Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:15
- Nahlásit

Vlčáčková
kouknu, snad se mi nezavaří internet, dnes je obzvláště zabržděný
ketty
dobrýýýýýýýýýý
tý vole,já nemám Alzheimra a já myslela, že tuty jo, tak to su asi fakt jen blázen

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:16
- Nahlásit

nemethova5
Extrém, viď?

danajasa
Taky jsem to měla za pár sekund. Což mě těší vzhledem k mojí blbé hlavě.

Eldoguero
no jo, ale to je každej den
Rozum nebo útěk chlupatýho?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:16
- Nahlásit

Eldoguero
odhad, krevní rozbory budou zejtra nebo nevím prostě mám volat zejtra a záchvat neviděl takže to s naprostou jistotou říct nemůže, ale vše tomu prý nasvědčuje

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:17
- Nahlásit

ketty
ty voeeee, jsem to dala jen taka tak v limitu tří minut stejnak ho mám určitě, toho Alzheimera

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

impactextrem???slabe slovo!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:20
- Nahlásit

impact
zabít krá...vu to neni snad ani možný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:21
- Nahlásit

ketty
dala jsem to za chvíli, tak alzajmra nemam to je bomba
zuzanarosakova
...nechápu, co se mu stalo
to mi občas dělá na procházce Goša, vyžaduje asi kontakt, jí pomazlím, potaháme se o klacek a už zase lítá s velkejma

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

ketty
Nenašla jsem N. Mám Alzheimera?

Eldoguero
pěknej, co?

impact
Už to smázla. ZMije jí něco napsaly a než jsem tam stačila fouknout svojí připomínku, tak byl inzerát pryč.

zuzanarosakova
Nejseš divná? Když má volno, může dělat co chce a on chtěl jít u nohy. Co je na tom?

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

impact
jasan v poho

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:22
- Nahlásit

jinak sme na vas byla hodnejsi myslim se m to zkopcila uz nevim v jakym programu to prislo ale byli ty pismenka mensi a to jako mazec mi ty mmmnmmmmm splivali jak svin? sme to nemohla najit a zacinala sme se klasicky dostvat do stresu ze envidim neco co tam ma bejt
danajasadobraa seees
Eldogueroto neva a kdo je normalni DD???
zuzanarosakova
ja to dala az na to N to mi trvalo ale v limitu to bylo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:22
- Nahlásit

impact
no útěk chlupatýho přece

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:23
- Nahlásit

jsem debilllll,timto dekuju atusch za pomoc v pedigree databazy!

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:23
- Nahlásit

Vlčáčková
nee to nee ale mela bys trenovat jak je tam psano muselo by toho byt vic co nenajdes a urco je to jen kus testu ne celi by pak lidi nemuseli k dochtooor a diagnostikovali by se saami

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:24
- Nahlásit

kejtlin
záchvat neviděl takže
Pani takový příznaky měla čivava známé a prostě ten mini organizmek nesnesl větší zimu taky sebou flákl a tekla mu z čumáčku kref prostě jak bylo víc jak mínus5 tak nechodili ven měl kočičí záchod a domácí vězení a eště mu slezly chlupy s uší a ocasu do krve nějak se to menuje ale netuchám chce to makitriksovou nemoc chladových aglutininů.

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

ketty
N teda nemam, musim k dochtoroj?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

impact
ten inzerát je fakt existující, nebo byl? to není ani snad možný

ketty
Člen
- Nahlásit

kejtlin
chaa sem rada ze mas radost

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:25
- Nahlásit

BrendaBenji
me taky delalo problem dyt na konci je psano ze nemas byt vydesena a co delat viz to co sme psala vlcackoviVlčáčková
nee to nee ale mela bys trenovat jak je tam psano muselo by toho byt vic co nenajdes a urco je to jen kus testu ne celi by pak lidi nemuseli k dochtooor a diagnostikovali by se saami

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:26
- Nahlásit

kejtlin
právě jsem se snažila tv přepnout mobilním telefonem

ty už to taky nehul

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:26
- Nahlásit

danajasa
ten mini organizmek nesnesl větší zimu
nj jenže mí malopsi jsou sport´áci, chodíme ven běžně v mrazu, krysy oblékám, Jerryho ne je dlouhosrst´ák a pořád v pohybu, není to kripl, co chodí na kočičí wc a válí se jen na gauči.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Vona ho tam dala znova. Ale s jiným textem, že bližší info emilem.. Ale začalo se jí množit hodnocení.

A samozřejmě se rozmnožilo i o tuto fotografii.

kejtlin
Jo, byl. Našel to někdo z Miji. Pak psali, že už to mázla. Ale já ho měla pořád otevřenej v prohlížeči, tož jsem hodila screen.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

impact
No, to je nána. Hned jí jdu prásknout na Miju.
Hoď sem odkaz!

A na www.utulekplzen.cz je x JRT.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:31
- Nahlásit

kejtlin
vyžaduje asi kontakt

nevim no, on do mě nijak nežďuchal ani se nepídil po pamlsku, prostě jen šel u nohy, když jsem zrychlila, zrychlil taky, když jsem zastavila, sedl si. Až pak jsem ho dala do odložení a s Rockym klikala a pak s Rambíkem klikala a pak už na "volno" si šel už normálně běhal..

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:31
- Nahlásit

ketty

a jak jinak je? vše zatím v pořádku s mimi?

impact

to snad ani neni možný ten inzerát, to jako až zase štěně vyroste. tak ho darujou a pořídí nový

kejtlin
čiváka je mi líto, snad to bude dobrý

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:32
- Nahlásit

Vlčáčková
Jakej odkaz? Essi na ten druhej inzoš, tak je smazanej už aj ten.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
Goša do mě taky nežd´uchá, jen prostě jde u nohy, skoro nalepená, má asi potřebu se mě nějak dotýkat sama, nijak to neřeším potaháme se , pomazlíme a zas jde lítat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:35
- Nahlásit

BrendaBenji
čiváka je mi líto, snad to bude dobrý

jen se modlím, aby se neprokázal nádor a pak jen aby to bylo co nejmíň časté, nebo aby se to neobjevilo už nejlíp nikdy, pořád jen myslím na to, at´ to není nádor

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:35
- Nahlásit

kejtlin
ještě mě napadlo, že by to mohlo být nějaké orgánové selhání, příznaky jsou hodně podobné jako epilepsie a tu stejně v podstatě nelze diagnostikovat, jediný opravdu jistý způsob, jak ji diagnostikovat je vyloučení všech ostatních možných i nemožných věcí, prý ani ct není úplně 100%, i když je tam dost velká pravděpodobnost
Před nějakým časem jsme tohle řešili u několika veterinářů, včetně Vepřeka, který to ct má, stojí to 8 000, což je celkem dost, tak si myslím, že je lepší fakt postupovat spíš způsobem pokusit se vyloučit, event. potvrdit jiný možnosti.
Říkala jsem si, že to jak mu tekla z nosu krev nemuselo vůbec souviset s tím záchvatem, ale že se třeba mohl při začínajícím záchvatu o něco praštit, ale taky to s tím souviset mohlo, no nevím.
Pokud je teď v pohodě, tak snad se to nebude opakovat a zůstane v pohodě
Vlčáčková
Bimbo je krásnej, zkusím se poptat, ale o neapolitány celkově moc zájem není často si to lidi pořídí a pes pak skončí v útulku nebo někde v kotci bez jakýhokoliv pohybu a kontaktu s pánem necápu to, ale lidem nějak nedochází, že tohle plemeno vyroste do poměrně "obludných" rozměrů, a že nezůstane navěky štěňátkem, jsou to idioti

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Rita vložena na web RvN.

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 21:39
- Nahlásit

BrendaBenji
jojo vse vpoho je fajn po vsech strankach

<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání