Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:27
- Nahlásit

Mucholabka
Nemám, je u sousedů o pár baráků výš. Ona se nesnesla s Wandou a to byl dost problém, protože měli mít společný dvojkotec. Ta přepážka mezi kotcema je taková hodně fórová, dva silní psi co by šli po sobě by ji zbořili během pár hodin. Malí psi se jí taky moc nelíbili. Nevadí jí jeden prťavec, ale když se kolem ní hemžili všichni naráz a pochopitelně všichni štěkali tak bylo vidět, že to dlouho neustojí a na některého šlápne . Takže je u Gábiny a užívá si tam jak prase v žitě. Všichni jsou z ní unešení a ona si je krásně omotává kolem tlapky

Neessi
Kde je sníh? Tady je bahno a začínají mi rašit tulipány Jestli tu letos mrzlo sumasumárum 15 dní tak to bylo moc. Teď je tak kolem +10, normálně jaro

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:34
- Nahlásit

Biluška nemá Akélu II u sebe?
Akela 2???? To uje která?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:43
- Nahlásit

nemethova5
žáby mi nevaděj,ale rači jí líbat nebudu,při mý smůle by se vona neproměnila f krásnýho prince,ale já f tu samou žábu
Neessi
ať ji aspoň trochu zhubnu.Copak to jde,když je v růstu?
Jo taghlens...tagže já sem taky v růstu,aha,aha..
Biluška
začínají mi rašit tulipány normálně jaro
mě vyrašil beďar,to znamená co??

Bela
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:44
- Nahlásit

Biluška
cuvaci su dost indivdualisti, tak si viem predstavit, ze jej vacsie smecka sla na nervy. Navyse, cuvaci a severania sa nemaju moc radi
ale u tej Gabiny to zatial vyzera super! drzim palce!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:53
- Nahlásit

papillon_girl
Akela 2???? To uje která?????
To je ta, co tu není

davidkova renata
To znamená, že jsi věčný puberťák, nebo že žereš moc čokolády

Bela
Navyse, cuvaci a severania sa nemaju moc radi
Tak z tohoto hlediska jsem se na to nedívala . Ale zarazilo, mě že naše Destruktorka, která miluje všechny psy bez rozdílu pohlaví a věku po ní vyjela jak po uzeným. Sotva jsem ji přivedla ke kotci tak Wanda šílela. A to bych si vsadila na to, že bude štěstím bez sebe, že bude mít kámošku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 13:08
- Nahlásit

Biluška
znamená, že jsi věčný puberťák
achá...tak proto mám furt tak trapný nápady...
máte majla a du ííípit s hypochondrem a Gerdou,čus..

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
už se tím prokousávám, jdu vám teda napsat návod na řešení. Pozdravujte Gerdu i hypochondra. Mimochodem paní, začala hárat Winky, ona teda do línijí není žádným přínosem, ale prachy jsou prachy... mám ji taky pustit k Armageddonovi, nebo jí najdem jiného ženicha? .Armiš je k akci připraven a to tak, že ihned

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 13:57
- Nahlásit

Biluška
To je ta, co tu není
aháááá! Už mib to došlo! Jedeš zítra do Olomouce na čumendu? Jinak na Winky ti klidně přizvu Bowiena, ten bude rád.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 15:48
- Nahlásit

papillon_girl
Jedeš zítra do Olomouce na čumendu?
Nejedu. Jednak děláme to pitomé dřevo a za druhé je tam na můj vkus moc narváno. Ty dva roky po sobě mi to stačilo. Jedu vystavovat do Brna, akorát nevím co, protože Winice je příšerně vylínaná a Bonice se v kruhu tváří jako největší chudáček ze všech nejchudší. Sklápí uši, hrbí se a jednou se dokonce pokusila kulhat Přitom je tak nádherná, kdyby se nechovala jak debil tak intra udělá levou zadní. Ale ona je proti výstavám nějak vysazená

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 16:09
- Nahlásit

rosnička
jak to dopadlo s novou čubís, už je doma?

Pani,vy si to pletete-to myslíte určitě Toničku maixnerovic.Kdybyste víc docházela,tak byste f tom neměla takový kuláž

želva
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 18:27
- Nahlásit

tak jsem se prospinkala,asi 5 hodin jsem spala

želva
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 18:29
- Nahlásit

nemethova5
krásný fotečky, a žabička taky

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 19:31
- Nahlásit

davidkova renata
No to mládneš!!

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:10
- Nahlásit

Dobrý večer,
dnes jsem byl v centru a zjistil že česky skoro nikdo nemluví. Dokonce mě odchytl jeden a anglicky mi nabízel směnu peněz potom mi anglicky nabízeli projížďku lodí, nechal jsem ho vykecat aby jako potrénoval angličtinu a následně mu sdělil, že na lodi jezdím v létě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:11
- Nahlásit

benda2
doufám, že jsi mu to sdělil anglicky

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:13
- Nahlásit

benda2
anglicky mi nabízel směnu peněz potom mi anglicky nabízeli projížďku lodí, nechal jsem ho vykecat aby jako potrénoval angličtinu a následně mu sdělil, že na lodi jezdím v létě.

co to bylo za vola?Nebo jsi se převlík za túristu?

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:16
- Nahlásit

Biluška
ne česky a přidal že jako rodilý pražák žijící v praze si na to léto počkám

Neessi
byl to vůl já ani neměl foták a navíc jsem se tvářil jako vždycky

ps: ale fotil jsem se s Jardou jáglem a dominíkem haškem a šahal trampový na prso a kvůli tomu sem se pohádal s adolfem

želva
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:27
- Nahlásit

benda2
hod jsem fotky
to nevíš že v centru se česky nemluví

želva
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:19
- Nahlásit

všici máte velkej černej puntík

maixnerova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:34 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

želva
my prosím aspoň zdravíme, než zas půjdeme . Ten zoufalej výraz maj Kousík Piškot s Tonkou proto, že jdu pryč a je nechávám doma... Jinak fotka je opět mobilem, tak se omlouvám za příšernou kvalitu...
Pěkný víkend přeje š.k.t.

želva
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:38
- Nahlásit

maixnerova
to je sladkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

maixnerova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:53 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

želva

, před chvilkou jsem se vrátila z Hornbachu, koupila jsem Toničce červený kšírky a náhubek, kterej nebude nosit ona, ale já v ruce, kdybysme potkaly nějakýho militantního tramvajáka. Taky jsem pořídila Tonce dietní měkký dobrůtky jako motivaci na výcvik a Piškotovi prasečí ouška, aby mu to nebylo líto . Dneska jsme jeli na první společný výlet tramvají do Hvězdy a úplně v pohodě. Cesty v oboře jsou jeden led (neposypaný samozřejmě) stejně jako tady všude okolo vyjma Bělohorský, ale mělo to výhodu, že Hvězdu jsme měli sami pro sebe a když jsme chodili sněhem v lese, tak to šlo... Je skvělý, že jak Tonka se učí od Kousíka lumpárny, on se učí od ní chůzi u nohy, což nám nikdy moc nešlo, protože jsem to dost zanedbala a pak už to neřešila. Teď, když mám Tonku na vodítku na krátko, Piškot kráčí z druhé strany velevzorně u nohy, ne vpředu nebo vzadu, ale U NOHY! Poprvé za 12,5 let

maixnerova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:08 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

jééé, nevíte někdo na kolik se suší ovoce v troubě, na 50 stupňů? A jak dlouho asi? Tonce totiž moc chutnaj jabka, tak bych jí na výcvik jako odměny udělala křížaly (vzhledem k jejímu velkolepému prostorovému řešení a počtu zubů ), ale jěště nikdy jsem je nedělala...

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:37
- Nahlásit

maixnerova
jééé, nevíte někdo na kolik se suší ovoce v troubě, na 50 stupňů?

v troubě nevím,ale v sušičce tak 2 hodiny

maixnerova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:41
- Nahlásit

Neessi
já právě sušičku nemá, tak to zkusím metodou pokus - omyl v troubě...

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:42
- Nahlásit

maixnerova
když to trouba vydrží

maixnerova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:46
- Nahlásit

benda2
když to trouba vydrží

... takovej trouba se eště nenarodil

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:59
- Nahlásit

maixnerova

a kolik toho jablíčka Tonička denně sbaští?Bordža denně tak 1 velký jablko ,Aisha vůbec-ta má ráda švestky(ale kde je mám v zimě brát?)

maixnerova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 23:02 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Neessi
a kolik toho jablíčka Tonička denně sbaští?

..dala jsem jí ho až dneska, měla asi půlku malýho jabka. Myslím, že tak 0,5kg už má dole, uvidíme zítra u vetky...

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 23:03 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

maixnerova
ale narodil jen jsi troubu ještě nenašla

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání