| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:19
- Nahlásit
Biluška
Jo ja mám teda místo králíčka celej šuplik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Crysa
ZA OSMISTOFKU??????????????????????? A fakt jsou pohodlný? Jakou máš velikost? ty máš mrňavou nohu, že jo? Hned je chci taky!
Atusch
No vidim to tak, že ho asi taky pořídim, však sme o tom mluvili.
makrel
Přesně jak Máňa, dostane bundičku a začne se v ní válet, musim jí bít, aby se neválela. A stejnak se válí, tak se pak děsim, že tu drahou parádu roztrhne a to bych roztrhla já jí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:31
- Nahlásit
Gerda
já už mu to ani nedávám, jen když padá sníh s deštěm, tak vestu přes záda, jinak jako na chladno nic, stejně lítá a válí se, nikde nestojíme.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:36
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Gerda
Bajša je taky unavenější, to je tou zimou, dvouapůl hodinová procháska v tomdle počasí ju vyřídí vcelku spolehlivě... bohužel mě taky
Crysa
ZA OSUM STOVEK? Eště mě řekni, že to má goreteks, a já se pudu objesit f průvanu, páč v pátek sme si s přítulou koupili voba boty za štyrku... KAŽDEJ!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:42
- Nahlásit
Biluška
Tak to když můj exmanžel přinesl vysvědčení ze školy, měla jsem z historie astronomie JEDNIČKU! Heč!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:45
- Nahlásit
Gerda
mě pohodlný jsou, jako nejsou polstrovaný tolika vevnitř, ale jsou příjemný a maj i takový ty zvlnění proti plochejm nohám a záruku dva roky. Maličkou nožičku.. no esli je sedmička maličká tak jo ale chtěj ozkoušet, měla jsem tam na noze troje a tyhle mě sedly hned, jedny měly víc místa nad nohou a já nemám moc vysoký nárty, tak se mě tam nohy bály jak v jeskyni a jedny mě tlačily na prsty, zas jiný pracovní nebo trekový. Ale hledala jsem mezi těma pracovně-trekovejma-sportovníma. A měli tam i Wibramky s goratexem, za 1600,- a prodavačka říkala, že to schváílně porovnávala s jedněma botama ve sportu a že rozdíl byl jen v jednom v jednom trojůhelníčku v dyzajnu, že byl jinak barevnej a pak podstatnej rozdíl v ceně, tam prý v Alpinu 4000,- a u nich 1600
Baysha
Goro je f Tokyju, tadyk nic Gore nepíšou. Ale dokoupila jsem k nic nějakou impregnaci a jsou koženě kožený, fakt z krávy, takže by neměly prasknout a nebo zasmraďovat nohy.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:48
- Nahlásit
Crysa
Wibramky s goratexem, za 1600,-
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:52
- Nahlásit
Gerda
Uz se chystame na klikání a Rambík je uplně v hajzlu, leží na mě nalepenej a drzi me za nohu! Už asi tak hodinu je šíleně vystresovanej, jakoby věděl, že je dnes klikání a on nejde
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:53
- Nahlásit
Crysa
tam mají víc pěknejch bot, mě se líbí tyhle:
a pak taky ty různý farmářky.
Nikde tam ale nemůžu najít ceník. V obch. podmínkách nepíší, že prodávají jen jako velkoobchod...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:54
- Nahlásit
Psíček
Kdo Tě vypustil z rakve, Drákulo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:55
- Nahlásit
Crysa
A jsou ty boty s tím goretexem za tu cenu kvalitní? Kde jsi to viděla?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:55
- Nahlásit
ty jsem měla taky v ruce, ale pak se mi zdály světlý a když jsem do nich vlezla, tak právě byly na dálku v poho, ale strašně vysoký nad nártem o po stažení.
Baysha
je zkouším vygooglit a nende mě to, mě to porát háže jinam
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 18:58 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Baysha
ty úpa vlevo jsem měla v ruce, pak jsem zvolila boty za půlku, na zničení ke psům..
URL
|
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:02
- Nahlásit
Crysa
Jééé a mají tam spešl psí botky
DOG BOXER kotníková
DOG DOBRMAN polobotka
DOG HUSKY polobotka
DOG TERIER sandál
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Esli sou z pracovní obuvi tak vydržej mocinky moc páč fyrmy to berou ve velkém a oplatilo by se jim je pak žalovat páč to už sou pálky,né jako nějaký jeden blb s rozpadlou polobotkou ve sportu ten se posílí do prdele lehko
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:04
- Nahlásit
Jééé a mají tam spešl psí botky
a koukám že maj i zkušenosti s plemeny
Dog terier - celokožená s ocelovou špicí
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:04 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
Biluška
Ona se ta amnestie vztahovala i na Psíčka ? Koukala jsem že dle přehledu témat dává jedno téma průměrně za tři minuty a pěkně popořadě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:04
- Nahlásit
Jaaaaj, teď mi nějaký holky na ulici řekly, že mám krásný štěně vlčáčka a že mu perfektně stojej uši.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:05
- Nahlásit
impact
Tak to jsem lepší, myslela jsem, že máš Basenji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:06
- Nahlásit
Crysa
A kde je ten krám, aby si to čék moch vozkoušet? Už nechci dát štyrku za boty, vydržely mi tři roky. To si raději koupim co dva roky nový za osmistovku, nebo klidně i jedny za rok a budu mít furt krásný nový a ne po třech letech chuďátka.
zuzanarosakova
No a nemůžeš vzít dnes oba?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:09
- Nahlásit
Gerda
tehle je u nás na Mělníku u kruháku u Moudfielda, 50m z kruháku na Mlazice. ale 40tky měli poslední a už jen 41 a vejš.. ty co mám já.
Zkus proběhnout nějaký pracovní potřeby někde poblíž, to snad berou všude, sem dneska projela i Pracovní potřeby v Libiši, má tam sice malej výběr, ale taky tam má slušný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:14
- Nahlásit
Crysa
někde poblíž by to muselo bejt v praze )) Zkusim pohledat - nemohla bys mě přijet zaktnout, jeli bychom tam spolu, normálně přijeď v kukle, s Krysou, zatkni mě, sjedem pro Máňu a pojedem na výlet a na boty. Dovču totiž teď určo na nakupování nedostanu....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:17
- Nahlásit
Gerda
Barunce jsem přečetla tvojí báseň a velmi se jí líbila, že prej ti v sobotu dá hudlana za ní
Crysa
botky supr, taky už sem vo nějakejch takovejch přemejšlela, tos kupovala v tom canisu????? ten je i v praze. tý brďo maj tam kožený za 4 stofky. no je fakt, že Mirek-dítě země si léta kupuje kožený v prac.ob. za pár korun a je s nima děsně spokojenej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:21
- Nahlásit
Alexa
Já už se Balunky nebojim, už jí klidně dám piškot, stejnak ho nechce.
Alexa
A kde je v praze to pracovní obuvnictví?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:23
- Nahlásit
Gerda
tady jsem je koupila já URL
tady je adresa prodejny na Žižkově URL
sortiment by měl být stejný
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:26
- Nahlásit
a tyhle jsme si kupovala v létě na letní nošení, v zimě jim ale děsně tuhne podrážka a kloužou URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:41
- Nahlásit
čus jelyta uš ste vobutý????
vlčáčková
mi to posílaj na oučet předtim dycky podepíšem fraktůru
se socyjálkou a formulářem to nechápu,ale ted nemá sílu to řešit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:46
- Nahlásit
Jo abych nezapoměla jo pakoně sou pracovní plemeno-neska naštípal kopu třísek natrhal8beden vod banánů na podpal asistoval při čištění kotle(eště,že je černý)nosil smeták tahal štětku vláčel kyblíky s uhlím makal fakt.Jáko perla jo rozhovor s dědou(musím moc křičet je téměř hluchý)-já-dědo v kotli hoří moc ůplně to duní přivřu komín(klapku)děda-já nic neslyším.já-dědo bodejd bys slyšel dyt si hluchý.Děda-to je jedno já to neslyším.Já dědo-tak si šáhni vře to.Děda-je to studený já nic necítím.Já-dědo tak si sundej tu rukavici.Děda-né to musí bejt cítit i v rukavici.A takto sme si "pokecali celé dvě hodiny než začal kotel topit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 19:49
- Nahlásit
danajasaty blaho,ty mas ale pracovityho pejska!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 20:01
- Nahlásit
poradte mi kde se kupuje kukatko do dveri a jake jsou druhy plis
|