Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6525 . 6526 . 6527 . 6528 . 6529 . 6530 . 6531 . 6532 . 6533 . 6534 . 6535 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:02
- Nahlásit

makrel
paní budu pít dneska večer i za vás a klidně i nabízet činnosti
jste velmi milá, děkuji, dejte si za mě ale něco jinýho než víno, nebo se pobliju. Nesnášim víno. Nabízet mi můžete peníze, to je jistější než činnosti. Maryje mi dnes nabídla, že mi roztrhá fusekli. Přišlo mi to tayk jako dobrej nápad, tak sem souhlasila.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:02
- Nahlásit

Gerda
Mám chřipajznu. Jsem doma od úterka, ale už je to dobrý...

Nána mě ještě ani neviděla a už jí vadím, to mě sere.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:06
- Nahlásit

leyenda
Jéééé laky na nehty, to je bezva věc, vrchní manikýrka je teď Atuš, zejtra mi přilepí a upeče vopravdický umělohmotný nechty. Budou asi takhle dlouhý ________ a asi velmi barevný. Už máte pani dospáno krs ty letdžeky? A zvěř byla ostaraná dobře?

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:10
- Nahlásit

Gerda
Budou asi takhle dlouhý ________ toje velmi praktické...třeba při používání toaletního papíru to musí být moc fjan

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:11
- Nahlásit

pawLINka
Mám chřipajznu. Jsem doma od úterka, ale už je to dobrý...
aaa škoda neschopenky, měla sis vzít dovču, takhle přijdeš o peníze. Víš co, nána může mít pms nebo tak něco, nebo je prudérní a prudila by tě i na kurzu, je lepší, když víš, že vy dvě spolu v jednom kurzu rozhodně nebudete.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:12
- Nahlásit

makrel
nevim, jak máš dlouhou nechtovou plochu ty, ale když na to přiložim prst, pak od začátku nechtu mi to vyjde na malej kousínek nad konec prstu...třá máš pidiruce....

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:13
- Nahlásit

Gerda
já myslela, že to je od konce prstu, ne od začátku nehtu

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:14
- Nahlásit

Gerda
laky na nehty, to je bezva věc
no, pocmarame s nima zdi a bude vymalovano à la Biluska, navic vomyvatelny
Ale jo, uz jsem celkem svjezi. Nebyt teda toho, ze mus vyuzil me nepritomnosti a zahajil prestavbu objektu, ale sefuje tomu tatinek Colina, tak to snad nebude tak hrozne. Nicmene je tu neklid, abych tak rekla.
O zviratka bylo dobre opecovano, meli k dispozici 4 opatrovace, jsou vsici vykrmeni a lini. Vypada to, ze jim daval jist kazdej. Pejsek byl moc hodnej, nikoho nesezral, ani nic neznicil v byte, akorat byl moc rad, kdyz me videl a skoro me zlomil vejpul.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:33
- Nahlásit

Gerda
nejdeš zas na klikání jo? hrozně vás tejraj v tý práci!

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
deš dneska chlastat?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:36
- Nahlásit

makrel
sem chlastala včéra, tak dneska asik né, jen decentně možná

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
já du taky decentně

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:38
- Nahlásit

Zjistila jsem opravdickou nespravedlnost. Harýskovi jsem naplácala prdel, ale ruka bolí mě a on si toho snad ani nefšímnul Así mám frakturu psem bo co

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:39
- Nahlásit

Crysa
ty biješ svýho psa???

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:43
- Nahlásit

makrel
dostal naplácáno a nešlo o bití když on si toho ani nefšim. Takže biju sebe

Jinak dostal, páč přeskočil plot k sousedům, taxem si tam pro něj došla a vyplácala jsem ho zase zpátky.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:44
- Nahlásit

Crysa
náhodou taky jsem dneska byla děsně přísná. řekla jsem mu: Filípku, ty jsi ale dneska zlobivý pejsek. Tak si šel dobrovolně lehnout do kouta.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:45
- Nahlásit

Čauky!
Gerda
Atusch
Pro olej jsem byla dnes, ale jelikož jsem tam byla v poledne, tak měli hodinovou polední pauzu, tak jsem se na to vykašlala a zajedu tam jindy.
Za chvilu jedu veverkám pro oříšky, to se zase prohnu

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:46
- Nahlásit

Crysa
Así mám frakturu psem bo co
Já tak jednou měla prasklé kloubní pouzdro na palci O Šagynu Tři měsíce ruku v ortéze Od té doby striktně používám traverzu

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:47
- Nahlásit

Gerda
ketty
možna si pamatujete na tohodle hafika z klasterce nad ohri ci kde to byl ..se mi mooc libil a chtela sem ho dom tak domov maa uz bouzel ne u me ale u souseda asi mu ho ukradnu uz ho ma asi 14dni a ja ho videla az neskaDD hned sem ho poznala hned ke me bezel jako a dal mi hudlna nechapu jak tak super pes mazel atd muze byt v utulku 8let
Jupííí, ten mě dojímal mocinky, sem hrozně ráda, že už je doma a bude blízko, budeš se an něj moct chodit koukat a bude se kámošit s Liškou Dědou! Jupííí!

jojojo budu budu noo je to fakt nunanek no to rozhodne bude i s mladym liskou liskovim a zofinkou

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:50
- Nahlásit

makrel
Filípku, ty jsi ale dneska zlobivý pejsek.
to mi stačí u Crysáčkový. Řeknu jí že je tůůze ošklivá, jako třá když temně zavrkla na nějakýho psa v Prokopáku a ona zacouvá a stydí se až tak, že by jí čék dal korunu a že by vyhrála komparz k Srstkovi.
Zato ten malej šmejda, namachrovanej, si říkám ať z něj vyroste osobnost a tak že ho nechám, ať si neohroženě roste a prdku krtku, hajzl z něj roste, pro kriminál roste. Má bejt věkem ještě miminko, ale je vobrofskej a nějakej předčasně vyzrálej. Nepadat mu štěňátkovsky uši, tak mu snad začnu kupovat žiletky a pěnu na holení, páč by byl jak dospělej chlap.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:53
- Nahlásit

Crysa
ona zacouvá a stydí se až tak, že by jí čék dal korunu a že by vyhrála komparz k Srstkovi. jo přesně to mám doma. a to jsem mu pouze vytkla, že když jsem učila, tak pořád chodil a chtěl se se všema mazlit.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 17:53
- Nahlásit

makrel
Filípku, ty jsi ale dneska zlobivý pejsek.

Tak to já řeknu jenom: Ty víš! a voni vědi..

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:02
- Nahlásit

A SCHVÁLNĚ KDE TEĎ TEN HAJZL ZASE BYL??? VEDLE U SOUSEDŮ!!!!
asi ho jednou zbiju jak cygán koně, že ho ani vlastní mama nepozná. Sprateček drzá

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:15
- Nahlásit

Crysa
A SCHVÁLNĚ KDE TEĎ TEN HAJZL ZASE BYL??? VEDLE U SOUSEDŮ!!!!
Hele mařenu tohle naučily v domku kočky, ukázaly jí, kudy se dostat do všech okolních zahrad, které ta svině hlídala proti jejich majitelům, prostě ekspandovala za náš tým do celé ulice, skončilo to tak, že jsem v brzkém jaru stavěla novou, vyšší zeď. Chtěla jsem původně přimíchat do malty i Maryji, ale pak mi jí bylo líto, neboť smutně koukala. A když jí hrozim, řikám - Maryje! Bude Bůch!!!!! A ona rozumí slovu BUDE, takže se začne těšit, páč něco bude, ale už neví, co. Tak se půl cesty těší, pak zjistí, že jdem pro auto, tak už se těší míň, když nás veze Atuš, tak se přestane těšit, až když vidí Bůcha v autě. Ale to už se zase těší on, páč vidí Maryji. Ona chuděra tak nechce mít kamarády a furt ňáký má.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:19 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Gerda
Hele mařenu tohle naučily v domku kočky, ukázaly jí, kudy se dostat do všech okolních zahrad, které ta svině hlídala proti jejich majitelům, prostě ekspandovala za náš tým do celé ulice, skončilo to tak, že jsem v brzkém jaru stavěla novou, vyšší zeď.
No ty sousedi jsou naši, že.. malej přeskočil jednou, když byl ještě malej jako malej, teď to zkusil, něco se asi dělo u našich na dvoře, před barákem jim stojí auto, tak jestli maj návštěvu, tak buď dělali něco zajímacího na zahradě a nebo vyhodili Mařenu za dveře na kus žvance a tohle hovado nenažraný se muselo notně přesvědčit cože to Maňas papala. Asi? To jsem si pro něj šla poprví a jen výhružně na něj zahučela a dupla mu za prdelí když probíhal brandou z5. Jenže za chvíli tam byl znova a pásl se s Maňasem dole u našich v jahodách!! z výprasku, tedy naplácání prdele si nic nedělal, jen se otočil přes rameno jako by říkal "a ty mě taky náádhero". No a napotřetí si to šel asi skočit už jen tak z plezíru, že mu to předtím za to stálo. Tak má hausarest. Je zavřenej doma a půjde se jen večer vychcat a zítra bude utahán xmrti a já dopolko budu přerovnávat věci u plůtku, přes který se podle otisků ve sněhu dostal vedle.

Jinak pletiva už mám vybraný, i sloupky napočítaný, ztracený bednění nakoupený a ploty jsou v plánu, jak mezi dvorem a výběhem, to zničil Dix (předchůdce na předvýchově, Bůchůf bratr ze strany otce) a aj mezi dvorem a našima, páč i Dixík ve finální velikosti párkrát přelezl. Ale jemu to stačilo dvakrát, potřetí se už neodvážil. Jen jsem doufala, že na tuhle zkratku za zábavou příjde někdy, až se bude dát betonovat a ne před hlášenejma -18°C na příští dny..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:20
- Nahlásit

zdar všem tady

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:21
- Nahlásit

Crysa
je to hroznej hajzl, navrhuju, abychom ho zítra děsně zmlátili.

brezen2008
zdar děfče

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:29
- Nahlásit

ještě si stesknu jednou věci.. proč vysílání český televize je poslední dny prosetý yndyviduem, který se za stolet pobytu v čechách nenaučilo česky?? Zhnusila mi Hádej kdo jsem a teď zas vybafla z nějakýho Kola štěstí na konkurenční televizi.

Ufff už je mě líp
Jedu za známym, na kááávičku a pohodičku a pokec Hezký páteční večír a užite si Šrekatřetího

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:29 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

děcka du se polidšťovat. ne že napýšete 10 stran do zítřka než se proberu
Cryas: teš jsem to teď viděla. blé

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:34
- Nahlásit

A já jedu taky domki, aploudace se nezdařila, neboť to prostě nejde. Takže večer, nebo s některými zítra. Páček shledáček sportžurnálek.

<< 1 ... 6525 . 6526 . 6527 . 6528 . 6529 . 6530 . 6531 . 6532 . 6533 . 6534 . 6535 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání