Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6534 . 6535 . 6536 . 6537 . 6538 . 6539 . 6540 . 6541 . 6542 . 6543 . 6544 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
bych mu žádný kočky netrpjela
to je moje kočka Beruška
all
dnes sme s mušem měsíc...

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 12:24
- Nahlásit

Kalamita katasrofe děs dneska pakůn sice převelice bránil pěkně moc ovšem před tím byla poslušnost a VŠECKO má ůpa šejrem z křiva to nemíval enemže u pakonů se spravuje velice těžko on čumí po ostatních dyž to dělá sám a v dosahu kylometru néni psů tak je zas v lajně sem dost znechucena eště jednou někde přečtu budte DŮSLEDNÍ a začnou mi lítat blesky z uší a kapat pěna vod huby a okolo hlavy mi začne bouřkana něho násilí nejde praktikovat okamžitě začne dělat mrtvého na balonky kašle žrádlo jak kdy a dyž ho chcu lisknout po tlamě tak radostně otevře držku a mě skončí ruka v jeho krku což bere jako převelice zábavnou hru na chnapanou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 12:31
- Nahlásit

agáta12
Biluškano tak mu to blbeckovy budu muset rict holt hodne natvrdo!!!!bo ja uz toho mam vazne dost!ne ze po nem uklizim ten jeho zasrany bordel,jeste musim dychat ten jeho smrduty oder!jo ajeste smrdi desne vycpelym chlastem,jsem amina dnes poradne vycesala a sla jsem po nem bordel hodit do kontiku a bordel vseobecne,no kur.a otevru kontik a tam minimalne deset flasek jako pet lahvi od vina hrabenka,jsem mela ty vole dost,tak do asi tu chlasta!a chlapy mi rikali on je nakej divnej,troubili jsme na nej pulhodiny nez se vypotacel z vratnice,ja vam nevim,jestli se i nezechcije jak je na plech,bych se ani nedivila hovadu zhovadilemu,ja se pak nedivim,ze ho manzelka tejra,ja bych ho tyrala fest!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 13:12
- Nahlásit

nemethova5
na mě vlezla chřipka a pásovec, spíš pásoveček zjistila jsem ho hodně brzo, tak mažu a žeru b-komplex tak uvidím, zda pomůže

impact
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 13:48
- Nahlásit

kejtlin
To je pěknej muš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 13:51
- Nahlásit

Makáte lemuřice?

impact
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 13:57
- Nahlásit

Biluška
Neee, já trávím oběd a dělám fotky z rána.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 14:03
- Nahlásit

impact
tsss

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 14:15
- Nahlásit

impact
pojd´ na icq

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 14:18
- Nahlásit

Biluška
Makáte lemuřice?

já ne, je mi blbje, ža ani nemam hlat a to je zlý, muš maká ve sklepě a něco dělá v prádelně pro dědu, já mám uvařeno od včera, ještě jsem chtěla dělat buchtu a mušovi na zejtra do hokny francouzský brambory, ale nějak se mi nechce

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 14:20
- Nahlásit

davidkova renata
tak co Péta,uš něco víš?
ne jeste jsem nemela odvahu. Uz jsem mela nekolikrat telefon v ruce, ale nevytocila. Ale za chvili uz zavolam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 15:12
- Nahlásit

Mám hotovo a du pytlačit Venku sluní svítítko, musím trošku dobít baterky
Tady
máte písničku pro zpestření

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 15:23
- Nahlásit

Biluška
Pokud zapálíš nějaké ty aromalampy tak začne nadávat na tebe, jak to tam zasmraďuješ nějakýma blbýma svíčkama
to právě ten antitabako do zásuvky je nanááápadnej a fakt zneutralizuje i silný pachy

davidkova renata
Neopouštíme s Nanynkou postel..je to velmi dobrý pes!
sem na tebe vzpomněla, byla jsem se podívat ve Zlovsi a ke konci zalitovala, že já blbá si nevzala Gustu Hufnágla, teda nezvostala pod tou dekou až tak jsem měla kejty promrzlý. Ale pěkně tam bylo, až na tu zimu kterou dělaly mraky Kralupský fabriky, páč přez ně nemohlo slunko. Tady na Mělníku je úpa úúžasně, že půjdu ještě s druhou várkou psů se zahřát slunkem

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 15:48
- Nahlásit

Čus pipky!
Jsem doma. Dneska byl pan Bajkonůr opět nasratý, pan Faraon byl velmi statečný, taky už začal předvádět, ža jako by i kousnul sterdíka, ale jen tak, aby strejídkovi neublížil.
Tak jsme zjistila, že jsem nemusela koupit novou lékárničku. Cestou dom mě stavěli pomahači a nevím proč se panu Bajkonůrovi nelíbíli, tak dělal velký bubububu. A když chtěli videt lékárničku, tak jsem řekla, že jí mám v kufru, a oni už jí pak vidět nechtěli. Akorát pak říkali, že se v tom autě asi nebojím, když mám takový psy. A to Fanda ani nezaregistroval, že nás někdo zastavil.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 16:01
- Nahlásit

muš pracoval na dvoře-řezal prkna na police a nejdřív říkal, že nebude nic dělat, pokud budou velcí psi puštěný, že mu může upadnout prkno nebo něco, pes se lekne, nebo že udělá nevědomky figuru nebo je něčím nasere, no nechtěl, že se bojí, pak se nechal ukecat na Gošu, že ta je ještě malá a kousat neumí. tak jsem je pozorovala z okna, muš uříznul kousek prkénka, Goša mu ho podala a chtěla,aby jí házel aporty, pak si přinesla peška a přetahovali se, přišel zmordovanej, néé z tý práce co dělal, ale už je mu prej jasný z čeho mám takovou sílu, že Goša co by jakože štěně ho málem stáhla na zem...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 16:04
- Nahlásit

kejtlincha,cha,cha!a takhle to vzdycky nenapadne zacina!!!a pak to preroste ve velkou laskou ke psum,je to dobry muš velice rychle se uci!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 16:10
- Nahlásit

nemethova5
jj je to dobrý muš, ještě ale nerozezná vrčení ze hry a vrčení ze hlídání.
malý psy už bere automaticky do postele. On má rád zvířata

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 16:13
- Nahlásit

kejtlinno to jde videt,bud jen rada,no super.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 16:14
- Nahlásit

Takže dnešní fotky tady
Pak tady mám malý kvíz. Kdo je kdo?

A Bajkonůr už má i tu ÍPO chůzi

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 17:13
- Nahlásit

nazdar virtuální atrakce

bacha na noční hlad
http://www.youtube.com/watch?v=khfKzUNqMdY

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 17:26
- Nahlásit

čus žumpizny, su doma z pytlačení a su tak zmrzlá, že nemůžu psát, páč mi prsty přimrzly k sobě

Alexa
To je příšerné . Tu petku to muselo děsně bolet, chuděrku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 17:41
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem nasraná, protože stále nemám hotové stránky, zobrazují se mi tam neprosto nesmyslné věci, to co chci tam ještě není, ani pořádný logo, prozentace nic, štěňatům je 6 týdnů a nikde žádný nabídka, su děsně nasraná.
A taky jsem nasraná, páč jsem dnes na cvičáku fotila jak kokot a mojí čubu nebyl schopen nikdo vyfotit. Jako fakt nevím na co jsem dávala mušovi do ruky foťák
imitoval focení na mobil a jsou z toho včehovšudy 3 fotky a asi pět nicneříkajících videí, který na počítači z nějakého důvodu nejdou spustit.
Do pr... kdybych chtěla, aby mi obrany natáčel, tak mu to kur... asi řeknu ne, když řeknu foť to, čekám, že budu mít víc než tři fotky na hovno...
a ještě je uraženej...
Co tady novýho?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 17:53
- Nahlásit

Eldoguero
štěňatům je 6 týdnů a nikde žádný nabídka, su děsně nasraná.
Fákt?

all

Seru na celou chřipku. Zítra se jdu uschopnit, chcu už jít se psama ven. Stejnak už jenom kašlu a jsem už skoro týden doma tak co. Vyhlašuju smrt chřipkovýmu zasranýmu víru.

A ještě mi dnes volala kámoška, že přišla o svoji dokonalou, nádhernou a nejhodnější rotvajlerku Dorotku. Nějaký zmrd ji na zahradě otrávil. Lidi jsou neskutečný kurvy. Pes s tak obrovským srdcem si takovou smrt fakt nezasloužil.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:00
- Nahlásit

pawLINka
žádný pes si takovou smrt nezaslouží.Kašlat budeš ještě dlouho, Já kašlu už 3 týden.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:05 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

pawLINka
Nějaký zmrd ji na zahradě otrávil

Z tohodle mám stíhu a psy na zahradě když nejsem doma nenechávám. I když samozřejmě je to otázka okamžiku hodit něco přes plot, ať jsem doma nebo ne... Kde se to stalo?

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:06
- Nahlásit

makrel
Já kašlu už 3 týden.Já už20let a na ůpa všcko.A po dnešku mám chut aj na velkokinekologii

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:15
- Nahlásit

danajasa
A po dnešku mám chut aj na velkokinekologii
já zas na chlapy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:21
- Nahlásit

V Kroměříži. Mají podezření, že si k nim dělají cestu zloději. Nevím z čeho tak usuzuje, nechtěla jsem se teď vyptávat. Mají ale strach (mají 4leté dítě) a nejvíc se bojí toho, že nevydrží bez psa, ale nemůžou si s klidným srdcem pořídit dalšího.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:25
- Nahlásit

Z tohodle mám stíhu a psy na zahradě když nejsem doma nenechávám. I když samozřejmě je to otázka okamžiku hodit něco přes plot, ať jsem doma nebo ne...
To je i moje noční můra . Kolem mě je spousta vesnických íkváčů, kterým to bohužel přijde jako zcela normální způsob komunikace

Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

pawLINka
Nevím z čeho tak usuzuje, nechtěla jsem se teď vyptávat.

Tak asi člověk hledá "logický vysvětlení" důvodu takovýho hnusnýho činu, že pes někomu překáží... Pro nějakýho psychopata, ale může bejt logický zabít ho jen proto, že existuje. Ať tak nebo tak, je to hrozný.

Neexistuje tam nějaká hlídací služba? U nás, i když teď žiju v malinkým městečku, je. Počáteční investice je okolo 15.000,- a pak 500,- měsíčně. Fungujou, a přijedou rychleji než policie.

<< 1 ... 6534 . 6535 . 6536 . 6537 . 6538 . 6539 . 6540 . 6541 . 6542 . 6543 . 6544 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání