| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:48
- Nahlásit
pawLINka
no my to máme taky tak, žere něco 2 týdny a pak z ničeho nic mu začne bublat v břiše a je mu blbě. Za den ho to přejde a zas je v klidu.Holt chornicky nemocný pes je nepředvídatelný
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Co budeš pitvat? Nechceš si zapitvat ma mojem pinčlovi? Ti ho pošlu, třá přijdeš na to, proč je takovej posrávací.
PS: Vracet ho už nemusíš.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Alexa
fakt chceš 4 nebo pjet stehlíků z předchozí strany???????
se nemůžeš zbavit těch zaškrcenejch ftáků, co?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
co se strhlo??????????????????
to určo víš, jak si stěžoval na prachy, že mu nikdo nepřispěl na cestu a tak to hromada lidí hned mazala poslat z účtu.....je to někde Frííí f terénu myslím, spíš jak to tam psaly mě přišlo na blití, ty výmluvy.....a honem honem, abych nebyl špatnej posílám.............
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:50
- Nahlásit
pawLINka
to nevim, co si vylosuju... většinou jsou tam čokle, selátka a telátka... chci selátko. Telátko ani neuzvednu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
co se strhlo?????????????????? cííííí to taky vjedět!!!! šíleněprosebnejsmajl!!!
to bude určitě strýtová atrakce
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:52
- Nahlásit
BrendaBenji
honem honem, abych nebyl špatnej posílám
Hele a kdo dokáže že fakt poslali??Mě už tolik lidí slíbilo že mi vrátí pošlou prachy a hovno hovno zlatá rybko akvárium nebude
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
budeš pitvat maloprase? Vybereš si ho živý nebo už mrtvý? Aby součástí pitvy nebylo i utracení....A to děláš dnes? Poznáš játra? Hlavně poznej játra, abys mohla pitvat i makrelku a adidasku. A nemůžeš z toho prasátka vzít morkový kosti?
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
danajasa
já bych klíďo chtěla mokrou břízu, do příští zimy by uschla, mě přijde, že nám vozej taky letošní dřevo, jako úpa mokrý to není, ale je to asi tak suchý jako to co jsme si sami pokácely na podzim.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Crysa
e nemůžeš zbavit těch zaškrcenejch ftáků, co?
no mě spíš překvapilo, že by todle chtěl někdo v několika eksemplářích i když tady mě už nepřekvapí nic
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
BrendaBenji
A co ty máš vlastně za psa? Ty seš taky z blůčka? To sem nevěděla
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
čau jelyta, vobutý nevobutý, se stehlíkama i bez, se psí sračkou a bez přiznání. Zapomněla sem na někoho? Sem potřebovala bejt dneska děsně akční, ostatně jako každýho 1., ale právě mi kyksly voba programy ve kterejch musim uzávěrkovat. Takže čekam a čekam až to mocipáni v práglu vopravěj, páč to kykslo v celý zemi. Aspoň budou jednou něco dělat, flákači. Ale esli si jako myslej, že já kvůli tomu nepudu v půl 4 domu a nepudu se pesama, tak to sou na vomylu. Tak čekám a čekám....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:54
- Nahlásit
Gerda
doufám, že budu pitvat maloprase, všechny maloprasata totiž humříli na stejnou věc. kterou čistě náhodou poznám. zabíjet ho nebudu, nezvládla jsem zabít ani rybu. Mám to dnes od jedné... a ne, nic si z toho domu odnést nemůžu, i když bych ráda. Občas jsou tam takový hezký věci, co by psíkům chutnaly...
Játra poznám, můžu vypitvat naše notoričky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:54
- Nahlásit
Maky a Trix
můžu vypitvat naše notoričky
ty nějaký znáš?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
makrel
vopčas se tu vyskytnou k ránu a píšou, že jsou ovíněné a že jdou spát
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:56
- Nahlásit
Viděli jste někdo film Pozemšťané?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
bonc
Zapomněla sem na někoho?
na těhotnou crysu ))))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
Maky a Trix
A co když dostaneš malotele? Doufám, že poznáš játra i u malotelete...takže až bdueš mít z pitvy jedničku, kolik ti ještě zbejvá do opravdickýho doktora? Hlavně se mi líbí, že už máš stetoskop, hned ti to zvyšuje kredit ve společnosti, až půjdeš z laboratoře pro rohliky na cváču, nesmíš si ho sundat, daj ti mléčný nápoj jako úplatek.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
danajasa
kdo dokáže že fakt poslali
no to je taky věc druhá, mě prostě strašlivě vadí tenhle rektální alpinismus
Gerda
A nemůžeš z toho prasátka vzít morkový kosti?
ty sama seš mega játro
Maky a Trix
a to ti jako řeknou vypitvejte mi například čepec (pochopitelně když si vylosuješ kravičku ) a ty vypitváš čepec joooo? Nebo budeš jakooperovat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
na těhotnou crysu))))))))))))
už? Není to brzy? Kdyby umřela na horečku omladnic, zabírám si Krysu, budem dělat mondyjorynk.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
Gerda
člověče, do laboratoře ho ani nenosím... myslíš, že bych měla začít?
Až budu mít pitvu, tak mě čeká ještě velmi mnoho zkoušek a státnic ale už jenom dva a půl roku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:00
- Nahlásit
Maky a Trix
maloprasata totiž humříli na stejnou věcPaní budu hádat-zápal plíc,my měli prase co přežilo a vono mělo plíce normálně přirostlý asi jak se nehejbalo tak nemuselo tak průduchat a normálně dožilo váhy160kg pak sme ho sežrali i s plícema
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:01
- Nahlásit
lidi stala se mi hrozná věc, vapadlo mi sklíčko od brýlí, optika vzdálená 3 km, jela jsem teda autem a koukala jedním okem, ten odhad vzdálenosti byl úplně na hovno, už vím jak se cítí můj čivavák Jerry, že po tom úrazu nechtěl skákat z gauče apod, prostě neodhadl vzdálenost. Naštěstí to šlo spravit nemám náhradní
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
člověče, do laboratoře ho ani nenosím... myslíš, že bych měla začít?
určitě, nikdy nevíš, kdo se ti při pitvě probudí.
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
BrendaBenji
neeee. Máme tam zviřátka, co na něco humříli. A my musíme přijít na to proč. Pitva je proces, kterej má danej postup a ten se musí dodržovat. Takže začnu vnějším ohledáním, pak vyndavám orgány, míchu, mozek... prostě musím přijít na všechny změny oproti normálu... a to ještě systematicky. každej orgán má specielní řezy, kterýma se koukáš dovnitř a tak... prostě vopruz
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:04
- Nahlásit
vypitváš čepec joooo
BrendaBenji
Ted ste mě přivedla na zajímavou myšlénku dyž to je kniha bachor čepec slér ta proč to tak neprodávaj a všecko sou držky???třá já bych si vybírala ten první žaludek páč mín smrdí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
Crysa
no jooo vlastně, zdravim eště těhotnou krysu co bude dávat malýho zavinutýho na pokusy čoklům a eldorádo s ošklivejma malovelkodogama - uš to vůbec nejsou ty pěkný malokrysénky, uš sou to fošlivý zabijáci.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:05
- Nahlásit
Gerda
Hele játra. ledviny, srdce, dělohu a dokonce slinifku břišní poznám i já, zemědělskej nedouk. Taky jsem strávila nějakej čas na pitevně, ale nepracovla jsem tupou stranou nástroje a tak jsem to většinou přeřízla
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:05
- Nahlásit
danajasa
protože držky jsou správně jen bachor, ten první předžaludek.
|