Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6552 . 6553 . 6554 . 6555 . 6556 . 6557 . 6558 . 6559 . 6560 . 6561 . 6562 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:43 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

BrendaBenji
co je to za psíka teda?
To byl pítbul s papírama orig od ADBA menoval se Bedřich

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:47
- Nahlásit

danajasa
ten byl krásnej, mě přišlo teda že na pita má hodně vytahanej podbradek a je mega velkej, ale to se mi asi zdá))

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:50
- Nahlásit

BrendaBenji
Muš uš jedno dítě má tak ví o co jde
mě to právě příde jako taková moderní divnost, že choděj chlapi čumět na to, jak se rodí...úplně si neumim představit, co je na tom tak pozoruhodného, že by to mělo vidět tolika lidůch....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:51
- Nahlásit

BrendaBenji
A ten tvůj je co? CC?

all
Dostala jsem stravenky, tak jdu na oběd.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:52
- Nahlásit

BrendaBenji
se mi asi zdá))
Nezdá von byl přerostlej měl přes30kg ale mazel a taky domácí zvířátka nelovil dokonce ho pokousala myš.Já má všecky psy divný pakoně coby ovčáckého psa pokousala ovce

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:53
- Nahlásit

BrendaBenji
Mě je to nějak jedno, myslim že budu mít úpa jiný starosti)))

no, pani, abyste nebyla prekvapena, muj mus taky trval na asistenci u fsech porodu a muzu vam rict, ze mi dost lezl na nervy, hlavne tim, ze mi porad nakou mokrou hadrou chtel vomejvat oblicej, nejvic me nasralo, ze to fotil, nastesti nemel v aparatu film, tagze zadny indiskretnosti se na verejnost nedostaly

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:54
- Nahlásit

danajasa
Nezdá von byl přerostlej měl přes30kg
Pani, nechci vám do toho kecat, ale co je to přerostlej pit? Se podívejte na emerický pitbuly třá...

Máš někde rodokmen toho psíka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Gerda
vona chtěla stihnout muzikál Popelka s vitny hjůston, jenže rodila 28 hodin, takže ten muzikál nestihla,

tady je jasně vidět jak vás ty harantíí příšerně vomezujou v rozletu eště i prenatálně!
Neberte muže k porodu, dyť je to velmi ošklivé
no ale von tam musí jít dyš brendabenží tam jít nehodlá jako jeden z rodiny tam myslim bejt musí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

No nic, jdu na ten oběd, ptž se tady bavíte o porodech a jestli to budu číst, tak nikdá nezměním názor co mám a žádný dítě mít nebudu. ČAU

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

pawLINka
Máš někde rodokmen toho psíka
Mám páč mě stál20dolarů a šel 2měsíce poštou

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:57
- Nahlásit

Gerda
mě to právě příde jako taková moderní divnost, že choděj chlapi čumět na to, jak se rodí...úplně si neumim představit, co je na tom tak pozoruhodného, že by to mělo vidět tolika lidůch....
no mě příjde skoro děsný, že vidí i to zašívání a tak, bych se jako vopravdu bála, že už pak nebé žádná večerní zábava chudejch že se "toho" začne bát, že by tam spadl i s botama

Gerda
davidkova renata
a dyš crysa pohne laskavje zatkem!! můžem mít akci jeden plus jeden zdarma! můžou spolu vozit kočárky do prokopáčku)))
ste ženy ještě horší antikoncepce jak sestřini PZ a ten pako co prudil ráno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:58
- Nahlásit

davidkova renata
tady je jasně vidět jak vás ty harantíí příšerně vomezujou v rozletu eště i prenatálně!

to řikám furt, my když měli na cvičáku seminář. co přednášel Vácha a ukazoval výcvik, tak kamarádka byla pár dní před porodem a říkala, že essi jí vodvezou dříf a ona nebude moct jít na Váchu tak to dítě asi zabije....

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:59
- Nahlásit

Gerda
taková moderní divnost
tak to každopádně
pawLINka
A ten tvůj je co? CC?
no tak to právě nikdo neví nějakej molos tam bude. Má 40kilo, je to takovej hodněvpřerostlej, hodně vytahanej staford, co má uši asi z dogy. Prostě Tasmáncká doga noleyenda
no ale zase bych měla koho pořádně seřvat, být prutká na dochtora je asi trošku blbé
Ale ono taky jak to vůbec dopadne uvidíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:03
- Nahlásit

Crysa
no mě příjde skoro děsný, že vidí i to zašívání a tak
a přectafte si, že vám nestihnou dát klistýr a vy se u toho poserete. To je fakt bezva, že u toho bude tolik lidí a budou na to koukat, vy budete rudá až za ušima, celá podělaná, to by bylo, aby se to ve večerní zábavě neprojevilo.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
no ale von tam musí jít dyš brendabenží tam jít nehodlá jako jeden z rodiny tam myslim bejt musí

jo správně

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:05
- Nahlásit

Gerda
a vy se u toho poserete
a von pobleje jako si myslim že pak nevleze ten chlap na žádnou ženskou a ještě bé mít noční můry a děsy s nočním pomočováním

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:05
- Nahlásit

BrendaBenji
zase bych měla koho pořádně seřvat
a to mas taky pravdu, at si sebou nezapomene vzit kybl s vodou a hadrem

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:07
- Nahlásit

Gerda
a přectafte si, že vám nestihnou dát klistýr
a prectafte si, ze v Holancku je vubec nedavaj, ja uz od pulky osmyho mesice nic nezrala, abych se tam neposrala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:08
- Nahlásit

no tak vy si děláte kozi ale nějakej pitcholok a seksuolok tudle řikal,že to může u muže spůsobit aš ympotenci..snat jen dočasnou,ale přece.za sebe řikám že apsolutně žádný dítě uš fakt nigdy nechci..jediný co chci eště mín je to,aby u toho vopruzoval nějakej jeho votec ..to vás upozornuju,že bysem plot v devátým měsíci spontánně fstřebala neš todle

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:09
- Nahlásit

Crysa
a co dyš se ještě začnete chovat nedůstojně, kvičet, funět, plakat, potit se, kroutit hubou, což je jasný, když to bolí jak sviňa, třá vás popadne momentální hysterie, vyděsíte i svoje okolí, no to by v tom byl čert, aby to z jednoho neudělalo neurotika )))

leyenda
at si sebou nezapomene vzit kybl s vodou a hadrem
může mezitim vytřít oddělení, že?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:11
- Nahlásit

leyenda
a prectafte si, ze v Holancku je vubec nedavaj, ja uz od pulky osmyho mesice nic nezrala, abych se tam neposrala
to je ale hrůza! Pojďte se k nám podělat do porodnice, bude sranda, miminko vám odhovníme na požádání.

davidkova renata
bysem plot v devátým měsíci spontánně fstřebala neš todle
pak bys z něj výživově žila půl roku jako anakonda.

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:12
- Nahlásit

leyenda
no, pani, abyste nebyla prekvapena, muj mus taky trval na asistenci u fsech porodu a muzu vam rict, ze mi dost lezl na nervy, hlavne tim, ze mi porad nakou mokrou hadrou chtel vomejvat oblicej, nejvic me nasralo, ze to fotil, nastesti nemel v aparatu film, tagze zadny indiskretnosti se na verejnost nedostaly
Paní, s tím filmem jste to zvládla bravurně.
Mě by tam chlap asi taky nepotěšil, ani neuklidnil. Naštěstí můj manžel měl pocit, že by tam potřeboval druhý tým na ošetření sebe.

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

danajasa
šel 2měsíce pošto
z toho chudák asi vyrost.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

Gerda
pak bys z něj výživově žila půl roku jako anakonda.
coš teda neni marný fšecko je drahý jak kráva....dyby byly dvojčátka,mám rok zadara.-))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:15
- Nahlásit

Lola1
No jasně, dyť je to celkem řezničina, žencký maj aspoň výhodu, že tam přes pupek neviděj, ale stačilo mi to, co sem viděla na nějakym instruktážnim vídeju ve škole, no hnus děcka, dyš to vidíte z druhý strany. Bych to teda vidět nechtěla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:16
- Nahlásit

šiš nemůžete s tim jít do Humusu????
du rači dokouikat nějakej fylm co mám roskoukanej asi už 14 dní tagže vůbec nevim vocogo

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
dyby byly dvojčátka,mám rok zadara.-))))
a nám by neubyl Aleksovo a Bajkovo guláč. Sem pro, aby doživotně fstřebávala dvojčátka.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:20
- Nahlásit

iš nemůžete s tim jít do Humusu???? souhlas

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:30
- Nahlásit

makrel
nemůžem, sou tam potkani a bonc se jich bojí.

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:31
- Nahlásit

Gerda
tak si založte další humus, mě z tohoto tématu není dobře

<< 1 ... 6552 . 6553 . 6554 . 6555 . 6556 . 6557 . 6558 . 6559 . 6560 . 6561 . 6562 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání