Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6534 . 6535 . 6536 . 6537 . 6538 . 6539 . 6540 . 6541 . 6542 . 6543 . 6544 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 21:47
- Nahlásit

leyenda
Normalne zahrabes ten koren do zeme, ne
Asi jo,ale tady se to rozpleveluje samo a děsně,sme okolo lužní lesy a rybníky asi to má rádo mokro,já tady vloni naškubala koš zeměžluči páč tady toho jako je a tetku málem šlak trefil prej to kupuje za majlant.Já nesázím nic páč mi jeden mírně podnapilej senzibil tvrdil,že mám tolik neg.energie že když zaleju saláty tak se zatáhnou do země

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 21:47
- Nahlásit

danajasa
asi mi bude zdravé blbě
no, bude vam, pocitam, zejtra lip nes treba Makrelce nebo Zuzance Adidaskovy
Ja ty topinambury taky jednou zkusila uvarit, ale to mi nechutnaly, ale to ja mam s vetsinou zeleniny, syrovou snim skoro vsechnu, varenou neee, krome cibule, tu nejim vubec a cesnek jedine opeceny

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 21:49
- Nahlásit

danajasa

týbláho tu kytku znám, tak TODLETO sou topinambury? to je dobré vědět

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 21:53
- Nahlásit

leyenda
zejtra lip nes treba Makrelce nebo Zuzance Adidaskovy
No mám fajn bratra zásobil mě vánočima čajíkama ve velkém nožství skoro na všecko ted mám Africkou hvězdu-esli toho vychlastám moc možná uvidím jak mi cválaj přes ložnic zebry a žirafky

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 21:59 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Baysha
to je dobré vědět
No a ted esli vám bude dobře chutnatBába byla bylinářka ovšem k stáru jí trošku houklo tak léčila dědu se zápalem plíc heřmánkem(vodvezli sme ho do nemocnice brzo jako)ale jináč sem nedobrovolně pochytila dost vobča zírám co všcko de sežrat(třá muchomůrka červená,půškvorec,nejhnusnější je houba-jidášovo ucho to je na pohled k blinknutí)naopak jalovec je smrtelnej a plody brambor sou taky jedovatý třá

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:09
- Nahlásit

leyenda
topinambury taky jednou zkusila uvarit, ale to mi nechutnalyTak tady
500 g topinamburů
50 g másla
1 žloutek
0,2 l mléka
50 g tvrdého sýra
Topinambury podusíme na másle pod pokličkou. Prolisujeme je, spojíme žloutkem rozkvedlaným v mléce. V misce vymazané tukem zapékáme se strouhaným sýrem několik minut v troubě. Du čučet na film brou a nepřežírejte se ani zdavýma potravinama,néni to zdravý

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:15
- Nahlásit

danajasa
já sem právě jednu dobu taky trošku bylinkařila... aji tu zeměžluč sem sbírala, léčivé čaje a likéry vyráběla fčil nebyl čas a prostor, v podnájmu se sušit nedalo - ale určitě se k tomu jednou vrátím...

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:19
- Nahlásit

danajasa
krom tech topinamburu jsou tam samy veci, co nejim, zustanu u syrovejch

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:21 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Baysha
jaky byline rikate zemezluc?

edit: uz jsem to nasla

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:27 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

leyenda
zeměžluč je moc pjekná kytička, růžová

impact
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:29
- Nahlásit

Sháním tento film v češtině... Nevíte někdo, kde by se dal stáhnout?

http://www.youtube.com/watch?v=b0iKR_5E0hs

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:38
- Nahlásit

Baysha
podnájmu se sušit nedalo
Šíš ste mi připoměla jak sem byla na návštěvě a ten týpek měl všude na topení "marjánku zeli"a ta paní mě eště tak pyšně ukazovala-no to suší synáček do školy do herbáře!Sem si prokousla jazyk málem

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:43
- Nahlásit

danajasa
no, ja jednou takhle obdivovala u sousedu obrofsky krasny rostliny, spoustu jich tam meli a vsecky stejny a oni na me koukali jak na debila

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:45 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

danajasa
to sme s bývalým pořádali žranici pro kamarády, jeden z chodů bylo kuře na bylinkách, tak sme jeli na zahradu pro ty bylinky (šalvěj, dobromysl, estragon...), vycházíme z bytu a vylezla sousedka - taková ta zvědavá bába, co musí vědět všecko, co se v baráku šustne - a prej kam deme. a bejvalej povídá tajuplně spikleneckým tónem "Jedeme na zahrádku. Pro byliny. Budeme mít večííírek" a hrozně se bavil jejím výrazem

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:47
- Nahlásit

jdu spinkat, dobrou

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 22:52
- Nahlásit

leyenda
obrofsky krasny rostliny
No tady to měli taky páč tu byli "orgáni"tak na ně navázali umělý rajčata(z ikey vozdobný)a voni se eště chodili dívat jak ty rajčata krásně rostou a jak se ti mladí pěkně věnují zahrádce.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 23:02
- Nahlásit

Děcka jsem psům asi málo převařila tu červenou řepu s masem. A ono to v nich asi trochu kvasí ty vado. To jsou zvuky..
A jak se hnou, tak se jim buď otevře huba a nechutně si krknou a nebo povolí prdel a ujede jim to z druhé strany..
A jak maj nafouknutý bříška.. Budu jim muset navázat špagátky kolem krku, ať je v noci můžu stahovat dolů od stropu...

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 23:18
- Nahlásit

impact
A co teprvá zejtra z nich vyleze,ty barvy ty barvy filajové hovno má málogdonoci můžu stahovat dolů od stropu
Však do rána samovolně klesnou tak akorát ten těžký vzduch bude vůkol.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 23:21
- Nahlásit

impact
to je divný, ne? červená řepa je na trávení úplně super. Já jí nejradši dávám v zimě, kdy pak Trix červeně značkuje. I když teda syrovou, ale normálka jí pomasakruju a míchám do mletýho masa.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 23:24
- Nahlásit

danajasa a Maky a Trix
Jako ten smrad je neskutečnej. A řepu krmím běžně, nevím, co je to za zmatek dneska..
Ale Mrcina vyskočila na gauč a to je stylem hop - prd - brk.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 23:26
- Nahlásit

impact
nebyla plesnivá třeba? no, nezávidím

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 23:56
- Nahlásit

impact
Esli nemáte krmnou ale třá cukrovou prej je víc druhů já to nepoznám ale aby znich zejtra nepadal koskovej cukr

impact
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 00:12
- Nahlásit

danajasa
ale aby znich zejtra nepadal koskovej cukr
Kristepane...

Maky a Trix
Plesnivá nebyla.. Podle mě fakt málo uvařená a pak blbě uskladněná - na chodbě místo v lednici.

davítková, neméthová a všichni ostatní ovčákoidní
Tady máte filmeček s těma vašima krásnýma pejskama.. Koukám asi 40 minut a už jsem si byla převlíknout spoďárky..

http://www.csfd.cz/film/221419-kruta-rasa/

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 04:46
- Nahlásit

impactco to je,se asik na to podivam,jen abych se pak nebala svych psu a zavrit byt jen oko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 08:24
- Nahlásit

fstávejte a děte uš konečně něco dělat Třá sklízet ty bylinky, nebo tak něco

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 08:52
- Nahlásit

Biluška
fstávejte a děte uš konečně něco dělat
pani, ja us jsem dneska strasne moc pracovala, vyzehlila neuveritelnou hromadu pradla, uklidila staje, vylestila koniky a naslapla psovi stopu. Bohuzel na blby louce, pac ted jsem tam byla s psem a sou tam dva velky jiny psi, co hlidaj ovecky. Takze nic
Jsem se vzbudila uplne sama od sebe ve 4 hodiny a od ty doby se hemzim a decka vstala v 6, taky samy od sebe a uci se

impact
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 08:54
- Nahlásit

nemethova5
Jako bylo to docela aj hustý... Aji jsem se bála.
Ale krásní psi.

kinta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 08:57
- Nahlásit

Ahujte! Já sem fstala ve vosum, krátce vyvenkala a du makat. Příští měsíc, essi se mi nepodaří sehnat dobrou prodavačku rychle, tak budu mít celý tři dny volna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 09:08
- Nahlásit

leyenda
pani, ja us jsem dneska strasne moc pracovala
To je moc krásné paní A dobře se to poslouchá

Du pytlačit, tady sluní svítítko, musím dobít baterky . A pak budu celou saň koupat, páč dneska je koupací den To zas bude humus

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 09:37
- Nahlásit

leyenda
Biluška
Vy dvě jste dneska vzorný, nechtěli byste se vyfotit s výsledkem, tedy s celou smečkou/saní?

Jinak dobré sobotní sluníčkové jitro.

<< 1 ... 6534 . 6535 . 6536 . 6537 . 6538 . 6539 . 6540 . 6541 . 6542 . 6543 . 6544 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání