Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No, jako že strávím zbytek života v laboratoři s mikroskopem, pipetou a sešitem na poznámky

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:44
- Nahlásit

Baico
ale "dělat vědu" mimo státní sektor
tak to leda že se nechá narukovat do Al Kajdy a bé vymejšlet byjologický zbraně

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:45
- Nahlásit

bonc
slavná asi bohatá ani ne... Ale furt lepší než nic
Baico
ono vzhledem k tomu, že mě zajímaj víceméně spíš paraziti, případně ještě třeba hematologie, tak asi mimo univerzity nemám moc šancí sehnat flek.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:46
- Nahlásit

Crysa
tak to leda že se nechá narukovat do Al Kajdy a bé vymejšlet byjologický zbraně
No to není upá prvda. Pokud se jí zadaří se uchcytit v nějaký farmaceutický firmě, tak se bude mít dobře. Nebo musí chytit grant, ale je to fakt těžký, vzhledem k tomu, jak je u nás věda a výzkum ve státní sféře financovaná.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:47
- Nahlásit

Baico
tak třeba moje laboratoř teďka má už druhej grant v řadě... vlastně jako jediná na škole... takže bych velmi ráda odkoukala jak se to dělá

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:47
- Nahlásit

Maky a Trix
že mě zajímaj víceméně spíš paraziti, případně ještě třeba hematologie, tak asi mimo univerzity nemám moc šancí sehnat flek.
No tam to máš obohacený ještě o pedagogickou činnost a s tím publikováním to neni tak horký.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:49
- Nahlásit

Maky a Trix
strávím zbytek života v laboratoři s mikroskopem, pipetou a sešitem na poznámky
no dyk to řikam, bych mohla dělat vědce hnedka teďka tady od toho stolu. Sme na základce koukali mikroskopem na vlasy, tagže základ mam a zbytek pochytim za provozu

slavná asi bohatá ani ne
to ale je velká překážka v tak nadějnym rozvoji mý vjedecký kariéry

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:49
- Nahlásit

Maky a Trix
tak třeba moje laboratoř teďka má už druhej grant v řadě... vlastně jako jediná na škole...
Tak si tam vyseď pěkně důlek a drž se tam zuby nehty! Já bych se za stávajících podmínek do státního výzkumu nevrátila ani za zlatý prase.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:52
- Nahlásit

Baico
jo, jako máme se vcelku dobře... jako ani nemám potřebu se tam držet, protože se spíš snažej udržet si oni mě. zatím, teda... (stále jim nezačlo vadit, že na co sáhnu, to přestane fungovat)... Mě to hlavně baví a takový podmínky jako u nás na škole mít jinde prostě nebudu. Což mi pak bude mrzet. Můj vedoucí diplomky jezdí každej rok někam v rámci grantu. Po Africe, Asii... na sbírání vzorků. Abych pak jenom seděla v labu to asi nee.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:55
- Nahlásit

Maky a Trix
jako ani nemám potřebu se tam držet, protože se spíš snažej udržet si oni mě.
Tak to jo, to máš dobrý. Tak to si tam v klidu můžeš bádat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:55 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Maky a Trix

Ať ti to vyjde, bylo by to super zaměstnání ale s tím cestováním po světě bych si to nedovedla představit se psem

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak na krátkou dobu bych ho nebrala, od toho mám muže. by spolu spokojeně leželi u bedny a žrali čipsy, ostatně jako pokaždý, když je nechám doma.. ale kdybych jela na post-doktorandský studium pryč, tak bych ho samozřejmě s sebou vzala. Hodně i zahraničních studentů u nás tu má psy a bere si je s sebou domu na prázdniny... ale to se uvidí. Nechci mít psa jako překážku v nějakým rozvoji, ale zároveň bych ho nikdy neodhodila jen proto, že se mi zrovna nehodí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 15:52
- Nahlásit

co šici děláte, ste humřili bo co?

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:20
- Nahlásit

asi, já peču strůdl.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:24
- Nahlásit

Lola1
za chvíli razím na tu veterinu, mňam štrůdl bych si dala s ořechama a skořicí...

leyenda
Člen
- Nahlásit

ja pred chvilkou prisla a ted docitam....
takze preju Impactovi vsechno nej nej k vopravdickym narozeninam

Gerda
Člen
- Nahlásit

Já makám, ale kolega teď předvádí Horynu a Pavlíka a řiká - pojď Pavlíku, opři se tady o tu břízku a sundej si slípečky, ukážu ti veverku ))) a zpívá u toho písničku přátelé zeleného údolí - ...do zadku tři sojčí pírka dej si, a trochu jehličí, ať vždycky trefíš zpět...a pak ječí vysokým hláskem - kdybych to nevěděl, tak dávno malý nejsem....umřeli sme smíchy, už nemohu pracovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:30
- Nahlásit

Gerda
Já makám, ale kolega teď předvádí Horynu a Pavlíka
kolega je

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:34
- Nahlásit

leyenda
Kujiiiiii.

Jinak já dneska v práci úspěšně dělám, že dělám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:37
- Nahlásit

tak já jedu, zatím pa, až dojedu, dám vědět jak jsme dopadli

Biluška
Člen
- Nahlásit

já tu sem, ale jenom probíhám. Štrůdl chci taky a nutně potřebuju asi tak patnáct lidí na výpomoc, dneska se chvilkama potkávám ve dveřích

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Ufff. Jsem tu z práce, ale zase musím začít makat.

Obdařila jsem tu svini kousavou štěkavou dnešním hodem tentokrát ne sněhem ale šutýrkem, neb zase vřískala stupidně a okřiknout se nedala. Opět stáhla ocas a vzala do zaječích. Načež šutýrek narazil do stromu, odrazil se a spadl sousedovi do plechového přívěsu, což zadunělo strašlivě. Fena si asi myslela, že letělo něco obrovského život ohrožujícího, protože zalezla a nejen že už držela hubu, ale vůbec se na zahradu nevrátila. Takže je klid.

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:41
- Nahlásit

jsem ted cetla clanek o tom chlapeckovi v Brne, to je teda takovej hnus, jak ja nenavidim lidi, co delaj takovyhle zverstva...
V takovym pripade by sla karma stranou, kdyby se mi dostali do ruky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:53
- Nahlásit

leyenda
rodiče co týrají svoje děti a majitele co týrají svoje čokli bych rozsekala tupou sekyrkou stejnym dílem...karma nekarma

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:12
- Nahlásit

Jimmi
rodiče co týrají svoje děti a majitele co týrají svoje čokli bych rozsekala tupou sekyrkou stejnym dílem...karma nekarma
Já bych sekala i ty krávy úřednice, kterým to bylo bůhvíkolikrát hlášeno,ale nepohly těma línýma prdelema

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:14
- Nahlásit

Biluška
Co chceš po zkorumpovaném Brnu???

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:15
- Nahlásit

Biluška
Já bych sekala i ty krávy úřednice
víc než rodiče. Že je někdo hnusnej asociál je jedna věc, ale že člověk, kterej si jako svoje zaměstnání určí pomáhat ostatním a kašle na to?

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:24
- Nahlásit

Biluška
Štrůdl chci taky
posílám kousek mailem, je s mákem, povidlama, rumem, skořicí a citron. kůrou.

leyenda
Chudák chlapeček, doufám, že se bude mít už vždycky dobře.
Těm lidem se bohužel asi nic moc nestane.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:37 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

čaute strýtofky, jde ta kejtlin k vetoj, nebo ne? já musím zas makat, řekněte mi někdo, proč musím makat tolik hodin denně????
edit: sem se štrůdlem, ale bez máka.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

kejtlin
tyjo ty máš věci, sem zvědavá essi mu vet něco zjistí
Biluška
Jimmi
Já bych sekala i ty krávy úřednice, kterým to bylo bůhvíkolikrát hlášeno,ale nepohly těma línýma prdelema

naprosto souhlasím kráva jedna sociální kontroluje akorát jestli je uklizeno a utřenej prach a když to je tak je v té rodině vše v pořádku.

<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání