| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 12:56
- Nahlásit
možna si pamatujete na tohodle hafika z klasterce nad ohri ci kde to byl ..se mi mooc libil a chtela sem ho dom tak domov maa uz bouzel ne u me ale u souseda asi mu ho ukradnu uz ho ma asi 14dni a ja ho videla az neska DD hned sem ho poznala hned ke me bezel jako a dal mi hudlna nechapu jak tak super pes mazel atd muze byt v utulku 8let
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:03
- Nahlásit
ketty
to je super, bezva zpráva , pamatuju si ho z fb
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
to mě napadlo, že by třeba taky šlo. Když si sesbíráte hovna, můžu vám je vyšetřit, nevidím v tom problém. Ale samozřejmě mi to zaplatíte. Nejsem laciná...
bonc
zviřátka jsou na ovlivňování davů nejlepší.
Rovnou ukážu: TENHLE! Tenhle pejsek to vodnese!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:05
- Nahlásit
ketty
máme z tohohle útulku Badína, takže bohužel chápu jak tam může zkejsnout pes 8 let Při jejich způsobu prezentace a vydávání psů Spíš se divim že to ňákej pes přežije - že to psychicky nezabalí
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:05 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin
jojo presne to je on no ja mela radost ja koukam co to beha za brankou a ze ho znam tak sme hned vylezla a du se na enj juknou pribehl vpoho na zavolani a dal hudlana mazel nejvetsi no jako parada taky mam radost jako ho kdyztak vyfotim v novim domove .......fakt skvele psiiisko to je
bonc
faakt no des uuudes teda no .........ale je fakt ze sused rikl ze ho musel asi desekrat vykupat a ostrihat ze byl splstnatelej ze se ani cesat nedal
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:06
- Nahlásit
Maky a Trix
Rovnou ukážu: TENHLE! Tenhle pejsek to vodnese!!!
"a do tejdne budu mít na krku místo medvědí hlavy tu jeho!!!"
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:08
- Nahlásit
bonc
to já myslela jako že vokážu na toho, co už budu mít na krku, víš? aby to bylo jako jasný, že už to vodnes, protože jsem dopředu věděla, že s lidma je špatný pořízení...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:09
- Nahlásit
Maky a Trix
to mě napadlo, že by třeba taky šlo. Když si sesbíráte hovna, můžu vám je vyšetřit, nevidím v tom problém. Ale samozřejmě mi to zaplatíte. Nejsem laciná...
A tak hlavně, že seš strýtová . Kam ti mám ty kýble guwen poslat? . Ceš aj koňské a kozí, nebo jenom psí?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:12
- Nahlásit
Maky a Trix
o já myslela jako že vokážu na toho, co už budu mít na krku, víš?
dyť tam v základní sestavě žádnej pes nejni, sem se teď dívala znovu. ale říct tadle žába už to vodnesla je taky působivý, to jó Ale to je jenom otázka času kdy seženeš 1. psí hlavu, jenom nevim jak do ní zaděláš to poslouchátko
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:14
- Nahlásit
Biluška
pošta asi není dobrej nápad... při jejich spolehlivosti by jim to mohlo někde smrdět třeba tejden
davidkova renata
prosím tě a nevíš, jak to tý chovatelce vychází? Jako jestli jsou zaparazitěný nebo ne? Protože jedna holčina u nás dělala diplomku a při vyšetřování zjistila, že asi jen 25% psů je nakaženejch... koček je to samozřejmě mnohem vyšší číslo, tak se doporučuje odčervovat pořád.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:14
- Nahlásit
ketty
ze ho musel asi desekrat vykupat a ostrihat ze byl splstnatelej ze se ani cesat nedal
to bych ještě neviděla jako ten největší problém Badin byl totálně zablešenej, ale vodblešit ho trvalo 3 dny. Psychicky se bude dávat do kupy ještě asi hodně dlouho. Každej větší pokrok většinou trvá tak 3 měsíce
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:16
- Nahlásit
bonc
mám tam tygra. to je skoro pef
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:17
- Nahlásit
Maky a Trix
pošta asi není dobrej nápad... při jejich spolehlivosti by jim to mohlo někde smrdět třeba tejden
Minule mě dost nasralo pépéelko. Pošlu to přes ně
Vsaď se, že to doručí hodně rychle . Anebo ne, pošlu to poštou. Páč až se mě u přepážky zeptají essi to chci pojistit, tak řeknu, že ne, že je tam beztak hovno
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:19
- Nahlásit
Maky a Trix
"tenhle pes už to vodnes" a ukážeš na gumovou tygří hlavu.... pokud to řekneš dostatečně přesvědčivě, bude to strýtová akce a důrazně připomeneš svý číslo účtu, máte s panem Kloboukem stejný šance
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:21
- Nahlásit
bonc
ty kráááávo
no co no..tenkrát nebyla úpa doba přející érotyckej lyteratůře tak to musel zavobalit šikovně
Maky a Trix
tak to pošlete tim busem vot ympatka s kočkama )))
prosím tě a nevíš, jak to tý chovatelce vychází? Jako jestli jsou zaparazitěný nebo ne
vychází to tak,že nevodčervuje skoro vůbec ))))) je z Prahy,čoklům vaří..samo štěnata jo,ale u dospělejch žádná trága..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:24
- Nahlásit
bonc
notendle nevim mozna i byval asi veselejsi urco drive jak rikam na to ze prisel jak prisel a byl tam osum let nemel problem jako k cizi ke me prijit ikdyz na naprah prilehl ale mel radost a hned me hudlankovalbylo to strasne mili ho takle videt jak se tuli a ma radost jako ikdz s eke me hnal ja to ani necekala zeby tak veril a hned se tulil ale fakt mega mazel no kdyztak ho priste blejsknu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
tak u štěňat by se mělo odčervovat bez koprolky, radši. Protože je to ohrožuje na životě... ale díky, myslela jsem si to přesně takhle. zlepšila jsi mi den.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:28
- Nahlásit
Maky a Trix
zlepšila jsi mi den.
tak to mi dost sere... nejsem tu proto abych někomu dělala dobře
dybys jó chtěla dám ti jejího emila,můžeš to probrat ale asi se nedováš nic závratně novýho ty strýte )))
du ven nepyšte jelyta!!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 13:31
- Nahlásit
juhé, juchachá, víkend! mažu pryč a do pondělka vás nechci vidět
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 14:17
- Nahlásit
jelyta a další vyrtuální strýtový atrakce, neserte mě, nemám čas vás dneska vůbec číst
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 14:23
- Nahlásit
davidkova renata
no dovol, nezapomeň, že kdyš je láska čistá nezáleží na ničem....
to by mně zajmalo proč, takový krásný štěnce... si přectav Klárka se spláclym čumákem....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:13
- Nahlásit
ketty
možna si pamatujete na tohodle hafika z klasterce nad ohri ci kde to byl ..se mi mooc libil a chtela sem ho dom tak domov maa uz bouzel ne u me ale u souseda asi mu ho ukradnu uz ho ma asi 14dni a ja ho videla az neskaDD hned sem ho poznala hned ke me bezel jako a dal mi hudlna nechapu jak tak super pes mazel atd muze byt v utulku 8let
Jupííí, ten mě dojímal mocinky, sem hrozně ráda, že už je doma a bude blízko, budeš se an něj moct chodit koukat a bude se kámošit s Liškou Dědou! Jupííí!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:20
- Nahlásit
Gerda
ahoj paní tak jak zítra?
Jinak ta Baico jede pro ten lososový olej kdy? Taky bych chtěla, ale nevím jestli už není dneska pozdě?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:22
- Nahlásit
Atusch
Paninko, zítra to vidim nejpozději v 9 u tebe? Abychom v půl 11 vyrazili a v 11 sraz s procházkářema u továrny. Olej nevim čoveče...možná že dneska tam jela? Úplně sem na to zapomněla....ani jsem jí to vlastně nedala do mailu, jak nám kázala...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 15:34
- Nahlásit
Gerda
ok budu s tím počítat. Musím vzít dneska Árese na velkou vychajdu za ty dva dny je tak nabušenej, že bude potřebovat pořádně protáhnout, kdyby se ti chtělo můžeš se přidat, nebo kdokoliv aby měl kámoše na lítání.
jinak ten olej bych chtěla taky ale na mail jsem zapomněla. Vzala by si aji kamoška, Jestli je ale pozdě, ta holt bych se zkusila stavit v chuchli kde by měli být taky rybářský potřeby.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 16:51
- Nahlásit
Děcka, tak už vim, že v pondělí nejdu na klikání, budeme tu přes noc. A dnes tu taky budu dlouho. Přectafte si, že aplouduju a jelikož to má všechno víc než 60 mega, nejde to a padá to. Mám pokakaný večer.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 16:57
- Nahlásit
Děcka už mě ta neschopenka nebaví. Nudáááá, chci jít ven s havákama jako.
A příšerně jsem se nakrkla. Měla jsem zítra začínat na cvičáku kurz, ale odložila jsem ho na odpoledne a vezme ho kámoška místo mě. Jedna nána mi nadala po mejlu, že nejsem normální, že jsem to už po 3. zrušila (to není pravda - minulý týden jsem to zrušila kvůli práci a teď jsem to jen přesunula na jiný čas) a že je ráda, že to zítra povede ta kámoška, že si jí nesmírně váží (asi narážka na to,že já stojím za hovno) a blá blá blá. Ta mě tak vytočila, pinda jedna! Proč to dělám já kráva? Musím kvůli tomu přesunout všechno, co jsem měla nadomlouvaný, dělám to ve svém volném čase a zadarmo. A proč? Aby na mě furt někdo řval? Jsem blbá, blbá a blbá. Měla jsem se na cvičák už dávno vykašlat a dělat jen svoje soukromý výcviky (tam žádnej problém není).
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 16:57
- Nahlásit
Gerda
paní budu pít dneska večer i za vás a klidně i nabízet činnosti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 17:00
- Nahlásit
pawLINka
proč máš neschopenku? Co ti je? Na nánu se vyprdni, aspoň nebudeš mít ve skupině někoho, s kým se budete navzájem srát.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2011 17:01
- Nahlásit
Jsem konecne pochopila votkad mate strytovou atrakci
Teda vono to ani k smichu moc nejni a myslim, ze tomu ubohymu vlceti by se ulevilo, dyby ho netahal na spagate po fsech certech , hlavne nechapu, ze to nevidej sami, priznifci jedni!
Pro Maky schovavam 16 a 34, Gerdicka se mozna taky docka, ta decka rostou jak z vody .
Vyklizim pudu nad senikem, je tam po byvalych majitelich uplne vsechno, co si dovedete predstavit. Napriklad velika bedna plna laku na nehty , hnedka jsem myslela na Gerdicku
|