| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:53
- Nahlásit
danajasapani ja to nechci zakriknout,hned si neco supnete,at se vam to nerozjede ve velkym ten bolehlav,jo topici neznam ani jednoho co by nepil ligu!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:54
- Nahlásit
Atusch
Tak to není hezký, co tu píšeš. Třeba se teta ještě zvetí. Znám takový beznadějný případy, který se najednou vyvrbily naprosto nečekaně. Příkladně tchán mojí známé. Ten vstal ze smrtelného lože, vzal harmoniku a odjel do Německa hrát po hospodách!
V naší rodině pak si výlet z pohřbů děláme. Je to příležitost se sejít a popovídat. A vidět ty, které jsme už dlouho neviděli. No a já tam jezdím se psy. Je to sice trochu potíž, ale dá se to vydržet, je-li je kam na odpoledne dát.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:06
- Nahlásit
Vlčáčková
ok smazala jsem to, hezky to ani vyznít nemělo není to hezký je to smutný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Znám takový beznadějný případy, který se najednou vyvrbily naprosto nečekaně.
Moje babička byla Němka. Děda byl za války totálně nasazený, tam se seznámili a on si ji sem přivezl. Asi to neměla jednoduché, v Sudetech těsně po válce. S rodinou se vídala akorát na těch pohřbech a svatbách. Když bylo dědovi 72 tak spadl na schodech a zlomil si krček. Byl ve špitále. Babka se těšila na pohřeb a napsala sestře dopis ve stylu "dědek umírá, přijeďte na pohřeb". Sestra Gertruda promtně objednala věnec se stuhou odpočívej v pokoji a volala druhé sestře Brigitě, ať se sbalí, že jedou nach Čék za Hedwig, neboť zemřel dědek . Děda se zvetil, v osmdesáti si nechal voperovat kardiostimulátor a babičku přežil o čtyři roky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak to není hezký, co tu píšeš
já si zas myslim, že není dobrý lhát si do kapsy. Smrt se dneska odsunuje někam za nemocniční plenty a všichni dělají, že neexistuje. Když mi umírala babička, tak taky všichni furt mluvili o něčem jinym, jen aby nemuseli nahlas vyslovit, že prostě umírá. Myslím, že je lepší si to přiznat, mluvit o tom a s tím člověkem se mít možnost rozloučit. Pak se to líp snáší...aspoň mě teda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:14
- Nahlásit
Atusch
Takhle jsem to nemyslela! Nemělas nic mazat. Já myslela, že takovýhle problémy nejsou nic hezkýho.
Biluška
Tak to rodičům mého strejdy někdo napsal jménem tety, že strejda umřel. A tak Slováci dorazili do Čech a děda málem dostal infarkt, když jim přišel otevřít strejda, a strejda málem dostal infarkt, protože si myslel, že mu někdo z rodiny umřel.
Tak pobyli pár dní a když přijeli domů, zjistili že účelem jejich nepřítomnosti bylo vykradení jejich chalupy.
Taky dobrý, co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:15
- Nahlásit
hmmm muš mě chce seznámit s rodičema......
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
Myslím, že je lepší si to přiznat, mluvit o tom a s tím člověkem se mít možnost rozloučit. Pak se to líp snáší...aspoň mě teda
Myslim si to samy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:17
- Nahlásit
kejtlin
No, tak to s Tebou myslí vážně!!! To je toho znakem. Buď ráda nebo hned zdrhni - podle toho, jestli to myslíš vážně Ty.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:18
- Nahlásit
kejtlin
a sakra, uš seš f pasti!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:18
- Nahlásit
leyenda
zuzanarosakova
Mě osobně nejvíc nasrala moje drahá matinka, když mi nejen nedala vědět, že to s někým z jejích příbuzných vypadá špatně, ale pak mi ani nedala vědět, že umřel a má pohřeb. Takže jsem se jednou bratrance trapně zeptala, jak se má strejda. A on, že před asi 2 lety umřel!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
Vlčáčková
nejsem hraju to do autu, jako že jsme spolu chvíli a to je pravda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak pobyli pár dní a když přijeli domů, zjistili že účelem jejich nepřítomnosti bylo vykradení jejich chalupy.
Gdyby měli sedmnáctihlavou saň, tak se jim to nestane
All
Du se svalyt k edemsové rodince, nepyšte a nedrásejte Dobrou s kobrou.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:22
- Nahlásit
kejtlin
tak to už je vážný, nejdřív nějaký hadříky, teď rodiče.......to bude brzo svarba
zuzanarosakova
tak nějak bych to řekla taky, mě skoro celá rodina vymřela v docela krátkym čase za sebou. V podstatě každej rok někdo, během pěti let a někdy ne moc hezky. Já smrt teda asi vnímám jinak, je to divný, ale kolikrát mě vezme víc když umře zvíře než člověk.
Ale zase dost, to je další blbý téma dneska
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:22
- Nahlásit
Vlčáčková
jak se má strejda. A on, že před asi 2 lety umřel!
to je blbý no...aspoň, že dva roky a né třá tejden, to by bylo eště horší
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Já myslela, že takovýhle problémy nejsou nic hezkýho
V pohodě nemyslela jsem to zle, jen prostě teta umírá je jí zle několik měsíců, je vyléčená z rakoviny a teď prostě jiný problém, nedokáže už chodit, a hlavně už nechce žít. Proto prostě se s tím počítá.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
zejtra budu v praci od jedne do pul osme, mozna trosku dyl. Knihu mam u sebe. Zazvon dole na zvonek a vybehni nahoru, ti ji predam. Jen jestli bude frmol nebudu se moct vykecavat.
Jdes v sobotu na prvni lekci kurzu? Nechces jet spolu? Muzem klidne mym autem, ja se jen bojim, ze nezaparkuju. Jo a nechces knizku dat tam?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:26
- Nahlásit
helejte, z jinýho soudku - dnes mi normálně sama od sebe při sprchování praskla kůže na ruce stalo se vám to někdy? myslíte, že je to tim, že si furt meju ruce??
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:27
- Nahlásit
Vlčáčková
no, tak tohle na me matinka taky zkousivavala - ze jsem jako tak daleko, abych neprocestovala tolik penez atd atd - pak jsem se domakla, ze je tata v nemocnici na dost vazny kardiooperaci a ja to nemela vedet (abych si nedelala starosti), jsem byla jeste ten samy den v Praze a druhej den, kdyz dovalila na navstevu, sedela jsem tam u nej. Pak tezko snasela, ze jsem komunikovala s jeho osetrujicim lekarem a ne s ni. Ovsem napriste uz mi vsechno rikala.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
jojo, jdu a kde bydlíš? můžem jet i mym, já bydlim v Průhonicích, tak bych tě cestou nabrala, já zaparkuju fšude, dycky to někam nacpu )) a na Suchdole to znám, sem tam bydlela
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak tejden, jo? Jsem takhle přijela a ona povídá: "Teta z Třeboně měla včera pohřeb." Nebo to bylo předevčírem, každopádně těsně předtím.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
vidiš, to je dobrej nápad, si vemu knížku až tam
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
jojo, jdu a kde bydlíš? můžem jet i mym, já bydlim v Průhonicích, tak bych tě cestou nabrala, já zaparkuju fšude, dycky to někam nacpu )) a na Suchdole to znám, sem tam bydlela
bydlim na Jiznim meste - mezi Opatovem a Hájemi - Bachova ulice. ale muzu nekam popojet busem at nezajizdis
Ja to tam prave vubec neznam a parkovat moc neumim.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Teta z Třeboně měla včera pohřeb." Nebo to bylo předevčírem, každopádně těsně předtím.
my naštěstí na pohřby tet a vzdálenějších příbuznejch nechodíme. S kym se nevidíme víc jak rok, tak ani nevopruzujem na pohřbu a ani nás nikdo nezve
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:34
- Nahlásit
Atusch
Jo, tak jestli nechce sama, tak to prostě nechte tak. Můj táta se taky furt držel a pak ztratil paměť nedokrvením mozku a ačkoliv byl jinak na tom docela dobře, tak tohle ho tak štvalo, že jak říkal ho prostě už nebavil život. Že prý je starej a užil si už dost a tohle ho štve. Pak říkal doktor, že to vzdal při určitém problému, který se následně vyskytl. Věřím tomu.
leyenda
Heleď, moje drahá matinka mi poslala telegram v sobotu, když byl táta v nemocnici v akutním stavu od čtvrtka. A taky byla nasraná, že se bavím s personálem. Ona se s nimi nebavila, páč je přece nebude otravovat. A doma hysterický scény, že chodím do nemocnice mimo návštěvní hodiny - když mi to doktor sám navrhnul.
Prostě moje matinka je perla všech perel. Ty její kecy jsem už nemohla ani cítit. Teď je už ani poslouchat nemusím, protože poté, co jsem se vzdala dědictví v její prospěch, což byl tedy byt, tak nakonec vyměnila zámek a nepustila mě tam. Čili už za ní nejezdím a mám svatej klid.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:34
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je uplně v pohodě, já tě naberu doma, jen mi prosím napiš do sms přesnou adresu at si to můžu dát do navigace. Je to v 8:45 vid, tak tě naberu v 8:00, jo?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
máš dost vitamínu C?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak já většinu příbuzných vidím jen jednou za rok. Ale to je kvůli vzdálenosti, ne že bych nechtěla. Mám to přes celou republiku do Ústí n. L. Takže mě zvou velmi a já tam ráda jezdím na pohřby i na oslavy. Na oslavy sámo víc, ty pohřby mě trošku serou, ale stejně se nakonec zvrhnou v oslavy, takže to celkem jde. Hlavně u nás se to prostě bere tak, že se tomu nedá vyhnout, vždycky se hezky pohádáme, pomůžeme s nějakou prací, pak se vyfiknem, chvíli smutníme a pak se ožerem a poveselíme, no...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
mě praskaj boky prstů do krve už dlouho, od tý doby co to nemažu ničím, je to lepší
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 21:39 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nemáš nějaký ekzém? Tohle se mi stávalo (i bez sprchování), když jsem měla ekzém. Praskla mi kůže v délce vždy tak 3 mm a kolem se udělal "kopeček".
kejtlin
Zkusilas vazelínu?
|