Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:31
- Nahlásit

Crysa
esli se tu bé rodit a hadovat, tak myslim že snat ani nemusí
Nebujte, za pár stránek se tu bude zase pro změnu pohřbívat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:32
- Nahlásit

Crysa
posraný prdele při porodu, roztrhaný pí*e, porody na cestě, manžel impotent, blbec co mě naprudil ráno ve vosm a teď sem ještě Davítková dá hada
šiš tak prominte,sem to myslela dobře,nooo

kachna_
. Skoro nemluvil
vomdlel,to je jasný

du ven kreténi,néé že se tu mezitim naroděj nějaký hnusný pézetka!

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:35
- Nahlásit

Crysa
eď sem ještě Davítková dá hada!
hadi sou dobrý zvířátka, žerou potkaní!!

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
néé že se tu mezitim naroděj nějaký hnusný pézetka!
Odem určitě ne,na Servnatese si budeš must ještě moooooc dlouho počkat

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

davidkova renata
hele sem našla tvojí foku ze svadby

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:53
- Nahlásit

Alexa
a koho si brala? Toho skřivana před pjeti stránkama? nebo co to bylo za ptáka........

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:57
- Nahlásit

BrendaBenji
a koho si brala?
Karlíka Psíčka přece. Se brali na Bahamách,ale on nakonec nepřijel. Asi proto je Davídková tak vysmátá

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:01
- Nahlásit

Děcka, tak už su spjět s tou potprsenkou novou. Je to taková potprda, že kdyby do mě narazil vlak, ani o tom nebudu vědět. takzvaná nárazníková. Hotový brnění. A páč měli slevu, vzala sem si schválně tu nejvěčí, páč pak mám hodně látky za míň peněs. Je to opravdu spíš takové brnění. Na parádu neni, ale kdybych náhodou chtěla běhat makety (třá až Crysa umře na tu omladnici), tak můžu. A to vědomí, že mohu, kdybych chtěla, za to stojí. I kdybych udělala stojku, kozeny se ani nehnou v naší nové nárazníkové práskuli!

Už neroďte a netahejte do toho muše. Pojďme si povídat o jaru a ptáčcích stehlíčcích.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:05
- Nahlásit

Gerda
kdybych náhodou chtěla běhat makety
No nebo přes fotbalový hřiště. Taky jsem si myslela, že to už nikdy nebudu dělat a v nedělu jsem zase běhala. Na obrany už nosím jen ty extra vystužený kozí chlifky, jinak bych určo ublížila sobě a možná i lidem okolo.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:05
- Nahlásit

Biluška
Karlíka Psíčka
Aha já zapoměla vlastně
Gerda
Pojďme si povídat o jaru a ptáčcích stehlíčcích.
Já bych teda do toho ty ptáky už netahala.......se to zase zvrtne.......myslim, že bude stačit to jaro

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:07
- Nahlásit

BrendaBenji
se to zase zvrtne
Tady se to nejen zvrtne, ale zvrhne a to téměř vždy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:08
- Nahlásit

Ty voe, čék se sem jde podívat, uklidnit se od problémů kliošů a tadyk SE JEŠTĚ FURT RODÍ!

Za půl hoďky jdu domů, juhůůůů. Přišla jsem o půl hodiny dřív, tak půjdu o půl hodiny dřív dom, ať tady dlouho nesmrdím. A navíc musím rychle domů za posraným Tomášem. Holky, myslete na mě. Dám vám vědět jak to dopadlo. Doufám, že mě nečeká např. zase vyhrabaná díra ve zdi, posranej pokoj a všichni okolo s hadrem na hlavě, jak je bolí, že celej den ječel jak kretén.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:10
- Nahlásit

pawLINka
Paní, já vám nevím, ale nebylo by lepší toho psa darovat? Z důvodu alergije pézetka? Nebo z důvodu stěhování, to je taky dobrý důvod . Anebo napyšte, že na něho nemáte tolik času, kolik by si zasloužil a je vám ho líto

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:12
- Nahlásit

pawLINka
jsem ti na straně 6790 odpovídala ale zase to zadrásaly, drásalice rodivý a máš tam i foto celýho psa ve stoje

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:13
- Nahlásit

Už nerodte svět je přelidněnej a o dtoho se odvíjí,že lidi děsně kradou.Já sem byla včíl na běžky s pakoní tažnou jednotkou a enem na blbejch5km byly 4 doma dělané traktůrky s vlečičkou a všichni kradli dřevo za poledne kuwa proč nemám traktůzekZnáte Bořka šikulu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:16
- Nahlásit

Biluška
nebylo by lepší toho psa darovat
Kdyby ho někdo, fakt kdokoliv chtěl, tak ať si ho vezme. A přidám ještě pytel pudigrý k němu (to je taky dobrá akce, ne?).

Anebo napyšte, že na něho nemáte tolik času, kolik by si zasloužil a je vám ho líto
A tak to by byla čoveče i pravda, pač ten pes by potřeboval celodenní péči. X hodin prolítaných venku, pak zasloužená půlhodinka spánku, a pak zase procházka. A tak celý den. Jinak má ten debil pocit, že se mu nikdo nevěnuje. A ještě k tomu má sračku jak bič.

Doufám, že se dneska aspoň vyspím a nebudu ho muset monitorovat celou noc a následně pak kvůli němu vstávat o půl páté (což je o celou půlhodinu dřív než normálně).

all
Je někdo tady taky takovej kretén, aby ráno chodil se psem na hodinu ven než jde do práce?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:18
- Nahlásit

pawLINka

Je někdo tady taky takovej kretén, aby ráno chodil se psem na hodinu ven než jde do práce?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

BrendaBenji
no tak to právě nikdo neví nějakej molos tam bude. Má 40kilo, je to takovej hodněvpřerostlej, hodně vytahanej staford, co má uši asi z dogy. P
Nó, tak to potom jo, jsem právě měla za to, že je to kříženec, ale pak psala danajasa něco o té barvě a já jsem myslela, že jsem nevzdělanec, co nepozná čistokrevné plémě.
Prostě jsem si vás dvě spletla, no.

danajasa
Máš někde rodokmen toho psíka
Mám páč mě stál20dolarů a šel 2měsíce poštou

Uka.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:20
- Nahlásit

danajasa
Znáte Bořka šikulu
Myslíš Bořka stavitele?

Taky bych to dřevo kradla, kdybych se nebála myslifce, že mě střelí do řitě

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:20
- Nahlásit

pawLINka
ráno chodil se psem na hodinu ven než jde do práce
Já tedy ne já naopak musím po desáté ráno hodině lákat psa z boudy páč spí a dělá,že tady nikdy žádný pes nežil

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:22
- Nahlásit

pawLINka
že jsem nevzdělanec, co nepozná čistokrevné plémě
neboj nejsi nevzdělaná........je to křižovatka jako prase

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

pawLINka
jo monty chodíi na delší dobu

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:32
- Nahlásit

pawLINka
já chodim na hodinu, někdy míň a v létě na 2 až 2,5, to chodíme od šesti do osmi či od půl šestý do osmi do lesa...standardně ale chodim na 45 minut ráno před prací každej den. Jenže do práce jezdim na půl desátou, to se samozřejmě nedá srovnat s odchodem do práce v sedm nebo tak. Pak chodim na delší ještě večer, přes den chodí máma na 20min nebo půl hoďku, podle toho, jak jdou okruh rychle. Furt se snažim, aby byl pes min 2 hodiny denně venku, beru to jako nejmenší minimum, co může pes venku za den být. A jasně že se taky někdy stane, že jdem 3x za den jen kolem školy, což je 3x denně 20 minut. Ano, i to někdy udělám. Pak mám ovšem výčitku a víkend strávíme venku komplet celej.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:39
- Nahlásit

pawLINka
Uka.
Náhodou mám kopii páč originál měl zlatý okraje a je někde u máti tam už nebydlím je to už pár let BrendaBenji
Myslíš Bořka stavitele?
To je on má ten trakrůrek co jezdí sám a do všeho kecá

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:45
- Nahlásit

danajasa
má trakrůrek co jezdí sám a do všeho kecá
já ho cíííí takýýýý, jezdil by krást dřevo sám))...........jenom teda kecat nemusí

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:48
- Nahlásit

BrendaBenji
já ho cíííí takýýýý, jezdil by krást dřevo sám
Tak to je přesně von,ale kde ho vzít

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:51
- Nahlásit

zdar,dastík má novej postrojek,sindy musí zase zhubnout a eliška musí šetřit srdíčko,sice může behat skákat jak doposud,ale v menší míře ,prášky nebere,ale budem chodit na pravidelné kontroli

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 14:57 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

danajasa
ale kde ho vzít
no to nevim ale to se muší zjistit

Myslíš jako tendle?

Ale ten vozí jenom japka
Na dřevo nic nemá
Pak už jenom traktor Váša by přicházel do úvahy

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:01
- Nahlásit

Přátelé, kamarádi!
Konečně se přiblížila třetí hodina a já jdu dom! Objevím se snad večer, pokud zase neusnu jako včera.
Zatím se mějte a doufám, že se už pro dnešek dorodilo. Zatím čusek!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:02
- Nahlásit

makrelGerda
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, co vstává o hodinu dřív než by bylo nutné, aby šel ven se psem. Vstávám v 5, od půl 6 do půl 7 jdu ven a 6,40 vyrážím do práce. Nebyla jsem na to zvyklá, pač když jsem chodila do školy, tak jsem ho vysmradila za čtvrt hoďky a čekal až na velkou odpolední prochajdu. Jenže teď musí být přes den tam, kde bydlím a skrz šílený vztahy tady si nemůžu dovolit, aby byť jen jedinkrát za den zakňučel. Tak s ním jdu ráno na tu hodinu, když přidu z práce (2x týdně dělám do 5, tak musí vydržet), tak ho krátce vyvenčím jen na zahradě, a pak jdeme ven s Lukášem se všema psama.
Jinak ráno chodím jen s Tomem. Lukáš vyvenčí kotcové psy a pustí je hned jak přijde z práce domů. Tom jde se mnou ráno a musí čekat než přijdu z práce (většinou chodím později než Lukáš) a večer jdeme jak jsem psala všichni ven. To chodíme minimálně na hodinu, ale snažíme se aspoň na 2 (teď v zimě to jde blbě).

Jinak až se rozjaří a nebudu tak nasraná ráno, že musím kvůli čoklovi vstávat, tak chci chodit s víc psama, ale teď nemám nervy na to, abych mrzla a hlídala psy třá 2.

<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání