| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:21
- Nahlásit
želva
promin
V pohodě........
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:22
- Nahlásit
davidkova renata
urt je to vo ho*ně
Tagže sem tu správně!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:23
- Nahlásit
jablunka
Stručný výcuc
Z Pitbulla je chlap a už se to začíná projevovat na povaze - neustále se válí a tady má áčka.
Isdpch umřel, už nevím na jakou chorobu, myslím, že to byla meningitida brouka mozkožrouta
Davídková kreslí Isdpchovi toho zdechlého brouka a cestu na jakýsi hrad, beztak se ztratí voba.
Můdr má zlámaný obě haksny, za trest, protože vedla nemístné řeči o hubnutí.
Želva tu furt není, honí mamon, aby si mohla koupit další morče co jí beztak Dasty sežere.
Benda je smrtelně nemocnej, jelikož zhubnul 3 a půl kila, skládáme se mu na věnec.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renataBiluška
Vy jste plečky, furt o tom jenom mluvíte, zatímco ve světě se dějí věci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:24
- Nahlásit
Mucholabka
furt o tom jenom mluvíte
Teoretická příprava je velmi důležitá
zatímco ve světě se dějí věci
Tady taky, jenom o tom nepíšu na net, protože Erin by z toho rupla cévka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:24
- Nahlásit
jablunka
Tagže sem tu správně
ste doma
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:26
- Nahlásit
Biluška
Stručný výcuc
Tagže fšechno při starým!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:27
- Nahlásit
Biluška
Teoretická příprava je velmi důležitá
někteří výcvikáři u toho zůstanou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
ste doma
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 13:42
- Nahlásit
isdpch
hele neni to vůbec narážka na mě ?
to bych si v životě nedovolila!
Co za týden uvidíme se aspoň na chvíli ?
Nic neslibuju na 100%,ale snad to vyjde aspoň pro mě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 13:57
- Nahlásit
jablunka
Co za týden uvidíme se aspoň na chvíli ?
Nic neslibuju na 100%,ale snad to vyjde aspoň pro mě.
gde????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:05
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek reni,nazdarek lidi,co prezili sichtu,nebo na teprve momentalne pujdou,nechci byt valecnym stvacem,ale ja mam dva dny volno,jinak doma vse pri starym a v robote jeste horsi,jinak ty černý m...y se nejak rozmnozili,zas tam byli bandy.pani,pak me vecir prozvonte jo?no jestli prezijete sichtu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:10
- Nahlásit
nemethova5
čus apni,zrovna razim ven a pak dřít dneska je tu aspon slunko.Uvidim večír,štváči bo umělcííí maj koncert tak nechci vidět ten mrd*ik
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:12
- Nahlásit
davidkova renatano nekteri umelcííí,jsou prasata,tak si z toho nic pani nedelejte,jo?tady taky dnes sviticko slunickuje a je fajn,tak se mi pani neudrete,jo?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:13
- Nahlásit
nemethova5
no já nechci provokovat ale já mám od zítřka 4 dny volna
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:15
- Nahlásit
nemethova5
Já zrovna dorazila do práce a je tady šrumec.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:15
- Nahlásit
jinak byla dneska sindy na očkování a má 12 kg ,takže bude mít víc pohybu a jiné krmení aby zhubla aspon 2 kg
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:16
- Nahlásit
želvagratuluju pani,to jeste davidkoj nevo,co se na ni chysta,bo se asi vydam do prahy,budu tam mit skoleni,tak jeste uvidim kdy.pak s davidkoj ozerem a bude nam dobre,uz to planuju pekne dlouho a neboj,prindu se podivat na vas na vsechny.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:18
- Nahlásit
Mucholabkano nazdar ty jsi v robote?no to mas teda blby,ja jsem doma a naramne si to uzivam,jak to ze tam mate srumec,jo neco po tobe potrebuji,kartu do nootebooku,cenu a tak,u mojeho domovskeho t-mobile to stoji za h...o a jeste v tom maji bordel chytraci v tech mojich pausalech uz smlouvu nepodepisu s nema.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:19
- Nahlásit
nemethova5
davídkovou a ožrat,to jde?????
no mě nikdo zatím neožral a nikdy se jim to nepodaří
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:22
- Nahlásit
želvanazorne predvedu!neni problem,zacvicim a zaucim zadarmo,prvni lekce zdarma,no a vemu neco hodne košer,je libo hruskovici,vinovici,nebo haluzkovici,jinak jsem pivar a piju radegast.ten v praze mate taky tak je to dobry,jinak jaka je priprava na zkousky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:28
- Nahlásit
nemethova5
Já prodávám jen fixní služby, mobilní ne, mohal bych ti udělat net přes pevnou linku, jestli máte
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:29
- Nahlásit
nemethova5
jinak jaka je priprava na zkousky?
no jsem pako,tak jak jsme byli v neděli lítat,tak dasty si toho nabral více a má trochu natáhlou nohu,dnes už je to o 50% lepší,takže má ted tak 14 dní havaj,takže poslouchá,ale nenutím ho moc i když by nejraději zas lítal,takže venku chodí raději pomalu a na vodítku
a jinak já mám ráda Bejlís
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:44
- Nahlásit
želvapani lepidlo?z toho boli hlava a zaludek,to chce lek,ted jsem si dala pamprdlika na povzbuzeni,jooo to ma gradyjsem slysela,ze ten tvuj pes je peknej ulitanej posuk,no jinak natahla noha dost boli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:46
- Nahlásit
Mucholabkazuzko ja nechci net,pripojeni mam a dokonce dvoji,jedno svoje jedno od brachy,takze kdyz vypadne moje sit,napojim se na nej,bo mam routr,jinak budu potrebovat na praci pevnou linku,tak za kolik a jak,diky.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:48
- Nahlásit
nemethova5
vůbec ho to nebolí,když mu na to šáhnu tak si mě ani nevšimne,do schodu jde v poho i ze schodu,musí tady v baráku přejít 8 ks když chce ven
a ty lepidla mám nejraději,mě pivo nedělá dobře a fernet nepiju,jedině tyhle sladkosti,nebo nějaké to lepidélko z příchutí jablka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 14:51
- Nahlásit
želvadobrej ten berenzen,to kysely jablko,muzu doporucit,fernet taky muzu,ale jak rikam,nejradsi mam ciste destilaty,bez barviv a prichuti,z toho neboli hlava a neni spatne od zaludku,jinak pivo muzu,na kazdyho pusobi jinak,nekoho boli hlava,nekomu se zase chce spat,aha,tak to nema asi tak moc,spise to ma namozene,to je fakt to chce klidovy rezim.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:01
- Nahlásit
isdpch
hele jakto že taháš saraxovi ze srazu, nebylo by lepčí kdyby tě oni přivezli na sraz
No dyk jó,já je vodnikud netahám,ale jestli přijedu,tak s nima a jejich děti budou u nás!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:02
- Nahlásit
jablunkadobry den pani,mate se?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:02 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
nemethova5
zřízení 499 bez daně, tarif podle toho, na co to potřebuješ, budeš volat?
Z fernetu mě dneska bolí hlava.
|