Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 17:49
- Nahlásit

Gerda
musej bejt tutovje ňáký eeerupce
to si piš že jsou,páč celý palác flora,jako zaměstananci ,jsou na....ý už od pondělka ,jsou mimo kolej,jsem si původně myslela že jenom v pet centru,ale ono to bylo a je všude,nikdo se netěší napátek,sobotu i neděli,tak mi bylo řečeno že nějak se přibližuje měsíc bo co

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 17:56
- Nahlásit

želva
tak mi bylo řečeno že nějak se přibližuje měsíc bo co
No jestli bude ouplněk, měly bychom se připravit na to, že nemáme jíst, bo to se nejvíc hubne. Tak by měl ten ouplněk eště trochu počkat, až nebudu mít takovej hlad.
Už jsi z práce doma?

želva
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 18:08
- Nahlásit

Gerda
Už jsi z práce doma?
já mám 4 dny volna
že nemáme jíst
nikdy,já tohle nedodržuji,výš jak se mi ta váha na boxu hodí,ani nemusím zatloukat box

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 18:24
- Nahlásit

želva
nikdy,já tohle nedodržuji
No ale možná bys kvůli tomu srdíčku a tlaku měla aspoň maličko dodržet, aspoň snížit ten cholesteroool....¨Jako mě se to dost kecá, když tak nedodržuju )))))
Jak to, že máš 4 dny volno? To je velká krása! Já jdu zítra s tetou po nemocnicích a vyšetřeních, tak mám taky volno, ale raději bych byla v práci, to je snad jasný

želva
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 18:54
- Nahlásit

Jak to, že máš 4 dny volno?
no to je tím že pracuji v pet centru,ale v utoru jdu zas do kauflandu na noční 4x v tejdnu Gerda
No ale možná bys kvůli tomu srdíčku a tlaku měla aspoň maličko dodržet, aspoň snížit ten cholesteroool
no jo jenže já mám svojí hlavu,tím to bude

želva
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 19:01
- Nahlásit

Gerda
ale je fakt,že uzeniny jím dál,ale mám převážně tmavé pečivo,hermelíny mi začínaj chutnat,vodu z vodovudu nebo jemně prlivou,nejím sladkosti jako dřív a chlebíčky,ale zas si dám zmrzku z mekáče,no naráz já to neutnu,na to já mám svojí hlavu,ale je fakt že užírám morčeti a psům zeleninu když si dávaj taky

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:02
- Nahlásit

Gerda
želva

Ouplněk bude 22.1.,takže neplašte,všechno,co teď sežerete před ouplňkem,tak se usadí do špeků.S dorůstajícím Měsícem roste fšechnoooooo i nadváha

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:05
- Nahlásit

Neessi
všechno,co teď sežerete před ouplňkem,tak se usadí do špeků
tak to bé pravda bo dneska si připadám jak vzducholod Hindenburg nebo jaxe to monstrum menovalo.Vysvětli ale to ted Jako vodgdy se to datuje dyš je teprf 16.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:08
- Nahlásit

Neessi
taky chci vědět odgdy se počítá "před úplňkem" . A neopovažuj se říct, že dřív jak dvě hodiny, to bys mě nakrkala

davidkova renata
Paní kolegyně, poďme, staneme se vlkodlaky a pak budeme mít o úplňku úplně jiný starosti

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
Vysvětli ale to ted Jako vodgdy se to datuje dyš je teprf 16.

No dyk je to už za 6 dní-Měsíc přirůstá ,takže přirůstaj i ty špeky.Takže vode dneška vod rána jenom kyneš.
Hele,ale nebyla ta vzducholoď naplněná vodíkem?Vodík se nepočítá.Ani sirovodík(tím je naplněná Bordža a neustále se vnucuje domů.Vzhledem k tomu,že umí otvírat dveře,tak jsem nás musela před ní zamknout.Je nasraná.Nevím,jestli dveře do rána vydrží )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:13
- Nahlásit

Biluška
Paní kolegyně, poďme, staneme se vlkodlaky a pak budeme mít o úplňku úplně jiný starosti

No já sem jednoznačně pro Celej den se budu válet v rakvi jako prase a večír budu škodit.Uděláme si seznam koho vypijem mezi prvníma jo?
P.S.sem vodvařená z Bláni Mladý ,nemáte ponětí esi to nejni můj manžel čekatel???Smysl pro humor považuju v manželství za stavební kámen fstahu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:14
- Nahlásit

Neessi
Je nasraná.Nevím,jestli dveře do rána vydrží
Nevydrží...bude to stejnej model jako v roce 2005 kolem vánoc f Tichomoří
No dyk je to už za 6 dní-Měsíc přirůstá ,takže přirůstaj i ty špeky
Tak jinak...vodgdy teda podle tebe vodrůstaj????????

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:15
- Nahlásit

davidkova renata
nemáte ponětí esi to nejni můj manžel čekatel

by sem řekla,že jo aj ta martaska tady

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
Tak jinak...vodgdy teda podle tebe vodrůstaj????????

Po úplňku.Ale jen f přípatku,že nebudeš od 22.1.skoro vůbec žrát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:18
- Nahlásit

Neessi
No eště je f podezření argošek,ale kydy má teda děsný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:19
- Nahlásit

Neessi
Po úplňku.Ale jen f přípatku,že nebudeš od 22.1.skoro vůbec žrát.
tak to sem jako nepochopila.Esi to dobře chápu,těsně po úplnku(teda tak hodinu) už je zas před dalšim,tagže je to celý nějak na hovno

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:24
- Nahlásit

davidkova renata
tak to sem jako nepochopila

Hele,zvopakuj si fáze Měsíce,jinak se nedomluvíme.Přece je 28 dní cyklus a 4 fáze.Tejden před ouplňkem a tejden po ouplňku jsou ty,co jdou na špeky nebo odšpekování.Už chápeš.

Jen tak mimo- neviděla jsi někde rosňu?Sem jí tudle psala SMS a ani mi neodpověděla.Nějak náma pohrdluje,co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:26
- Nahlásit

Neessi
neviděla jsi někde rosňu
ted sem jí zahlídla vedle...třá nemá eště furt čas

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
No já sem jednoznačně pro Celej den se budu válet v rakvi jako prase a večír budu škodit.Uděláme si seznam koho vypijem mezi prvníma jo?
Paní, vy v těch strašidlech máte teda pěknej bordel . Pijou přece upíři. Vlkodlaci jsou lidi co se za úplňku mění na vlky. Neviděla jste Harýka Potříka nebo co? Ale upíři bysme mohli být taky, poněvadž když budeme pít jenom hubený lidi tak musíme být logicky taky hubený

.S.sem vodvařená z Bláni Mladý ,nemáte ponětí esi to nejni můj manžel čekatel???
Bych tipla spíš toho Argoška, i když u Kájiška jeden nikdy neví

Jdu na četníky, tak dobrou s kobrou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:28
- Nahlásit

Neessi
Už chápeš
Ne.Mě dou na špeky fšecky fáze a ty mi deš na nervy páč nemáš jinou zaručenou a bezpracnou metodu!Kam ta medicína de,mi řekni???? To je jak ve středovjeku furt,gde je nějakej pokrok???

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
ted sem jí zahlídla vedle...třá nemá eště furt čas

no já ji tam taky zahlídla před chvílí.A sem nevleze a nevleze a přitom to má kousek-hned vedle.

želva
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
za chvíli jde dom,takže to vypne tak kolem 20,50

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:31
- Nahlásit

davidkova renata
Kam ta medicína de,mi řekni????
Tak na ti odpovím docela přesně- do prdele.
páč nemáš jinou zaručenou a bezpracnou metodu!

Jak to?Když budeš bez práce,tak nebudeš mít co žrát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:31
- Nahlásit

Biluška
Pijou přece upíři. Vlkodlaci jsou lidi co se za úplňku mění na vlky.
A jo,dyk sem blbá hele budem rači upířííí bo se mi nechce lítat po lese jak debil,už chci mít taky trochu klidu.a s těma hubenejma máte recht,jinak to fungovat nemůže.
Du taky vocad,ale napřed se mušim přebalit bo Bláňa mě dostala s trubkou co jí chce obec vrátit

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:33
- Nahlásit

želva
za chvíli jde dom,takže to vypne tak kolem 20,50

A že by se aspoň pozdravila s kamarátkama?Sem jí tuhle psala a ani se neobtěžovala odpovědět.Tak jí to vyřiď

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
Du taky vocad,ale napřed se mušim přebalit bo Bláňa mě dostala s trubkou co jí chce obec vrátit

hele,to nebé argošek ani náhodou.

želva
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:37
- Nahlásit

Neessi
no tak jí to zejtra vyřídím
když vona to má těžký,dostane se tam jedině když má odpol,a to až tak po tý 20,vedoucí jí tam nepustí a když jsou lidi,tak to musí vypnout na program na dvd

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:39
- Nahlásit

Neessi
hele,to nebé argošek ani náhodou.
proč??má taky podobný hlody

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:40
- Nahlásit

želva
když vona to má těžký

to už nenosí ani mobil,jo?Já jí psala SMS

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
proč??má taky podobný hlody

Pointu hlodů možná jo,ale ten slovosled nejni jeho.Ale třá je to jeho druhé Já

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání