Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:35
- Nahlásit

kejtlin
nic mu není reaguje naprosto normálně, slyší vidí-na jedno oko teda, ale to už dlouho, ted´ teda spí, ale mlsky si bere, normálně se přišel pomazlit, vyskočil na gauč, prostě se chová jak kdyby se nic nestalo
jj, přesně tak to měla Orina. Než pro nás přijel Mášenek autem a dojeli jsme na veterinu tak jí nebylo vůbec nic.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:35
- Nahlásit

tak jsem volala vetovi, mám ho pozorovat a kdyby něco tak doject, ale pakliže je ted´ ok, tak na něm stejně nic neuvidí.
Epku nikdy neměl a neměl úplně křeč v nohách, ty měl volný, alwe jako jak ležel na boku tak byl ztuhlej

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:36
- Nahlásit

makrel
já se v tom moc nevyznám, ale Cidloj, ten v tý době teda už byl půl roku na kortikoidech, tak mu občas taky tekla krev z čuňáku, zasvinil byt temně rudou, ne červenou žilní. Pak zas po deseti minutách dokapal či dotekl a zas tejden jsem po něm nenašla kapku krve. Teda pokud si neflákl do proleženiny na noze a nevymaloval pro změnu nohou.
Ale taky to byla temně rudá.

Zas po mrtvičce by se mě zdálo divný že by fungoval na všechny nohy ruce a tak..
ale s tímhle zkušenosti nemám, jen typuju co by to mohlo být

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:41
- Nahlásit

Crysa
Zas po mrtvičce by se mě zdálo divný že by fungoval na všechny nohy ruce a tak..

právě by byl divnej nebo by se třeba motal nebo nevím, taky s tím nemám zkušenosti, ale když zas Bilu říká, že Orina je tak ok a byla skoro hned po tom......

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:45
- Nahlásit

kejtlin
leda nějakou srdeční příhodu, to si mi předposlední den taky ovčák "ustlal" a asi prodělal podle doktora nějakou srdeční příhodu, páč v tý době už měl nějakejch neuvěřitelnejch tepů za minutu a zadržoval vodu a celkově kolabovaly orgány a to zůstal při vědomí, šel do křeče, jako by jen ztuhlej v zádech, ruce nohy volný, jako kdyby uvolňoval dejchací trubici. Pak zůstal unaveně ležet.
Zřejmě něco takovýho musel dostat i v noci, páč v týhle poloze jsem ho den poté našla..
ale zas bez kapky krve..

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

kejtlin
kdyžtak EKG pro psy má tady Uman na Pšovce, kousek od Moudfielda.. a pondělí středa pátek tam bejvá MVDr. Uman, kterej nejen že to umí natočit, ale i solidně přečíst.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:56
- Nahlásit

Crysa
Uman je tam totiž na tý klinice jedinej co něco umí!!!!
V pondělí byl Jerry očkovanej mě ještě napadlo, jestli nějaká reakce......

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:58
- Nahlásit

každej myslí, že to byla epka a kousnul se do jazyka

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:01
- Nahlásit

kejtlin
Já ne, já hlasuju pro mrkvici

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:03
- Nahlásit

Biluška
Já ne, já hlasuju pro mrkvici

mě děsíte ono je asi jedno essi epka nebo mrkvice obojí je k hovnu

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:04
- Nahlásit

kejtlin
Já si nemyslím nic, protože nejsem doktor. Ale každopádně bych na veterinu jela minimálně na odběry.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:06
- Nahlásit

Crysa
Co záda pani? Půjdem si večer zahrát na delfínky s potápěčema?

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:07
- Nahlásit

gde se fláká makytrixová když je jí tu potřeba na diagnozu??
určitě zase něgde něco pitvá...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:10
- Nahlásit

bonc
makytryksová přemýšlí a šije vobojek. Souhlasím s Baico - nejsem doktor, ale jela bych na odběry. a taky, aby si ho někdo poslechnul a prohlídnul

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:14
- Nahlásit

Souhlasím s Baico - nejsem doktor
No to jo, ale máš k němu daleko blíž jak já. Mě z veteriny vyrazili hned u přijímaček

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:15
- Nahlásit

Baico
já to vidím vééélmi nadějně a snad bych šla i kdyby mě ti dva mentálci zas na vychajdě přeškubli vejpůl kvůli našich Mařce hodinu před odchodem.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:18
- Nahlásit

Crysa
já to vidím vééélmi nadějně
Takže zase v sedm, ju?
snad bych šla i kdyby mě ti dva mentálci zas na vychajdě přeškubli vejpůl kvůli
Děkuju bohu, že s těma bílejma obludama můžu chodit u nás skoro furt na volno. Jinak bych byla přeškubnutá imrvére, protože ty kreténi fakt neuměj chodit na vodítku.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:18
- Nahlásit

Baico
blíž sice jo, ale dělat to nebudu. Doufám. Byla bych špatnej doktor, chudinky zviřátka.
jinak to klidně mohl bejt nějakej epileptiformní záchvat, ty se můžou vyskytovat u všeho - i prostě u nadměrný námahy a vyčerpání iontů, což u takovýho prcka nemusí bejt problém. Nevím, kolik mu je, ale klidně to může bejt nějakej nádor, epilepsie, klidně i mrtvička, i když tam by člověk očekával nějakou změnu chování nebo pohybu - při mrtvici se zastaví přítok krve do určitý oblasti mozku, která pak odumře. Tak nevim, že by se mu to trefilo do místa, kde nic nemá

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:20
- Nahlásit

Baico
Děkuju bohu, že s těma bílejma obludama můžu chodit u nás skoro furt na volno.
já taky, když si nehraju na mílijuse a nechci dělat při vycházce společnost známý, který se nutně musí dostat vsí kolem navolno puštěnejch a za plotem řvoucích psů a kdyby máma nepustila Maňasa střelenýho, kdy každej zabral jiným směrem a já čučela v tu dobu taky úpa jinam. jinak na vychajdy lítací chodíme do polí. Do vsi jen po jednom.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:25
- Nahlásit

Crysa
Do vsi jen po jednom
To aplikuju jen v sobotu A teď to budu aplikovat o víkendu v Brně. Ale mám obavu, že mi jen jeden čokl nevydrží. Sice beru jen Fandu a můj doprovod bere 4, takže předpokládám, že něco vyfasuju

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:26
- Nahlásit

Maky a Trix
blíž sice jo, ale dělat to nebudu. Doufám.
No já jsem nakonce taky ráda, že mě tam nevzali. Jednak by mě vyhodili už v prváku a druhak, když u nás ve stáji kastrovali koně, tak jsem si uvědomila tu obrovskou zodpovědnost toho doktora, když řeže do živýho.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:29
- Nahlásit

Baico
tak nějak no. Ten tlak by mi vadil nejvíc. A pak ty lidi. Nemám ráda lidi, co si pořizujou zvířata a nedávaj jim, co potřebujou. Mám potřebu je vzdělávat a oni maj následně potřebu mě nenávidět

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:31
- Nahlásit

Maky a Trix

A co studuješ za školu a co chceš teda dělat, když ne to, co studuješ? Jestli neva, že se ptám..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:31
- Nahlásit

Maky a Trix
jerrymu je 7 let, je tam od 17hod tak k němu zajedu, at´ na něj koukne

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:36
- Nahlásit

Maky a Trix
Ten tlak by mi vadil nejvíc
No je to obrovská zodpovědnost. Naprosto tě chápu!
kejtlin
je tam od 17hod tak k němu zajedu, at´ na něj koukne
To je rozumný.Jistota je jistota. Dej pak vědět, co a jak.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
studuju veterinu a chci dělat vědu, nejspíše. Nebo prostě něco, kde nebudu potkávat moc lidí... a nebudu muset nikomu opravovat tlustý škaredý rozmazlený kousavý čokle.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:37
- Nahlásit

Maky a Trix
Mám potřebu je vzdělávat a oni maj následně potřebu mě nenávidět

sem teď dočetla něco málo ze fčerejšího vodpoledne ohledně děcek z outulků - gdyby to snad ještě měl něgdo f plánu, já mu na tejden pučim naše PZ aby rychle vystřízlivěl. Udělala sem jedno zásadní zjištění - čék se mnohem snáz srovná a naučí žít s dítětovo psych. poruchou než s tim, že je k tomu ještě blbý. Prostě to tak asi je nastavený - že když maj lidi svý, tak má intelekt po nich. Když sou blbý rodiče, nepoznaj že maj blbý dítě a obráceně Věci který dítě dělá/nedělá kvůlivá psych. poruše člověk tak prostě bere, ale když ví že něco jinýho je jenom vo bllosti, blbě se s tim srovnává a chuť zabít je převeliká

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:39
- Nahlásit

Maky a Trix

A co to je, že chceš dělat vědu? Co si mám pod tím představit?

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:42
- Nahlásit

Maky a Trix
chci dělat vědu, nejspíše.
Doporučuju, ale "dělat vědu" mimo státní sektor. To jsem zkoušela 4 roky a je to upá naprd. Platí tam publikuj, sbírej body, nebo zemři. A ještě za mizerný prachy.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:42
- Nahlásit

[b]Lucie Kratochvílová[/b
]A co to je, že chceš dělat vědu? Co si mám pod tím představit?
bude pod mikroskopem šťouchat do bacilů a pak se dívat jak se hejbou. Pak vo tom napíše zprávu kerá bude pojednávat vo rozdílnym pohybu po šťouchu dřevěnou tyčkou, skleněnou tyčkou a porculánovou tyčkou. Dostane za to cenu a spoustu peněs a bude tuze slavná, skoro jako prominentní fracek

<< 1 ... 6570 . 6571 . 6572 . 6573 . 6574 . 6575 . 6576 . 6577 . 6578 . 6579 . 6580 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání