:40
- Nahlásit

Maky a Trix
jsem tu, ještě nápojka fachá V neděli mi to přijde košér na desátou v praze, prochodit se, naložit odpo a vysmažit - co myslíš? Zítra si zavoláme a upřesníme si bod setkání. Nejdřív prochajdit a až pak nakládat, jo?

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:40
- Nahlásit

Gerda
klíďo ta půl jedenáctá je fajn Nevím jak to udělám s Bůchem, chci aby si kousla Karča hlavně a malopes by mi umrzl. To bude ráno velká organizace

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:42
- Nahlásit

Gerda
super, vem si případně na Maryji tu skládací přepravku, ať může bejt vzadu s Trixem, on je taky v ní. Můžeme je pak vyfotit. Taky jsem nejdřív pro procházku. A zařiď i Syrečka!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:42 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Vlčáčková
Vidím, že jsi dostala stejný mail jako já. Tak já je neodsuzuju, protože většina lidí o tom vůbec neví a nějak se to dozvědět musí.

Nevim, kterej myslis chodi mi jich podobne uchylnych chodi hromady. Me prijde, ze se v tom ti lidi vyzivaj. A taky nikoho neodsuzuju, ale nevidim v tom zadny smysl. Ti lidi, kterym se to posila to vedi, ze k tyrani dochazi a jen je to nici jeste vic uz v tak dost tezke praci a v tom, ze to kolem sebe denne vidi a k ostatnim se to nedostane takze v tom fakt smysl nevidim.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:42
- Nahlásit

Gerda
ještě maso mám, ale pokud můžu i malou čučku, prosila bych si pět kilo hrubomletýho po kilovkách, ne dvoukilovkách, šlo by i takhle málo?

jasný. tak mi to eště připomeň napiš do mailu třá. hrubomletý hovězí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:43
- Nahlásit

Atusch
Bůcha ti může přidržet renata nebo bajko nebo ghianika nebo terka nebo kdokoli, kdo brání, aby sis mohla zabránit tu krasavici. Na malýho bude asi dost bahno vzhledem k tomu jak teď prší....

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:45
- Nahlásit

Maky a Trix
ty blázne, ta přepravka se ti do auta nevejde...je na labradora. Na dva labradory...

zuzanarosakova
dám ti to do mailu i s tou adresou na pohled, jo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:46
- Nahlásit

lucYnka XIII
No, tak je pravda, že to má zdroj u lidí, kteří se tím zabývají. Já tohle zpravidla neotvírám, fakt už na to nemám nervy. A taky to přeposílám málokdy, ale fakt je, že by se to zveřejňovat mělo.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:46
- Nahlásit

Gerda
dám ti to do mailu i s tou adresou na pohled, jo?

jo

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:47
- Nahlásit

Maky a Trix
A zařiď i Syrečka!
co kdo kdy kde? Co zase kujete za pikle?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:48
- Nahlásit

Gerda
ahá... taky musíš mít fšecko největší, co? se trochu obávám, že když budou sklopený sedačky, což budou, asi se ti nevleze pod nohy. Ale to nějak domyslím, případně nechám sedačku za tebou zvednutou... já jen, že by to pro ní bylo nejpohodlnější.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:51
- Nahlásit

Atusch
v neděli jedu do Prahé vyzvednout tu sbírku na ten útulek... tak uděláme vycházku a ty vezmeš Syrečka.

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:52
- Nahlásit

Maky a Trix
když to nebude v 9 ráno...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:53
- Nahlásit

Atusch
né, Gerda chce, abych byla v deset v Praze, takže já budu před devátou teprve vyrážet...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:55
- Nahlásit

Maky a Trix
né, Gerda chce, abych byla v deset v Praze, takže já budu před devátou teprve vyrážet...

šiš ty jedeš z Brna do Prahy hoďku???

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
ne, z Ústí. mám minivan, ne Lambo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:59
- Nahlásit

Maky a Trix
ne, z Ústí

jo aha, já myslela, že seš z Brna

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
neee, jsem z Ústí nad Labem a studuju v Brně. A v neděli jedu zase do Brna, tak to máme cestou.

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:00
- Nahlásit

Maky a Trix
v poho dohodnu se tedy zítra s Gerdou a uvidím, já budu mít náročnou noc tak ale po 10 to snad půjde

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:01
- Nahlásit

Pro milovníky hororu - začínaj dáva Satan přichází, jdem se s mařkem dívat, pak se budu přííííšerně bát, nesnášim satanský filmy!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:02
- Nahlásit

Atusch
to doufám Gerda psala do odpoledne, tak třeba pak. Prostě aby si Trix taky pohrál se svojí váhovou kategorií. Doufám, že není zlej. už jsem jednou zažila namachrovaný agresivní 5měsíční štěně teriéra. teriéři jsou zlí!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:05
- Nahlásit

Maky a Trix
Syreček je boží, je pětkrát menší než pan Tryks )))

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:05
- Nahlásit

Maky a Trix
nemá ani dvě kila o váhové kategorii nemůže být ani řeč a zlý taky není, jen se o něj opře a bude ho hubičkovat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:07
- Nahlásit

Gerda
Pro milovníky hororu - začínaj dáva Satan přichází, jdem se s mařkem dívat, pak se budu přííííšerně bát, nesnášim satanský filmy!

hnedle jsem to přepla!

<< 1 ... 6660 . 6661 . 6662 . 6663 . 6664 . 6665 . 6666 . 6667 . 6668 . 6669 . 6670 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání