| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:54
- Nahlásit
Biluška
Je vadná
Hele, todle už vím dávno Někdy se divim, že jsem se dožila tohole věku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 08:57
- Nahlásit
Biluška
bonc
tak abyste neřekly tady máte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 09:00
- Nahlásit
čus fšicííí co se stratili f astrálu uš přet koncem fylmu..jedno jakýho ,čimš jako chci říct,že dyš Bejby konečně neseděla f koutě ,já uš u toho nebyla
Baico
bezva,pani tak f půl u mě,kuju )))))
jo a ZBYLY NĚJAKÝ PRACHY,JE MI FUK KOMU,MÁM SVJETELNOU DEPRÉZI A TA SE LÉČÍ JEDINĚ TAK,ŽE MI NĚKDO POŠLE LOVA NA ÚČET!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 09:00
- Nahlásit
Alexa
Ci opravdický A pořádný svítící, ne takovýhle blikátko Dyť aj na tý fotce je skoro tma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
čimš jako chci říct,že dyš Bejby konečně neseděla f koutě ,já uš u toho nebyla
Pani můžu vás ujistit, že to zase dobře dopadlo, otec se zmýlil a přiznal to a moc jim to spolu slušelo
bezva,pani tak f půl u mě,kuju
O.K.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 09:19
- Nahlásit
Biluška
pořádný svítící, ne takovýhle blikátko Dyť aj na tý fotce je skoro tma
šiš tak tady máš lepčí
a kdyby ti to bylo málo tak tady máš ještě jedno
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 09:21
- Nahlásit
Leyenda se po mě sháněla, má na ní někdo email?
a je tu už eldorádo?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 09:43
- Nahlásit
Alexa
no to sou konečně pořádný slunka!!! Si ho dam na plochu a budu na něj tupě civět a nablble se usmívat asi jako ten smajl
davidkova renata
dyš Bejby konečně neseděla f koutě ,já uš u toho nebyla
sem u toho nebyla eště neš si do toho kouta sedla
zase dobře dopadlo, otec se zmýlil a přiznal to a moc jim to spolu slušelo
tak teď aspoň vim jak ten nervák dopad
VJETELNOU DEPRÉZI A TA SE LÉČÍ JEDINĚ TAK,ŽE MI NĚKDO POŠLE LOVA NA ÚČET
pravdu díš, lepčejší neš si rozsvítit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:12
- Nahlásit
čus bus! je tu někde Vlčáčková? Do kdy se musej odevzdávat daně??
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
Do kdy se musej odevzdávat daně??
do konce března
a pokud máš daňového poradce tak tuším do konce června.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
do 31.3. - to vim i bez vlčáčka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:20 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
zuzanarosakova
Zdar. Čekám na podlaháře, tak jsem sem mrkla. Do 31. 3. 2011, a to včetně tohoto dne (snad by tam měla být tolerance do pátku 1.4., ale na to bych nespoléhala). Letos jsou zavedeny pokuty za pozdní podání. No a zaplatit to musíš o pár dní dřív, protože k 31.3. už to musí být na účtu FÚ. Pak máš 8 dní pro odevzdání přehledu na zdr. pojištění a do 30.4. čas na soc. pojištění. Oboje samozřejmě zaplatit o pár dní, než je tento termín.
Pokud máš daň. poradce, protahuje se termín přiznání do konce června a přehledů zase o 8 dní zdr. a do 31.7. soc. (přesněji by to mělo být do 30 dní od podání přiznání, ale je lepší to dát dřív).
Taky si můžeš požádat o protažení termínu bez dańového poradce, pak je taky termín do konce června, ale k tomu musíš mít důvod - příkladně ztráta dat při destrukci počítače (nejlépe s potvrzením od odborné firmy, která to opravovala), které nelze v řádném termínu znovu zadat do PC. U toho se platí kolem 300, což je o dost míň než platba daňovému poradci.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:25
- Nahlásit
Vlčáčková
děkuji velice poradce nemám, ale musim to všechno odnést účetní, aby to stihla udělat.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:27
- Nahlásit
Vlčáčková
jo a hele, jak je to s DPH, když někdo fakturuje do zahraničí, ale v česku není plátce DPH? Někdo mi tvrdil, že se pak musí platit DPH, ale moje účetní zas řikala, že ne, tak vim prd
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:34
- Nahlásit
Nazdr pipky, mám velmi krásný den, krásně jsem spala, souseda byla bezdupnááááááá, je mi božsky a bezvadňácky a svítí slunko a do školky k nám přijela Bajša, tak už se s Korinkou perou. Perou se po celém domě. Olga dostala karabáčem, chtěla bejt na Bajšinku ošklivá. Jak se máte? Bože, to je dnes krásně!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:37
- Nahlásit
ahoj, jsem zpátky z chíry-vezl mě strýc. Sádru mi nedali poněvadž nevymysleli jak by zasádrovali jen palec a kloub, by to teda šlo, ale zase by znehybnili kotník zbytečně, tak mi palec stáhli páskou k druhému prstu-u toho jsem se málem udělala, dali burrow mast a obvaz a stáhli elast´ákem v pondělí na kontrolu, že se ji to nelíbí, že to vypadá jako zlomenina, chová se to jako zlomenina a není to zlomenina , každopádně budu tak 3 týdny mimo než se to zhojí, mám brát ibalgin 3 krát denně, mám teda vyšší level než je ibalgin tak budu brát to a jednou denně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:45
- Nahlásit
kejtlin
Ty vado, ty umíš žít...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:46
- Nahlásit
rákosníčková mlha stále trvá a za chvíli pokračuji v práci.
kejtlin
-u toho jsem se málem udělalato kvůlivá tomu musíš jezdit na chýru??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:47
- Nahlásit
Gerda
Ahoj, nepudete procházkovat do Prokopáku, jako to bylo minule? Vzala bych holky.. šlo by to nebo ne e?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:47
- Nahlásit
byli jste hodní, "jen" jedenáct stran
Gerda
souseda byla bezdupnááááááá,
nespletla jste si pani jen uchošťoury s hřebykem?
Bože, to je dnes krásně!
je, je už se těším až po O vyrazím s pséčkama a snad takhle vydrí i do zítra, aby byla fProkopáku slunečná lázeň
Jinak pokud to vyjde, budou zítra na kousačkách další psí miminka vofčáčí miminka na socku, takže mazlení vítáno. Se mi podařilo natahnout další duše a aj další figurant bude
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:48
- Nahlásit
Gerda
jé vy už v práci provozujete psí školku?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:50
- Nahlásit
kejtlin
taxi pani vemte do práce kolobrndu bo kolo a můžete dělat závodní radu jak v Marečkovi pak nebudete muset vůůbec chodit na tu zamaskovanou zlomeninu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:54
- Nahlásit
makrel
rákosníčková mlha stále trvá a za chvíli pokračuji v práci.
Tutaj se to už lehce zvedá Do sluníčkova to má teda ještě dost daleko, ale už vidím na protější barák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:54
- Nahlásit
kejtlin
tak mi palec stáhli páskou k druhému prstu
a na to študujou takovejch let...
Crysa
aby byla fProkopáku slunečná lázeň
asi bude,aspon to furt řikaj..vemeš i ryngosako?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:56
- Nahlásit
Crysa
nj jenže při trase obchůzky, kerá je stejně k hovnu je tam dost schodů
makrel
vůlivá tomu musíš jezdit na chýru??
no to byla předehra, na to hlavní přijede dnes na víkent muš
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
vemeš i ryngosako?
můžu, odpolko ještě cinknu Matesoj, esli jede a vzal ho bo esli nejede, taxe tam pro něj stavím asi cestou nebo dneska navečír. Ráno se mě s tím nechtělo tahat do auta, bo sem byla z tý práce servaná jak borůfčí :-/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:59
- Nahlásit
Bajšince se u nás líbí, protože jí pejskové hodně bijou. Teď už bitvu vzdala a je se mnou v kaclu, za chvíli půjdem na další kolo.
Lucie Kratochvílová
Jasný, zítra jsme s Atuš v prokopáku od cca 11
Crysa
Depááák, vona vopravdu byla doma a byla strašně tichučká, možná je jen taky náhodný kolemjdoucí a všecko si to přečetla. Dnes bych jí ale líbala ruku, jak byla hodná. Vím, že ráno byla vzhůru od šesti, ale fakt ani jeden dup, jeno posouvala židle a to mi vůůbec neva. Jsem tak ščasné!
Jestli bude i zítra takhle hesky, štěstim se asi rozplynu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 10:59
- Nahlásit
Gerda
Ty vado, ty umíš žít...
njn to jsem celá já
davidkova renata
a na to študujou takovejch let...
no on se lékař-poměrně pohledný na lékaře, radil se sádrařem, sádrař je můj známý, jak by se to dalo zafixovat sádrou, sádrař ví, že sádru nechci tak je možný, že to Zdenda řekl schválně, že to jde jen s kotníkem, ale možná to fakt nejde, nevim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 11:00
- Nahlásit
kejtlin
no to byla předehra, na to hlavní přijede dnes na víkent muš
moooooooc blbááááááááááááááááááááá ))))))))))))))))))))))))
Crysa
ok..hele uš rozjíždíme to štětí )))) uš sou propozice??? dežaví řiká,že Monika z kralup chtít určo bude,prý tammjede f sobotu tak to domluvěj..a dotáááás..esi prý by tam byla možnost prodeje věcí(dárky, drobná bižu atd) z charitativního opchůdku co maj Kralupy?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 11:01
- Nahlásit
Gerda
Teďkonc dyš už známe cestu (minule sme bloudili asi 10 minut ), tak tam budem na tu 11 a budete na louce nebo kde, abysme vás našli Vládik pude s náma, neva? vemem si svoje kafe
|