| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:06
- Nahlásit
Gerda
nikdy nevíš, kdo se ti při pitvě probudí.
A eště horší je to opačně-Operuju operuju a naráz koukám že pitvám
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no úpa z blúčka nejsem, tam jen občas něco zajímavého počtu, ale jinak s nim nemám nic společného.
Mám totok
a totok
jo a taky ještě
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Vem mě s sebou pitvat, mě to fakt moc zajímá. Prasata a tak znám, neznám psa.
all
Myslím, že bych měla jít zase chvilku něco dělat. Jáj, už je ale skorem čas oběda.
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
Baico
čeče paní nečumte uš na ty básníky, leze to na mozek
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Baico
tak jsem to většinou přeřízla
to se ti v životě stane eště mockrát ))))))))))))))))))))
BrendaBenji
jo tys myslela levnou strýtofku..tak to už známe.-((((
Gerda
nikdy nevíš, kdo se ti při pitvě probudí.
hele fak se nechceš vypnout )))))))))))))))))))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:08
- Nahlásit
pawLINka
kdyby to šlo, klidně tam můžeš jít za mě mě ta tříhodinová práce v mrazu moc nebere.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:09
- Nahlásit
BrendaBenji
jo a taky ještě
twe to je úžasný ))))))))))))))) já skoušet něco podobnýho nafotit tak by to vypadalo jako dyš makytryksová pytvá a je uš na konci
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:10
- Nahlásit
protože držky jsou správně jen bachor, ten první předžaludek.
Maky a Trix
No a ten zbytek de do konzerf s honosným názvem držkové,nejlepčí sou ty zelené.Musím jít zatopit páč tu mám zas 9c už klepou kosu aj andělíčci na vánočním stromku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:10
- Nahlásit
BrendaBenji
a eště si zapomněla BB ščeně
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:13
- Nahlásit
danajasa
dyž to je kniha bachor čepec slér ta proč to tak neprodávaj a všecko sou držky???
sem si kuli vám kroupla do trikotu
davidkova renata
jo tys myslela levnou strýtofku jasan dyk sem ti to řikala
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:14
- Nahlásit
Maky a Trix
Vem mě s sebou pitvat, mě to fakt moc zajímá.
Baico Taky jsem strávila nějakej čas na pitevně
Aš budete organizovat nějakej hromadnej žumpavejlet na pitevnu, tak se hlásim že zůstanu dobrovolně hlídat fóru a vzdam se i vobjeda v kantýně za pitevnou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:14
- Nahlásit
žumpo, potřebuju poradit s vestou. Zjistila jsem, že potřebuju nutně někam na vestu poutko, kde budu mít pověšený takový to umělohmotný pouzdro - bývá ve tvaru kosti, a v měn jsou igelitový pytlíky na hovna a NEVÍM, KAM MÁM NA VESTU TO POUTKO CHCTÍT?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:17
- Nahlásit
kejtlin
ser na poutko, dáš si to do kapsy.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:17
- Nahlásit
Gerda
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:18
- Nahlásit
BrendaBenji
Pani vy máte klon mýho mrkvího pšeničnýho psa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:18
- Nahlásit
Gerda
právě, že v kapce mi to bude zabírat místo a bude mě to tam srát
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
voni takhle fakt fungovali, to není uposlušněný. A Králík normálně vyhazoval Benjamina s pelechu. Prostě co je doma se nepapá, ale horší je to s tim co není naše
makrel
BBščeně ještě úpa není, ale asi za 14dní jdu na nějakej velkej ultrazvuk, tak vám ho pak pošlu, figuranta jednoho
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:20
- Nahlásit
kejtlin
si to můžeš zavěsit na to poutko na boku ni?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:21
- Nahlásit
kejtlin
právě, že v kapce mi to bude zabírat místo a bude mě to tam srát
poutko můžeš mít Bajša poutko, nebo nahoře na kapse budou potuka dvě, kapes jsou miliony, nahoře, dole, uvnitř, vzadu...ta kostička s hovnosáčkama je tak malá, že se ti vejde kamkoli. Nezapomeň, že to hodně používané poutko se prostě jednoho dne ochodí a může se s nim vytrhnout i kus látky, když se za to bude furt rvát. Bajša poutko taky bude konstruovaný tak, aby byl co nejmenší tah na ty přišitý body, bude se to dávat do kulatýho švu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:23
- Nahlásit
BrendaBenji
BBščeně ještě úpa není, ale asi za 14dní jdu na nějakej velkej ultrazvuk, tak vám ho pak pošlu, figuranta jednoho
no jasně, budeme ho sledovat, jak roste a pak, až budete rodit, musíte mít s sebou nojbuk a budem si psát na foře.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:24
- Nahlásit
danajasa
Pani vy máte klon
jéééééé ajoooooooooooooo, a já furt co to mam doma......tak už to není Tasmámcká doga, je to pšeničňák
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:26
- Nahlásit
Gerda
tam mi do toho budou drkat psy, vlevo mi chodí všichni velký, ta kostička má asi 10cm, není zas tak malá, mám 2 červenou a modrou, modrá mi bude ladit s vestou
Alexa
si to můžeš zavěsit na to poutko na boku ni?????
na boční poutko budu věšet košíky, ale bude tam asi tolik poutek, že snad nějaký najdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:26
- Nahlásit
Gerda
až budete rodit, musíte mít s sebou nojbuk a budem si psát na foře.
no tak to je snat samozřejmý! a dyš crysa pohne laskavje zatkem!! můžem mít akci jeden plus jeden zdarma! můžou spolu vozit kočárky do prokopáčku )))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:29
- Nahlásit
Gerda
až budete rodit,budem si psát na foře.
no tak ty mi dneska dáváš jesli budeš takhle pokračovat, tak to odrodim předčasně Ale tuhle se mě někdo ptal jestli muš půjde k porodu, tak jsem říkala že ať klidně jde, ale já tam teda rozhodně nejdu takže si klíďo můžem psát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:29
- Nahlásit
danajasa
Odkud máš to dřevo?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:30
- Nahlásit
BrendaBenji
pšeničňák
To je fakt barva v papírech what team-pšeničná žlutá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:32 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Vlčáčková
Odkud máš to dřevo
Lesnictví Kohoutek,ale jako dyž ty lidi znáš tak je to zas o cosi lepší akorát muš se vodstěhoval se všckou slífkou tak nemám na ůplatky. Těch250kč bylo od típka co proto jezdí potmě za šera a ten včíl nemá ani mokrý
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:35 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Tu máte ještě jednu Králíkovou, ještě v paneláčku
A ještě jsem našla, že máme doma želvičku
danajasa
a co je to za psíka teda?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
no tak to je snat samozřejmý! a dyš crysa pohne laskavje zatkem!! můžem mít akci jeden plus jeden zdarma! můžou spolu vozit kočárky do prokopáčku)))
Jo to by bylo vtipný, když rodial kámoška, trvalo to děsně dlouho, vona chtěla stihnout muzikál Popelka s vitny hjůston, jenže rodila 28 hodin, takže ten muzikál nestihla, takže sem jí volala a pouštěla jí to do telefénu, dyš vitny zpívala, popisovala sem jí to, vona se dycky nachvíli odmlčela, když měla zátahy, takže sme strávili její porod na telefénu a už sme spolu zas mluvili hnedle jak vyprdla terku, ještě jí šili a my už kecali. Takže uděláme onlajn porot, pak budou jezdit dva kočáry do prokopáku, budem zapřahat psy, dycky, dyš nějakej bude zlobit, bude za trest místo kousání houpat. A aby se to nepřekotilo, použijem nějakou malokárku...jo, to bude sranda, malí psi budou s miminama na kárce a velký je potáhnou. Když stihne Crysa i štěnce, k podzimku máme maloobrany v malosutinkách (zboříme někde nějaký pískoviště)
BrendaBenji
Neberte muže k porodu, dyť je to velmi ošklivé...můžete si s nim taky jen telefénovat....
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:43
- Nahlásit
Gerda
Muš uš jedno dítě má tak ví o co jde. Mě je to nějak jedno, myslim že budu mít úpa jiný starosti )))
|