| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:06
- Nahlásit
Mucholabkabudu volat hrozne moc,firma mi to bude samozrejme hradit,neni tam nejaky balicek a nejake minuty navic?jako myslim zdarma,neco hodne vyhodneho,cena jde,zkusim si najet na stranky O2,tak ti pak reknu jo?podivam se i na pausali,uz me ten t-mobile s..e!jo hele a to bych dostala od vas telefon jako k tomu zdarma,nebo si ho musim koupit?jinak ja mam neco lepčíííího,jak budu mit volno,tak musim za tebou skaknout a dame si do repy,co ty na to?ja vim,ze furt slibuju,ale neboj,jednou to prinde.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:14
- Nahlásit
nemethova5
dobry den pani,mate se?
Vagínou ke zdi,paní,ale časem se to zlepší!
davidkova renata
gde????
No na srazu......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:20
- Nahlásit
Čéčé lidi, taky máte dneska tak bláznivej den? V práci je hukot, že tu vypadáme jak na jipce, kde vypli proud. Už umim jednim uchem telefonovat, druhym poslouchat človjeka, pravou psát mail, levou icq, a nohy sou naštěstí furt pod stolem.
Do toho psi na zahradě totálně zničili boudu a teď požírají zbytky molitanu z rozervané matrace, co tam měli od architekta Ranného.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:34
- Nahlásit
jablunkaco toooo?tak tuto hlasku jsem jeste neslysela,takze naprd,jestli jsem to dobre pochopila?
Gerdapani blaznivej,sotva jsem vstala,jeste ze tu mam meducinu v tekutem stavu,bo uz by me odvezli v te supr kazajce snerovaci.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:40
- Nahlásit
nemethova5
jablunkaco toooo?tak tuto hlasku jsem jeste neslysela
to je hláška z 5.třídy,pani.Asi ste chyběla.Jen se to píše zkráceně(ta vágína)a začíná to na pí...
jablunka
zdravím tě taky a jsem ráda,že už trochu žiješ.Vono se s tolika harantíma ani jinak nedá,že jo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:40
- Nahlásit
nemethova5
joooo, zchlastááááme se. Budeš volat na pevné, nebo mobily?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:43
- Nahlásit
Neessizdravim pani,vy jeste zijete,jo to jsem asi chybela,to mate pravdu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:44
- Nahlásit
Mucholabkahele pracovne bych volala jen z te pevne,je jedno,jestli na mobily,nebo na pevnou,firma mi to proplati,ale podminka je pevna linka,hele porad,jsou jeste u jinych spolecnosti pevne linky?jo,jo,zchlastame jak norci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:45
- Nahlásit
nemethova5
nene, potřebuju prodej, my jsme nejlepší, a to asi nebude na řešení přes net tady.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 15:47
- Nahlásit
Mucholabkatak jak se teda domluvime,bych radsi zavolala tobe,aby jsi mi dala instrukce,popr.cenik a tak
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 16:06
- Nahlásit
nemethova5
Co třeba v pátek v hospodě?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 16:12
- Nahlásit
Mucholabkajo a v jake,ja budu po nocni,jdu s hajanem do dlouhych po sichte,bude tam cekat kamos,mjusim s nim pokecat,budu tam po seste rano
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 16:15
- Nahlásit
Ty vole, to mám chlastat po ránu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 16:17
- Nahlásit
Mucholabkano a co,ja jdu jen na dve piva,pak mi jede uz bus,nebo jinak odpoledne,ale nekde,kde nemusim daleko cestovat,v sobotu jdu zas do roboty,uz ve dvanact,tak nemuzu buh-vi jak chlastat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 16:35
- Nahlásit
Neessi
jsem ráda,že už trochu žiješ
Přiznám se,že zatím spíš přežívám,ale fakt je,že harantí a čoklí mě hodně zaměstnávaj.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 16:43
- Nahlásit
jablunka
že harantí a čoklí mě hodně zaměstnávaj.
Jaký hodně-na úvazek 4,0 přeci.Napíšu to jednoduše: život je kurva a když se narodíš,jako ženská,tak musíš vydržet úplně všechno.A když se čirou náhodou chvíli nic neděje,tak máš pocit,že jsi na dovolený,i když to trvá třeba jen 20 minut.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 17:36
- Nahlásit
Neessi
.Napíšu to jednoduše: život je kurva a když se narodíš,jako ženská,tak musíš vydržet úplně všechno.A když se čirou náhodou chvíli nic neděje,tak máš pocit,že jsi na dovolený,i když to trvá třeba jen 20 minut.
Máš recht!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 17:43
- Nahlásit
Žencký, mě ten masakr eště neskončil, taky mám moc těžkej život, jako vy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 17:47
- Nahlásit
Gerdajakej masakr?a kde pani vubec delate?ze se tak blbe ptam
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 17:48
- Nahlásit
Neessi
jablunkadamy ja sice decka nemam,ale bohate staci ti dva parchanti od svigry,tak kdyby neco nejste v tom sami,jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 17:54
- Nahlásit
nemethova5
no pracovní masakr, dnes je to tu jak v blázinci, dělám v reklamce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 17:56
- Nahlásit
Gerdajo aha,tak to jo,to chce pevne nervy,to bych nemohla delat,bo ty lidi by me dost s...i!bych asi musela byt pod vlivem panačku-vyprostovačku,to bych jinak nedala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 17:59
- Nahlásit
nemethova5
myslim, že ty, davídková, můdr, pitbull, byste ty lidi umlátily. Nemohly byste tu pracovat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 18:08
- Nahlásit
Gerdajj,ja s tim souhlasim,me by asi kazdym tydnem posilaly na kurz asertivity,jo a lidi bych mlatila traverzou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 19:57
- Nahlásit
Gerda
myslim, že ty, davídková, můdr, pitbull, byste ty lidi umlátily. Nemohly byste tu pracovat
Právě že mohly a výkonně,bo by přicházely nové a čerstvé pracovní síly a reklamka by jela na 500%
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 20:15
- Nahlásit
Neessi
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 20:24
- Nahlásit
nemethova5
A není to pravda? Je.Na kurzy asertivity je zbytečný chodit.Zbytečná ztráta času.Jsem asertivní.Bo když mě někdo nasere,tak zařvu "neser mě" a trvá to maximálně 1,5 vteřiny.Co furt ztrácet drahocennej čas nějakým vysvětlováním.Argument má být jasný ,stručný a přesvědčivý. Čoklové taky nikomu nic nevysvětlují a nemají s tím problém,že jo?Tak proč se crcat s někým,kdo tě nasere.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 20:27
- Nahlásit
Neessino to mate pani naprostou pravdu,ja umim vysvetlovat polopaticky,takze lopatou rovnou mezi oci,popr.mezi zebra.zajimave je ze na hajana se staci jen blbe podivat a hned to pochopi,netreba vysvetlovat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 20:30
- Nahlásit
a kde mame davidkoj,uz asi konecne dorazila dom.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 20:34
- Nahlásit
nemethova5
ja umim vysvetlovat polopaticky,takze lopatou rovnou mezi oci,popr.mezi zebra.zajimave je ze na hajana se staci jen blbe podivat a hned to pochopi,netreba vysvetlovat.
Když mám v ruce lopatu(což je docela často),tak mě ,kupodivu,nikdo nenasírá.Asi mi to kouká z očí
|