| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:08
- Nahlásit
Walda
Jak to, že ne na pětiletku? Podej to jako zlepšovací návrh.
Hm,tos jí teda nasadil brouka do hlavy.Teď neodpovídá,asi to konzultuje s vedením
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:12
- Nahlásit
Gerda
Dneskla mám tak blbou náladu
Já taky,dneska je hnusnej den! Máme za sebou poslední rozloučení a teprve dneska mi došel význam slov "štourat se rozžhaveným železem v čerstvé ráně"!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:16
- Nahlásit
Walda
jablunka
Neessi
Děcka, to je takovej voser, že to svět neviděl. Dělám ten plán proto, aby se vidělo, jestli potřebujem víc lidí a jak jim plánovat dovolené. Taky aby produkce viděla, kolik se toho bude v jakém časovém období točit a mohla si podle toho taky plánovat dovču.
jablunka
Máme za sebou poslední rozloučení
Jablunko? Co se stalo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:17
- Nahlásit
jablunka
Já taky,dneska je hnusnej den
Je.Ale vzhledem k tomu,že líp už bylo,tak nečekej zlepčení
Máme za sebou poslední rozloučení a teprve dneska mi došel význam slov "štourat se rozžhaveným železem v čerstvé ráně"!
Jo,holka,život je kurva,už jsem to tu někde psala.Ale sotva se doma dáš do vaření,mytí nádobí.......a péče o aleksandrofce,tak to "železo" zase ochladne a rána se pomalu zacelí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:19
- Nahlásit
Gerda
Jablunko? Co se stalo?
Minulej pátek to co jsme všichni čekali,ale nikdo si to nechtěl připustit.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:21
- Nahlásit
Neessi
Jo,holka,život je kurva,
Neskutečná!
Ale sotva se doma dáš do vaření,mytí nádobí.......a péče o aleksandrofce,tak to "železo" zase ochladne a rána se pomalu zacelí.
Já vím,ale momentálně mám pocit,že ta chvíle nepřijde!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:40
- Nahlásit
jablunka
A sakra! Mrzí mě, že můžu jen napsat Je mi to líto!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 15:46
- Nahlásit
Gerda
Mrzí mě, že můžu jen napsat Je mi to líto!
Děkuju,tohle úplně stačí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:23
- Nahlásit
jablunka
momentálně mám pocit,že ta chvíle nepřijde!
chvíli to určitě bude trvat,ale při tvé domácnosti-do prvního rozpatlanýho jogurtu na koberci.....připálené vodě na čaj.....10psích olíznutí obličeje.....vypadlé cigáro z popelníku.....a huronský pokřik"My máme hlad".Prostě nemáš šanci být chvíli sama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:35
- Nahlásit
Neessi
při tvé domácnosti-do prvního rozpatlanýho jogurtu na koberci.....připálené vodě na čaj.....10psích olíznutí obličeje.....vypadlé cigáro z popelníku.....a huronský pokřik"My máme hlad".
Ty máš u nás nějakýho špeha,viď???
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:44
- Nahlásit
pro Bilušku
takže v úterý?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:30
- Nahlásit
Ebony
takže v úterý?
Tý woe,gde budou f úterý vlkodlací???
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:50
- Nahlásit
jablunka
u Bilušky v kanclu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:52
- Nahlásit
nazdarek vsem,co se jeste nestacili domrzacit jak ja,taky mam natloukly koleno,bo jsem ujela na tom svinskym bahne,asi to nahlasim jako pracovni uraz.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:54
- Nahlásit
Ebonypani muzeme se pripojit s mojim vlkodlakem,dlouho uz si nekousl,ani na rukav,natoz do ringace,jo a zapomnela jsem natoz do nejakeho tmavsiho spoluobcana,to on moc rad,peknej mumin,pani jake mate stranky intronetove?ja bych se rada pokochala,dekuji
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:57
- Nahlásit
Neessidekuji pani,jeste nejake poslu,taky poslete nejake foto bordzinky,jinak pani ja mam taky dnes den uplnej blbec,jo a ke vsemu jsem se dozvedela,ze hajan je zvlastni odruda asiata,ze by jsme mu z ocasku a usicek udelali kupiraka?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:01
- Nahlásit
nemethova5
jako že by si hajan kousl do mýho prstíčku
stránky nemám, nějak není čas...nějaký fotky jsou u mne v galerii tady
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:06
- Nahlásit
Ebonyale vas pani do psticku ne proboha,treba nekoho jinyho,obet se nekdy nekde nejaka najde,ne?jo podivam se rada,diky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:07
- Nahlásit
Ebonypani vy mate holandana????
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:09
- Nahlásit
nemethova5
jo, sice nebyl plánovanej, ale co už nadělám, je to miláček, na to co zažil
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:17
- Nahlásit
Ebonyno prave jsem uvazovala o holandanovy,ale libi se mi ten dlouhosrstej,jenze me upozornovali,ze maji jaksi slabsi povahu,jsou jemnejsi,no.jo on byl tyranej?jinak jsem se divala na tu chovku valpini di folge,nevim jestli to pisu dobre.jo a muminek je eskimo?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:43
- Nahlásit
nemethova5
byl...
tady nejsou holanďani moc na práci, spíš na výstavy, navíc je jich tu málo, je tu celkem velká příbuzenská...teď je tu pár nových importů...třeba to bude lepší
náš Aron má tátu s IPO3, a myslím, že kdyby byl u nás od mala, tak by byl dobrej, osobně bych řekla, že na rozdíl od maliny holanďan není tak ulítávací do nervů při stejném temperamentu
dlouhosrstý jsou tu tuším jen dvě feny, jedna je strašně málo žíhaná, vypadá jako grén
nedávno jsem viděla inzerát na holanďana
ano Muminek je Eskimo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:57
- Nahlásit
Ebonyaha vidis,jaky mel chudak osud,jo urco,jsou lepsi v nervech a dost dobri pracaci,skoda,ze jich je malo,kolik ten tvuj muminek vazi?hajan vazi ted v soucasnosti 52kilo,jeste navic ta srst,tak je to takovej malej medved
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:04
- Nahlásit
nemethova5
Muminek má asi tak 50 kilo, já ho držím štíhlýho, aby se mohl trochu hýbat, přeci jen je to kolos
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:10
- Nahlásit
Ebonyno jo,jenze jak pes je uz tak urostlej odmala,tak ho nemuzes nechat hladovet,jo na cvicaku meli na me blby pindy,ze je vyzranej a tak,jenze jak vyleze z vody tak je jak potkan,on ma moc bohatou srst,jeste chodime hlidat,tak to je narocny na stravu,nemuzu ho nechat hladovet,taky to neprehanim,jde mu srdce jen prava komora,takze pumpa na pul vykon,je ale dobrej,bylo mi receno,kdyby byl porad jenom v klidu a pak mel nejaky sileny pohyb,ze by ho kleplo z toho
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:21
- Nahlásit
nemethova5
o hlídání mi nemluv, jsem se toho nachodila do služeb...
on není hubenej, jen štíhlej, kdyby byl hubenej, jak vypadá jako ichtyl, velká hlava, velký nohy a žádný tělo
jinak mám taky chlupáče, ten bez tý nohy, to je Muminkův brácha, taky jsem ho brala v roce vychrtlýho na smrt, a už to nedorostl, má o 17 kg míň, než Mumin...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:21
- Nahlásit
Teda Mumínek se umí tak kuváááásně cenit,to je prostě nádhera.Hned jsem ho šoupla s Bordžou do holportu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:24
- Nahlásit
Neessi
tak to je bomba
on se necení, to je povel "ukaž zuby", vy nechodíte na výstavy, či co
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:25
- Nahlásit
Neessije to je pekny!ja chci taky nejakej program pani na tady todlenc,ja bych si delala svoje serialy obrazkovy se psama!!!!!
Ebonytakze taky?no jo no,jak nejni jina robota,tak bohuzel,je to narocny na chozeni a celkove a kdo to nezazil nepochopi,tak to mas teda vetsinu hafiku,co meli smutny osud,nekteri lidi,jsou fakt svine nehorazny.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:26
- Nahlásit
Ebony
Muminek má asi tak 50 kilo, já ho držím štíhlýho, aby se mohl trochu hýbat, přeci jen je to kolos
No-držet štíhlýho-jak se to dělá?Von nekrade,co?Ta moje "sfině"mi dneska švihla z nákupní tašky zase pytel piškotů a to jsem si tu tašku vytáhla z auta a na chvililinku postavila na beton v garáži,že jenom zavřu vrata.....
|