| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:34
- Nahlásit
nemethova5
ona nemohla volat páč určitě cvičila na trampolíně
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:35
- Nahlásit
rosnička
Ti dlužim hlubokou vomluvu
no hlavně že se ti nic nestalo....ale mohlo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:37
- Nahlásit
davidkova renata
eště prodej krafku
Krafku ať neprodává,stačí ji zabít
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:09
- Nahlásit
želvanazdar,co to?jako v ramci hubnuti,jo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:14
- Nahlásit
nemethova5
jako v ramci hubnuti,jo?
To je blbost.Při tý její podváze by při průvanu odlítla.Na trampolínu nevěřte,pani.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:21
- Nahlásit
Neessino prave jsem si rikala,ze je to nejaky hlod,ona vazo tricet kilo i s posteli a bude tady neco mluvit o tucich a nadvaze.to se pak neni co divit,ze nyny si s ni pohrava na obrane jak pri pousteni draka,ha,ha
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:22
- Nahlásit
Neessijo a jak jste pani vysvetlila to sezrany maso sameckovy????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:23
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:24
- Nahlásit
jinak tady posilam jedno foto zase z leta,ja se asi naucim lidi modlit,at uz je po zime,zase budu muset byt v robote navlecena jak cibule,uz me to nebavi.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:23
- Nahlásit
nemethova5
Neessijo a jak jste pani vysvetlila to sezrany maso sameckovy????
no že smrdělo.Ale nevěřil mi,páč viděl,jak Bordža sotva valí pupek a hlavně ví,že bych spíš smradlavý maso dala jemu,než čubám,přesto mě nedal ani na detektor lži.Je f tomhle praktickej-věděl,že je maso stejně sežraný a žádnýma scénama ho nedostane zpět.Byl vděčnej i za ty buřty s cibulej
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:25
- Nahlásit
nemethova5
jinak tady posilam jedno foto zase z leta,ja se asi naucim lidi modlit,at uz je po zime,zase budu muset byt v robote navlecena jak cibule,uz me to nebavi.
Dyk já na Hajana čumím furt,ale sluší mu to i ve sněhu.
Sucho a teplo chcííííííí téééééď hneeeeeed
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:34
- Nahlásit
Neessi
to já paní raději buřty jen tak uvařený ve vodě s chlebem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 18:38
- Nahlásit
želva
to já paní raději buřty jen tak uvařený ve vodě s chlebem
Buřty nežer,ty nech Dastymu na cvičák,on je vyběhá lépe než ty
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:08
- Nahlásit
Neessi
a hlavně ví,že bych spíš smradlavý maso dala jemu
včera asi byly nějaký hodně specielní skvrny na slunci, už jsem to dnes popsala do jiného tématu:
...já myslela, že mě hrábne včera v noci. Večer, pejsové odbahněný a vysušený, ručníky v pračce, koupelna umytá... a konečně postel... Zachrula jsem se s knížkou a užívala si to... Tonka už spala v pelíšku (má takovou proutěnou ošatku vystlanou polštářema a mým starým pončem a vypadá v ní jak velikonoční zajíc ). Piškot se jěště někde coural po bytě.
Pak přišel ke mě, tenkým hláskem ufňuk - srdce se mi sevřelo a řekla jsem mu, že může ke mě. Udělal hop, tvářil se jako hromádka, no spíš hromada, neštěstí , natulil se ke mě ....a poblil celou postel i mě . Už je v pohodě, bylo mu blbě z nějakýho nechutnýho úlovku v parku
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
taky jsem si všimla, že tu máš novou fanynku.... pokud to není tvůj nastávající, tak už mne napadá jen inspektor Clouseau nebo Barunka Škrlová...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:29
- Nahlásit
maixnerova
taky jsem si všimla, že tu máš novou fanynku.... pokud to není tvůj nastávající, tak už mne napadá jen inspektor Clouseau nebo Barunka Škrlová...
Barunka Škrlová ne, to je údajně Radovan Krejčíř
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:34
- Nahlásit
maixnerova
tvářil se jako hromádka, no spíš hromada, neštěstí , natulil se ke mě ....a poblil celou postel i mě .
Pani,já když zaregistruju "fňuk" a tenkým hláskem,tak vyskakuju z postele jak Šebrle a ženu čuby ven,jak "cunami" ,bo už dávno vím,že když se tvářej ,jak hromádka neštěstí,nic dobrého to nevěstí.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:44
- Nahlásit
Neessi
jedinej zvuk na světě mě zaručeně vzbudí kdykoliv, i kdybych byla mrtvá - když začne pes "pumpovat" na zvracení :
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:04
- Nahlásit
Ebony
jedinej zvuk na světě mě zaručeně vzbudí kdykoliv, i kdybych byla mrtvá - když začne pes "pumpovat" na zvracení :
jo,mě taky Uklidím po nich klidně všechno,ale blitky mne uvádí v šílenství.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:08
- Nahlásit
Dobrý večír všem, co mají šéfovou stejnou krávu jako a já a neskutečně je sere. Naštěstí se bojí velkých psů. Můdr, půjčíš mi mamuta? Prosííííííííííííííííííííííííííííííííííím. Jenom na chvilinku
Ebony
když začne pes "pumpovat" na zvracení :
Kdybys měla doma Lilátko tak tě to přejde . Lilie tvrdí, že bude zvracet asi tak osmkrát do hodiny. Chvíli se nadavuje, pak toho nechá, zamyšleně kouká na mouchu na zdi, popojde pár metrů, zase se nadavuje, opět si to rozmyslí...... ze začátku jsem pořád lítala a vynášela ji na dlažbu, nebo na zahradu. Lila se pokaždé tvářila potěšeně, že je nesena. Mám dojem, že si vytvořila spojení "zachrochtám, panička mě vezme do náruče". Sem tam mě dokonce předvádí ostatním psům a návštěvám . Takže jí na to prdím a nevšímám si jí, ani když mi bleje přímo pod židlí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:10
- Nahlásit
Neessi
Krafku ať neprodává,stačí ji zabít
tak to ste řekla naprosto přesně ,pani
maixnerova
ty woe,Barunka Škrlů jo???No to už je lepčí ten tlustej..Ta to snad nebude,prej je ve vazbě nebo ve svěrací kazajce..leda by jí ty umělcííí pustili na net
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:10
- Nahlásit
Biluška
Kdybys měla doma Lilátko tak tě to přejde
to by mě asi kleplo, ne přešlo
Chvíli se nadavuje, pak toho nechá, zamyšleně kouká na mouchu na zdi,
a je to nadavování? třeba tímhle způsobem přemýšlí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:12
- Nahlásit
Biluška
půjčíš mi mamuta? Prosííííííííííííííííííííííííííííííííííím. Jenom na chvilinku
klidně,ale musíš namatlat šéfovou nejlíp nějakou krví třá z jelena,to po ní skočí a odnese ji,kam budeš chtít.A proč si neřekneš Ebony o Mumínka,ta bydlí blíž
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:12
- Nahlásit
Biluška
Dobrý večír všem, co mají šéfovou stejnou krávu jako a já a neskutečně je sere
DOBRÝ VEČER TI TAKY PŘEJU!
Bohužel ta moje psy má ráda a kupuje jí při různých příležitostech neustále ty samé bombónky .Už se mi to nevejde na linku a to s tim krmim dítě
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:14
- Nahlásit
A proč si neřekneš Ebony o Mumínka,ta bydlí blíž
klidně půjčím, on má teď ještě rozšvihlej nos od blbýho retrívra, tak vypadá úchvatně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:18
- Nahlásit
Ebony
Vidíš, na Mumínka jsem zapoměla. Ani bych ho nemusela vozit moc daleko, máme kancl na Horňáku . V úterý tam zase jedu, tak mi ho, prosím, osedlej, nechám ji sežrat hned ráno, ať je klid
davidkova renata
Mě je jedno jestli je má ráda, nebo ne, každopádně mě sere . Hlavně tím, když mi zašantročí smlouvy, já pak 1. přicházím o prachy 2. vypadám u klienta jako degen . Už mi to udělala podruhé. Se naeám a půjde do granulí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:22
- Nahlásit
Biluška
máme kancl na Horňáku
ti ho přivedu, dělám u tržnice
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:26
- Nahlásit
Ebony
výborně . V úterý ho sedlej
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:51
- Nahlásit
Biluška
on nesnáší, když ho někdo lituje, takže na slova "ukaž nosánek" začne nehorázně bublat, ti klidně udělám scénku, jako z hororu Cujo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 21:05
- Nahlásit
jdu spát
|