| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:41
- Nahlásit
kejtlin zuzkarosakova
Mě to dělá rýčbek.. Akorát bere zubama nohavice.
Hele kámoška píše:
Já nevim jestli jsem Vám to říkala, ale moji bohužel známý, teď už jen známý dali pryč ( rozuměj utratili) asi dvouletýho kokra jenom protože si děti (rozuměj dospívající děti) společně s maminkou usmysleli, že chtěj štěně.... no to jsem málem nerozdýchala...."tome, kde máte Bena?" " no my ho dali utratit, jinak bysme si nemohli vzít to štěně"....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:41
- Nahlásit
decka ja su tak scastnej!!!!!!kdyby nebylo atusch tak se s tim jeste smolim dva dny dala mi haju do pedigree databaze!tim ji moc dekuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:42
- Nahlásit
Eldoguero
nevím o co by se mohl uhodit byla tak široká cesta, ležel asi v půlce, já právě neviděla jak to začalo, to říkal vet, že je to škoda, žte by to dost pomohlo, ale prostě nesleduju psy po celou procházku pořád, jsem nečekala, že se tohle stane, byli jsme mnohokrát předtím a nic, jsem kráva mohla jsem se ohlédnout o pár vteřin dřív a třeba by to pomohlo, bohužel. Je naprosto v pohodě spí zavrtanej do deky jako obyčejně, občas vykoukne, když se zvednu z gauče, ale to dělá běžně nejen on.Orgánový selhání, no to je fakt hezký jsem vysztašená čím dál tím víc
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:44 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
kejtlin
jen se modlím, aby se neprokázal nádor
to věřím, taky teď čekám na hysolku nádorku, doufám že to taky byla jen nějaká bradavice.
Jo a kámošce včera umřel dobrouš v šesti letech. Během asi tří měsíců druhej (( udělal si kolečko po zahradě, padnul a bylo hotovo. Měl něco se srdcem, ale ne tu dobří nemoc.
ketty
tak to je dobře )))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:46
- Nahlásit
kejtlin
jen prostě jde u nohy, skoro nalepená
Hele to dělá pakůn,ale né z potřeby kontaktu ale protože je to hajzl anechce se mu na mě čumět natož konat náký povel tak se prostě řídí tím přilepením jak suchej zip přece nebude tlemit na mě a zakopánat tak se přilípne a čumí do řiti
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:47
- Nahlásit
danajasa
ak mi vysvětlete proč mi ti trpaslíci furt kradou klíče mobil ponožky a přemystují mi je po baráku???
dala si jim 24.12. kaši slazenou medem a s rozinkama?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:48 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
impact
no ty máš fakt věci
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:49
- Nahlásit
impact
tak to si snad děláš prdel????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:49
- Nahlásit
impact
Essi na ten druhej inzoš, tak je smazanej už aj ten.
No, nekecej! Tak doufám, že neodmáznou i psa. Mám podezření, že pesík bude nesocializován na zvířata, případně ne moc vychován, a to bude možná ten pravý problém... "Není zvyklý na zvířata" jak psala o něčem vypovídá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:50
- Nahlásit
danajasa
Goša zvládá i čumět na mě, ale ona je tak trochu blázen, někdy mám pocit, že ani nemá krční páteř.....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:50
- Nahlásit
kejtlin
Né já tě nechtěla vyděsit, ono pokud se to podchytí včas, dá se řešit. My měli amstafa z útulku, tři měsíce pohoda, jen nám jaksi příliš nepřibíral. Pak jednou ráno po venčení sebou na křesle říznul a dostal záchvat. Podle rozboru krve se potvrdilo selhávání jater, bohužel to bylo o víkendu a nějak ten rozbor trval 3 dny druhý den po telefonickém rozhovoru s veterinářem jsem si měla přijet pro léky, pes bohužel do rána nevydržel
ale tomu našemu se ty záchvaty opakovaly, každopádně tohle se dá zjistit krevním rozborem, kterej navíc není ani nijak zvlášť drahej
Tohle nečekáš, tak nekoukáš po psovi furt, nemohla jsi to nijak ovlivnit. Teď prostě nezbývá než doufat, že to bude všechno zase v pohodě
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:51
- Nahlásit
impact
já to řikám furt, měli by zavést "řidičák na psa" jak ve Švýcarsku a tohle by se nedělo.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:51
- Nahlásit
malinka
dala si jim 24.12. kaši slazenou medem a s rozinkama
Né já je přece chytám do kýblu co má pomazaný okraje sádlem aby nevylezli,jako živila sem2roky muže tak nebudu pro změnu živit hordu trpajzlíků to rozkecají a a dovalí celé příbuzenstvo a co pak jako?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:54
- Nahlásit
hej co se mi to stalo s Cz-psem??? se mi to divně roztáhlo a přez to visí reklama a nejde vypnout!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:54
- Nahlásit
BrendaBenji
Co jáááááááááá.
Nemůžu za to, že jsou lidi dementní.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
hej co se mi to stalo s Cz-psem
Ty otazníky je třeba umazat pak se to smrští do normálu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak to si snad děláš prdel????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:56
- Nahlásit
impact
ty vole, kdo utratí zdravýho dvouletýho neproblénovýho psa??
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:57
- Nahlásit
danajasa
Ty otazníky je třeba umazat pak se to smrští do normálu
už to nejde, už to nemůžu změnit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:57 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
zuzanarosakova
hej co se mi to stalo s Cz-psem??? se mi to divně roztáhlo a přez to visí reklama a nejde vypnout!
mě taky a nejde s tím nic dělat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:58 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty vole, kdo utratí zdravýho dvouletýho neproblénovýho psa??
Úplnej čůrák zbytnělej, bez mozku a se zanedbanou výchovou.
Tedy dva - jeden, který to vymyslí, a druhý, který to provede.
Mělo by se na ně podat trestní oznámení.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:00
- Nahlásit
Eldoguero
Ty otazníky jsou další test na Alzheimera, víš? Musíš mezi nimi najít S! Našlas S?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:00
- Nahlásit
Tak mušíme dojet rozjetou stránku do konce,tak s čím to rozjedem?Navrhuju masivní ale opravdu brutální masívní letákovou kampan
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:01
- Nahlásit
letáááááááááááááááááááááááááááááááák
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Tedy dva - jeden, který to vymyslí, a druhý, který to provede.
Mělo by se na ně podat trestní oznámení.
ten , kterej to vymyslí, dobře, uplnej mamrd, asociál, primitiv, white trash, zmrd....Ale ten, kterej to udělá??? Doktor??? To nedávám...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:02
- Nahlásit
F-jako fčela
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:02
- Nahlásit
Hele lidi, dnes mi volala paní na štěně, že zítra jdou utratit tuším, že asi tří měsíční cane corso, protože má totálka, ale prej fakt úplně totálka v háji kyčle. Prý nemá vůbec jadýrka a jedna noha je prej už teď totálka, utracení doporučil i veterinář. Jako to musí bejt strašný. Koupíš si štěně, máš ho doma 2 týdny a musíš ho nechat utratit, protože je v pr... bych se z toho asi picla
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:04
- Nahlásit
Eldoguero
bych se z toho asi picla
to je strašný, fakt na mašli...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:04
- Nahlásit
Vlčáčková
a jako v kterejch, tady jich je asi pět tisíc du hleda teda, třeba se konečně ukáže, že toho němce mám, a že za nic vůbec nemůžu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:05
- Nahlásit
Eldoguero
No a co na to chovatel? Asi bych zkusila i lepšího veterináře, pokud lze takového najít. Moje fenečka má artrozu už od mládí. Už když jí byly asi 3 roky. A zrovna nedávno vet. říkal, že se diví, jak pěkně chodí v 10 letech, že by při čekal, že pes se dožije tak maximálně 8 let a to už ve špatné kvalitě života a kdo ví jestli a že to měl být kandidát na utracení.
|