| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 22:09
- Nahlásit
Neessi
jojoj ok tak dobrou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 15:16
- Nahlásit
No kurňa,tady je to pjekně scíplý-to fšichni chrápete ,nebo jsou někde slevy"Výprodej vše za 10Kč"??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 15:22
- Nahlásit
Neessinazdarek pani,slevy a kde?ja si pisou s biluskou ohledne pojistky,neco potrebuju,kvuli urazum,co noveho u vas?co vcera,bylo ííípeni?u nas bylo ípeni na kremacce,hajan po dlouhe dobe cvicil a mel z toho ohromnou radost,tady je sileny pocasi,jak u vas?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 15:28
- Nahlásit
Neessi
jsou někde slevy"Výprodej vše za 10Kč"??
Né,to bylo f pátek v noci!
Dávám inzerát:"Prodám fiktivní štěňata boxerů,na množství nezáleží!"
Ta kunhuta žíhaná má totiž kvalitní falešku!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 15:59
- Nahlásit
Já tu jsem, ale diskutuju s Hydrou na můjpsovi. Ta kravka nejspíš z Olomouce dotáhla koronavirozu, psi ji doma umírají a ona shání rady na netu a rve do nich piškoty s cukrem místo aby jela na veterinu. U veta se holt musí platit . Třeba jí to konečně všechno pozdechá a bude klid
U nás je taky hnusně, ale byli jsme si potrénovat, šeltičky běhali jak bohové . Asi jim ten déšť vyhovuje
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:02
- Nahlásit
Biluška
diskutuju s Hydrou na můjpsovi
Hydra je user_login???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:05
- Nahlásit
jablunka
Hydra je user_login???
Jo a krom toho je Kája, Eliška, šeltičky, shelticky a Caila. Podle toho, který nick je zrovna míň provařený
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:11
- Nahlásit
nemethova5
co vcera,bylo ííípeni
Včera to bylo super-dokonce i s pochvalou a to tam byla "inšpekce"-pitbull a řvala na fšechny(sice s cigárem a s kafem v rukách ).Ta až se uzdraví,to bude soda
Zato dneska.Bordžínce byla střelba na podzim ukradená,ale dneska střílel hl.figurant a ta moje krafka odložená vystartovala přes celej cvičák a šla po něm.Takže to bylo s komentářem:"Takže zkoušky skončí v okamžiku,kdy rozhodčí vystřelí a Bordža ho sežere"
Pitbull říkala,že byla chyba,že střílel figurant,páč ho má Bordžínka za pachatele.Ale zase na druhou stranu se nebojí,že jo.No nic.Zase začnem doma střílet při hře,aby jí to bylo šum a fuk.Jinak ostatní dobrý-už děláme obíhačky a revír přese dvě makety,tak to snad do těch zkoušek dotáhnem.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:13
- Nahlásit
Neessi
ta moje krafka odložená vystartovala přes celej cvičák
jéje, to nějak znám
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:15
- Nahlásit
Ebony
jéje, to nějak znám
No jo,holka-to je hezký,ale nás to posunulo zase o kousek zpátky.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:22
- Nahlásit
Neessi
a proč si myslíš, žejsem dělala s Megčou zkoušku na třikrát...nejdřív jsem musela odbourat bič, protože v momentě, kdy se vystřelilo, vyskočila a hledala "ho". Pak zjistila, že jí to u zkoušek prošlo, tak už vystartovala ze zásady a šla ukrást druhýmu psovi aport, když jsem jí zmydlila na střelbu, tak nakonec vystartovala z odložení, když se přivolával druhý pes...ona nesnáší ležet a nic nedělat, a všechny záminky prostě brala jako konec odkládačky...
a doteď s tím bojujeme, ona se nevzdává, bestie...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:30
- Nahlásit
Ebony
bič jsme odbourali kvůli střelbě teprve v listopadu-páč jak se prásklo bičem,tak byla na zadních a já patama vorala cvičák.
Musím se do toho dát teď denně,odkládačku musím prodloužit,jinak dopadnu,jako ty
Ale stejně to byla legrace,kdych chtěla po figurantovi,aby jí odevzdal pistoli.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:33
- Nahlásit
Neessi
tak hodně štěstí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:34
- Nahlásit
decka ja jdu,za prvy musim podekovat bilusce,a to hlavne kvuli pojistce.Neessijinak pani to taky zname,jeste,ze hajan je tak chytrej a dela mrtvyho brouka pri odlozeni pri strelbe,to jaksi pochopil,ze na poslusnosti ne.
Ebonynazdarek pani,uz zas tahnu do prace,vsak se rika,ne?zkouska je od slova zkouset?a kdybys to udelala treba na podesate,kazdemu to muze byt jedno.
tak caute a nezlobte tady,jinak pitbulla si umim ve sve bujne fantazii predstavit na place,ha,ha
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:37
- Nahlásit
Ebony
tak hodně štěstí
no díky.Že já,blbec kejvla na tu ZM,aby byl aspoň počet lidí na zkoušky.Ale tam se střílí ,když je pes na vodítku,že jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:38
- Nahlásit
Neessi
chtěla po figurantovi,aby jí odevzdal pistoli.
A co takhle peněženku,tu nechtěla??? Nebo jí vodevzdal rovnou?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:42
- Nahlásit
nemethova5
jinak pitbulla si umim ve sve bujne fantazii predstavit na place,ha,ha
to teda nevim-ona je tak středního vzrůstu-vidět ji není,ale slyšet A neustále ..."pes přece umí všechno od narození,tak ho naučte,aby to dělal,když chcete vy!" ..a nebo "tohle není žádnej povel,ku.va,kolikrát to mám říkat!Intonace,kuxva,intonace"....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:44
- Nahlásit
jablunka
A co takhle peněženku,tu nechtěla???Nebo jí vodevzdal rovnou?
to není blbej nápad
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:54
- Nahlásit
Neessi
to není blbej nápad
Vím,ne,zkouším to psy naučit neustále,ale porád to ještě nemáme vypilovaný!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 17:08
- Nahlásit
Neessi
Ale tam se střílí ,když je pes na vodítku,že jo?
no na odložení na vodítku není
Megča nehne ani brvou ani při chůzy bez vodítka, protože ví, že "ruka" je blízko
ale na odložení na IPU stojí panička zády, že..a co voko nevidí...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 18:20
- Nahlásit
Ebony
no na odložení na vodítku není
v NZŘ na ZM je to při zkoušce ovladatelnosti na vodítku.
Sem takovouhlezkoušku nikdy nedělala.Dřív byla ZVV1-3 .Dneska je to zkombinovaný fšecko
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 18:35
- Nahlásit
Neessi
v NZŘ na ZM je to při zkoušce ovladatelnosti na vodítku.
jasně, ale když bude střílet druhýmu psovi, kterej cvičí s tebou, tak tvoje fena bude při střelbě odložená...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 18:52
- Nahlásit
čus fšicííí kterejm taky vylítne čokl žrát figuranta a je jedno esi při biči nebo při pistoli
to máte z těch drajvovejch čoklů ,já už nemůžu ani bouchnout pytlik vod rohlíků bo Nyný je hned hotová k akci ale blbý to teda je bo se nikam nedostanem
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 18:57
- Nahlásit
čau všichni se zkouškou i bez zkoušky ZVV, IPO a podobné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 18:58
- Nahlásit
benda2
čus ,ty nejsi mrtvej????????
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
umírám pomalu, navíc jsem potřeboval udělat spojku na autě tak jsem to odložil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 19:10
- Nahlásit
benda2
umírám pomalu
jéééžiš ty se s tim crcáš!! Todle nesnášim ,takový prodlevy Jednou umíráš,tak laskavě nezdržuj a dělej!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 19:12
- Nahlásit
Neessi
Ebony
davidkova renata
Zlatý agilitění
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
a co mám dělat navíc jsem jěště nebyl v USA a taky mi zatím nezdrhnul Benda
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 19:15
- Nahlásit
davidkova renata
Jednou umíráš,tak laskavě nezdržuj a dělej!
Sem si naprskala do klávesnice!
|