| Autor |
Zpráva |
Triniti
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 21:44
- Nahlásit
davidkova renata
pani jako deste? gde se jako blonckáte? néste na vojíny krapet stará?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 21:53
- Nahlásit
Je tu Maky?
Biluška
ten je krasnej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 22:00
- Nahlásit
Eire
kdybys mi stála za odpověď tak bych ti napsala ať táhneš do řiti, ale nestojíš mi za to, abych se s tebou vůbec unavovala. MImochodem, Žanek šel zase za babama, že vybíjíš energii tady?
All
vertikal limit mě utvrdil v tom, že našich dvacet čísel bílých mrtek je vlastně pohoda a téměř léto . Du se svalyt.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 22:19
- Nahlásit
Cigi
Kde mají takový krásný xichtík?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 22:19
- Nahlásit
Je zde prosím Makrelka?? Jen bych jí chtěla upozornit, že chlastááááám!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 22:32
- Nahlásit
Vlčáčková
v jimlíně
all
jdu číst do peřin s kryskama Ricky je nějakej nastydlej, dostal jitrocelák, tak uvidím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 22:38
- Nahlásit
kejtlin Dík. Už jsem to dohledala. Ta je teda perfektní. Ta půjde rychle někam domů, nemám strach.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 06:40
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký, už je páteček
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 06:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
no já jsem jako slušný opčan uš spala, páč du makat.
a totéž doporučuju ostatním. chlastat se bude až dneska večer.
Cigi
A že jste takový bachařky někdo to tu musí hlídat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:18
- Nahlásit
čus bambus, dřete, dřete? Nechtěl by něgdo udělat výcuc z asi 60-ti stran co sem nečetla? Dobrá, odpovim si sama, nechtěl!
Chtěla sem se fčéra dívat na vojína rajena, chtěla sem se dívat na vertikál na ty hnusný bílý mrdky abych si připadala fajn doma pod peřinou, ale překazila mi to horizontální poloha f postely, páč uš v půl 9 sem byla gdesi v astrálu.
Zjistila sem, že asi funguju na solární energii, a čim dýl nesvítí svítíčko, tim víc mam v hajzlu baterky. Uš letim jenom na výpary.
Musim jít dřít, tak koukejte taky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:26
- Nahlásit
bonc
Zjistila sem, že asi funguju na solární energii, a čim dýl nesvítí svítíčko, tim víc mam v hajzlu baterky. Uš letim jenom na výpary.
Takových je nás tu moc. Minimálně eště já a DAvídková Trochu pomáhá, gdyž není sluníčko, tak aspoň rozsvítit úpa fšechny světla co máš k dispozici (ale to mám zase deprézi gdyž dorazí vyúčtování elektřiny ) . Nedávno sem o tom četla nějakou studiji, prý to má docela dost lidí, říká se tomu světelná depréze a vzniká to právě z nedostatku světla. Logicky Ofšem neradili tam co mám pak udělat s tou depresí vzniklou pohledem na účet
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:37
- Nahlásit
Biluška
Trochu pomáhá, gdyž není sluníčko, tak aspoň rozsvítit úpa fšechny světla co máš k dispozici
mě to umělý světlo spíš trochu rozčiluje, jenom zdůrazňuje jaká je venku tma - zrovna teď - sedim f kanclu u obřích oken, za kterejma je tma, hnus, malinko šero, nad sebou protivnou zářivku je mi z toho hnusně. ale úpa nejvíc mi vadí že se nemůžu dobíjet venčením, strašně moc potřebuju k životu courat po zelenejch prosluněnejch pastvinách, a každodenní venčení za šera kdy fšude okolo jenom bílej či černej hnus, mokrý šero a pak tma.... mokro, zima, bílo, tma. Dostávam se do těhlech stavů každej rok, po dvou měsících uš to prostě přestávam dávat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:38
- Nahlásit
Biluška
to já nemám, ale asi to má můj pes. hlavně když je tma a není sních. Když je sních, tak je veselý
Dneska tu je ofšem brutální smog nebo mlha, prostě přes to nejde vidět. pojedu po paměti.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:40
- Nahlásit
makrel
to já nemám, ale asi to má můj pes
já STRAŠNĚ MOC CHCI aby to měl můj pes a ne já, aspoň jeden!!!! by třá pak vod ledna nechtěli chodit ven...... a já bych nemusela dvě hodiny házet na louce jojo!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:41
- Nahlásit
ahoj všici, sem nastydlá, bolí mě hlava a v krku,za chvíli jedu s tím palcem sem zvědavá co s tím vyvedou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:50
- Nahlásit
kejtlin
sem zvědavá co s tím vyvedou
Coby, dají ti sádru. Je zkus ukecat na ortézu, ať se aspoň občas můžeš vykoupat
bonc
Zářivka je úpa bubý světlo. Takový nepřirozený. To musí být jiný světlo, spíš bodofky a tak...já třá hodně používám svíčky a petrolejky. Jednak se mi to líbí, za druhé se mi to líbí a za třetí je velký riziko, že podpálím celý barák a to teprvá bude světla
, strašně moc potřebuju k životu courat po zelenejch prosluněnejch pastvinách, a každodenní venčení za šera kdy fšude okolo jenom bílej či černej hnus, mokrý šero a pak tma.... mokro, zima, bílo, tma.
To znám. Naštěstí pracuju doma, tak si pracovní dobu upravuju tak, abych mohla pytlačit za "světla". I když je to dost nadnesený výraz, páč je stejně akorát šero
makrel
to já nemám, ale asi to má můj pes.
Kup mu k pelechu lampičku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:50
- Nahlásit
bonc
nechtěj, on se pak taky všeho víc bojí než v létě. ale teď je to zas lepší, jednak je sních a pak taky ti kokoti petarďáci už vystříleli fšechny náboje, tak se to tu vrátilo k normálu.konečně, na to, že házeli už tak od půlky prosince
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:55
- Nahlásit
Biluška
pelechu lampičku
k pelechu? co to je? jo ty myslíš jako k posteli, mi se ale blbje spí u rozsvíceného světla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 07:59
- Nahlásit
makrel
k pelechu? co to je? jo ty myslíš jako k posteli, mi se ale blbje spí u rozsvíceného světla
Pro blaho svého psa se prostě musíš objetovat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:00
- Nahlásit
Biluška
já uš se obětuju tak, že si připadám jak objetní beránek a čekám, kdy mě někdo podřízne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:02
- Nahlásit
makrel
čekám, kdy mě někdo podřízne
A tak se večer projdi sama po Stodolní a bude to hned...v tom nevidím moc velký problém
Du dělat výplaty Nenávidím gdyž musím někam posílat prachy a tady jich pošlu tak moc naráz, fňuk fňuk
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:08
- Nahlásit
makrel
nechtěj, on se pak taky všeho víc bojí než v létě.
já se víc všeho nebojim, to po nich nechci jenom aby se jim do toho humusu nechtělo aspoň tak z polovičky jako se nechce mě.
k pelechu? co to je? jo ty myslíš jako k posteli,
Biluška
tady jich pošlu tak moc naráz,
jedno malé, malinké číslíčko účtu navíc uš by se tam ztratilo, ti pošlu moje jo? částka uš nemusí bejt tak malinká
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:23
- Nahlásit
krásné ráno strýtový atrakce
Biluška
bonc
hlásím se do vaší skupiny děfčata, ale dneska teda nádherně svítí slunko, sic je hnusná kosa, ale za voknem to de, až na ty bílý mrtky na střeše naproti
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:27
- Nahlásit
Alexa
tak nebuď strejda skrblík a pošli ho i k nám na divokej zápat. tu nebylo ani nepamatuje, už nejspíš zapomnělo cestu - vyřiď mu že jestli jako čeká na tu dálnici prágl-vary tak ať laskavě nečeká a dogestí se hnedka teďka okamžitě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:27
- Nahlásit
Čus bus cambus
Dneska mám krásný den, neb za hodinku už jedu zase dom. teda lépe řečeno jedu k zubařoj a do práce se už nevrátím.
Davídková
Do Prokopáku zítra jedu, takže v půl jedný u tebe, ju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:37
- Nahlásit
Alexa
ale dneska teda nádherně svítí slunko, sic je hnusná kosa, ale za voknem to de, až na ty bílý mrtky na střeše naproti
tak nebuď strejda skrblík a pošli ho i k nám na divokej zápat
Ne,ne,ne,ne, pošli ho k nám na divoký východ Tady je mlha jak od Rákosníčka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:42
- Nahlásit
Biluška
bonc
T by se vám líbilo, kus se pošle na východ, kus na západ a my tu zase budeme potmě. Ani náhodou. Kór když dneska dorazím za světla dom, chci venčit po deelší době při sluníčku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:44
- Nahlásit
BaicoDneska mám krásný den, teda lépe řečeno jedu k zubařoj
tomu ty řikáš krásnej den?????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:48
- Nahlásit
bonc
Dneska mám krásný den, teda lépe řečeno jedu k zubařoj
Jo, protže všechno je lepší, než být tady v práci Ale dneska jdu jen na hygienu, takže mi akurát vyleští zoubečky a koupím si mezizubní kartáčky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:49
- Nahlásit
bonc
Je vadná nejspíš bude autysta
|