Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:06
- Nahlásit

Mucholabkabudu volat hrozne moc,firma mi to bude samozrejme hradit,neni tam nejaky balicek a nejake minuty navic?jako myslim zdarma,neco hodne vyhodneho,cena jde,zkusim si najet na stranky O2,tak ti pak reknu jo?podivam se i na pausali,uz me ten t-mobile s..e!jo hele a to bych dostala od vas telefon jako k tomu zdarma,nebo si ho musim koupit?jinak ja mam neco lepčíííího,jak budu mit volno,tak musim za tebou skaknout a dame si do repy,co ty na to?ja vim,ze furt slibuju,ale neboj,jednou to prinde.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:14
- Nahlásit

nemethova5
dobry den pani,mate se?
Vagínou ke zdi,paní,ale časem se to zlepší!

davidkova renata
gde????

No na srazu......

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:20
- Nahlásit

Čéčé lidi, taky máte dneska tak bláznivej den? V práci je hukot, že tu vypadáme jak na jipce, kde vypli proud. Už umim jednim uchem telefonovat, druhym poslouchat človjeka, pravou psát mail, levou icq, a nohy sou naštěstí furt pod stolem.
Do toho psi na zahradě totálně zničili boudu a teď požírají zbytky molitanu z rozervané matrace, co tam měli od architekta Ranného.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:34
- Nahlásit

jablunkaco toooo?tak tuto hlasku jsem jeste neslysela,takze naprd,jestli jsem to dobre pochopila?
Gerdapani blaznivej,sotva jsem vstala,jeste ze tu mam meducinu v tekutem stavu,bo uz by me odvezli v te supr kazajce snerovaci.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:40
- Nahlásit

nemethova5
jablunkaco toooo?tak tuto hlasku jsem jeste neslysela

to je hláška z 5.třídy,pani.Asi ste chyběla.Jen se to píše zkráceně(ta vágína)a začíná to na pí...

jablunka
zdravím tě taky a jsem ráda,že už trochu žiješ.Vono se s tolika harantíma ani jinak nedá,že jo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:40
- Nahlásit

nemethova5
joooo, zchlastááááme se. Budeš volat na pevné, nebo mobily?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:43
- Nahlásit

Neessizdravim pani,vy jeste zijete,jo to jsem asi chybela,to mate pravdu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:44
- Nahlásit

Mucholabkahele pracovne bych volala jen z te pevne,je jedno,jestli na mobily,nebo na pevnou,firma mi to proplati,ale podminka je pevna linka,hele porad,jsou jeste u jinych spolecnosti pevne linky?jo,jo,zchlastame jak norci.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:45
- Nahlásit

nemethova5
nene, potřebuju prodej, my jsme nejlepší, a to asi nebude na řešení přes net tady.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 15:47
- Nahlásit

Mucholabkatak jak se teda domluvime,bych radsi zavolala tobe,aby jsi mi dala instrukce,popr.cenik a tak

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:06
- Nahlásit

nemethova5
Co třeba v pátek v hospodě?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:12
- Nahlásit

Mucholabkajo a v jake,ja budu po nocni,jdu s hajanem do dlouhych po sichte,bude tam cekat kamos,mjusim s nim pokecat,budu tam po seste rano

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:15
- Nahlásit

Ty vole, to mám chlastat po ránu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:17
- Nahlásit

Mucholabkano a co,ja jdu jen na dve piva,pak mi jede uz bus,nebo jinak odpoledne,ale nekde,kde nemusim daleko cestovat,v sobotu jdu zas do roboty,uz ve dvanact,tak nemuzu buh-vi jak chlastat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:35
- Nahlásit

Neessi
jsem ráda,že už trochu žiješ
Přiznám se,že zatím spíš přežívám,ale fakt je,že harantí a čoklí mě hodně zaměstnávaj.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:43
- Nahlásit

jablunka
že harantí a čoklí mě hodně zaměstnávaj.

Jaký hodně-na úvazek 4,0 přeci.Napíšu to jednoduše: život je kurva a když se narodíš,jako ženská,tak musíš vydržet úplně všechno.A když se čirou náhodou chvíli nic neděje,tak máš pocit,že jsi na dovolený,i když to trvá třeba jen 20 minut.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:36
- Nahlásit

Neessi
.Napíšu to jednoduše: život je kurva a když se narodíš,jako ženská,tak musíš vydržet úplně všechno.A když se čirou náhodou chvíli nic neděje,tak máš pocit,že jsi na dovolený,i když to trvá třeba jen 20 minut.
Máš recht!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:43
- Nahlásit

Žencký, mě ten masakr eště neskončil, taky mám moc těžkej život, jako vy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:47
- Nahlásit

Gerdajakej masakr?a kde pani vubec delate?ze se tak blbe ptam

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:48
- Nahlásit

Neessi
jablunkadamy ja sice decka nemam,ale bohate staci ti dva parchanti od svigry,tak kdyby neco nejste v tom sami,jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:54
- Nahlásit

nemethova5
no pracovní masakr, dnes je to tu jak v blázinci, dělám v reklamce

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:56
- Nahlásit

Gerdajo aha,tak to jo,to chce pevne nervy,to bych nemohla delat,bo ty lidi by me dost s...i!bych asi musela byt pod vlivem panačku-vyprostovačku,to bych jinak nedala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:59
- Nahlásit

nemethova5
myslim, že ty, davídková, můdr, pitbull, byste ty lidi umlátily. Nemohly byste tu pracovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 18:08
- Nahlásit

Gerdajj,ja s tim souhlasim,me by asi kazdym tydnem posilaly na kurz asertivity,jo a lidi bych mlatila traverzou

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 19:57
- Nahlásit

Gerda
myslim, že ty, davídková, můdr, pitbull, byste ty lidi umlátily. Nemohly byste tu pracovat

Právě že mohly a výkonně,bo by přicházely nové a čerstvé pracovní síly a reklamka by jela na 500%

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 20:15
- Nahlásit

Neessi

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 20:24
- Nahlásit

nemethova5

A není to pravda? Je.Na kurzy asertivity je zbytečný chodit.Zbytečná ztráta času.Jsem asertivní.Bo když mě někdo nasere,tak zařvu "neser mě" a trvá to maximálně 1,5 vteřiny.Co furt ztrácet drahocennej čas nějakým vysvětlováním.Argument má být jasný ,stručný a přesvědčivý.Čoklové taky nikomu nic nevysvětlují a nemají s tím problém,že jo?Tak proč se crcat s někým,kdo tě nasere.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 20:27
- Nahlásit

Neessino to mate pani naprostou pravdu,ja umim vysvetlovat polopaticky,takze lopatou rovnou mezi oci,popr.mezi zebra.zajimave je ze na hajana se staci jen blbe podivat a hned to pochopi,netreba vysvetlovat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 20:30
- Nahlásit

a kde mame davidkoj,uz asi konecne dorazila dom.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 20:34
- Nahlásit

nemethova5
ja umim vysvetlovat polopaticky,takze lopatou rovnou mezi oci,popr.mezi zebra.zajimave je ze na hajana se staci jen blbe podivat a hned to pochopi,netreba vysvetlovat.

Když mám v ruce lopatu(což je docela často),tak mě ,kupodivu,nikdo nenasírá.Asi mi to kouká z očí

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání