Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:02
- Nahlásit

Tak baby raďte, ať můžu mýho klapečka informovat.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

Lidí tak to je mazec já furt co mi bufetí vořechy ve špajzu včíl tam něco chrastilo tak nasísnu okýnkem ve dveřích na potkána malý na myš a rejska velký a kulatý očí jak korále plch kurwa nemaj jako v zimě spát???Sou chráněný?skusím tu past na odchyt živejch já mámasi halucinace

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

kejtlin
taky bych neadoptovala, geny dělaj strašně moc, nešla bych do toho..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:05
- Nahlásit

Lola1
klidně se mu mohla spustit nějaká viroza. Očkování je zátěž na imunitu a pokud by byl v tý době nemocnej, i kdyby se to neprojevovalo, tak se mu může ta nemoc jako nastartovat. nemluvě o tom, že pak ani nemusí to očkování zabrat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:08
- Nahlásit

danajasa
já mámasi halucinace
nemůže to bejt ten potkaní Kvjetoš??
Lola1
si myslim,že každý vočkování může vyvolat nějakou reakci..

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:12
- Nahlásit

kejtlin
Mám dost podobný zkušenosti jako ty . Vyrostla z ní svině svinutá, příživnická, zlodějská Pokud vím tak teď šlape někde v Praze
Jedna moje klientka přes pojistky má taky adoptovaný děcko. Brali si ji jako malé miminko, snad v šesti týdnech, nebo tak nějak. Bílá, nikolif romuluska. Je z ní feťačka, momentálně zavřená někde v Bohnicích na odvykačce
S vlastním děckem se ti to může stát taky, to je jasný,ale u těch adoptovaných podle mě děsně moc dělají ty geny

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:16
- Nahlásit

Biluška
a navíc teta se strejdou na něj nikdy nezavolali policajty to je na tom to nejhorší

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:17
- Nahlásit

Biluška
Bílá, nikolif romuluska. Je z ní feťačka, momentálně zavřená někde v Bohnicích na odvykačce

podle mě ty bílý děti jsou ještě horší. Cikáni maj hafo dětí a tak nějak se staraj a nestaraj, že v děcáku může skončit třá někdy i geneticky ne uplně zprasený dítě. Ale pokud jsou tam děti od bílejch rodičů, tak to je dycky absolutní odpad společnosti (myslim ty rodiče) každej si představuje dítě , co se mu rodiče zabili při nehodě, ale takový tam snad neni ani jedno....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
souhlas můj nevlastní bratranec je taky bílej

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

danajasa
nestraš mi tu už několikátý den něco praská a nemůžu přijít na tokde to je a co to je. mám taky kvjetoše????? neci ho.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:20
- Nahlásit

cus decka,co tu resite adoptovany parchanty,ja tak mozna adopce na dalku!je tu silenej mraz,se z toho asi poeam!!!!kdo za to muze???vcera mi vyhasl v praci kotel!!!!!nemam topice!jo jinak budu mit svoje webovy stranky uz se na tom dela!
jinak vas zdravim vsecky!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:20
- Nahlásit

Tak jsem dneska po tý náně pitomý uřvaný, která mi pokousala Astřičku, flákla sněhovou koulí, když neráčila zavřít tu hubu, a jen jsem se rozběhla a napřáhla ruku, už jela jak fretka, ocas staženej. To jsem teda zírala. A byl klid.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:23
- Nahlásit

nemethova5
nemam topice
topiče má danajasa,má s nim poměr jak jí nakázala kejtlin tak at ti ho pučí!
Vlčáčková
To jsem teda zírala
a proč? to je celkem častá reakce takovejch jebek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:25
- Nahlásit

davidkova renatano budu ji muset asik poprosit!pac mi nikdo nerekl,at to sem tam prohrabnu a trosku pridam uhli!jasne,ze bych si zatopila sama!jsem mrzla jak krava!s tema strankama to je slozity boze.celej vecer jsme na tom delali s kamoskou!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

Vlčáčková
souhlasím s Renatou. Spousta zasranejch hovad, co si na Tryksovi honěj triko hodně rychle sklapnou, když se dostanu do jejich blízkosti já. jednou jsem takhle nakopla yorka, co furt dorážel a jednou se mu podařilo dostat se až k Tryksovi a zakousnout se mu do límce. udělal si metrový výlet vzduchem, pár saltíček a od tý doby, když mě slyší na cestě, tak už neběží vstříc nám machrovat, ale zalejzá do chaty nebo mizí pod lavičkou. Sviňa malá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
No, čekala jsem, že asi nebude ráda a bude to hůře nést, ale že ten zabiják takhle fofrem zdekuje...

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:29
- Nahlásit

Maky a Trix
jo je jich hodně. naštěstí.takže si dovolím risknout se postavit psovi, když nechci aby šel k mojemu, i když je to velkej pes. zatím to vždy vyšlo a zdrhli . až to jednou nevyjde, tak chci heskej pohřep

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:30
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak ale já bych jí potkat venku nechtěla. Ona se tu pouští i do lidí. Prý. Neviděla jsem to, ale pokud je tu s pánečkem, tak kouká vodrzle.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:32
- Nahlásit

davidkova renata
topiče má danajasa,má s nim poměr jak jí nakázala kejtlin tak at ti ho pučí!
No ale já ho nemám já mám asi plcha

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:34
- Nahlásit

danajasaco maaaas plcha???ja potrebuju topice!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

děcka, Péťa umřel. Dobojoval dneska odpoledne. Je mi moc smutno, říkala jsem si, že si nebudu tyhle depozitní tak pouštět k tělu, ale nejde to bolí to stejně moc.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
lity lity paní. nejde to nepouštět, já bych to dělat nemohla. cítíms váma.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

lucYnka XIIIjezis pani!!!tak to je mi velice lito,hlavne vas,mocinky moc lity,lity lity.....

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je mi líto

kejtlin
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je mi moc líto.........

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je mi líto

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

nemethova5
co maaaas plcha
Ve špajzu žere mi vořechy,topím sama aspon mi můžou bouchat sale legálně.lucYnka XIII
Lítylíty

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

lucYnka XIII
lity lity lity moc paní . nebuďte smutná, my vám seženem nový kotě, chcete? Úplně stejný jako byl Péťa, ju?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je mi moc líto, smutnej konec.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:45
- Nahlásit

Biluška
nebuďte smutná, my vám seženem nový kotě, chcete? Úplně stejný jako byl Péťa, ju?
nechcuuuu nic zadnou kocku, aspon chvili nechci zadnou novou kocku

<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání