Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tak to je škoda. JE mi to líto.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

Gerda
to je mi moc líto, smutnej konec.
to jo on fakt bojoval, ale ted uz to pro nej bylo vysvobozeni, bylo to fakt zle, ale ja do posledni chvile doufala...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:53
- Nahlásit

Vlčáčková
ale že ten zabiják takhle fofrem zdekuje
jenže to neni zabiják,ale sráč,náčelníku
danajasa
já mám asi plcha
já znala jednu a ta měla filcky..má to nějakou souvislost?
lucYnka XIII
litylitylity pani((((((((((((( a co to bylo to jaxte psala?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:54
- Nahlásit

Maky a Trix

gratulíre k pitvání

lucYnka XIII

Péti je mi moc líto, drž se

Zdar jsem tu zas. Nechte už ty parchantíííí.
Jedinou dobrou teorii tu má zuzanarosakova
s tou líhní do vosumnácti)))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
a co to bylo to jaxte psala?
pani nevim, jemu otekl jazyk a krk a strasne smrdel, ale hrozne jako kdyby se rozkladal zevnitr, dostaval primo do zily vysoke davky atb, ale nereagoval na nic. dnes uz mel plnou tlamu a dychaci cesty hnisu, mel priserne otekly krk a to mu tlacilo na prudusnici, na rtg byla pulka prudusnice jak carky tenka, se dusil.. vubec nereagoval na terapii. Bylo nutne to otev rit aby se uvolnil ten tlak na krku a uz proste narkozu nerozdychal, nemel ani jak mel to vsechno tekle, ucpale a znisane. Mohla to byt sucha fipka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:03
- Nahlásit

lucYnka XIII
Mohla to byt sucha fipka
jj to sem myslela..jinak strašný pani ,budte ráda že se neprobral

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:05 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renata
http://cs.wikipedia.org/wiki/Plch_velký hele žijí aj v praze tak bychajo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
jinak strašný pani ,budte ráda že se neprobral

jo je to pro nej vysvobozeni, ale ja furt doufala

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

danajasajee ja bych chtela plcha jako zviratko oni jsou krasni nahodou!hlavne ty ocicka!
all
mam od brachy pujceny O2 interfernet a fachato teda suprove,pres dve mega to jede rychlost,to se muze jit ten muj ufon fofr intrnet zahrabat,pac je to proti tomu slimak!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
z toho hnisu už měl asi úplně otrávený organismus, zůstali by mu asi i následky, kdyby se probral, je to smutný, ale pro něj nejlepší, když se nevzbudil......

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

nemethova5Esli je to von a až ho čapnu tak ho pošlu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:17
- Nahlásit

danajasajeee to je krasny zviratko a ty ocicka jak koralky,pani a nejni to chraneny,tra aby me nezavreli,ze to mam doma,kdyz to ma byt v prirode!

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:22
- Nahlásit

nemethova5
nezavreli,ze to mam doma,kdyz to ma byt v prirode!
Tak proč mi leze do špajzu,vono je jich víc druhů,sama sem zvědavá co do té pastičky spadne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:23
- Nahlásit

danajasajezis ale vono je to fakt nadherny me to desne pripomina burunduka tu vakoveverku ale ta je desne draha a pry se tak nevochoci,no ja nevim proc ti leze do spize asik proto ze ma hlad.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:25
- Nahlásit

davidkova renata

co je to suchá fipka??

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
infekční kočičí nemoc

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:40
- Nahlásit

nemethova5
burunduka tu vakoveverku
No stojí kolem tisícovky ochočuje se blbě ale prej to de mě se taky líběj já sem jednu dobu uvažovala,že vyříznu dveře od starý skříně dám tam králíčí pletivo a bude voliéra vůbec mi nedošlo,že hlodavec hlodá a skřín je jaksi ze dřeva

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:49
- Nahlásit

danajasa
já měla voliéru ze krříně, měla jsem tam činčily, ale měla jsem skříň obloženou dlaždicema-zevnitř, jinak by se prohlodaly.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

danajasajj,to mi pani ve zveraku taky rikala,prave mi ho ten plch hodne pripomina.muheeee,a pak by jsi se divila,ze ti burunduk lita po byte!

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani, moc velky lity lity, pro Petrika i pro vas, jeho uz aspon nic neboli...

danajasa
sem zvědavá co do té pastičky spadne
nastrazte nejakou poradnou megapast, tra tam spadne topic

Byla jsem se podivat na tu NO fenku, nemela jsem to delat, protoze jediny, co bylo na cele story pravda je to, ze je zvykla na kotec, podle me z nej jeste nigdy nevylezla, "kamaradovi" davam dozivoti v prdeli a schanim nekoho, kdo by si ji vzal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

leyenda
Byla jsem se podivat na tu NO fenku, nemela jsem to delat, protoze jediny, co bylo na cele story pravda je to, ze je zvykla na kotec, podle me z nej jeste nigdy nevylezla, "kamaradovi" davam dozivoti v prdeli a schanim nekoho, kdo by si ji vzal

eště že ste tak daleko,pani

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
co je to suchá fipka??

FIP je kočičí infekční zanět pobřišnice. Je to snad nejhnusnejsi kocici nemoc, nejde lecit. To infekcni je trosku zavadejici. fipku zpusobuji koronaviry, jenze obycejne koronav. ma v tele 80% vsech kocek, tyto jsou sami o sobe neskodne, ale jsou nakazlive kocky si je predavaji. vetsinou nic nedelaji, ale problem je, kdyz zmutuji. Tyhle zmutovane zpusobuji fipku. Podle vetsiny studii ve chvili, kdy zmutuji uz nejsou nakazlive. FIP muze mit dve formy - mokrou - kocce se v brise zacne vytvaret tekutina, je vetsinou rychlejsi a behem par dnu nebo tydnu kocka umira. nebo suchou formu - tekutina se nevytvari a projevy muzou byt v podstate jakekoliv, horecky nereagujici na terapii, hubnuti... se suchou formou muze kocka zit dele, ale udava se ze fipka je stoprocentne smrtelna. Problem je, ze ji nejde spolehlive diagnostikovat, neexistuje test, ktery by ji prokazal. Spolehlive se da urcit az po smrti pitvou. Testy, ktere nekteri veti delaji jsou testy na koronaviry, ktere ma 80% kocek. Bohuzel nekteri veti kocky na zaklade testu utraceji, protoze si mysli, ze maji fipku.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

leyenda
nastrazte nejakou poradnou megapast, tra tam spadne topic
Jo a nejsledovanější pořad Farmář hledá ženu bude mít volné pokračování vo50dílech Jasa hledá topiče,kuwa to bude trhák plši budou lítat(ted sem se dočetla,že můžou roznášet myší mor)

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:39 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

lucYnka XIII
paní Péťi je mi moooc líto

Zrovna jsem dneska koukla na datum a Brix by měl dneska 5. narozeniny. Tak jsem si na něj zase vzpomněla.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:41
- Nahlásit

Atusch
vem syrečka a v Brně mi ho vyložíš. já ho dám Trixovi předem k narozeninám jako dar.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:42
- Nahlásit

danajasa
ted sem se dočetla,že můžou roznášet myší mor)
jako ty topici? A jak? V pytlikach nakejch? Simvas, pani, tomu bych neverila

davidkova renata
eště že ste tak daleko,pani
sem to napsala mejlem chovatelce, zkousim jsem ji volat, tra si ji veme

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:45
- Nahlásit

Maky a Trix
v sobotu jedu na výstavu podívat, ale jen s Bůchem, Syreček nemá očkování tak musí být doma, si mohli pohrát

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:47
- Nahlásit

Atusch
to nemohli. my jedeme už v pátek do ústí. Ale tu další neděli se budeme v Praze stavovat pro věci do Srbců. Tak doufám, že bude nějaký venčení, aby si Trix měl s kým pohrát.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

leyenda
jako ty topici
Né plši,topiči roznášej lihové výpary všecky co znám děsně chlastaj,to si budu do smrti topit sama. Šíš začíná mě bolet hlava přecházím do ůtoku s brufenem vždy připraven

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:50
- Nahlásit

Maky a Trix
když nebude mrznout tak i pohraje se Syrečkem

<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání