Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:49
- Nahlásit

impact
Já vím, stahuju a hledám, ale jen jestli nemá někdo něco osvědčeného, co by ty děcka i bavilo. Mám hyperaktivní prvačku pod práškama, co chodí na zvláštní. Není schopná přečíst ani slabiku.

Atusch
Děkuku

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:50
- Nahlásit

pawLINka
Na doučko jako? Tak to si užij.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

impact
Jo, už k ní chodím a zatím jsem si vystačila s tím, co mám, ale dochází mi inspirace. Ona nemá do školy pomalu ani učebnice, tak nevím co s ní mám dělat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

Bych potřebovala úplně základní texty a psaní k tomu a to nemůžu nikde najít.

Atusch
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:55
- Nahlásit

pawLINka
jak základní texty? Jako máma mele maso a eva ma malo? Bych doma našla možna moje slabikáře

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:57
- Nahlásit

impact
Ale flašku mně neposlal žádné.

Tak tady máš drink, ale jen jeden, aby ses neožrala hned takhle v poledne

a tohle si nech až na večer jo

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:00
- Nahlásit

BrendaBenji
Jak nedávno pravila kámoška...
"Koukám, že Pavlovův reflex funguje i přes monitor..."

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:01
- Nahlásit

impact

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

Děcka já su dneska nějaké špatné, nějak mi to dnes vůbec nejde, su takové pofidééérní asik.....ach bože.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:04
- Nahlásit

Gerda
Tak popros Impact ať ti naleje panáka a budeš lepší, nebo ti to bude aspoň jedno

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:09
- Nahlásit

BrendaBenji
to asi nepomůže, seru se s jednou věcí už od rána a furt to nemám hotové

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:10
- Nahlásit

lidi zažila jsem hroznou hrůzu na procházce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:11
- Nahlásit

Gerda
seru se s jednou věcí už od rána a furt to nemám hotové
dyk je ta středa.... vydrž,zejtra uš bé pohoda džes

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:11
- Nahlásit

kejtlin
mluv

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:12
- Nahlásit

Gerda
tak se s tim neser a normoš to udělej néééé

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

kejtlin

proč musíš bejt porád tak tajemná???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:18
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
proč musíš bejt porád tak tajemná???
přesně za chvíli bude jak RD a napíše nám,že si to máme přečíst mezi řátkama!!
kejtlin
dělej kurva,musim do práce!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:20
- Nahlásit

Sem teprvá včil douklízela Budu si muset s Mášenkem řádně promluvit o tom, co znamená údržba domácnosti (tu má totiž na triku on ). Napřed sem vykartáčovala fšechny psy, pak jsem měla v plánu povysávat ty chlupy, vytřít podlahu, setřít prach a hotovson.....byl z toho čtyřhodinový velkoúklid, neboť při tom stírání prachu a drobném úklidu jaksi vyplouval na povrch hluboký velkobordel nadělaný za několik týdnů Mášenkova "uklízení"

impact
Biluška děkuje, ale Biluška žádného šarpeje nechce, jeden šarpej za život fakt stačí

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:21
- Nahlásit

kejtlin
dělej kurva,musim do práce!!!!!!!!!

já taky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:22
- Nahlásit

Biluška
jeden šarpej za život fakt stačí

mě stačily prázdniny s Žofkou Vládikový maminky, chudinka dostala zánět ucha z jídla!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:23
- Nahlásit

Zabijte něgdo Kejtlin
Jdu přiložit, essi se vrátím a zjistím, že ta hrozná věc byla, že viděla myš, nebo pavouka tak ji zabiju sama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:23
- Nahlásit

Biluška
vyplouval na povrch hluboký velkobordel nadělaný za několik týdnů Mášenkova "uklízení"

to je všecko z toho,že walda nezařídil ty EO se satelitním náváděním!! jako nevim na co tu je?!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:25
- Nahlásit

sem si musela udsělat kafe na to, sorry.
Normoš dem, psi navolno, a najednou jsem slyšela za sebou fakt divnej zvuk, otočila jsem se a Jerry-můj bílej čivavák ležel na boku v křeči a vydával zvuk, jak umírající zvíře, fakt kdo to slyšel někdy tak nikdy už nezapomene, jak děsný to je, a z tlamy a nosu mu tekla krev hustá tmavě rudá, já šok, okamžitě k němu, napadlo mě, že ho někdo střelil, ale nikde na těle nic nebylo-je bílej, hned bych si všimla, by se musel trfit do tlamy nebo do čenichu a mít tlumič a navíc kdo by střílel po čivě, ta asi těžko by uštvala zajíce nebo srnu, tak mě napadl jed, že snědl, vůbec na nic nereagoval a pořád ta krev, v tlamě jsem nic přes krev neviděla, zabalila ho do bundy a že rychle doběhnem domů, jenže jsme byli úplně na druhým konci, jestli má vnitřní zranění tak by umřel, než bysme došli domů, po asi 10min se začal mátořit, za asi dalších
10 min už chtěl dolů z náruče, postavila jsem ho na zem a šel normálně a když se rozdávali piškoty tak přišel mezi prvníma. Nevím co mu bylo, už je naprosto v pohodě, napadlo mě, že ho třeba šlápnul velkej pes, ale ti byli určitě vepředu, tím jsem si jistá skoro, nebo jezevčík, že by na něj šláp ale to se ještě nestalo, každopádně, je mi zle ještě ted´ se klepu

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:27
- Nahlásit

kejtlin
divný, radši bych s ním zašla na vetku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:28
- Nahlásit

kejtlin
Mrkvice. To měla Orinka o prázdninách, ale bez té krve. Vet říkal, že si je skoro jistý, že jí praskla nějaká cévka v mozku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

kejtlin
tož nevím..aspon to konzultuj founem s tim vetem co ho znáš..nemohla to bejt nějaká prdlá céfka v mosku?
no tak bilu byla rychlejší

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:30
- Nahlásit

kejtlin
epka a kousl si jazyk??
Jako ta krev, to by se ještě snad nějak dalo vysvětlit, že mu prdla žilka v čuňáku, třá že do něčeho narazil, ale ta křeč na boku ležící..

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:31
- Nahlásit

Crysa
Jako ta krev, to by se ještě snad nějak dalo vysvětlit, že mu prdla žilka v čuňáku, třá že do něčeho narazil to by byla spíš jasně črvená, ne?
a uš du. nepyšte jelyta

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:31
- Nahlásit

makrel
Biluška
nic mu není reaguje naprosto normálně, slyší vidí-na jedno oko teda, ale to už dlouho, ted´ teda spí, ale mlsky si bere, normálně se přišel pomazlit, vyskočil na gauč, prostě se chová jak kdyby se nic nestalo

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
jako nevim na co tu je?!
Walda, nebo Mášenek? Oba na guwno Walda páč nevyrobil obojky a Mášenek páč "uklízel"
Jeden příklad za fšechny - na chodbě už cca týden něco děsně smrdí. Dycky ráno. Takže než v poklusu vypadnu do práce tak Mášenovi nařídím ať najde a odstraní příčinu. Zásadně ji odstraňuje tím způsobem, že tam nastříká tu lesní vůni f těch sprejích Ta to teda přesmrdí dokonale, takže odpo gdyž se dogestím dom tak už to nesmrdí a tudíž se zapomenu zeptat co to bylo a essi splnil úkol a odstranil to. Ráno to zase smrdí, ale to nestíhám....a tak furt dokola celý týden. Dneska vytírám chodbu, nadzvednu Bagetinu matraci, pod ní je nablito, hnije to tam, kvasí to tam a roste na tom plíseň Ho zabiju úplně sekerou do hlavy, hned co se vrátí domů Páč buď vytřít má za úkol každý den. Takže buď to dělá stylem "jen to co je vidět" a tu matraci nezvedá (čemuž by odpovídala vrstva bordelu pod botníkem), nebo o tom dobře věděl, ale předstíral, že neví

<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání