| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 18:57
- Nahlásit
Neessi
čubiny mám čisté
to se dělá jak prosím???
ale musím se dnes pochlubit i sem, dneska jsme na národce v Olomouci dostali s Indouškem V1, CAC, NV, BOB, a dokonce o nejlepšího psa skupiny jsme byli 4.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:00
- Nahlásit
Ebony
Neessi
čubiny mám čisté
to se dělá jak prosím???
Nepustíš je na krok z baráku!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:04
- Nahlásit
rosnička
to by mi ten barák dlouho nezůstal celej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:05
- Nahlásit
Ebony
Tož gratulujem,pani
A co čubís,je to lepší?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
vypadá to, že to přežije, což je po původních prognózách velkej úspěch
Jsem dnes Jezince udělala druhý vánoce, koupila jsem jí na výstavě velký růžový plyšový prase, co chrochtá, se málem počůrala štěstím
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:16
- Nahlásit
Ebony
se málem počůrala štěstím
No, já dneska málem taky . Né teda štěstím, ale tím, že mi přemíra práce bránila odebrat se na onu místnost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:17
- Nahlásit
Ebony
vypadá to, že to přežije, což je po původních prognózách velkej úspěch
koupila jsem jí na výstavě velký růžový plyšový prase, co chrochtá, se málem počůrala štěstím
to bych se možná poch*ala taky
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
bych ho vyfotila ,ale scípl mi foťák a nemám jiný baterky...ale fakt je boží
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:22 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Biluška
Ale ona je proti výstavám nějak vysazená
to je taky blboun... třeba jí to někdy dojde... Bow se choval stejně ,ale Dneska v Olomouci z něj byl twen nejkrásnější pejsek a nesl se jako šampion Ze 3 jsme byli V2 a resCAC, bo je prý moc hubenej, cituji: "přála bych mu větší osvalení!" jestli je tohle jeho jediná vada na kráse tak do Brna naberem pár deka a´t je alspoń do 2kg a jsdem si pro dalšího CACE, pak ještě jheden a máme šampionát. Nemohla bych jet do Brna s tebou???? Dyžtak ti zas zaplatím benzín a takový, ale hlavně bude prdel... Jo, a já blbá se tam přihlásila do handlingu, tak bude bžundaaaa
Tobě se zdá Bopw hubenej, mě příjde normal s vyběhanou postavou, no nwevím, ale ze ten měsíc přiberem, a´t jsme nejlepší!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:27
- Nahlásit
co všici máte stou zimou??
když je sníh,dá se jezdit na sánkách,na lyžích,dají se dělat velký tůry se psy i bez,no porostě nádnera
jinak psy jsou prosím unavení,vykoupaní a štastní z vychajdy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:33
- Nahlásit
papillon_girl
Nic nepříbírej. Jednak ti nebude běhat, druhak se přes překážky neunese a za třetí ti jiný rozhodčí vytkne, že je tlustý . Pokud mu rozhodčí řekla, že je málo osvalený tak by si měla pořídit silnější brýle . Do Brna tě klíďo vezmem, pojedu s Ebiškou, ale místo v autě určitě bude. Vezmu jenom ty psy co se vystavují + pumu, protože ta by doma dělala bordel + Lilátko,aby ho mohli všichni obdivovat
davidkova renata
A Biluše to taky tady psala.
Jo, tady je všude bahno, bahno a zase bahno. Leze mi to na nerfy
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:49
- Nahlásit
Biluška
Myslíš? Ona tam je stejná rozhodčí a já toho CACe potřebujůůůů .... To deka se ani snad nepozná, já jí dám slabé osvalení... Jak by potom zvládal běhat??? Ale zas kdyby teďka trošku přibral po výstavě to vyběhá...
Tak j, já se do toho auta narvu a pojedu s váma Lilátko je potřeba, a´t ho každý obdivuje Co třeba ho vzít na junior handling.... Kdyžtak potom nběkdy ped výstavou brnkni a domluvíme se na odjezdu a tak...
Je pravda, že už nebude tábor,????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:57
- Nahlásit
papillon_girl
Ona tam je stejná rozhodčí a já toho CACe potřebujůůůů
Aby tam ale fakt byla. Já jsem ještě snad nezažila výstavu, na které by skutečně byl ten rozhodčí co byl v propozicích. Tak ho teda ztloustni, ale jenom trošku. Podle mě stejně bude vypadat blbě, on je droboučký, když bude ještě tlustý tak to bude trága
Co třeba ho vzít na junior handling....
To nejde, na JH můžeš vzít jenom psa, který je přihlášen na tu výstavu. A Lilátko přece nemůžu přihlásit na výstavu .
Je pravda, že už nebude tábor,????
Letos určitě ne, my to fakt finančně nedáme Bohužel. Ty další roky se pak uvidí.
Jo a přihlásila jsem tě na závody v dubnu v Opavě a v září v Prostějově. Jak budu mít čas tak sednu k termíňáku a vytvořím plán kam pojedem. Počítej tak s jedním až dvěma závody každý měsíc. Kristýnu taky, tak jí to když tak vyřiď. Kdybys s ní náhodou mluvila dřív než já
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:04
- Nahlásit
Biluška
Já ho nebudu tloustnout skoro vůbec, ale on je teďka fakt vychrtlej, když na něj šáhnu, tak je jako z koncenráku Ale moc se mi do toho taky nehcce... uvidím, no
ty jo ty závodyx to je skvělý!!! Budem mocmocmoc trénovat slalomek To už se na duben hrozně těššíííííím!!!!!!!! škoda, že ten tábor nebude, ale hlavně, že se bude závodit!!!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:08
- Nahlásit
Biluška
aha... te´d jsem se ještě dívala a v Brně nebude Jaroslava Ovesná, ale Božeena... ony jsou obě stejný fůrie, ale třeba má Boža radši sportovnější.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:11
- Nahlásit
papillon_girl
Jaruška je ta, co ji kdysi pokousala puma . Tenkrát si nestěžovala, že by Belinka byla málo nasvalená
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:17
- Nahlásit
Ebony
čubiny mám čisté
to se dělá jak prosím
No jednoduše-jsou tu jen bílé,sněhové a ledové pláně na kterých se prohánějí (kožichy čistý mají,jen nesmějí kápnout na koňský koblich,to jim pak smrdí z tlamy)
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:24
- Nahlásit
Biluška
Jaruška je ta, co ji kdysi pokousala puma
to nemá chybu... Asi od té doby posuzuje už jenom papillonky a podobný tvory.....
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:29
- Nahlásit
papillon_girl
Asi od té doby posuzuje už jenom papillonky a podobný tvory.....
Nn, před dvěma lety v Brně posuzovala ridgebacky . A ten, kterýmu jsme dělali doprovod jí taky přišel málo osvalenej, tak nevim!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:31
- Nahlásit
čau lidi
dnes nás napadl vořech a paní důchodkyně mi vysvětlila že žárlí protože si chtěl Benda očuchat jeho dvě kámošky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:34
- Nahlásit
benda2
dnes nás napadl vořech
Vlašskej nebo lískovej?? Eště by to moh bej paravořech,ty sou zvlášt zákeřný
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:34
- Nahlásit
benda2
Co seš to za velkokinolóka, dyš Ti takovýdle základy musí vysjetlovat důchotkyně????????
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:39
- Nahlásit
Neessi
ani mi to neříkej, tady je bahno po kolena, asi se přestěhuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:46
- Nahlásit
papillon_girl
to nemá chybu...
To fakt nemělo. Rafla ji když jí Ovesná bez varování hrábla do tlamy, že jí jako zkontroluje zuby. Kontrolovat mohla, protože měla kompletní otisky horního i dolního chrupu v dlani
rosnička
ten, kterýmu jsme dělali doprovod jí taky přišel málo osvalenej, tak nevim!
Trvám na tom, že pumici teda nedostatečné osvalení nevytkla . Fakt je ten, že puma jednak nasvalená fakt je a za druhé přes ty chlupy by to stejně neviděla. Po tom kousanci už neměla odvahu prohmatávat kostru
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:49
- Nahlásit
Biluška
Po tom kousanci už neměla odvahu prohmatávat kostru
Jo ták, takhle jsme to měli udělat, nechat Asana, aby ji pohryzal (a to by mu zas šlo- má fortel ) a měli jsme to v kapce!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:52
- Nahlásit
Bilbucho
spěchej na šetlindy
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:53
- Nahlásit
rosnička
čau rosňo ty žiješ.
No jo byla to asi velkokynologická důchodkyně
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:54
- Nahlásit
Ebony
ani mi to neříkej, tady je bahno po kolena, asi se přestěhuju
To víš,kopce !Ale zase tu nemáme v létě ty supervedra,jako ti co bydlí níž.
Zato kožichy čubin vyválené ve zmrzlém sněhu jsou jako z čistírny.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
Vlašskej nebo lískovej??
dominantní chlupatej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 20:55
- Nahlásit
rosnička
Jo ták, takhle jsme to měli udělat, nechat Asana, aby ji pohryzal (a to by mu zas šlo- má fortel) a měli jsme to v kapce!
Jo, to jste měli udělat . U pumiček akorát hospitovala, posuzoval to tenkrát jakýsi maďar. Ten sakra dobře věděl co pumi umí a když viděl jak ji s přehledem udělala ty otisky tak jenom pobaveně kroutil hlavou
|