Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6534 . 6535 . 6536 . 6537 . 6538 . 6539 . 6540 . 6541 . 6542 . 6543 . 6544 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:32
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
No je tady hlídací služba, to bych jí mohla zkusit navrhnout. Ona se mě i ptala jestli nevím o někom, kdo by jí psa aspoň půjčil, že se tam teď bojí. Jenže to není řešení, když ho může zase někdo otrávit...

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:34 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

pawLINka
tak aspoň na vrata nějaký cedule, že objekt je sledován bezpečnostníma kamerama a na barák dát krabičku s takovym tím červenym blikacím LED světýlkem?
URL

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:39
- Nahlásit

Hele, nám zřejmě sousedi otrávili ovčandu, protože štěkala jaksi jim nedošlo, že tohle prostě psi dělaj. Ona neřvala furt, prostě normálk hlídala a pak jednou... bohužel jim to nemůžeme nijak dokázat, i když veškerý indicie ukazujou vyloženě na ně navíc naše sousedka je fakt děsná pí...

Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:39
- Nahlásit

Biluška
To je i moje noční můra

... kdyby na to člověk pořád myslel, tak se z toho zblázní, a stejně tomu nezabrání... (říkám sobě).
Bydlíš tam už hodně dlouho a smečka se ti úspěšně rozrůstá , nic hnusnýho se nestane, a basta.

Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

pawLINka
... kdo by jí psa aspoň půjčil, že se tam teď bojí. Jenže to není řešení, když ho může zase někdo otrávit...

No jasně, pro někoho, kdo chce barák vykrást je pes komplikace, ne velká překážka...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:43
- Nahlásit

Eldoguero
si tu stále?
Mám jenom utkvělou potřebu ti říct, že lidský dredy nezačnou smrdět. mělla jsem je 4 roky, pak jsem je rozčesala a nebyla v nich ani brebera, jen trochu prachu a ty lupy z kůže. Teď mám další a meju to úplně normálně a poslední věc, co by to dělalo je smrad.
tak já jentak, že jsi to psala a já na to chtěla reagovat a stále jsem tě tu nepotkávala.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:45
- Nahlásit

Eldoguero
No, já tedy chápu, že když pes řve furt, tak tohle někdo udělá. Je to hnusný, ale prostě nervy jsou nervy. Mě taky sere, že tady sousedovic ovčanda řve jak najatá. Na akustickej teror já jim seru, chci mít klid. Myslím si, že si každý majitel psa má vychovat tak, aby věděl, kdy má štěkat.
Ty stránky máš kde? Zkus si je udělat na www.blogspot.com na Googlu. Za půl hodiny budeš mít šablonu hotovou a můžeš do ní nasypat obsah.

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:45
- Nahlásit

du se utopit mějte se

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:47
- Nahlásit

Crysa
du se utopit
Hlavně nezapoměnte napřed nakreslit mapičku at policie ví kam má poslat potápěče

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:57
- Nahlásit

. kdyby na to člověk pořád myslel, tak se z toho zblázní, a stejně tomu nezabrání... (říkám sobě).
Bydlíš tam už hodně dlouho a smečka se ti úspěšně rozrůstá , nic hnusnýho se nestane, a basta.

Sousedka z jedné strany je vdova a nabrnkla si děsnýho ožralu a kripla To se prostě jinak říct nedá Je to myslivec v tom nejhorším slova smyslu. Dojede traktorem až pod posed, tam stáhne placatku rumu, vystřelí po všem co se pohne (a je mu zcela jedno jestli je to právě hájené, nebo ne, klidně pálí po březích srnách, po mláďatech...), sebere "maso", naloží to do traktoru a jede zase dom. Krom toho krade - cokoliv, co se dá sebrat.Počínaje dřevem v lese, konče čímkoliv co čouhá komukoliv přes plot a on to chce. Střízlivého jsem ho ještě neviděla. Začátkem zimy jsem s ním měla výstup na téma "chodíte do lesa pytlačit, já sem vás viděl a Olin taky" při kterém zcela jasně vyhrožoval, že psům by se taky mohlo něco stát. Když jsem po něm vyjela, že essi po nich vystřelí bude to poslední věc co v životě udělá tak pravil "no tak nemusím zrovna střílet, že jo, taky by jim mohl někdo něco hodit přes plot....." Od té doby si ho těžce hlídám a jdu po něm, jak mi dá sebemenší záminku tak volám policajty, ale mám děsný strach, že to neuhlídám a fakt sem něco hodí . IQ na to má a morálku taky

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:03
- Nahlásit

zdaréc šici!

su děsně nadšená, byly sme dnes s Bajšou poprvý na jiným cvičáku a SUPER! ani pořadovky u nohy nebyly nudné, ale báječně vymyšlené a zaměřené na namotivování čoklida na sebe... a dokonce ta čůza aji aportovala! normálně se rvala za dummíkem jako o život a dyš sem jí ho hodila, tak zuřivě nosila! nevím, jak to ten týpek provedl, ale budu za ním chodit ráda a často, už se těším na čtvrtek

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:11
- Nahlásit

Maky a Trix
Hele, znala jsem jen a pouze tři lidi co měli dredy a ani jeden z nich nebyl žádná špína. Všem třem po čase začali smrdět, tak šli dolů, rozčesat to fakt už v žádným případě nešlo ani si to nedokážu představit, jak by vůbec bylo možný takovou splstnatělou věc rozčesat. A červíky jsem v ustřiženým dredu fakt viděla, ble ble ble nebyli hezcí Vím, že na to jsou spešl šampony, ale stejně si to moc nedokážu představit, jak se ty pravý letitý dredy daj udržet v čistotě. Jak jsi je měla dlouho?
Vlčáčková
Kdyby řvala jak protržená neřeknu, i když všechno se dá řešit jinak než otrávit psa, ale ona na ně prostě štěkala, když šli okolo ní po pastvině (maj za námi ohradu s ovcema) nikdy žádnej problém s ní, ona nebyla lovec, ovce jí netankovali a přes el. ohradník už vůbec ne, nikoho neprudila, ale jim prostě vadila.
Já v tom nehledám logiku, stejně jako další lidi co bydlí v jejich sousedství, s těmahle lidma jsou věčně nějaký problémy, věčně se někde řeší nějaký kraviny a bohužel občas i horší věci, ale jak píšu, já je u toho nenačapala, nikdo jim to nedokáže.
Stránky mám na estrankách, ale přesunuju je jinam, dělá mi to brácha, ale furt má na všechno dost času, administrace je dost těžká, bude mi chvíli trvat než to zmáknu a některý věci prostě musí udělat on, jinak to nejde.
Budu ho prostě muset denně několikrát prudit, aby máknul, jinak se z toho zblázním

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:15
- Nahlásit

Eldoguero
předtím 4 roky, teď je mám rok a půl.
A rozčesat se daj, když jsou nekvalitně udělaný, což jsem měla. Mě to třeba vůbec neplstnatí, pořád si je dodělávám - mám vlasy nehorázně zdravý a rovný, naprosto nevhodný na dredy... no, nějakej zplstnatělej humus s červama bych fakt na hlavě nechtěla

Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:17
- Nahlásit

Biluška

a doprdele, tak snad ho sousedka, pokud teda nechlastá taky, brzy vykope... jinak už zbejvá ta traverza...

impact
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:19
- Nahlásit

Chcete slyšet něco morbidního?

Jsem zabila myš v pastičce.. Ale tak blbě ju to trefilo za ušima, že jí tlamou vylítla lebka celá z kůže.. Kurva..

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:20
- Nahlásit

Nazdárek všichni, vůbec jsem na vás neměla čas, stalo se něco pctatného?

Bobříková už není čarodejnice, výsledky budou za čtrnáct dní. Ještě musíme nechat vyšetřit ty játra

Před

Po

Byli jsme taky na psičáčku, byla teda zima jak sviňa (ráno -13) ale bylo aspoň sluníčko. Dobřice na výcvik byla docela šikovná, ale už frčí jen na balonek, salám si mám prej sežrat sama

impact
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:22
- Nahlásit

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:24
- Nahlásit

impact
fůůůůůůůůůůůůůůůj ale občas se nám stane, že když Teodor (had) chytne myš, tak jí tak zmáčkne, že jí skoro vyjedou očíčka z hlavičky

impact
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:27
- Nahlásit

BrendaBenji
No kentus woe.. Má hubu dokořán a vyběhnutou lebku. By mě zajímalo, kde je mozek.. Jsem to vyfotila.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:30
- Nahlásit

impact
Ať tě ani nenapadne to sem dávat. založit se téma třeba : pro všechny co se chtějí poblít.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:31
- Nahlásit

makrel
Tak kam to mám dát?

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:32 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

impactno ti říkám, nové téma. Pro všechny, co se chtějí poblít.
edit: nebo to dej do Humusu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:35
- Nahlásit

Maky a Trix
Nevím jakou kvalitu vlasů ti lidi měli, vím, že kámoška měla dost jemný vlasy a dredy se jí dělaly skoro sami Měla je jestli se nemýlím tři roky a toho posledního půl roku už z toho byla lehce na nervy i ona sama. O rozčesání v jejím případě nemohlo být vůbec ani řeč.
Kámoš měl vlasy vlnitý, řekla bych celkem pevný, ale nevím, měl je přes pět let a tam jsem pak po odstřižení viděla ty červíky taky se to naprosto vůbec nedalo rozčesat.
Třetí byla známá, měla je udělaný celkem profesionálně z copánků. Smrděli taky asi po třech letech, cca, přesný info po mě nechtěj, už je to taky pár let
Ta říkala, že je měla hrozně tvrdý, a že jí to pak i vadilo třeba v posteli, když spala myslím
Jo a ještě jsem si vzpoměla na jednoho huliče co se mu udělaly dredy samy od sebe, teda spíč jeden takovej mega dred z culíku a ten ovšem smrděla asi tak po půl roce, ale řekla bych, že on hygieně moc nedal
Ani jeden by je už pak nerozčesal, protože je měli úplně zplstnatělý.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:35
- Nahlásit

impact
Posilala jsem ti ho na jacky v nouzi, vcera i sem.. Vsimla sis ho?
FLEK - krizenec? jacka..

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:36
- Nahlásit

impact
něco morbidního
Pani já včíl skoukla kostku0 horůrek máte koukat taky pak vás náká maus nerozhodí,jediný u čeho sem si málem cvrkla do trioly byl Kruh teda až potom co sem vypla telku a pítas šlápl na vovladač a zaplo se zrnění.Neska mi dvakrát bouchl kotel já už můžu i do válkyEldoguero
Biluška
Já su tak štasná,že máme dvorek obehnanej přístavbama do čtverce,že přes střechy nikdo nic nepřehodí,ale dyž probíhá obecní deratizace tak stejně mám tiky páč pakůn by votrávenýho potkana určo zhlt je to prase.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:37
- Nahlásit

Eldoguero
jo a jedna co se mnou kdysi dělala je měla taky a dcera jí přinesla domů vši, tak si je musela rozplést, protože je zevnitř nemohla dostat pryč

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:37
- Nahlásit

Eldoguero
hm, to je divný... Asi neznám nikoho, komu by zplstnatěly dredy, o který by se staral. A to myslím třeba ani po 8letech nebo tak...
Ale nezávidím. když máš takový známý, tak už skoro chápu ty názory lidí okolo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:38
- Nahlásit

a doprdele, tak snad ho sousedka, pokud teda nechlastá taky, brzy vykope... jinak už zbejvá ta traverza...
Eva je velmi inteligentní dáma. Taková decentní, vždy upravená, vždy slušná....co ji láká na tom ožralým praseti to prostě nikdo nechápeme Všichni doufáme, že ho vyhodí co nejdřív, protože z faktu,že poblíž mají ozbrojeného ožralce se sklony k agresivitě jsou na prášky všichni sousedi. Bývalou manželku prý honil po Bučávce s puškou v ruce. Pak se rozvedli a on se nastěhoval k Evě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:39
- Nahlásit

Eldoguero

Na Googlu jsem se to naučila sama a veškerou administraci si taky sama dělám. Ale budu od nich odcházet, protože se mi to jaksi znelíbilo. Ovšem, když to spěchá, tak to vidím jako dobrou alternativu, protože to máš dost rychle hotové. Pilovat jiné stránky můžeš potom, až bude čas.

Tak pokud pes ohlásí kolemjdoucí nebezpečí, je to něco jinýho. To je OK. Já myslela takovéto řvaní a řvaní furt dokola.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:43
- Nahlásit

FUUUUUUUUUUUUUUUUJ. Ympakt to tam fakt dala, nechoďte tam nikdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.jsem se mrkla jen z veliké dálky, nechci blejt.

<< 1 ... 6534 . 6535 . 6536 . 6537 . 6538 . 6539 . 6540 . 6541 . 6542 . 6543 . 6544 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání