Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:21
- Nahlásit

želva
promin
V pohodě........

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
urt je to vo ho*ně

Tagže sem tu správně!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:23
- Nahlásit

jablunka
Stručný výcuc
Z Pitbulla je chlap a už se to začíná projevovat na povaze - neustále se válí a tady má áčka.
Isdpch umřel, už nevím na jakou chorobu, myslím, že to byla meningitida brouka mozkožrouta
Davídková kreslí Isdpchovi toho zdechlého brouka a cestu na jakýsi hrad, beztak se ztratí voba.
Můdr má zlámaný obě haksny, za trest, protože vedla nemístné řeči o hubnutí.
Želva tu furt není, honí mamon, aby si mohla koupit další morče co jí beztak Dasty sežere.
Benda je smrtelně nemocnej, jelikož zhubnul 3 a půl kila, skládáme se mu na věnec.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:23
- Nahlásit

davidkova renataBiluška
Vy jste plečky, furt o tom jenom mluvíte, zatímco ve světě se dějí věci

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:24
- Nahlásit

Mucholabka
furt o tom jenom mluvíte
Teoretická příprava je velmi důležitá

zatímco ve světě se dějí věci
Tady taky, jenom o tom nepíšu na net, protože Erin by z toho rupla cévka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:24
- Nahlásit

jablunka
Tagže sem tu správně
ste doma

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:26
- Nahlásit

Biluška
Stručný výcuc
Tagže fšechno při starým!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:27
- Nahlásit

Biluška
Teoretická příprava je velmi důležitá
někteří výcvikáři u toho zůstanou

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
ste doma

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 13:42
- Nahlásit

isdpch
hele neni to vůbec narážka na mě ?
to bych si v životě nedovolila!
Co za týden uvidíme se aspoň na chvíli ?
Nic neslibuju na 100%,ale snad to vyjde aspoň pro mě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 13:57
- Nahlásit

jablunka
Co za týden uvidíme se aspoň na chvíli ?
Nic neslibuju na 100%,ale snad to vyjde aspoň pro mě.

gde????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:05
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek reni,nazdarek lidi,co prezili sichtu,nebo na teprve momentalne pujdou,nechci byt valecnym stvacem,ale ja mam dva dny volno,jinak doma vse pri starym a v robote jeste horsi,jinak ty černý m...y se nejak rozmnozili,zas tam byli bandy.pani,pak me vecir prozvonte jo?no jestli prezijete sichtu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:10
- Nahlásit

nemethova5
čus apni,zrovna razim ven a pak dřít dneska je tu aspon slunko.Uvidim večír,štváči bo umělcííí maj koncert tak nechci vidět ten mrd*ik

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:12
- Nahlásit

davidkova renatano nekteri umelcííí,jsou prasata,tak si z toho nic pani nedelejte,jo?tady taky dnes sviticko slunickuje a je fajn,tak se mi pani neudrete,jo?

želva
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:13
- Nahlásit

nemethova5
no já nechci provokovat ale já mám od zítřka 4 dny volna

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:15
- Nahlásit

nemethova5
Já zrovna dorazila do práce a je tady šrumec.

želva
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:15
- Nahlásit

jinak byla dneska sindy na očkování a má 12 kg ,takže bude mít víc pohybu a jiné krmení aby zhubla aspon 2 kg

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:16
- Nahlásit

želvagratuluju pani,to jeste davidkoj nevo,co se na ni chysta,bo se asi vydam do prahy,budu tam mit skoleni,tak jeste uvidim kdy.pak s davidkoj ozerem a bude nam dobre,uz to planuju pekne dlouho a neboj,prindu se podivat na vas na vsechny.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:18
- Nahlásit

Mucholabkano nazdar ty jsi v robote?no to mas teda blby,ja jsem doma a naramne si to uzivam,jak to ze tam mate srumec,jo neco po tobe potrebuji,kartu do nootebooku,cenu a tak,u mojeho domovskeho t-mobile to stoji za h...o a jeste v tom maji bordel chytraci v tech mojich pausalech uz smlouvu nepodepisu s nema.

želva
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:19
- Nahlásit

nemethova5
davídkovou a ožrat,to jde?????
no mě nikdo zatím neožral a nikdy se jim to nepodaří

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:22
- Nahlásit

želvanazorne predvedu!neni problem,zacvicim a zaucim zadarmo,prvni lekce zdarma,no a vemu neco hodne košer,je libo hruskovici,vinovici,nebo haluzkovici,jinak jsem pivar a piju radegast.ten v praze mate taky tak je to dobry,jinak jaka je priprava na zkousky?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:28
- Nahlásit

nemethova5
Já prodávám jen fixní služby, mobilní ne, mohal bych ti udělat net přes pevnou linku, jestli máte

želva
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:29
- Nahlásit

nemethova5
jinak jaka je priprava na zkousky?
no jsem pako,tak jak jsme byli v neděli lítat,tak dasty si toho nabral více a má trochu natáhlou nohu,dnes už je to o 50% lepší,takže má ted tak 14 dní havaj,takže poslouchá,ale nenutím ho moc i když by nejraději zas lítal,takže venku chodí raději pomalu a na vodítku
a jinak já mám ráda Bejlís

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:44
- Nahlásit

želvapani lepidlo?z toho boli hlava a zaludek,to chce lek,ted jsem si dala pamprdlika na povzbuzeni,jooo to ma gradyjsem slysela,ze ten tvuj pes je peknej ulitanej posuk,no jinak natahla noha dost boli

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:46
- Nahlásit

Mucholabkazuzko ja nechci net,pripojeni mam a dokonce dvoji,jedno svoje jedno od brachy,takze kdyz vypadne moje sit,napojim se na nej,bo mam routr,jinak budu potrebovat na praci pevnou linku,tak za kolik a jak,diky.

želva
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:48
- Nahlásit

nemethova5
vůbec ho to nebolí,když mu na to šáhnu tak si mě ani nevšimne,do schodu jde v poho i ze schodu,musí tady v baráku přejít 8 ks když chce ven
a ty lepidla mám nejraději,mě pivo nedělá dobře a fernet nepiju,jedině tyhle sladkosti,nebo nějaké to lepidélko z příchutí jablka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:51
- Nahlásit

želvadobrej ten berenzen,to kysely jablko,muzu doporucit,fernet taky muzu,ale jak rikam,nejradsi mam ciste destilaty,bez barviv a prichuti,z toho neboli hlava a neni spatne od zaludku,jinak pivo muzu,na kazdyho pusobi jinak,nekoho boli hlava,nekomu se zase chce spat,aha,tak to nema asi tak moc,spise to ma namozene,to je fakt to chce klidovy rezim.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:01
- Nahlásit

isdpch
hele jakto že taháš saraxovi ze srazu, nebylo by lepčí kdyby tě oni přivezli na sraz
No dyk jó,já je vodnikud netahám,ale jestli přijedu,tak s nima a jejich děti budou u nás!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:02
- Nahlásit

jablunkadobry den pani,mate se?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:02 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

nemethova5
zřízení 499 bez daně, tarif podle toho, na co to potřebuješ, budeš volat?

Z fernetu mě dneska bolí hlava.

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání