Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2008 22:01
- Nahlásit

želva
jdu spát

ty jsi tu jak noční vrátnej-už několik dní večer ukončuješ diskuzi a fšechny zaženeš do kutlochu.
Tak já du taky,stejnak tu nigdo není

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Led 2008 22:23
- Nahlásit

ach jo, taky bych chtěla jít spát "v devět"

maixnerova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2008 23:10
- Nahlásit

Ebony

jedinej zvuk na světě mě zaručeně vzbudí kdykoliv, i kdybych byla mrtvá - když začne pes "pumpovat" na zvracení

... tohle právě byla rychlá šavle bez varování ....

Neessi
klidně,ale musíš namatlat šéfovou nejlíp nějakou krví třá z jelena,to po ní skočí a odnese ji,kam budeš chtít

Mohla bych se prosím také zapsat do pořadníku? Měla bych pár aktuálních typů...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2008 23:13
- Nahlásit

jóóó, eště se musím pochlubit - Tonka je o 1kg hubenější, srdíčko má na poslech díky Enapu už téměř čisté a zánět dásní se mi daří likvidovat Tantem Verde. Ptala jsem se vetky, jestli by raději neměla dostat ATB a řekla nám, že dásně má mnohem lepší a ať pokračuji v léčbě .

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2008 23:20
- Nahlásit

maixnerova
To jsem ráda, že máš s Toničkou úspěch. A co prosím tě žere, taky bych to potřebovala ,skrzevá to hubnuti!
Hlavně vás všechny zdravím. Dobrou.

želva
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 07:49
- Nahlásit

vstáváme
Neessi
tož jsem zas forum otevřela,a dnes kolem 22 hodiny to zas zavřu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 08:45
- Nahlásit

želva
tož jsem zas forum otevřela,a dnes kolem 22 hodiny to zas zavřu
TO JE MOJE FORUM!!!!
Jinak brýýý den fšem co se ráno vzbudili a shledali,že je bolí pravý koleno a oba lokty i těm co jim zčernal jazyk

Pardálka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 08:46
- Nahlásit

maixnerova
nazdárek, tak to jste s Toničkou faaaakt šššššikovnýýýý holkiiiii

želva
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 09:41
- Nahlásit

davidkova renata
no tak si ho votevírej sama a zavírej

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:11
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, které otravoval likvidátor z pojišťovny a přesvědčoval je, že si tu střechu vlastně utrhli sami, i těm, co je nikdo neotravoval, popřípadě otravoval někdo jiný

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:33
- Nahlásit

Dobré ráno prostě všem
došla mi síla velkokynologicky působit, včera večer mi jeden výmarský ohař pochcal nohu ale budiž.
Dnes ráno jsme potkali štěně jezevčíka, paní ho stále tahala od bendy, řekl jsem jí at ho nechá a ona mi vysvětlila, že kouše. Tak jsem ujistil, že Benda mu nc neudělá odpověděla že kouše moc, odpověděl jsem, že je to jedno a at se nebojí že si to srovnaj. Ne on kouše. Potom jsem šel na bobek štěně doběhlo ke mě já si ho chtěl pohladit a pani ho ode mne odtáhla s tím, že se při hlazení válí na zemi

Jinak bych chtěl napsat knihu (aby tady něco po mě zůstalo)
mám dva pracovní názvy jeden je: "1001 a 1 rada jak se stát kynologem" a druhý "1001 a 1 rada jak se stát velkokynologem"
Takže jestli Vás nějaké rady napadají tak mi je napište, pokud je zařadím do své knihy slibuji, že u té rady napíšu autora rady.

Biluška
já jsem jednou reklamoval lyžařskou bundu, rozpárala se v podpaží. Po pár dnech v reklamaci mi sdělili, že to je moje chyba protože jsem zvedal ruce když jsem jí nosil ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:37
- Nahlásit

Dobré ráno milí lidé, co máte také třínohé psy, zasádrované tety, prasklé výfuky a vůbec pěkný pátek!

Včera jsem měla dovolenou, trávila jsem jí v motole a na budějovické, kde jsme se dozvěděli, že tetina noha není jen s výronem, ale s pěknou zlomeninou 4 nártních kůstek. Dostala nechodící sádru a pani doktor málem do držky. Pak tetě narovnali ruku, neb ji měla sesunutou v zápěstí, poslali nás do motola na šroubování, že je to jako špatné, v motole nám pak doktor na silný nátlak přidělal k tetě podpatek a berlu. Se psem už jsem na veterinu nestihla jít, už měli zavřeno. Mařena si úplně zničila zadní nohu, když jsem jí ovázala a zamastičkovala, rozlízala si přední. Vůbec nevim, jak bude zítra na tom výletě chodit. Ještě s ní půjdu k doktorovi zítra ráno, dnes to nesthni, budu zas dlouho v práci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:40
- Nahlásit

isdpch
které bolí všechno mimo pravého kolena
zase s byl včera na šrot?:
Biluška
popřípadě otravoval někdo jiný
mě votravuje snad fšecko
dorazil Ponyekspres????????
benda2
pani ho ode mne odtáhla s tím, že se při hlazení válí na zemi
tak to bych dneska eště pochopila bo asi nechtěla vést na vodítku kouli bláta,čímže se plynule dostávám k tomu,že mě to bahno už fakt sere!
Takže jestli Vás nějaké rady napadají
heled,nezapomen na traverzu,to je stěžejní pomůcka fšech kinologů!
že to je moje chyba protože jsem zvedal ruce když jsem jí nosil ))
Moje chyba byla i to,že se nějak udělala díra do křusek mýho tehdy asi 5letýho dítěte.Taky to byla moje chyba bo mi sdělili,že je asi nosil špatně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:42
- Nahlásit

Gerda
moc pěkný..doufám,že teta zaplatila za první "ošetření" patřičný poplatek

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:49
- Nahlásit

Gerda
no to jsou radosti.

davidkova renata
,že je asi nosil špatně
to je klasický problém těch co mají dlouhý palec u nohy jinak jsem měl spolužáka a ten měnil boty po dvou měsících v reklamaci. Měl to vychytaný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

benda2

to je klasický problém těch co mají dlouhý palec u nohy
no nevim...voni se tak nějak rozpadly asi po měsíci a to toho f tom věku zas až tak nenaběhal.Navíc sem mu je třá na noc i sundavala..
Měl to vychytaný
jj,ale musíš na to mít nervy

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
sem mu je třá na noc i sundavala
tak to je jasný rozkousal je pes, asi byl v reklamačním oddělení kynolog tak to poznal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 11:00
- Nahlásit

benda2
tak to je jasný rozkousal je pes
sem f tý době žádnýho neměla ...aha !!! a co řekneš ted?????

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
a co řekneš ted????
že si pěkně kecala když si říkala, že máš čokly celej život
aha a co řekneš ty teď

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 11:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

benda2
že si pěkně kecala když si říkala, že máš čokly celej život
aha a co řekneš ty teď

Že kecáš a nečteš pečlive fšecky moje příspjefky Bo sem jasně psala,že bylo vobdobí gdy sem byla bez čokla(ta náááááádhera ) Vomlouvá tě jedině to,že umíráš

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 11:18
- Nahlásit

davidkova renata
(ta náááááádhera
já taky na dobu plyšový smečky vzpomínám se slzou v oku. Ta pohodička, žádný těžký prachy u Veta. Když se porvali stačila jehla a niť, když měli třeba zánět v uchu šoupnul jsem je do pračky .......... joo holka to byly časy

Vomlouvá tě jedině to,že umíráš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 11:30
- Nahlásit

benda2
když měli třeba zánět v uchu šoupnul jsem je do pračky ..........

ale zas je dobrý žes ho poznal,sou lidi co ho nepoznaj ani za prase!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
Ponyekspres dorazil, samozřejmě, že jsi nepodepsala všechny hvězdičky. Mě z tebe klepne paní . Naštěstí to není důležitý podpis. Musím jít, mám tady návštěvu. Né, že toho do večera napíšete kilometry, gdo to pak má číst

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 11:53
- Nahlásit

Biluška
samozřejmě, že jsi nepodepsala všechny hvězdičky
Ale já to řikala!! Taxi to doplnte,laskavje

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:24
- Nahlásit

Brý odpolodne-koukám,že uzrál čas udělat tu převrat a zmocnit se vlastnictví témat,bo Davídková je nakydnutá ouplně někde jinde
Gerda-to nemáš fakt jednoduchý a kolik má tetička ještě příbuzných?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:34
- Nahlásit

Neessi
Dojíždí za ní nejstarší dcera z druhýho konce Prahy, ale ta má svých starostí se svou rodinou opravdu hodně - a tím jí nechci omlouvat, opravdu to má hodně těžký, pomáhá, jak sama nejvíc může. Druhá dcera je mimo Prahu. Prostě víceméně nejvíc starostí padlo na hlavu mojí mamče, její sestře, no a já zas vim, že moje máma taky není zdravá, nemůžu to nechat jen na ní. Nejsem samaritán, ale tak ňák bych jí v tom prostě samotnou nenechala. navíc nesmí tahat těžký věci, aby jí zas neprasklo střevo, už takhle bývá každé velikonoce v nemocnici.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:40
- Nahlásit

Gerda

njn-jsou to starosti.Kdo ví,jak na tom jednou budeme my ,ale vzhledem k tomu,jak se mění priority u dnešní mládeže,tak si o nějaké péči nedělám íluze.Prostě scípnem v osamění

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 14:58
- Nahlásit

Neessi
Prostě scípnem v osamění
Toho bych se nebála, já jak nemám ráda lidi, tak určitě umřu v domově důchodců mezi spoustou cizejch protivnejch babek a dědků. Dneskla mám tak blbou náladu, budu strašně dlouho v práci, bo dělám plán práce na celej rok, nikoli jen na půl roku, jak se řeklo. Musim to mít pondělí hotový na ranní status. Budete si tu se mnou povídat?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:00
- Nahlásit

Gerda
Budete si tu se mnou povídat?

A kdy budeš dělat ten plán,když budeš kecat???

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2008 15:02
- Nahlásit

Gerda

dělám plán práce na celej rok

Jak to, že ne na pětiletku? Podej to jako zlepšovací návrh.

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání